În ultimele 12 luni, piața criptomonedelor a înregistrat o creștere a cererii pentru bursele de tranzacționare a criptomonedelor care oferă piețe cu instrumente financiare derivate și futures cu pârghie. Tranzacționarea cu marjă este o modalitate excelentă pentru comercianții avansați de a-și crește profiturile potențiale tranzacționând poziții mult mai mari.

Comercianții ar trebui să fie conștienți de faptul că schimburile criptografice care oferă tranzacționare cu efect de levier pot profituri și pierderi compuse. Începătorii care învață cum să tranzacționeze ar trebui să folosească întotdeauna un cont demonstrativ pentru a tranzacționa criptografie înainte de a depune fonduri reale.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb de leverage pentru

Cartografiere

BYBIT Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb de leverage pentru

Jetoane pârghiate

Sigla FTX Exchange Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb de leverage pentru

Comerț social

etoro Vizitati site-ul

Declinare de responsabilitate: Capitalul dvs. este în pericol.

Unele schimburi necesită să dețineți un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi un Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede..

Schimburi de tranzacționare a criptelor cu marjă

Pe baza recenziilor noastre, acestea sunt cele mai bune locuri pentru tranzacționarea criptelor cu pârghie:

Ce este tranzacționarea cu criptografie?

Tranzacționarea cu efect de levier criptografic este un instrument pentru investitori deschid o poziție lungă sau scurtă, care este mult mai mare decât capitalul propriu, utilizând fonduri împrumutate într-o tranzacție. Acest lucru permite persoanei să maximizeze profiturile potențiale prin creșterea puterii de cumpărare folosind o cantitate mică de bani. De exemplu, un comerciant care intră într-o tranzacție cu un efect de levier 100: 1 poate tranzacționa ipotetic o poziție de 10.000 USD cu 100 USD.

Cele mai bune schimburi criptografice pentru tranzacționarea pârghiei

Acest ghid de comparație oferă o listă a cele mai populare schimburi de criptomonede cumpărați și vindeți active digitale cu pârghie sau marjă.

Schimburi de tranzacționare a criptelor de marjă: Recenzii

Revizuirea și evaluarea noastră a celor mai bune schimburi de pârghie pentru tranzacționarea criptomonedelor se bazează pe factori importanți, cum ar fi ușurința utilizării, reputația, caracteristicile de graficare, valoarea pârghiei, taxele de tranzacționare în marjă, metodele de depunere, securitatea și asistența pentru clienți.

1. Binance

Binance este cele mai mari servicii de schimb valutar digital din lume care oferă o platformă pentru tranzacționarea a peste 200 de criptomonede diferite. Platforma a cunoscut o creștere meteorică de când a fost fondată în 2017. Binance este cel mai mare schimb de tranzacționare cu criptomonede tranzacționare la 1,2 miliarde volum zilnic și 1,4 milioane tranzacții pe secundă.

Binance are un aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitive iOS și Android care este extrem de intuitiv, ușor de utilizat, rulează fără probleme și îndeplinește toate funcțiile de bază așteptate de la o aplicație de tranzacționare. Aplicația include prețuri live Bitcoin și cripto, capacitatea de a executa comenzi, de a gestiona fiecare activ digital, vizualizați P&L și căutare istoricul comerțului.

binance trading

Caracteristici:

 • Lider de schimb de criptomonede în lume
 • Peste 100 de active de criptomonede de tranzacționat
 • Mai multe perechi de tranzacționare împotriva fiat, altcoins și stablecoins
 • Taxe competitive pentru depozit, tranzacționare și retrageri
 • Disponibilitate tranzacționare criptografică viitoare, marjă și opțiuni
 • Câștigați dobânzi pentru criptare cu un cont de economii Binance

Accesați site-ul

per total

4,8 / 5

Recenzie Binance

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Binance

2. Bybit

Bybit este o platformă de schimb de instrumente derivate care este concepută pentru a oferi o experiență perfectă de tranzacționare în marjă a monedelor digitale precum Bitcoin, Ethereum, EOS și XRP, cu perechi de tranzacționare de până la 100x. Ofertele de schimb de instrumente derivate contracte perpetue care urmează prețul criptomonedei. Bybit a lansat contracte perpetue stabilite în USDT, care pot fi tranzacționate la bursă cu un efect de levier ridicat.

Bybit promite „Fără oprirea serverului”, iar funcționalitatea sistemului este disponibilă până la 99,99%. Schimbul are un motor de potrivire de ultimă generație la 100.000 de tranzacții pe secundă, care poate finaliza o tranzacție în decurs de 10 microsecunde. Bybit garantează suportarea întregului cost al pierderii financiare cauzate de o eroare de sistem sau ca urmare a perioadelor de nefuncționare.

interfață de bybit

Caracteristici:

 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor cu pârghie de până la 100 de ori
 • Motor de potrivire de ultimă generație care procesează 100.000 de tranzacții pe secundă
 • Instrumente avansate de gestionare a riscurilor și asigurare reciprocă
 • Setați comenzi de preluare și stop-loss într-un singur clic
 • Garanții pentru a suporta costul total al fondurilor pierdute din cauza nefuncționării sau a erorilor de sistem

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Revizuirea bybitului

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Bybit

3. eToro

eToro este potrivit pentru începătorii din SUA care doresc să investească în criptomonede folosind un platformă de tranzacționare puternică și ușor de utilizat. Platforma oferă o platformă simplă de tranzacționare a monedelor digitale și altcoins cu efect de levier sau practicarea tranzacționării criptografice utilizând un portofoliu virtual.

Interfața de tranzacționare include cercetări de piață criptografice în timp real & știri, funcții avansate de tranzacționare și instrumente de gestionare a riscurilor și un feed de rețea socială pentru a tranzacționa unii dintre cei mai profitabili comercianți de cripto din lume.

etoro

Caracteristici:

 • Furnizor reglementat din SUA pentru a cumpăra active cripto reale și CFD-uri pe monede digitale populare și pe piețele tradiționale
 • Cont de fond folosind cardul de credit, transferul bancar și PayPal
 • Interfață ușor de utilizat și aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă
 • Tranzacționează comercianți de criptori profitabili din întreaga lume
 • Investiți în portofolii de succes ale criptomonedelor comercianților de top

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie eToro

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați eToro

Declinare de responsabilitate: 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Investițiile Cryptoasset sunt nereglementate în majoritatea țărilor UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului.

4. FTX

FTX exchange este un schimb de instrumente derivate în criptomonede construit de comercianți, pentru comercianți. Platforma se diferențiază de concurenții săi prin oferirea unui o mare varietate de indici și jetoane cu pârghie care pot fi tranzacționate pe piața futures sau opțiuni. FTX este cunoscut pentru crearea primului contract futures din lume, care permite utilizatorilor să valorifice creșterea sau scăderea unui anumit indice sub forma unui contract viitor. Indicele futures pot fi tranzacționate direct de pe platforma de schimb FTX.

interfață ftx

Caracteristici:

 • Interfață de utilizator profesională pentru tranzacționare pe desktop sau mobil
 • Începeți tranzacționarea fără KYC și retrageți până la 2.000 USD USD zilnic
 • Până la 101x pârghie pe perechile de tranzacționare criptografice
 • Jetoane pârghiate la SCURT sau LUNG cu pârghie de până la 3X fără margine
 • MUTARE Contracte care se stabilesc la schimbarea absolută a prețului unei monede în timp

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Recenzie FTX

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT este popular Schimb de tranzacționare bazat pe Bitcoin care permite specularea cu produse financiare tradiționale. Comercianții pot tranzacționa un spectru larg de piețe, inclusiv Forex (FX), criptomonede, mărfuri și indici, folosind Bitcoin ca garanție – o caracteristică pe care nu o oferă multe schimburi astăzi.

Graficele PrimeXBT includ toate instrumentele avansate de tranzacționare cu pârghie la care v-ați aștepta de obicei pentru o platformă de tranzacționare modernă, cum ar fi linii de desen, dreptunghiuri, orizontale, retragere Fibonacci, săgeți, text și așa mai departe. Platforma permite mai multe diagrame pentru a afișa un material pe mai multe intervale de timp sau pentru a urmări câteva materiale diferite în același timp.

diagramă prime xbt

Caracteristici:

 • Platforma premiată pentru tranzacționarea în marjă de până la 1000x
 • Instrumente și indicatori avansați pentru a efectua analize tehnice
 • Configurare și configurare personalizabilă a graficelor

 • Platforma de tranzacționare a copiilor care urmărește și imită activitatea comercianților de succes
 • Program de recomandare și afiliat cu recompense de până la 50% pentru recomandări pentru aducerea de noi utilizatori

Accesați site-ul

per total

4,3 / 5

Recenzie PrimeXBT

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 permite comercianților săi care doresc deschideți poziții de cumpărare și vânzare pe CFD-uri Crypto (Disponibilitatea este reglementată) cu marjă precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero .. Există, de asemenea, un index Crypto 10.

Platforma de tranzacționare CFD Plus500 criptomonedă include toate instrumentele de gestionare a riscurilor așteptate pentru o platformă de tranzacționare în marjă. Acestea includ ordinele de stop loss, stopurile finale și ordinele garantate de stop loss pentru a limita absolut pierderile potențiale. Chiar dacă prețul instrumentului se mișcă semnificativ față de dvs., poziția dvs. va fi închisă automat la prețul specificat, fără risc de alunecare.

plus500 bitcoin

Capturile de ecran sunt afișate numai în scop ilustrativ. Produsul real poate varia.

Caracteristici:

 • Furnizor de CFD reglementat în mai multe țări
 • Poziții deschise de cumpărare / vânzare pe CFD-uri Bitcoin (disponibilitatea este supusă reglementării) și piețele tradiționale
 • Până la 30: 1 pârghie pe criptomonedă
 • Cont de fond folosind cardul de credit, BPAY, transfer bancar și PayPal
 • Aplicație de tranzacționare mobilă ușor de utilizat și intuitivă
 • Cont de tranzacționare demo complet pentru a afla cum să tranzacționați criptomonede

Accesați site-ul

per total

4.2 / 5

Recenzie Plus500

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Plus500

Declinare de responsabilitate: Capitalul dvs. este în pericol

7. BitMEX

BitMEX este un de la persoană la persoană platformă de tranzacționare care oferă contracte cu pârghie ridicată care sunt cumpărate și vândute în Bitcoin. Este unul dintre cei mai mari producători de piață și cel mai utilizat schimburi de tranzacționare în marjă. Utilizatorii începători și avansați pot cumpăra și vinde contracte pentru criptomonede (nu monedele propriu-zise) combinate cu tranzacționarea în marjă de până la 100 de ori.

Tranzacționarea Bitmex

Caracteristici:

 • Lichiditate ridicată și volum zilnic de către comercianți
 • Interfață simplă de utilizat pentru tranzacționarea criptelor
 • Până la 100: 1 pârghie pe criptomonedă
 • Tipuri avansate de comenzi, cum ar fi limita, piața, oprirea și urmărirea
 • Taxe corecte, competitive și reduse
 • Testnet pentru a practica tranzacționarea la bursă cu bani virtuali

Accesați site-ul

per total

4.1 / 5

Recenzie BitMEX

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați BitMEX

8. StormGain

StormGain este o platformă de tranzacționare și investiții criptomonedă care vine cu contracte de levier ridicat și instrumente de tranzacționare de ultimă generație. Toate tranzacțiile în marjă sunt stabilite în Tether stablecoin (USDT), care va atrage comercianții care doresc să limiteze expunerea portofoliului atunci când investesc în criptomonede precum Bitcoin și Ethereum.

Schimbul a luat cele mai bune piețe de investiții și criptomonede pentru a oferi o platformă inovatoare pentru tranzacționarea contractelor futures de criptomonede. Comercianții StormGain pot valorifica piețele criptografice volatile cu cele mai populare perechi de cripto și folosind pârghii de până la 200x. Există, de asemenea, opțiunea de a finanța un cont cripto folosind un card de credit.

fereastra de tranzacționare stormgain

Caracteristici:

 • Lichiditate ridicată și volum zilnic de către comercianți
 • Interfață simplă de utilizat pentru tranzacționarea criptelor
 • Până la 300: 1 pârghie pe criptomonede
 • Instrumente avansate de cartografiere
 • Taxe corecte, competitive și reduse
 • Cont demo de tranzacționare pentru a practica fără riscuri

Accesați site-ul

per total

4.1 / 5

Revizuirea StormGain

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați StormGain

9. Deribit

Deribit este o platformă de tranzacționare populară care a făcut multe lucruri corect pentru a face lista noastră cu cele mai bune platforme de tranzacționare cu pârghie criptografică. Schimbul permite traderilor să profite de tranzacționare la termen sau opțiuni Bitcoin de marjă de până la 100x. Platforma a înregistrat o creștere a volumului de tranzacționare și este în prezent clasat pe locul al doilea în volumul global al comerțului în spatele lui Binance.

Schimbul s-a extins recent pentru a include contracte futures Bitcoin și Ethereum care pot fi tranzacționate cu pârghie. CEO al Deribit este un fost comerciant de opțiuni de la sfârșitul anilor 90 și un pasionat de Bitcoin care a creat platforma Deribit, care provine din cuvintele derivat și Bitcoin.

interfață deribit

Caracteristici:

 • Popular schimb doar Bitcoin
 • Interfață de utilizare prietenoasă pentru începători
 • 99% din fondurile stocate în depozitele frigorifice
 • Instrumente și indicatori avansați de cartografiere
 • Reducere a taxelor de tranzacționare pentru factorii de decizie de piață
 • Cont demo de tranzacționare pentru a practica fără riscuri

Accesați site-ul

per total

4.0 / 5

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Deribit

Concluzie

Folosirea unui schimb de criptare cu marjă este o modalitate fantastică de a câștiga bani online. Utilizatorii ar trebui, de asemenea, să fie foarte conștienți de faptul că schimburile sunt vulnerabile la piratare, deoarece aceste site-uri stochează volume imense de bani.

Dacă intenționați să tranzacționați pe o bursă cu efect de levier, nu uitați să nu vă dețineți bani pe aceste schimburi pe termen lung și să retrageți profiturile într-un portofel hardware criptografic de renume pentru păstrarea în siguranță.

Vă rugăm să partajați acest articol cu ​​rețeaua dvs. dacă vi se pare util!

Alte lecturi sugerate:

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?
 • Opriți utilizarea BitMEX: faceți schimb cu aceste 4 alternative
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me