Cererea tot mai mare de experți în Blockchain certificat crește simultan importanța certificărilor Blockchain. Dacă aspirați să obțineți certificarea de expert Blockchain pentru a vă dovedi expertiza în Blockchain, citiți acest articol pentru a merge mai departe!

Tehnologia se schimbă rapid, iar cei care nu reușesc să țină pasul pot risca șansele de a fi lăsați în urmă. Chiar dacă tehnologia Blockchain a atins aplicația mainstream cu sosirea Bitcoin în 2008, a câștigat identitatea unei opțiuni tehnologice din lumea reală în 2016 și 2017. Potențialul Blockchain de a transforma schimbul de informații în rețelele de afaceri deschise și private se reflectă pe termen lung promite cu Blockchain Technology.

Prin urmare, mulți candidați care aspiră să facă o carieră în această căutare tehnologică emergentă, futuristă, pentru certificarea expertului Blockchain. Dacă doriți să obțineți o certificare în tehnologia Blockchain, atunci trebuie să stabiliți fundamentul potrivit. Mulți candidați se confruntă adesea cu dificultăți în a afla certificarea potrivită pentru a-și demonstra capacitățile de expert Blockchain. Deci, haideți să ne adâncim în implicațiile unei certificări Blockchain cu o înțelegere a rolului unui expert Blockchain.

În plus, o reflecție asupra beneficiilor certificărilor Blockchain în următoarea discuție poate oferi informații de susținere. Cu toate acestea, cel mai important punct culminant al acestei discuții ar fi detaliile certificării Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) de către 101 Blockchains. Puteți afla motivele valabile pentru care certificarea CEBP poate fi certificarea ideală Blockchain pe care ați căutat-o.

De ce tehnologia Blockchain?

Unul dintre primele lucruri care îți vin în minte atunci când te gândești la certificarea expertului Blockchain este schița rolurilor și responsabilităților pentru același lucru. Ce trebuie să facă exact un expert în Blockchain? Înainte de a defini rolul experților Blockchain, să reflectăm asupra tehnologiei și semnificației acesteia în scenariul actual. Primul lucru pe care ar trebui să-l știți despre Blockchain este că este un sistem de registru public distribuit bazat pe un sistem de rețea peer-to-peer.

Registrul public poate fi împărtășit în mod deschis între utilizatori diferiți pentru crearea unei înregistrări imuabile a tranzacțiilor. Toate tranzacțiile sunt verificate de alți utilizatori din lanț și sunt adăugate cu un timestamp și legate de tranzacțiile anterioare de pe registru. Odată cu adăugarea unui set de tranzacții, datele cu tranzacții noi se transformă în blocuri noi în lanț. Actualizările tranzacțiilor de pe un Blockchain au loc prin consens între participanții la sistem.

Citește și: Cum să devii certificat în Blockchain?

Cel mai important, toate datele introduse în sistem nu pot fi șterse niciodată. Blockchain este o tehnologie de scriere o dată, adăugând multe, creând astfel înregistrări verificabile ale tuturor tranzacțiilor de pe Blockchain. Deci, puteți observa în mod clar potențialul tehnologiei Blockchain pentru transformarea multor operațiuni convenționale în mai multe industrii. Acesta este unul dintre motivele pentru concentrarea în creștere asupra candidaților cu o certificare de expert Blockchain.

Primii adoptatori ai tehnologiei Blockchain trebuie să întâmpine multe eșecuri în implementarea tehnologiei. Prin urmare, este probabil ca întreprinderile să se confrunte cu nevoia de a angaja experți Enterprise Blockchain cu indicatori fiabili ai expertizei lor. În acest moment, întreprinderile se pot confrunta cu dificultăți în stabilirea a ceea ce califică exact o persoană ca expert Blockchain. Întrebarea este, de asemenea, dificilă pentru candidați, deoarece aceștia trebuie să își stabilească obiectivul final și să găsească o certificare care să îi valideze ca „expert Blockchain”.

Cine este un expert Blockchain?

Presupunerea comună afirmă că o persoană care lucrează cu tehnologia Blockchain pentru o perioadă mai lungă de timp este un expert în Blockchain. Unii ar putea presupune, de asemenea, că o persoană cu o certificare de expert Blockchain este un expert Blockchain. Cu toate acestea, este important să aveți o schemă generală a unui expert Blockchain pentru a obține o idee clară a rolurilor și responsabilităților lor.

Un expert în Blockchain este practic orice persoană calificată în conceptele fundamentale și profesionale ale tehnologiei Blockchain. Experții Enterprise Blockchain dețin cunoștințe aprofundate cu privire la funcționarea tehnologiei Blockchain. Cel mai important dintre toți, experții în tehnologia Blockchain își pot implementa abilitățile și cunoștințele pentru a construi aplicații bazate pe Blockchain adaptate cerințelor de afaceri și întreprindere.

Profesioniștii pot obține acreditarea „expert Blockchain” prin examene exhaustive de formare și certificare pentru a demonstra cunoștințele lor. Pe măsură ce întreprinderile învață treptat mai multe despre importanța tehnologiei Blockchain, rolul unui expert Blockchain suferă, de asemenea, modificări. Prin urmare, este inevitabil să găsiți certificări Blockchain de top care să se concentreze pe un sortiment larg și divers de obiective de calificare.

Deci, rolul unui expert Blockchain în timpurile actuale se reflectă și asupra multor alte responsabilități cruciale în scenariul actual. De exemplu, experții Blockchain trebuie să creeze noi abordări pentru utilizarea instrumentelor actuale actualizate în ecosistemul Blockchain pentru îndrumarea transformării afacerilor întreprinderilor. Odată cu formidabilele posibilități de adoptare generală a tehnologiei Blockchain câștigând avânt, întreprinderile s-ar confrunta cu o lipsă de experți în Blockchain.

Importanța certificărilor Blockchain

Pentru a răspunde cererii crescânde a experților Blockchain, este probabil ca întreprinderile să utilizeze certificarea expertului Blockchain ca reper pentru determinarea potențialului experților Blockchain. Prin urmare, este esențial pentru fiecare aspirant profesionist / expert Blockchain să afle ce presupune exact o certificare în tehnologia Blockchain.

În general, certificările din ecosistemul Blockchain vizează dezvoltarea și guvernarea unor standarde specifice pentru furnizarea acredităților experților profesioniști Blockchain. Certificarea arată că persoanele cu acreditări au îndeplinit sau chiar au depășit standardele de bază ale unui expert Blockchain. Practic, certificările Blockchain întăresc abilitățile Enterprise Blockchain ca profesii unice și de autoreglare.

Este evident că certificările Blockchain prezintă dovada expertizei și cunoștințelor titularului cu privire la tehnologia Blockchain și dezvoltarea aplicațiilor și sistemelor de întreprindere bazate pe Blockchain. O certificare expertă Blockchain atestă, de asemenea, capacitatea unei persoane în implementarea Enterprise Blockchain pentru transformarea afacerii. În plus față de aceste aspecte, certificările de top Blockchain servesc, de asemenea, următoarele funcționalități în mod cuprinzător.

 • Dovada expertizei Blockchain

Certificările de experți Blockchain dovedesc capacitățile persoanelor acreditate în dezvoltarea unor întreprinderi Blockchain eficiente.

 • Sursa avantajului

Certificările Blockchain oferă un avantaj suplimentar profesioniștilor față de alți candidați necertificați pentru locuri de muncă prestigioase axate pe Blockchain.

 • Recunoaștere globală

Cele mai bune certificări de experți Blockchain asigură recunoașterea globală, îmbogățind astfel valoarea muncii dvs. Blockchain la nivel mondial.

 • Oportunități pentru o plată mai bună

Certificarea expertului Blockchain îi ajută, de asemenea, pe candidați să reducă prăpastia abilităților Enterprise Blockchain și să ajungă la locuri de muncă bine plătite.

 • Securitatea carierei

Blockchain este evident o tehnologie futuristă, cu perspective pe termen lung de adoptare. Prin urmare, certificările de experți Blockchain vă pot ajuta să vă construiți cariera cu asigurarea securității locurilor de muncă datorită creșterii preconizate a numărului de locuri de muncă Blockchain în viitor..

 • Oportunități suplimentare

Certificările Blockchain îi ajută, de asemenea, pe indivizi să își consolideze cunoștințele despre tehnologia Enterprise Blockchain. Experții certificați în Blockchain își pot urmări și obiectivele de a-și dezvolta propria afacere bazată pe Blockchain. De exemplu, experții Blockchain își pot folosi cunoștințele și expertiza Blockchain pentru a construi și dezvolta Blockchains Enterprise și pentru a duce succesul întreprinderii la nivelul următor.

 • Sprijin pentru dezvoltarea carierei

O certificare de expert Enterprise Blockchain vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți oportunități mai bune pentru asistență la locul de muncă. Recunoașterea pentru experții Blockchain cu certificări îi poate ajuta să își construiască reputația pe platforme profesionale de rețea precum LinkedIn. Drept urmare, candidații pot prezenta o impresie în timp real a capacităților și experienței lor potențialilor angajatori de pe LinkedIn.

De exemplu, potențialii angajatori pot căuta certificările de expert Blockchain ale unui candidat și rolurile pe care le-au îndeplinit înainte și după certificare pentru a-și judeca capacitățile. Cel mai important dintre toți, profesioniștii experți în Blockchain pot fi implicați, de asemenea, în discursuri tehnice și non-tehnice privind tehnologia Blockchain în comunitățile profesionale. Drept urmare, ei și-ar putea stabili treptat identitatea ca expert în domeniu / subiect în tehnologia Blockchain.

Public țintă pentru certificările Blockchain

Prin urmare, se poate observa clar că certificarea unui expert Blockchain are mai multă valoare decât ipotezele generale. Următorul factor important care poate deranja orice candidat aspirant este audiența ideală pentru certificările de experți Blockchain. Chiar aveți nevoie de certificări Blockchain pentru o carieră promițătoare în funcție de abilitățile și rolurile dvs. profesionale existente?

Practic, nici măcar nu trebuie să vă gândiți la o carieră pentru a urma certificări Blockchain! Chiar dacă sunteți doar dornici să aflați despre tehnologii emergente, atunci puteți opta pentru certificări Enterprise Blockchain. Studenții ingineri, arhitecții de aplicații, entuziaștii criptomonedelor, profesioniști în securitate, administratori de sistem, investitori și multe altele pot obține beneficii promițătoare cu certificările Blockchain.

În plus, liderii din industrie și profesioniștii din managementul superior ar putea alege, de asemenea, certificările Blockchain ca instrument dovedit pentru expertiza rafinată. Cu atât de multe beneficii ale certificărilor Blockchain, este inevitabil ca candidații să se concentreze pe căutarea furnizorilor de certificare de încredere.

Certificare certificată pentru profesioniști Blockchain Enterprise (CEBP)

Printre numeroșii furnizori care încearcă să ofere certificare expertă Blockchain, 101 Blockchains se remarcă ca platformă de top. Certificarea Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) de către 101 Blockchains este în prezent unul dintre reperele recunoscute pe scară largă ale expertizei Blockchain.

Înregistrați-vă acum pentru certificarea CEBP pentru a deveni expert Blockchain.

101 Blockchains și-a câștigat reputația de a fi cea mai importantă rețea independentă bazată pe cercetare pentru ecosistemul Blockchain. Prin urmare, este rezonabil ca profesioniștii Blockchain care aspiră să caute detalii despre certificarea CEBP de către 101 Blockchain. O reflecție detaliată asupra detaliilor examenului CEBP ne poate ajuta să înțelegem cum este cu ușurință una dintre certificările de top pentru dvs. chiar acum.

Public ideal pentru certificarea CEBP

Examenul de certificare CEBP sau Certified Enterprise Blockchain Professional prin 101 certificări este o certificare de expert Blockchain. Orice persoană care dorește să lucreze cu tehnologia Blockchain poate alege certificarea CEBP. În plus, dacă doriți să aflați despre conceptele de bază ale tehnologiei Blockchain și ecosistemul aferent, atunci certificarea CEBP este ideală pentru dvs..

În plus, certificarea CEBP este potrivită și pentru dvs. dacă doriți să aflați abordările pentru implementarea Blockchain. Certificarea CEBP s-ar putea potrivi perfect cerințelor dvs. dacă doriți să aflați despre transformarea afacerii cu instrumente actualizate de acțiune în ecosistemul Blockchain.

Detalii despre examenul de certificare CEBP

Practic, programul de certificare CEBP este conceput în special pentru a demonstra cunoștințele și experiența unei persoane în diverse aspecte ale Blockchain. Certificarea testează, de asemenea, cunoștințele candidaților cu privire la impactul tehnologiei Blockchain asupra diverselor obiective ale întreprinderii.

Cel mai important dintre toate, certificarea CEBP îndeplinește criteriile unei certificări cuprinzătoare de experți Blockchain prin testarea abilităților candidaților pentru angajare practică cu directorii de întreprindere. Certificarea testează capacitățile candidaților de a aborda obiectivele directorilor de întreprinderi cu soluții extrem de eficiente și fezabile.

Costul certificării Blockchain cu examenul CEBP este de 397 USD, care include și un curs de formare CEBP. Cursul de formare CEBP oferă patru săptămâni de materiale de învățare cu trei până la patru ore de studiu dedicate pentru fiecare săptămână. Modulele cursului CEBP oferă o impresie detaliată a obiectivelor examenului din certificarea CEBP.

Înainte de a continua, consultați articolul nostru anterior pentru a înțelege caracteristicile Blockchain.

Domenii acoperite în examenul de certificare CEBP

Mai presus de orice altceva, conținutul examenului CEBP își poate prezenta exhaustivitatea ca instrument de dovedire a expertizei Enterprise Blockchain. Iată o schiță a diferitelor obiective ale examenului acoperite în fiecare secțiune a examenului de certificare a experților CEBP Blockchain.

1. Fundamentele tehnologiei Blockchain

Primul domeniu al examenului de certificare CEBP se referă la funcționarea tehnologiei Blockchain și la caracteristicile sale notabile. Candidații trebuie să învețe subiecte legate de concepte, caracteristici și diferite variante ale rețelei Blockchain pentru obiectivele acestui domeniu. În plus, acest domeniu al examenului de certificare CEBP se concentrează și pe lucrul la contracte inteligente.

De asemenea, candidații trebuie să învețe despre abordările pentru a-și îmbunătăți controlul asupra elementelor necesare pentru a evalua impactul contractelor inteligente asupra afacerilor tradiționale. Schița capitolelor din acest domeniu a certificării de experți CEBP Blockchain include următoarele,

 • Fundamentele blockchain
 • Dovada muncii
 • Crearea lanțului de blocuri
 • Blockchain public și privat
 • Contracte inteligente

2. Platforme Enterprise Blockchain

Al doilea domeniu al examenului de certificare CEBP se referă la înțelegerea semnificației Bitcoin dincolo de limitele criptomonedelor. Candidații au nevoie de abilități pentru a determina abordările pentru transformarea afacerii cu Enterprise Blockchain pentru întrebări din acest domeniu.

În plus, candidații trebuie să își consolideze cunoștințele și fluența în abordările metodologice pentru a găsi echilibrul corect între perfecțiunea tehnică și fezabilitatea afacerii în soluțiile bazate pe Blockchain. Capitolele notabile acoperite în acest domeniu ale certificării CEBP sunt după cum urmează,

 • Fundamentele Ethereum
 • Elementele de bază ale țesăturii Hyperledger
 • Bazele Corda

3. Blockchain în finanțarea comerțului

Al treilea domeniu al examenului de certificare CEBP se reflectă în mare măsură pe aplicațiile tehnologiei Blockchain în sectorul financiar. Candidații ar trebui să înceapă cu o scurtă prezentare generală a activelor criptografice semnificative în operațiunile de finanțare a comerțului bazate pe Blockchain. Unul dintre subiectele semnificative din acest domeniu se referă la corelația dintre cripto-active și criptomonede.

Candidații trebuie să stăpânească acest aspect în certificarea de experți CEBP Blockchain pentru a-și dovedi capacitățile de a recunoaște știrile false referitoare la criptomonede. Modulul include, de asemenea, subiecte despre utilizarea activelor criptografice în anumite platforme bazate pe Blockchain pentru abordarea efectelor perturbatoare ale tehnologiei Blockchain asupra finanțării comerțului.

În plus, candidații trebuie să afle și despre întreprinderile care utilizează Blockchain pentru gestionarea operațiunilor de finanțare a comerțului în acest domeniu. De asemenea, este crucial ca toți candidații să reflecteze asupra cazurilor de utilizare existente ale tehnologiei Blockchain pentru acest domeniu. Candidații s-ar confrunta cu întrebări privind determinarea cazurilor de utilizare ideale adecvate anumitor obiective de afaceri. Capitolele notabile din acest domeniu ale certificării CEBP sunt după cum urmează,

 • Active criptografice și criptomonede
 • Fundamentele Ripple
 • Finanțarea comerțului pe Blockchain

4. Aplicații Blockchain

Acesta este unul dintre cele mai importante domenii din examenul de certificare CEBP Blockchain expert. Conform studiilor de piață a 101 Blockchains, tehnologia Blockchain are cea mai importantă influență asupra operațiunilor de gestionare a lanțului de aprovizionare. Candidații trebuie să se pregătească pentru subiecte privind diferite moduri în care tehnologia Enterprise Blockchain influențează direct procesele de gestionare a lanțului de aprovizionare.

Cel mai important dintre toți, candidații trebuie să învețe despre diferitele instrumente și implementarea lor în cazuri practice de utilizare a gestionării lanțului de aprovizionare în diferite întreprinderi. Candidații ar trebui să dezvolte abilități în următoarele capitole ale cursului CEBP pentru a înțelege aplicațiile Blockchain.

 • Bazele managementului lanțului de aprovizionare pe Blockchain
 • Utilizați cazuri de gestionare a lanțului de aprovizionare pe Blockchain
 • Transformare digitală blockchain

5. Cazuri de utilizare Blockchain

Modulul final al examenului de certificare CEBP pune accentul în mod clar pe aplicațiile practice ale Blockchain. Candidații ar trebui să se specializeze în informații practice despre diferite cazuri de utilizare a tehnologiei Blockchain din diferite industrii. De asemenea, este esențial pentru candidați să își îmbunătățească cunoștințele de identificare a instrumentelor potrivite pentru scenarii de afaceri specifice întreprinderii. Acest domeniu validează practic abilitățile unui candidat în utilizarea tehnologiei Blockchain pentru cazuri de utilizare din viața reală pe care le-ar întâlni în diferite roluri bazate pe Blockchain.

Prin urmare, puteți observa clar că certificarea CEBP este o dovadă cuprinzătoare a expertizei Blockchain a unui candidat. În afară de dovedirea cunoștințelor conceptuale ale candidaților din ecosistemul Blockchain, certificarea expertului Blockchain testează și cunoștințele practice.

Unul dintre punctele interesante interesante despre certificarea CEBP este evaluarea candidaților la sarcini practice specifice. Deci, candidații pot obține o dovadă completă a abilităților și cunoștințelor lor Enterprise Blockchain cu certificarea CEBP. După cum puteți observa cu toții, certificarea CEBP nu rămâne limitată la aplicațiile generale ale tehnologiei Blockchain. Deci, certificarea CEBP ar putea fi cu adevărat utilă în dovedirea identității dvs. ca expert Blockchain.

Citește și: peste 20 de cazuri de utilizare Blockchain

Linia de fund

Într-o notă finală, costul certificării Blockchain cu CEBP este cea mai bună investiție pe care o puteți face pentru cariera dumneavoastră. Nu există nicio îndoială că Enterprise Blockchain câștigă încet acceptarea proeminentă în multe industrii datorită beneficiilor securității, anonimatului și transparenței. Prin urmare, certificările, cum ar fi CEBP, pot servi ca instrumente viabile de carieră, alături de promovarea cunoștințelor și expertizei dvs. Blockchain.

Salariul mediu certificat de expert Blockchain este de aproximativ 137.000 USD, indicând astfel promisiunile unei cariere în tehnologia Blockchain. Cel mai bun lucru despre certificările Blockchain precum CEBP este lipsa oricăror condiții prealabile. Deci, dacă credeți că Blockchain vă poate pregăti o carieră prolifică, atunci puteți începe imediat cu Blockchain Free Course! Tot ce aveți nevoie este o cunoaștere de bază în informatică și motivație pentru a explora adâncurile tehnologiei Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me