Ghidul final privind investirea în criptomonede?

Ești cineva care intenționează să investească în criptomonede? Ei bine, șansele sunt ca și tu să fii fermecat de populara monedă digitală Bitcoin. Bitcoin a rămas anul trecut punctul de discuție al industriei. Moneda digitală este responsabilă individual de plasarea criptomonedelor pe hartă pentru investitorii principali. Mai mult, ținând cont de popularitatea crescândă a monedelor digitale, nu este surprinzător să vedem din ce în ce mai mulți oameni care doresc să sară pe cripto. Criptomonedele sunt apreciate ca monede pentru viitor și, prin urmare, compensează o investiție bună.

Potrivit experților din industrie, monedele precum Bitcoin ar putea înlocui rezervele monetare din băncile centrale și să devină monedele dominante pentru tranzacțiile internaționale. Când acest lucru se împlinește, valoarea Bitcoin poate depăși marca de 15.000 de dolari cu o marjă semnificativă. Cu siguranță ați dori să faceți parte din această revoluție a banilor atunci când va veni momentul respectiv și este imperativ pentru dvs. să începeți să investiți în criptomonede la momentul potrivit. Desigur, cel mai bun moment pentru a investi în criptomonede a fost acum unul sau doi ani, când prețurile erau mult mai mici și ar fi putut întoarce venituri prospere. Dar dacă sunteți credincios în potențialul pe care îl dețin criptomonedele, atunci astăzi pare să fie aproape momentul potrivit pentru a investi în criptomonede.

Contents

Lucruri de făcut înainte de a investi în criptomonedă:

Investiții cu risc ridicat:

Criptomonedele ar putea părea ceva de genul investiției în piața de valori pentru cei neinițiați, dar lucrurile sunt considerabil diferite decât apar. Monedele digitale sunt extrem de volatile și riscante. Durează doar câteva zile pentru ca o criptă să ajungă la un nivel istoric și apoi să înceapă să se prăbușească ca un meteor. În plus, poziția marilor guverne cu privire la criptos rămâne să fie „vagă” în cel mai bun caz pentru moment.

Nu trece peste bord

Un alt lucru de reținut este să nu treci peste bord. Ceea ce înțelegem în esență prin aceasta este să investim o sumă pe care o poți suporta pentru a o vedea revenind la „zero”. Este firesc să investești sume semnificative din cauza fricii de a te simți lăsat deoparte atunci când toată lumea din jurul tău își pune deja banii pe cryptos. Vă recomandăm să începeți mic și să vă informați despre industrie înainte de a deveni mare.

Strategia de investiții în criptomonedă

De cele mai multe ori, Bitcoin este prima alegere pentru o grămadă importantă de oameni ca monedă de a investi în criptomonede. Acest lucru are sens, deoarece este motivul pentru care ei știu de monedele digitale în primul rând. Cu toate acestea, există o mulțime de monede alternative astăzi care vă pot oferi cel mai bun bang pentru dolarul dvs. A existat o perioadă în care toate Altcoins erau tranzacționate la bursele umbroase sub formă de stocuri de penny. Cu toate acestea, vremurile se schimbă și astăzi reprezintă aproape 60% din cota de piață totală, comparativ cu 10% în urmă cu câțiva ani.

Există o varietate de opțiuni din care să alegeți, care au mai mult sens decât Bitcoin astăzi. Monedele precum Ethereum și Ripple au atras atenția generală și se bucură deja de un fan cult. De fapt, mulți experți din industrie au salutat deja Ethereum ca un criptograf mai bun decât Bitcoin în sine. Iar aceste trei sunt doar vârful aisbergului. Există zeci de alte monede care au arătat potențialul de a deveni moneda preferată în următorii cinci ani.

Deci, asta ne aduce la întrebarea „Cu ce ​​monedă să începem când investim în criptomonede?”

Așa cum tocmai am menționat mai sus, nu este cea mai strălucită idee pentru a investi toate economiile câștigate din greu în criptomonede. În mod similar, plasarea banilor într-o monedă unică se poate dovedi la fel de riscantă. Deoarece volatilitatea pieței cripto nu poate fi de încredere, este o idee bună să puneți cantități mici în diferite locuri. Acest lucru vă poate asigura că obțineți venituri dintr-o serie de surse și că scade semnificativ factorul de risc despre care am vorbit.

Cercetează pe larg pe internet și începe să-ți alegi monedele. Căutați prețul și stabiliți stabilitatea lor, studiind graficul lor. Acordați o atenție deosebită capacității lor de piață, care este sincer un aspect pe care majoritatea începătorilor îl trec cu vederea. Dacă vi se pare extrem de confuz, cea mai bună idee este să alegeți primele zece monede pe care să le reflectați în portofoliu. Există valute precum Ethereum și Ethereum Classic care au devenit populare datorită implementării contractului inteligent și Litecoin împreună cu Dash pentru scalarea plăților. Monero și Zcash compensează, de asemenea, alegeri bune pentru primii care investesc în criptomonede.

Știri despre criptomonedă


Dacă întâmplător sunteți genul care dorește cu adevărat să adâncească și să ia o decizie bine informată, atunci vă recomandăm să vă scufundați în noutățile despre criptomonede. Cercetați criptomoneda dorită și înțelegeți tehnologia de bază și fondatorii. Aflați în ce investesc și companiile cu care fac afaceri. O eroare în cod sau o eroare în rețeaua principală a acestora poate reflecta direct o schimbare a prețurilor și cu siguranță compensează o practică mai bună pentru a citi știrile legate de criptomonedă mai mult de o dată în fiecare zi, ceea ce vă va crește șansele de a lua decizii mai bune. Puteți afla mai multe oportunități urmărind unii dintre influențatorii blockchain de pe YouTube sau Twitter.

Cumpărarea criptomonedelor printr-un schimb de criptomonede

După crearea portofoliului, trebuie să decideți mijloacele prin care doriți să începeți să investiți. Cel mai simplu mod de a investi în criptomonede precum Bitcoin este prin utilizarea vehiculelor de investiții precum trackerul XBT, încrederea investițiilor Bitcoin pe piețele secundare, Bitcoin ETI și multe altele. Acestea vă permit să pariați pe prețurile Bitcoin fără a le cumpăra efectiv, ceea ce înseamnă în esență că nu trebuie să vă faceți griji stocarea Bitcoins.

Cu toate acestea, dacă doriți o abordare mai tradițională, începeți prin a vă înregistra la o bursă pentru a începe să cumpărați Bitcoins direct. Va trebui să vă verificați identitatea și să vă finanțați contul cu moneda tradițională din țara dvs. Schimbul vă va permite apoi să cumpărați sau să tranzacționați Bitcoins pentru o taxă nominală. Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege un schimb de tipul:

 1. Locatie fizica:

Alegeți un schimb care vă este aproape fizic. Dacă schimbul se află în aceeași jurisdicție ca dvs., șansele dvs. de a vă restitui banii în caz de dispută sunt mult mai mari. Dacă un schimb nu este nicăieri aproape de tine, atunci alege unul în țara cu cele mai puternice legi pentru comerțul cu criptomonede.

 1. Alegerea monedelor:

Nu toate schimburile vă permit să tranzacționați toate monedele disponibile în lumea criptografică. Trebuie să alegeți un schimb având în vedere ce monede doriți să începeți atunci când investiți în criptomonede.

Ar trebui să investiți în criptomonede chiar acum?

Ei bine, dacă ar exista un răspuns corect pentru asta, am fi cu toții milionari până acum. Adevărul este că nu există reguli specifice degetului cu privire la momentul în care ar trebui să începeți să investiți în criptomonede. Piața este extrem de volatilă și „prevederea” este aproape imposibilă pe o piață ca aceasta. Prin urmare, trebuie să păstrați o evidență a graficului zilnic al monedei dvs. Aflați ce planifică compania să facă în viitor și cum reacționează comunitatea la aceasta.

Aceste puncte menționate anterior formează baza procesului de bază pe care trebuie să îl urmați pentru a investi în criptomonede. Aflați cât mai mult posibil înainte de a investi și încercați să dezvoltați un portofoliu divers pentru a reduce riscurile. Începeți mic și educați-vă cu privire la toate aspectele criptomonedei dacă intenționați să mergeți la mare în viitor.

Articole conexe Despre Criptomonede:

Încercăm să răspundem la întrebări, cât mai multe, aici sunt câteva:

 • Ar trebui să investiți în Bitcoin în 2018?

 • De ce NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018?

 • Cum să participi la un ICO?

 • Ce este un Airdrop? Cum să câștigi jetoane de la un Airdrop?

 • Ghid pentru începători: Ce este o recompensă?

 • Cât de stabil este un preț stabil al monedei și sunt viitorul criptomonedelor?

Consultați comparațiile noastre:

 • Bitcoin vs Ethereum? Care este diferența?

 • Ethereum vs Litecoin: De ce LTC este pentru tranzacții și ETH pentru contracte inteligente?

 • EOS vs Ethereum: un potențial ucigaș Ethereum!

 • Stellar Lumens (XLM) vs Ripple (XRP) – Care este cea mai bună opțiune?

 • NEO vs Ethereum: Care este un lucru mai bun?

 • Ethereum vs Ripple: comparație în profunzime

Cele mai bune liste de criptomonede

 • Top 10 criptomonede pe care trebuie să le cunoașteți

 • Top 10 criptomonede promițătoare de urmărit în 2018

 • Top 5 protocoale Blockchain de urmat în 2018

Aveți vreo întrebare? mi-ar plăcea să aud în secțiunea de comentarii de mai jos.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Faceți-vă propriile cercetări și asigurați-vă că ați citit Renunțarea completă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map