Căutați cele mai bune platforme de tranzacționare criptografice să vă diversificați portofoliul de Bitcoin? Am făcut munca grea pentru tine și revizuit peste 60 schimburi de criptomonede pentru a găsi platformele cu cele mai mici taxe, este sigur și acceptă moneda locală fiat.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb pentru

Începători

coinbase Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Copiere-tranzacționare

etoro Vizitati site-ul

Declinare de responsabilitate: Capitalul dvs. este în pericol.

Cel mai bun schimb pentru

Taxe mici

binance Vizitati site-ul

Înainte de a începe, majoritatea schimburilor recomandă utilizarea unui portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin pentru a vă menține în siguranță profiturile comerciale..

Cea mai bună platformă de tranzacționare criptografică

Pe baza recenziilor noastre, acestea sunt platformele de top pentru tranzacționarea de jetoane Bitcoin, crypto, stablecoins și DeFi:

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor: comparații

Am efectuat cercetări ample pentru a găsi platformele de criptare de top pentru tranzacționarea altcoinelor pe baza unor factori importanți ai utilizatorilor, cum ar fi perechile de tranzacționare disponibile, interfața cu utilizatorul, instrumentele de graficare, taxele, funcțiile de securitate și asistența pentru clienți.

Cele mai bune platforme de tranzacționare cripto: recenzii 2021

Acest ghid de comparație oferă o imagine de ansamblu asupra cel mai bun schimb criptografics pentru a tranzacționa monede digitale. Dacă nu aveți Bitcoins, puteți utiliza un serviciu global fiat-to-crypto care acceptă metode de depunere precum carduri de debit sau de credit, PayPal și chiar carduri cadou pentru a obține Bitcoin.

1. Binance

Binance este cele mai mari servicii de schimb valutar digital din lume care oferă o platformă pentru tranzacționarea a peste 200 de criptomonede diferite. Platforma a cunoscut o creștere meteorică de la înființarea sa în 2017. Binance este cea mai mare tranzacție de tranzacționare a criptomonedelor la 1,2 miliarde de volume zilnice și 1,4 milioane de tranzacții pe secundă.

Binance are un aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitive iOS și Android care este extrem de intuitiv, ușor de utilizat, rulează fără probleme și îndeplinește toate funcțiile de bază așteptate de la o aplicație de tranzacționare. Aplicația include prețuri live Bitcoin și cripto, capacitatea de a executa comenzi, de a gestiona fiecare activ digital, vizualizați P&L și căutare istoricul comerțului.

binance

Caracteristici:

 • Lider de schimb de criptocurrency în lume
 • Peste 100 de active de criptomonede de tranzacționat
 • Mai multe perechi de tranzacționare împotriva fiat, altcoins și stablecoins
 • Taxe competitive pentru depozit, tranzacționare și retrageri
 • Disponibilitate tranzacționare criptografică viitoare, marjă și opțiuni
 • Câștigați dobânzi pentru criptare cu un cont de economii Binance

Accesați site-ul

per total

4,8 / 5

Recenzie Binance

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Binance

2. Coinbase

Coinbase este cunoscut pe scară largă sub numele de schimb Bitcoin și cripto sigur și de încredere care este de încredere de mii de clienți din întreaga lume, inclusiv Statele Unite. Schimbul este popular pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede, gestionarea unui portofoliu, achiziții recurente, aplicație mobilă pentru monitorizarea pieței, câștigarea criptelor și un portofel sigur pentru stocarea activelor achiziționate pe platformă.

Platforma oferă un schimb de tranzacționare avansat și profesionist numit Coinbase Pro, care este ideal pentru comercianții de criptocurrency începători și intermediari. Schimbul permite persoanelor care doresc să tranzacționeze o mare varietate de valute digitale pe un platformă securizată și susținută de asigurări și acceptă carduri de debit ca plată.

coinbase

Caracteristici:

 • Schimb global de criptomonede cu mai multe metode de plată
 • Platforma de încredere și sigură pentru a converti banii fiduciari în cripto
 • Proces de verificare rapidă a ID-ului pentru a finanța un cont
 • Opțiuni de plată, cum ar fi cardul de debit sau transferul bancar
 • Funcții de securitate, cum ar fi autentificarea în doi factori
 • Echipa de asistență este disponibilă nonstop

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Recenzie Coinbase

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinbase

3. Bybit

Bybit este o platformă de schimb de instrumente derivate care este concepută pentru a oferi o experiență perfectă de tranzacționare în marjă a monedelor digitale precum Bitcoin, Ethereum, EOS și XRP, cu perechi de tranzacționare de până la 100x. Bursa de instrumente financiare derivate oferă contracte perpetue care urmează prețul criptomonedei. Bybit a lansat contracte perpetue stabilite în USDT, care pot fi tranzacționate la bursă cu un efect de levier ridicat.

Bybit este o platformă populară în lumea criptografică, cu peste 100.000 de utilizatori activi și numărând. Volumul zilnic de tranzacționare la bursă a cunoscut o creștere astronomică și este în prezent clasat pe locul 3 pentru schimburi de instrumente derivate.

site-ul bybit

Caracteristici:

 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor cu pârghie de până la 100 de ori
 • Motor de potrivire de ultimă generație care procesează 100.000 de tranzacții pe secundă
 • Instrumente avansate de gestionare a riscurilor și asigurare reciprocă
 • Setați comenzi de preluare și stop-loss într-un singur clic
 • Garanții pentru a suporta costul total al fondurilor pierdute din cauza nefuncționării sau a erorilor de sistem

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Revizuirea bybitului

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Bybit

4. eToro

eToro este un brokeraj financiar global care oferă o platformă de tranzacționare financiară și investiții pentru mai multe piețe, inclusiv Crypto, ETF-uri, acțiuni, indici, mărfuri și Forex. Este potrivit pentru începătorii care doresc să investească în diferite criptomonede folosind un platformă de tranzacționare puternică și ușor de utilizat. eToro facilitează tranzacționarea cu levier a celor mai bune monede digitale și altcoins sau practicarea tranzacționării folosind un portofoliu virtual.

Noțiuni de bază este ușor cu o interfață de tranzacționare intuitivă care include cercetare de piață criptografică în timp real & știri, funcții avansate de tranzacționare și instrumente de gestionare a riscurilor și un flux de rețea socială către copiați comerțul cu unii dintre cei mai profitabili comercianți de cripto.

etoro

Caracteristici:

 • Furnizor reglementat pentru a obține active Bitcoin și crypto și CFD-uri pe monede digitale populare și pe piețele tradiționale
 • Cont de fond utilizând metoda de plată, cum ar fi un card de credit sau un card de debit, transfer bancar sau PayPal
 • Interfață ușor de utilizat și aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă
 • Tranzacționează comercianți de criptori profitabili din întreaga lume
 • Investiți în portofolii de succes ale criptomonedelor comercianților de top

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie eToro

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați eToro

Declinare de responsabilitate: 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Investițiile Cryptoasset sunt nereglementate în majoritatea țărilor UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorilor.

5. FTX

FTX exchange este un schimb de instrumente derivate în criptomonede construit de comercianți, pentru comercianți. Platforma se diferențiază de concurenții săi prin oferirea unui o mare varietate de indici și jetoane cu pârghie care pot fi tranzacționate pe piața futures sau opțiuni. FTX este cunoscut pentru crearea primului contract futures din lume, care permite utilizatorilor să valorifice creșterea sau scăderea unui anumit indice sub forma unui contract viitor. Acțiunile futures pe indici pot fi tranzacționate direct din cadrul platformei de schimb FTX.

site-ul ftx

Caracteristici:

 • Interfață de utilizator profesională pentru tranzacționare pe desktop sau mobil
 • Începeți tranzacționarea fără KYC și retrageți până la 2.000 USD USD zilnic
 • Până la 101x pârghie pe perechile de tranzacționare criptografice
 • Jetoane pârghiate la SCURT sau LUNG cu pârghie de până la 3X fără margine
 • MUTARE Contracte care se stabilesc la schimbarea absolută a prețului unei monede în timp

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Recenzie FTX

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați FTX

Sunteți stabilit în Statele Unite?

COMPARAȚI TOP 10 SCHIMBĂRI DIN SUA

Comparați acum!

6. Kraken

Kraken este un schimb de criptomonede și Bitcoin care a fost fondat în 2011 și are sediul în SUA. Platforma este o top 5 schimb pe baza traficului, lichidității și volumului de tranzacționare spot conform coinmarketcap.

Kraken are peste 70 de perechi criptografice de cumpărat, tranzacționat și vândut, cu noi active adăugate frecvent. Schimbul de criptomonede include instrumente de tranzacționare avansate și monitorizare automată a portofoliului pentru a permite utilizatorilor să monitorizeze piața și să-și gestioneze portofoliul utilizând o singură interfață.

kraken

Caracteristici:

 • Schimb de criptomonede pe bază de SUA, licențiat și reglementat
 • Interfața grafică este ușor de utilizat și este ușor de comercializat
 • Clasat pe locul 5 în lume pentru volum de tranzacții și lichidități
 • Taxe reduse și competitive care scad odată cu volumul
 • Personal cu normă întreagă pentru a oferi asistență clienți 24/7

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie Kraken

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Kraken

7. Crypto.com

Crypto.com este un schimb relativ nou, care a acumulat rapid un număr mare de persoane cu peste 1 milion de utilizatori pe platforma sa. Schimbul criptografic oferă o alternativă puternică la serviciile financiare tradiționale, făcând mai ușor pentru toată lumea să înceapă să investească cu Bitcoin și altcoins. Crypto.com este cunoscut pentru aplicația lor de criptare care oferă posibilitatea de a cumpăra, vinde, tranzacționa, cheltui, stoca, câștiga, împrumuta numerar și plăti facturi cu cripto.

crypto.com

Caracteristici:

 • Tranzacționează cripto cu zero comisioane în primele 90 de zile
 • Vă permite să cumpărați, să tranzacționați și să vindeți peste 50 de perechi criptografice
 • Cumpărați Bitcoin folosind un card de credit fără taxe zero
 • Platforma avansată de graficare, instrumente și indicatori
 • Câștigați dobânzi pentru criptare până la 12% pe care le compune lunar

Accesați site-ul

per total

4.5 / 5

Recenzie Crypto.com

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Accesați Crypto.com

8. KuCoin

KuCoin este un schimb stabilit pentru tranzacționarea de altcoins și este denumit adesea „Bursa poporului” datorită popularității sale. Înființată la sfârșitul anului 2017, KuCoin a devenit o platformă premium pentru schimbul de criptomonede, care și-a extins oferta pentru a include servicii noi și interesante. KuCoin este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare altcoin cu peste 400 de perechi de tranzacționare diferite din care să alegeți.

site-ul kucoin

KuCoin are peste 5 milioane de utilizatori înregistrați din peste 200 de țări și regiuni și popular în țări precum Coreea de Sud, Japonia, Spania, Italia, Vietnam, Turcia, Rusia, India și alte regiuni. Schimbul acceptă utilizatori din întreaga lume și acceptă 46 de monede fiduciare, cum ar fi USD, GBP, EUR și CNY. Potrivit Coinmarketcap.com, schimbul KuCoin este în prezent clasat pe locul 8 pe baza traficului, a lichidității și a volumului mare general tranzacționat pe piața sa spot.

Caracteristici:

 • Peste 200 de proiecte blockchain și peste 400 de perechi de tranzacționare diferite
 • Acceptă 46 de monede fiduciare, cum ar fi USD, GBP, EUR și CNY
 • KuCoin futures pentru a tranzacționa contracte cu pârghie de până la 100 de ori
 • Aplicație de tranzacționare mobilă pentru a monitoriza pozițiile și a tranzacționa de oriunde

 • KuCoin Staking pentru a câștiga recompense pentru deținerea de monede și jetoane la bursă

Accesați site-ul

per total

4.5 / 5

Recenzie KuCoin

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați KuCoin

9. PrimeXBT

Prime XBT este popular Schimb de tranzacționare bazat pe Bitcoin care permite specularea cu produse financiare tradiționale. Comercianții pot tranzacționa un spectru larg de piețe, inclusiv Forex (FX), criptomonede, mărfuri și indici, folosind Bitcoin ca garanție – o caracteristică pe care nu o oferă multe schimburi astăzi.

primeXBT

PrimeXBT este o platformă premiată pentru tranzacționarea marjelor de până la 1000x, care oferă o platformă de tranzacționare intuitivă, elegantă și profesională. Interfața grafică este complet personalizabilă și acceptă mai multe afișarea graficului de preț până la ecranul quad. Acest lucru este unic pentru PrimeXBT, permițând comercianților să configureze interfața pentru a se potrivi propriului stil. De exemplu, utilizați afișajul graficului quad pentru a vizualiza mai multe intervale de timp ale aceluiași activ.

primexbt comanda de cumpărare

Caracteristici:

 • Platforma premiată pentru tranzacționarea în marjă de până la 1000x
 • Instrumente și indicatori avansați pentru a efectua analize tehnice
 • Configurare și configurare personalizabilă a graficelor

 • Platforma de tranzacționare a copiilor care urmărește și imită activitatea comercianților de succes
 • Program de recomandare și afiliat cu recompense de până la 50% pentru recomandări pentru aducerea de noi utilizatori

Accesați site-ul

per total

4,3 / 5

Recenzie PrimeXBT

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați PrimeXBT

10. Phemex

Phemex este un schimb de criptomonede disponibil utilizatorilor din întreaga lume să tranzacționeze contracte perpetue, cum ar fi BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD și LINKUSD, cu un efect de levier de până la 100 de ori. Platforma de instrumente derivate este în creștere în popularitate și este în prezent pe locul 6 pentru volumul zilnic pe bursa de criptomonede conform Coinmarketcap.com.

Phemex este binecunoscut pentru tranzacționarea criptografică cu taxă zero pe perechi la fața locului pentru membrii premium care utilizează aplicația de tranzacționare web sau mobilă. Există un preț de membru pentru a debloca tranzacționarea la fața locului, care costă 0,19 USD pe zi. Pentru comercianții frecvenți sau cu volum mare, aceasta este o sumă relativ mică de plătit fără taxe de tranzacționare.

phemex

Caracteristici:

 • Interfață prietenoasă pentru începători pentru a naviga
 • Niciun KYC să înceapă tranzacționarea activelor digitale
 • Piața de tranzacționare spot cu monede populare
 • Pârghie de până la 100x și decontare BTC sau USD
 • Aplicație mobilă pentru tranzacționare oricând și oriunde
 • Suportă cardurile de credit ca metodă de plată pentru a finanța un cont

Accesați site-ul

per total

4.15 / 5

Recenzie Phemex

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Phemex

11. BitMEX

BitMEX este o platformă de tranzacționare a instrumentelor derivate de criptomonedă peer-to-peer care oferă contracte de pârghie ridicate care sunt cumpărate și vândute în Bitcoin. Este unul dintre cei mai mari producători de piață și cel mai utilizat schimburi de tranzacționare în marjă. Utilizatorii începători și avansați pot cumpăra și vinde contracte pentru criptomonede (nu monedele propriu-zise) combinate cu tranzacționarea în marjă de până la 100 de ori.

Înscrieți-vă folosind linkul nostru de recomandare și beneficiați de 10% reducere a taxelor pentru 6 luni.

bitmex

Caracteristici:

 • Lichiditate ridicată și volum zilnic de către comercianți
 • Interfață simplă de utilizat pentru tranzacționarea criptelor
 • Până la 100: 1 pârghie pe criptomonedă
 • Tipuri avansate de comenzi, cum ar fi limita, piața, oprirea și urmărirea
 • Taxe corecte, competitive și reduse
 • Testnet pentru a practica tranzacționarea la bursă cu bani virtuali

Accesați site-ul

per total

4.1 / 5

Recenzie BitMEX

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați BitMEX

întrebări frecvente

Ce este un comerț cu cripto?

Tranzacționarea este o modalitate populară de a câștiga cripto-uri gratuite, speculând cu privire la mișcările prețurilor, cu așteptarea de a obține un profit net. O tranzacție criptografică este rezultatul plasării unei piețe sau a unei comenzi limită folosind un schimb de criptomonede, un broker sau un furnizor de CFD cumpărați sau vindeți un activ digital la un preț anume sau viitor. Odată ce tranzacția este executată, poziția devine live pe piață și va crește și scădea pe măsură ce raportul cerere și ofertă al activului se modifică.

Ar trebui să tranzacționez sau să investesc în criptomonedă?

Decizia de a tranzacționa sau investi în monede criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP și Bitcoin Cash depinde de câtă implicare dorește să aibă persoana după cumpărare. Un investitor va cumpăra atunci când activul are un preț scăzut, cu scopul de a genera venituri sau aprecieri în timp și de a vinde Bitcoin sau altcoins pentru un profit.

În comparație, un comerciant este mai implicat să gestioneze o poziție într-o perioadă mai scurtă, cum ar fi ore, zile sau chiar săptămâni. Comerciantul poate folosi efectul de levier pentru a profita de volatilitatea tranzacționând swing-urile cu o sumă de capital mai mică. Dacă prețul sau direcția depășește toleranța la risc, comerciantul va părăsi poziția și va aștepta următoarea oportunitate de a obține profit pe piață.

CÂŞTIGA 132 USD Cu coinbase pentru învățare!

Obține acum 132 USD

Câți bani pot face tranzacționarea criptomonedelor?

Suma profitului prin tranzacționarea criptomonedelor depinde de nivelul de experiență al comercianților, de răbdare, disciplină, gestionarea riscurilor și de a avea o strategie de tranzacționare solidăy care se poate repeta pe o perioadă de timp. Nu există nicio garanție pentru a câștiga tranzacționarea cu bani și este posibil să pierdeți mai mult decât fondurile depuse într-un cont.

Cum să începeți tranzacționarea criptomonedelor?

Pentru a începe tranzacționarea criptomonedelor, urmați acești pași pentru a începe:

Care criptomonedă este cea mai bună pentru tranzacționare?

Cel mai popular activ de criptomonedă tranzacționat în prezent este Bitcoin, care are cea mai mare capitalizare de piață în comparație cu alte monede alternative, cum ar fi Ethereum și Polkadot. O medie de Bitcoin în valoare de 12 miliarde de dolari este tranzacționat în fiecare zi pe bursele de tranzacționare precum Binance, Coinbase și Bitstamp.

Acest lucru face ca Bitcoin să fie cea mai bună criptomonedă de tranzacționat ca și ea cel mai mare, cel mai cunoscut și lichid activ digital in lume. Tranzacționarea Bitcoin potrivit pentru toate tipurile de oameni de la începători, comercianți profesioniști, comercianți de zi, fonduri speculative și investitori de retail.

Câți bani ai nevoie pentru a începe tranzacționarea criptelor?

Persoanele fizice pot începe tranzacționarea criptomonedelor pe un schimb folosind suma minimă, care poate fi oriunde de la 10 la 50 USD în funcție de platformă. De exemplu, utilizatorii pot începe tranzacționarea cu 10 USD pe Kraken, care poate fi finanțat printr-un transfer bancar. Dacă tranzacționați cu efect de levier, valoarea capitalului poate fi mai mică, deoarece dimensiunea poziției poate fi mărită cu ajutorul efectului de levier. Cu toate acestea, este cea mai bună practică să începeți cu o sumă pe care comerciantul este confortabil să o piardă sau să utilizați un cont de tranzacționare demo pentru a tranzacționa fără bani.

Care este cea mai bună platformă de tranzacționare criptografică pentru începători?

În opinia noastră, cel mai bun schimb de criptomonede pentru utilizatorii care încep să tranzacționeze este eToro. Utilizatorii se pot înregistra un cont în câteva minute și pot începe tranzacționarea pe o interfață simplă. eToro dispune de o platformă socială de talie mondială pentru a învăța și a copia comerțul cu cei mai de succes traderi, include o suită cuprinzătoare de ghiduri utile de utilizare și un cont de tranzacționare demo pentru a practica tranzacționarea fără bani.

etoro copytrader

Care este cea mai bună platformă criptografică pentru tranzacționarea Altcoins?

Binance este cel mai bun schimb de criptocurrency pentru a tranzacționa altcoins datorită gamei sale largi de monede oferite pe platformă și a taxelor reduse cu peste 200 de perechi de tranzacționare. În plus, Binance este cel mai important furnizor de cripto cu cel mai mare volum tranzacționat zilnic și lichiditate peste toate perechile sale altcoin. Lichiditatea profundă permite utilizatorilor să obțină cele mai bune prețuri și spread-uri atunci când tranzacționează active digitale.

binance trading

Ce platforme de tranzacționare Crypto au un cont demonstrativ?

Găsirea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede cu un cont demonstrativ este utilă pentru noii traderi și începători să învețe cum să tranzacționeze sau să se familiarizeze cu instrumentele de tranzacționare. Platforme de top precum eToro, Phemex și Bybit oferă conturi demo gratuite pentru a finanța cu bani practici pentru a simula tranzacționarea pe piețele reale de criptare..

Puteți tranzacționa criptomonede fără a plăti taxe?

Există mai multe schimburi criptografice, cum ar fi Phemex, care permit tranzacționarea criptelor cu taxă zero pentru activele populare precum Bitcoin, Ethereum, XRP și Bitcoin Cash. A niciun schimb de tranzacționare a taxelor nu este cel mai ieftin mod de a tranzacționa criptomonede deoarece va crește profitabilitatea generală prin eliminarea comisioanelor și comisioanelor puternice care se pot acumula în timp.

tranzacționare phemex zero comisioane

Unde să vă stocați criptomoneda?

Stocarea criptomonedelor pe un schimb de criptomonede poate fi riscantă, deoarece proprietarul nu are control asupra securității investiției lor împotriva hackerilor și a escrocheriilor. Cel mai bun mod de a stoca criptomoneda este pe un portofel de criptomonede reputat, care este păstrat în posesia investitorului.

Două dintre cele mai populare portofele hardware Bitcoin și Ethereum sunt:

Utilizarea unui portofel de stocare la rece oferă un dispozitiv de blocare a aerului între dispozitivele conectate la internet și activ. Cheile private care dau dreptul de a accesa criptomoneda (trimitere, transfer și primire) sunt păstrate pe portofel și nu un schimb.

Chiar dacă portofelul hardware este deteriorat, pierdut sau furat, fondurile pot fi accesate folosind o varietate de opțiuni de rezervă, cum ar fi utilizarea unei fraze de recuperare. Costul unui portofel hardware este un preț mic de plătit pentru liniștea sufletească.

Concluzie

Sperăm că ghidul nostru privind cele mai bune 10 platforme de criptomonede a fost util pentru alegerea celei mai bune platforme care se potrivește cerințelor dvs. Cu tranzacționarea, începătorii ar trebui să fie prudenți, deoarece este foarte posibil să câștigi bani, dar pot pierde și mai mult decât fondurile depuse.

Este important să fiți conștienți de faptul că schimburile sunt vulnerabile la piratare, deoarece aceste site-uri stochează volume imense de bani. Dacă intenționați să tranzacționați, nu uitați să nu vă țineți bani pentru aceste schimburi prea mult timp și asigurați-vă că retrageți profiturile într-un portofel hardware criptografic de renume pentru păstrarea în siguranță.

Vă rugăm să distribuiți acest articol rețelei dvs. dacă vi s-a părut de ajutor!

Alte lecturi sugerate:

 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie
 • Top 10 cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • Cele mai bune 10 schimburi criptografice din Singapore
 • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me