Criptomonedele au decolat și ar putea fi o chestiune de timp să își găsească drumul în industria de masă, având în vedere aplicațiile lor vaste. Chiar dacă evoluția continuă, unii oameni au devenit milionari doar pentru cumpărarea și vânzarea acestor clase emergente de active. În acest ghid, vom explica în engleză simplă Cum să cumpărați criptomonede?

Bitcoins este una dintre cele mai căutate criptomonede, având în vedere valoarea sa și faptul că este printre puținele care sunt bine stabilite. Cumpărarea de bitcoin poate fi confuză mai ales pentru cei care își găsesc drumul în jurul monedelor digitale. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie cazul, având în vedere că există multe modalități pe care le puteți folosi pentru a deține o bucată din orice criptomonedă.

Pentru a putea cumpăra criptomonede, trebuie mai întâi să aveți o idee despre unde să le cumpărați și persoanele care oferă astfel de servicii.

De unde să cumpărați criptomonede?

Cu doar câțiva ani în urmă existau doar câteva locuri în care se puteau cumpăra și vinde criptomonede. Cu toate acestea, odată cu evoluția industriei, au apărut mai multe locuri, cele mai multe fiind la un clic de buton distanță.

Schimburi de criptomonede

Schimburile de criptomonede au apărut ca o piață preferată pentru cumpărarea și vânzarea diferitelor tipuri de criptomonede. Astfel de burse funcționează la fel ca piețele de valori, permițând oamenilor să utilizeze mai multe monede fiduciare pentru a cumpăra moneda digitală la alegere.

Majoritatea schimburilor de criptomonede acceptă plata prin transfer bancar sau carduri de credit ca mijloc de finalizare a tranzacțiilor în funcție de tip și de cantitatea de criptomonede pe care doriți să o cumpărați. Există schimburi de criptomonede care acceptă PayPal ca mod de plată.

Coinbase și Bitfinex sunt unele dintre cele mai bune schimburi de criptomonede pentru cumpărarea de monede digitale, deoarece acceptă o varietate de opțiuni de plată.

Cum să cumperi Bitcoin cu numerar?

Cumpărarea prin schimburi

Prin simpla deschidere a unui cont la unul dintre cele mai importante schimburi de criptomonede, cum ar fi Coinbase, ar trebui să puteți cumpăra bitcoin. Astfel de tranzacții oferă o modalitate de a adăuga diverse metode de plată, cum ar fi carduri de debit sau de credit sau transferuri bancare, de unde se poate transfera numerar pentru a achiziționa criptomonede la alegere. Alte schimburi care acceptă dolari SUA ca mijloc de cumpărare a criptomonedelor includ Kraken și Gemeni în SUA.

Site-uri P2P

Site-urile peer-to-peer care oferă o platformă de unde oamenii pot cumpăra și vinde bitcoin apar în fiecare zi. În aceste site-uri, trebuie doar să predați numerar unui prieten în schimbul sumei convenite de monede BTC.

LocalBitcoins este unul dintre cele mai bune, deoarece operează la nivel mondial și permite utilizatorilor să convină în prealabil asupra unui preț înainte de a finaliza o tranzacție.

Bancomate Bitcoin

Bancomatele Bitcoin devin populare în lumile dezvoltate, prin care trebuie să apară doar cu monedă fiduciară pentru a efectua o plată și să aibă bitcoins trimise către un portofel bitcoin. De asemenea, bancomatele fac posibilă vânzarea BTC într-un portofel în schimbul monedelor fiat.

Cum să cumperi Bitcoin anonim?

Pentru cei care își prețuiesc intimitatea, este posibil să cumpere bitcoin anonim.

Opțiunea Bitcoin locală

Dacă nu doriți să utilizați un card de credit sau orice formă de identificare, atunci ar trebui să găsiți o persoană în locația dvs. care este dispusă să vândă bitcoin în schimbul numerarului.

Bancomat Bitcoin

Bancomatele Bitcoin pot fi utilizate și pentru achiziții anonime de bitcoin, deoarece necesită doar unul pentru a apărea cu numerar și un portofel bitcoin unde trebuie trimise jetoanele.

Carduri preplătite cu schimburi P2P

Dacă aveți bani, puteți încerca să obțineți un card de debit preplătit și apoi să-l utilizați pentru a cumpăra bitcoini în schimburi peer-to-peer, cum ar fi LocalBitcoins și alte schimburi. Cardurile de unică folosință nu necesită un ID pentru ca unul să efectueze o tranzacție.

CoinMama

CoinMama este, de asemenea, o destinație de top pentru achizițiile bitcoin anonime, deoarece le permite oamenilor să primească BTC în valoare de 150 USD cu un card de debit sau de credit fără a fi nevoie de o carte de identitate.

Concluzie

Spre deosebire de trecut, în care criptomonedele erau un domeniu al unui grup mic de oameni, apariția schimburilor de criptomonede a făcut posibilă cumpărarea și vânzarea de criptomonede. Există, de asemenea, site-uri peer-to-peer care permit oamenilor să interacționeze și să facă afaceri care implică criptomonede. Bancomatele Bitcoin ar putea prelua în curând, făcând posibil ca oamenii să tranzacționeze în criptomonede în mod anonim.

Odată ce ați învățat cum să cumpărați criptomonede, următorul ghid este unde să cheltuiți criptomonede.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me