Dacă citiți acest articol, este posibil să tranzacționați criptomonede folosind un schimb. Poate că acum sunteți gata să vă treceți la tranzacționare și investiții la nivelul următor și să căutați cele mai bune programe și instrumente de diagramă criptografică pentru a vă gestiona portofoliul..

Pentru a vă oferi cele mai bune șanse de tranzacționare a criptomonedelor, veți avea nevoie de software de cartografiere adecvat, resurse și instrumente de analiză, astfel încât să puteți vizualiza graficele live pentru a găsi și analiza oportunități comerciale.

Cea mai bună platformă criptografică pentru

Reputatie

vedere de tranzacționare Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă criptografică pentru

Managementul portofoliului

Sigla creveți Vizitati site-ul

Cea mai bună platformă criptografică pentru

Perechi Altcoin

coinigy Vizitati site-ul

Cel mai bun software de criptare

Iată lista noastră cu cele mai bune programe și instrumente de diagramă a criptomonedelor pentru tranzacționare:

Software de cartografiere a criptomonedelor: comparații

Acest ghid de comparație oferă o prezentare generală a site-urilor populare pentru a grafica criptomonedele. Evaluarea noastră se bazează pe evaluarea ușurinței de utilizare a site-urilor, a schimburilor care pot fi conectate și a prețurilor.

TradingView

TradingView este un site de graficare și rețele sociale bazat pe cloud, potrivit pentru toate nivelurile de comercianți cripto activi. Platforma își propune să ofere toate funcționalitățile unei suite premium de grafică pentru desktop, cu viteză și flexibilitate prin intermediul aplicației sale de telefonie mobilă pentru a grafica în deplasare.

Accesați TradingView

Dacă ați tranzacționat piețele financiare tradiționale sau ați fost în spațiul cripto de o vreme, atunci nu ar trebui să fie o surpriză să vedeți TradingView să facă lista noastră ca una dintre platformele de top pentru criptare..

vedere de tranzacționare

Inițial, a fost folosit pentru scanarea stocului și pentru graficarea. Cu toate acestea, pentru a satisface cererea de monede digitale, site-ul de graficare sa extins pentru a colecta date de la o serie de schimburi de criptare, cum ar fi:

 • Binance
 • Bittrex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Bybit
 • FTX
 • Biki
 • Și multe altele…

Agregarea prețurilor criptografice din mai multe schimburi rezolvă o problemă majoră în industria criptografică. Permite vizualizarea prețurilor criptografice în timp real pe un singur site. Prin urmare, nu trebuie să vă conectați la mai multe schimburi doar pentru a analiza graficele de preț ale monedelor alt listate pe diferite burse. Un alt beneficiu major al TradingView în comparație cu alte site-uri de graficare a criptomonedelor este comunitatea.

tradingview idei cripto

Este un hub pentru a partaja și găsi idei de tranzacționare criptografice, indicatori și strategii de tranzacționare automate care au fost publicate de la alți traderi. Puteți chiar să vă publicați ideile pe rețelele sociale și să primiți comentarii cu privire la strategiile dvs. sau pentru a educa comunitatea mai largă.

În cele din urmă, ar trebui să reținem că din ce în ce mai multe schimburi de criptare încep să integreze graficele TradingView în schimbul lor. Când vă conectați la un schimb fiat-la-criptă pentru a cumpăra altcoins, există șanse mari să utilizați diagrame TradingView pentru a verifica prețurile criptografice live.

tranzacționare prețuri de vizualizare

Cea mai bună parte este că puteți începe și grafica altcoins și cripto monede cu TradingView GRATUIT pe planul de bază.

Înscrieți-vă gratuit la TradingView!

Deși, dacă doriți să faceți tranzacționarea altcoins-urilor cu un pas mai departe, atunci ar trebui să luați în considerare actualizarea la versiunea Pro. Aceasta oferă o mai mare flexibilitate și caracteristici precum:

 • Adăugați monede / perechi cripto nelimitate la lista dvs. de urmărire
 • Posibilitatea de a vizualiza și salva mai multe planuri de diagrame
 • Suprapuneți și comparați diferite simboluri și active (de exemplu, Bitcoin vs. Gold)
 • Adăugați până la 5 indicatori tehnici pe grafic
 • Setați 10 alerte pe diagrame pentru a declanșa în funcție de preț sau indicator
 • Permiteți testarea înapoi a strategiilor de tranzacționare criptografică

Deci, dacă nu ați creat încă un cont TradingView … Ce așteptați? Este o resursă excelentă pentru efectuarea analizei tehnice a criptomonedelor.

Creveti

Shrimpy este un site web de gestionare a portofoliului care vă permite să vă gestionați întregul sold criptografic care poate locui în mai multe schimburi. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă conectați separat la fiecare schimb de cripte pentru a efectua tranzacții de cumpărare și vânzare.

Vizitați Shrimpy

Funcția unică a Shrimpy este că puteți vizualiza alocarea totală a monedelor pe diferite schimburi de criptare folosind procente simple cu un instantaneu vizual. Dacă condițiile pieței se schimbă, cum ar fi creșterea dominanței Bitcoin și doriți să reduceți expunerea la altcoin, puteți regla manual sau automat alocarea modificând procentele. Platforma va executa apoi tranzacțiile în diferite schimburi în numele dvs..

site web creveți

Comercianții începători de cripto vor beneficia de mai multe funcții Shrimpy care includ:

 • Conectați mai multe schimburi de tranzacționare cripto pe o singură platformă
 • Gestionați întregul portofoliu de criptare cu o interfață simplă și instrumente de criptare
 • Urmăriți performanța portofoliului și ajustați automat strategia de investiții
 • Copiați cei mai buni comercianți de cripto din lume în tranzacționarea socială
 • Câștigați comision pentru fiecare comerciant social care vă urmează
 • Automatizați strategiile de tranzacționare utilizând diverși indicatori și instrumente de tranzacționare

caracteristici creveți

Odată ce ați conectat un schimb de criptomonede, acesta va completa alocările ca procent din portofoliul dvs. global. Apoi, puteți începe să adăugați activele criptografice în care doriți să investiți. Shrimpy poate aplica apoi o strategie de automatizare bazată pe o perioadă de timp de reechilibrare sau manual..

Shrimpy va efectua toate tranzacțiile necesare în numele dvs. pentru a atinge alocările de portofoliu stabilite de dvs. Este instrumentul perfect de tranzacționare criptografică pentru a ajusta rapid și ușor riscul și expunerea portofoliului fără a fi nevoie să vă conectați la mai multe burse.

alocarea activelor creveți

De exemplu, dacă piața criptografică atinge un nivel ridicat și doriți să încasați, pur și simplu trageți cursorul procentual pentru Tether (USDT) la 100% și Shrimpy vă va reechilibra portofoliul în consecință.

Deci, care sunt taxele?

Shrimpy oferă trei pachete diferite după cum urmează:

 • HODLer (gratuit)
 • Profesional – 19 USD / lună (facturat anual)
 • Enterprise – personalizat pentru a vi se potrivi

Pentru a alege cel mai bun plan de plată pentru a vă automatiza strategia de criptomonedă, cel mai bine este să verificați site-ul web pentru a determina ce caracteristici sunt incluse în fiecare opțiune de tarifare. Dacă nu sunteți sigur, de ce să nu începeți cu un cont Shrimpy gratuit?

Coinigy

Coinigy este un site de gestionare a portofoliului criptografic bine stabilit și altcoin charting website. Acesta are ca scop simplificarea procesului de tranzacționare fără a sacrifica analiza tehnică de tranzacționare criptografică.

Vizitați Coinigy

Site-ul oferă o interfață de tranzacționare pentru a încărca diagrame de la toate schimburile majore de criptomonede la care vă puteți gândi. Este software-ul online perfect pentru a efectua analize tehnice criptomonede.

coinigy

Dacă doriți să vizualizați diagrame altcoin specifice pe un singur site web, atunci ar trebui să luați în considerare Coinigy. Permite utilizatorilor să acceseze economia valutară digitală globală, cu conectivitate de date în 40 de schimburi criptografice dintr-un singur cont, cum ar fi:

 • Binance
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Deribit
 • Kraken
 • OKEx
 • și multe altele..

Pentru o listă completă a schimburilor acceptate, Click aici pentru a vizualiza lista de schimb pe site.

Spre deosebire de Tradingview, utilizatorii de pe Coinigy pot tranzacționa 20 de schimburi criptografice din conturi conectate prin API 24/7. Comercianții Altcoin vor aprecia, de asemenea, funcția portofoliului de portofele pentru a vă monitoriza întregul sold criptografic în toate schimburile în orice moment, chiar și atunci când dormiți!

Acum, s-ar putea să vă gândiți cât costă Coinigy?

Planurile de prețuri sunt destul de corecte, cu un abonament anual care începe de la aproximativ 15 USD pe lună. Puteți oricând să creați un cont gratuit pentru a-l testa și el. De asemenea, Coinigy nu ia un comision pentru tranzacții. Nu există nicio taxă adăugată la tranzacționarea prin Coinigy (alta decât abonamentul dvs. lunar).

Creați o perioadă de încercare gratuită timp de 30 de zile cu Coinigy.

prețuri coinigy

Dacă vă întrebați dacă este o bună valoare pentru bani, să aruncăm o privire la câteva caracteristici incluse în planul de bază.

Planul de abonament pentru începători Coinigy vine cu o suită cuprinzătoare de instrumente puternice de criptomonedă de tranzacționare și indicatori detaliați. Comercianții care se bazează pe analiza tehnică vor avea acces la peste 75 de indicatori tehnici pentru a tranzacționa direct din grafic pe toate schimburile dvs. preferate.

Dacă nu este suficient, Coinigy vine cu alerte de preț (prin e-mail, SMS și în browser) și o aplicație de telefonie mobilă pentru a grafica Bitcoin și alte altcoins când sunteți în mișcare. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru o demonstrație.

Quadency

Quadency este un site de criptomonede all-in-one care permite utilizatorilor să conecteze mai multe schimburi de criptomonede pentru a grafica și tranzacționa de pe o singură platformă. S-au dus zilele de conectare la mai multe schimburi Bitcoin pentru a tranzacționa un altcoin anume, stocarea monedelor pe diferite schimburi și fără o modalitate de a executa în mod eficient tranzacții în toate deținerile dvs..

Vizitați Quadency

Quadency rezolvă această durere într-un instrument de tranzacționare simplu, dar puternic, pentru a vă ajuta să vă graficați, să tranzacționați și să vă gestionați investițiile cripto. Când vine vorba de graficarea altcoinelor, Quadency oferă o interfață de tranzacționare elegantă și intuitivă, utilizând motorul Tradingview.

site-ul quadency

Quadency le permite utilizatorilor să conecteze conturile de schimb criptografic existente pentru a-ți grafica întreaga deținere criptografică și pentru a trimite comenzi de cumpărare / vânzare direct la bursă. În prezent, site-ul de graficare acceptă perechi de cripto și altcoins următoarele schimburi:

 • KuCoin
 • Poloniex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Kraken
 • Binance
 • Bittrex
 • zodia Gemeni

După conectarea unui schimb, comercianții pot vizualiza soldul contului, tranzacțiile și comenzile care sunt sincronizate automat. Acest lucru vă permite să preluați controlul asupra conturilor dvs. de tranzacționare cu doar câteva clicuri.

Citit: Quadency Review – Este într-adevăr cea mai BUNĂ platformă criptografică?

Cu toate acestea, utilizarea Quadency oferă avantaje suplimentare pentru executarea tranzacțiilor pe mai multe schimburi conectate utilizând singura platformă pe care nu o obțineți cu TradingView. Într-un fel, s-ar putea spune că Quadency fuzionează cele mai bune părți ale TradingView și Coinigy.

interfață quadency

Când vine vorba de prețurile Quadency, este un serviciu premium care oferă, de asemenea, diagrame gratuite pentru criptocurrency atunci când conectați un schimb. Cu toate acestea, funcționalitatea este limitată, iar comercianții de cripto serioși ar trebui să ia în considerare Planul PRO.

Creați un cont Quadency gratuit!

La un preț de 49 USD pe lună, acest lucru ar putea fi puțin scump pentru comercianții de cripto-începători. Dar, dacă sunteți deja un comerciant de altcoin profitabil, atunci ar putea fi o investiție utilă, astfel încât să puteți grafica, tranzacționa și gestiona eficient întregul dvs. portofoliu criptografic folosind un singur site.

taxe de cadență

CryptoView

Ținerea evidenței deținerilor de criptomonede în mai multe conturi de schimb, portofele terțe părți și dispozitive de stocare la rece poate fi dificilă pentru comerciantul activ. Site-uri web de gestionare a portofoliului Crypto, cum ar fi CryptoView ajuta la rezolvarea acestui punct de durere.

Accesați CryptoView

Este o soluție all-in-one pentru comercianții de criptare pentru a sincroniza mai multe conturi de tranzacționare și portofele în timp ce gestionează tranzacțiile pe diferite burse. Site-ul web combină tranzacționarea criptomonedelor și gestionarea portofoliului într-o singură interfață cu utilizatorul.

cryptoview

CryptoView este unul dintre cei mai buni manageri de portofoliu de criptomonede care este potrivit atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. Platforma combină gestionarea portofoliului criptografic cu o platformă de tranzacționare complet funcțională, care este compatibilă cu principalele platforme de tranzacționare.

Pozițiile deschise, comanda în așteptare, soldurile conturilor și datele istoricului tranzacțiilor sunt transferate automat, permițând utilizatorilor să își monitorizeze rapid portofoliul și să urmărească soldurile de pe un singur site web.

tranzacționare cryptoview

CryptoView este plin de funcții care includ:

 • Platforma de graficare puternică alimentată de diagramele Tradingview
 • Peste 85 de indicatori tehnici și 75 de instrumente de desen
 • Mod ecran multiplu pentru a comuta rapid între diferite configurații de ecran
 • Poate salva fiecare aspect al ecranului și configurația perechii de tranzacționare
 • Suportă toate conturile secundare de schimb, cum ar fi Marja, Împrumutul, Swap și Futures
 • Agregator de știri care poate fi adaptat pentru a se potrivi anumitor surse de știri cripto
 • Calendar de urmărit evenimente importante în comunitatea criptografică
 • Alerte personalizate bazate pe „nivel de preț” sau „modificare procentuală”

În comparație cu celelalte platforme de diagramă și gestionare a portofoliului criptomonedelor, prețurile CryptoView sunt competitive, având în vedere lista caracteristicilor incluse. Există un singur pachet care costă 19 USD pe lună sau un abonament de 1 an pentru 13 USD pe lună.

prețuri cryptoview

Concluzie

Dacă sunteți serios în ceea ce privește tranzacționarea criptelor și a altcoinelor, atunci trebuie să utilizați cele mai bune diagrame criptografice și instrumente de analiză tehnică. Fiecare dintre platformele grafice altcoin de mai sus sunt fluxuri de date echipate din mai multe schimburi și includ instrumente de analiză tehnică a criptomonedelor pentru a interoga piețele altcoin pentru a căuta oportunități comerciale swing.

Accesați TradingView

Deci, care este verdictul nostru pe site-ul esențial de graficare? Vă recomandăm să folosiți versiunea Pro a TradingView.

De ce? Deoarece puteți grafica toate altcoins-urile dvs. preferate PLUS active tradiționale precum Forex, acțiuni, indici și mărfuri. De asemenea, devine interfața grafică preferată, care este integrată în multe schimburi criptografice datorită suitei sale complete de instrumente de tranzacționare, caracteristici și ușurință în utilizare.

Ca să nu mai vorbim, puteți vizualiza în continuare diagrame de criptomonede gratuit, puteți utiliza instrumentele de tranzacționare și puteți efectua analize tehnice.

S-ar putea să vă intereseze și aceste articole alese manual:

 • Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptografică comparate
 • WazirX Review: Bitcoin, tranzacționare & Taxe
 • Bitit Exchange: Citiți această recenzie înainte de a vă înscrie
 • Recenzie Changelly: Este încă sigur & Cum functioneaza
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me