Rețelele principale sunt importante în parte, deoarece oferă o valoare clară a unei criptomonede într-o implementare din lumea reală. Să verificăm ce este și cum funcționează.

Mainnet în criptomonedă oferă o modalitate ușoară de a evalua succesul unui proiect blockchain atunci când prețurile sunt dificil de previzionat. Este o caracteristică tehnologică importantă, de care oricine dorește să investească într-o ofertă inițială de monede ar trebui să aibă o idee clară, înainte de a folosi bani.

Inscrie-te acum:Curs Blockchain gratuit

Ce este o rețea principală în criptomonedă?

O rețea principală este un blockchain care efectuează funcționalitatea de a transfera o monedă digitală de la un expeditor la un destinatar. Mainnet este pur și simplu rețeaua principală, prin care tranzacțiile efective au loc pe un registru distribuit. În schimb, o rețea de testare este o rețea de testare prin care aplicațiile descentralizate și EDCC-urile sunt testate și dezvoltate.

Înainte de a investi într-o ofertă inițială de monede, este vital pentru un investitor să se asigure că un proiect blockchain are o rețea principală. Semnul unei rețele principale sau a unei rețele de testare arată cât de grav este un proiect întrucât cele două caracteristici afectează prețul unei criptomonede într-un fel sau altul.

Mainnet în criptomonede este produsul final în proiectele blockchain care fac posibilă trimiterea și primirea de monede digitale. Rețelele principale suferă modificări din când în când ori de câte ori echipele de proiect decid că este nevoie de actualizări sau revizuire. Mai mult decât atât, lansările de mainnet bazate pe criptare vor trebui să includă un sistem de portofel.

Curios cum poate funcționa blockchain-ul? Iată un articol pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează blockchain.

Cum afectează Mainnet în criptomonede prețurile

Modernizarea continuă și revizuirea funcției mainnet este o necesitate dacă un proiect de criptomonedă trebuie să se bucure de un succes larg în ceea ce privește creșterea prețurilor. Bitcoin este un proiect care s-a bucurat de un succes imens în acest sector, în parte datorită actualizărilor Mainnet.

Actualizarea rețelei mainnet a contribuit la creșterea prețului criptomonedei de sub valoarea de 7000 USD la maximele de 9.500 USD în următoarele săptămâni, după ce a scăzut inițial de la maximele de 10.600 USD.

În martie, cea mai mare criptomonedă pe cap de piață a lansat Lightning Network, o rețea principală în funcție de criptomonedă care a adăugat un al doilea strat pe blockchain. Soluția Off-chain a fost o actualizare semnificativă menită să facă BTC mai scalabil, permițând astfel blockchain-ului să gestioneze mai multe tranzacții pe secundă. Mai mult decât atât, lansările de mainnet bazate pe criptare vor trebui să includă un sistem de portofel pentru a ajuta procesul de tranzacționare.

Aflați mai multe despre diferitele caracteristici ale tehnologiei blockchain acum!

Mainnet în Cryptocurrencies pentru a fi atenți

Lansare EOS Mainnet

În realitate, EOS a fost unul dintre cele mai așteptate proiecte blockchain văzute ca o versiune rapidă, scalabilă și eficientă a Ethereum. EOS este o platformă blockchain pentru dezvoltarea de aplicații descentralizate. Este supranumit ucigaș Ethereum. Mai mult, deoarece software-ul său de bază oferă conturi, autentificare, stocare în cloud, precum și baze de date și găzduire de server. Platforma poate procesa, de asemenea, milioane de tranzacții pe secundă.

Nuls Mainnet

Nuls este un proiect blockchain care a fost numit mult timp ca un gigant adormit. Proiectul își propune să creeze o experiență fără fricțiuni. Mai mult, clienții și companiile vor putea interacționa prin intermediul mai multor blockchains. De asemenea, pot interacționa cu limbaje de programare și contracte inteligente. Rețeaua principală a proiectului în criptomonedă a început testarea în aprilie.

VeChain Mainnet

Proiectul VeChain urmărește să asigure o integrare perfectă între Internetul obiectelor și blockchain. Este în cursa de a construi un ecosistem fără încredere și distribuit pentru fluxul transparent de informații. VeChain Mainnet în criptomonedă va fi lansat pe 30 iunie 2018. După lansarea unui testnet pe 1 mai 2018.

Ontologie Mainnet

Ontologia este un proiect ambițios blockchain care urmărește să facă blockchain-urile accesibile companiilor și consumatorilor. Rețeaua construiește în prezent un sistem verificabil prin care clienții și companiile vor interacționa cu datele, de asemenea, fără a face față provocărilor Sharding, oracolelor și fulgerelor.

Proiectul își propune să atragă o rețea principală în criptomonedă la doar trei luni de la lansare.

Ethereum Mainnet

Ethereum Mainnet dorește să ofere platforma pentru a ajuta dezvoltatorii să construiască aplicații descentralizate. Deci, folosind platforma, dezvoltatorii pot crea diferite tipuri de dApp-uri. În realitate, va accelera adoptarea blockchain-ului. De asemenea, oferă o criptomonedă numită Ether. În prezent, există multe aplicații descentralizate bazate pe Ethereum și este una dintre rețelele superioare de pe piață.

Citeste mai mult:Enterprise Ethereum: Blockchain privat pentru întreprinderi

Concluzie

Mainnet în criptomonedă oferă un mod fiabil și eficient de măsurare a succesului oricărui proiect emergent blockchain. Astfel de caracteristici servesc drept dovadă că un proiect blockchain este implementat și că echipa dezvoltatorului lucrează pentru a-l face eficient și mai bun. Mainnet afectează, de asemenea, prețurile criptomonedelor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Dacă sunteți doar un novice care dorește să afle mai multe despre tehnologia blockchain, vă recomandăm să începeți cu cursul nostru gratuit blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me