În articolul de astăzi, ne vom concentra asupra recompenselor în criptomonede.

Termenul Bounty a venit din lumea jocurilor. Când se atinge un obiectiv, recompensa este acordată vânătorului de recompense.

Același concept a fost transportat în criptomonedă. Specialiștii în marketing sunt interesați să profite de recompense. În acest moment, ori de câte ori un ICO intră în direct, acesta este însoțit de recompense.

Pe scurt, a devenit o parte importantă a marketingului digital.

Ce este Bounty?

Recompensele în criptomonedă este un program prin care stimulează comportamentul pozitiv și acțiunea față de produsul companiei. În cazul criptomonedei, se întâmplă în general în faza ICO.

De exemplu, dacă o companie lansează un nou program sau serviciu, va introduce un nou program de recompense. Programul de recompense va avea o explicație adecvată a acțiunilor care vă pot aduce recompense specifice. Atât activitățile, cât și recompensele vor fi definite din timp. Vânătorii de recompense (oamenii care fac recompense) își schimbă timpul și efortul pentru recompense.

Pentru companii, nu este nimic de pierdut. În primul rând, nu trebuie să plătească în avans pentru servicii. În al doilea rând, funcționează pe cont propriu. Nu este nevoie de căutare de talent sau de screening. Oricine citește detaliile poate prelua și începe să lucreze la el.

Această idee simplă este predominantă pe scena criptomonedelor. Ajută atât companiile, cât și persoanele fizice care caută recompense profitabile de la acestea.

În general, recompensele nu trebuie să facă parte din ICO. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, se rulează în timpul unui ICO. Unele companii conduc recompense de-a lungul vieții. Totul depinde de modul în care strategia de piață a companiei este planificată.

Sunt recompense rele?

Recompensele pot fi un lucru rău. Potrivit multor experți, acestea pot fi manipulate de companii pentru a aduce mai mult trafic sau pentru a strânge mai mulți bani. Companiile, în etapa lor ICO, pot angaja cei mai buni vânători de recompense. În schimb, obțin o acoperire mai bună în marketing. În general, aceste recompense se referă la partajarea conținutului pe platformele de socializare. Și, dacă îi angajați pe cei mai buni, este obligat să crească.

Prin atragerea de jucători recompensați, cei mai mici sunt, de asemenea, atrași. În general, ICO primește un impuls considerabil, care ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru întreaga comunitate a criptomonedelor.

Să enumerăm mai jos câteva dintre efectele sale negative.

  1. Poate crea un fals sentiment de comunitate. Toată lumea de aici caută beneficii.
  2. Vânătorii de recompense ar putea vinde jetoanele după ce vor fi lansate pe piață.
  3. Cititorii se satură și nu se pot diferenția de o postare promovată de o postare autentică.
  4. ICO-hypes sunt create artificial, iar acest lucru poate duce la investiții inadecvate în ecosistemul criptomonedelor.
  5. Pump and dump devin mai frecvente pe piață

Cu toate acestea, toate aceste probleme pot fi eradicate cu ajutorul unui cadru adecvat al programului de recompense. În cadrul respectiv, companiile ar trebui să menționeze intenția și modul lor de a urmări toate contribuțiile la recompense.

Cum să câștigi bani de la Bounty?

Există multe moduri în care activitățile de recompensă pot fi solicitate de companii pentru ICO-ul lor. Să le enumerăm mai jos.

  1. Campanie de socializare

În această activitate, vânătorul de recompense face activități de socializare. Scopul lor principal este de a aduce interacțiune și de a îmbunătăți implicarea campaniei folosind social media.

  1. Scrierea articolelor

Scrierea articolelor este, de asemenea, o activitate populară. Vânătorii de recompense scriu articole legate de ICO și îl împărtășesc pe bloguri și alte site-uri web.

  1. Bitcointalk Signature Bounties

Recompensele sunt eliberate atunci când vânătorul de recompense pune codul de semnătură ICO pe Bitcointalk. Este o modalitate rapidă de a obține mize în ICO.

  1. Recompense de traducere

În această activitate, vânătorii de recompense traduc proiectul în diferite limbi regionale, cum ar fi hindi, germană, olandeză etc. Aceștia trebuie să traducă documente cheie, inclusiv hârtie albă, site-ul web sau firul Bitcointalk ANN.

  1. Raportarea erorilor

Proiectele noi sunt întotdeauna susceptibile la erori. Oferind recompense oricui găsește bug-uri poate îmbunătăți rata de găsire a bug-urilor și remedierea acestora.

Sunteți interesat să intrați într-unul?

Intrarea într-un program de recompensă cu criptomonede este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe Bitcointalk. Veți avea o mulțime de proiecte pe care să le urmați și să lucrați!

De asemenea, puteți urmări Icodrops și BountyOne. Acestea enumeră toate recompensele viitoare și vechi.

Recompensele fac parte integrantă din întregul ecosistem al criptomonedelor. Cu toate acestea, are dezavantajele sale. În 2018, vom vedea mai multe companii care folosesc recompense.

Ești familiarizat cu Airdrops? Dacă nu, ar trebui să consultați articolul nostru despre ce este un Airdrop?.

Deci, te duci pentru asta? Sau doar să înveți despre asta? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me