Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH) dau semne de izbucnire după ce au fost supuse unei presiuni imense de vânzare la începutul anului. Cele două criptomonede au scăzut din maxime record, alimentând îngrijorările cu privire la o posibilă explozie de bule în sector.

Cu toate acestea, lucrurile se uită în cele din urmă, deoarece devine clar criptomonedele sunt aici pentru a rămâne. Vorbiți că monedele digitale ar putea fi monedele viitorului, a parcurs un drum lung în atragerea de investitori cu amănuntul și cu valoare netă ridicată, în căutarea oportunităților de investiții în sector.

Bitcoin vs. Ethereum din punctul de vedere al investițiilor este o bătălie care încet prinde contur, pe măsură ce investitorii continuă să speculeze care dintre cele două ar putea genera mai multe randamente pe termen lung..

Alegerea dintre cele două în scopuri de investiții este cu siguranță cel mai rău coșmar, având în vedere că ambele prezintă semne de izbucnire a adoptării și acceptării pe scară largă.

Bitcoin vs Ethereum (ETH): factor tehnologic

Tehnologia va juca un rol esențial în adoptarea celor două criptomonede și posibila intrare în industria de masă. În timp ce tehnologia blockchain de bază le alimentează pe cele două, Bitcoin pare să aibă un avantaj pe acest front.

Bitcoin are avantajul față de Ethereum și alte criptomonede, în parte, deoarece a fost primul care a folosit tehnologia blockchain. Fiind în afaceri de mai bine de 9 ani, este văzut ca o monedă mai stabilă, ceva care continuă să funcționeze în avantajul său în rândul investitorilor.

Ethereum pentru dezvoltatori

Credit de imagine: Ethereum

Ethereum a venit la câțiva ani după Bitcoin. Cu toate acestea, sa dezvoltat printre dezvoltatori în ceea ce privește dezvoltarea de aplicații descentralizate, ceva care continuă să-și valideze acreditările. Blockchain-ul Ethereum este utilizat din ce în ce mai mult pentru a dezvolta contracte inteligente și aplicații descentralizate, o faptă care îi lipsește Bitcoin.

Cu toate acestea, având în vedere că nu există o aplicație descentralizată majoră îmbrățișată în societatea de masă, înseamnă că Ethereum va continua să joace a doua lăutărie pentru Bitcoin.

Ethereum vs Bitcoin: Număr de monede

Numărul total de jetoane bitcoin care vor fi vreodată în circulație este fixat la 21 de milioane. Pe de altă parte, Ethereum are peste 92 de milioane de monede în circulație, iar mai multe sunt extrase în fiecare zi. Ceea ce înseamnă acest lucru este că Ethereum va rămâne o criptomonedă inflaționistă, având în vedere numărul de monede care vor fi furnizate vreodată.

Deficitul de Bitcoin îl face extrem de valoros descris de valoarea sa pe piață, în comparație cu alte Altcoins. Lipsa plafonului maxim de aprovizionare este ceva care ar putea afecta valoarea Ethereum pe termen lung în comparație cu Bitcoin. Faptul că Bitcoin are un plafon îl face de dorit, având în vedere că, pe măsură ce crește cererea, oferta sa va rămâne constantă, ceea ce ar putea să-l vadă o creștere a valorii și mai mare.

Bitcoin vs Ethereum: Speculații

Faptul că Bitcoin a fost creat mult mai devreme decât Ethereum și-a văzut valoarea crescând constant pe fondul speculațiilor sporite. Din acest motiv, prețul Ethereum a crescut întotdeauna de fiecare dată când bitcoin crește și scade pe BTC care se află sub presiune.

Credit de imagine: Ethereum

Avantajul inițial al mutării pieței este ceva care pare să funcționeze în avantajul Bitcoin. De exemplu, oamenii sunt mai familiarizați cu BTC decât cu ETH, ceea ce a văzut că atrage interes și cerere puternică atât din partea investitorilor cu amănuntul, cât și a investitorilor cu valoare netă ridicată..

Capacitatea de tranzacție Ethereum vs Bitcoin

Ethereum are avantajul Bitcoin în ceea ce privește capacitatea sa de gestionare a tranzacțiilor. Protocolul său blockchain este mult mai rapid decât Bitcoin, tranzacțiile care se stabilesc în câteva secunde, spre deosebire de minute. În timp ce Ethereum are un avantaj pe acest front, este o potrivire fără Ripple (XRP) al cărui protocol blockchain este adoptat din ce în ce mai mult în industria financiară.

Linia de fund

Nu există nicio îndoială că bitcoinul nu este altceva decât o monedă. Ethereum, pe de altă parte, a apărut ca o tehnologie de registru de încredere prin care companiile folosesc pentru a construi programe.

Bitcoin pare să aibă avantajul față de Ethereum pe faptul că se vede că este un Altcoin mai stabil. Acestea fiind spuse, investitorii îl folosesc din ce în ce mai mult pentru a câștiga expunere în industria în plină expansiune, deoarece se vede că are perspective mari de succes.

Consultați celelalte comparații ale noastre:

  • Ethereum vs Litecoin: De ce LTC este pentru tranzacții și ETH pentru contracte inteligente?

  • EOS vs Ethereum: un potențial ucigaș Ethereum!

  • Ardor vs Ethereum: Care sunt argumentele pro și contra?

  • NEO vs Ethereum: Care este un lucru mai bun?

  • Ethereum vs Ripple: comparație în profunzime

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me