Suntem în pragul inovației pentru afaceri. Tehnologia blockchain poate aduce schimbarea necesară și poate schimba complet modul în care funcționează afacerea. Până acum, am văzut reacția mixtă a mass-media pe blockchain, mai ales când vine vorba de monede digitale. Cu toate acestea, există mult mai mult decât doar monedele digitale.

Tehnologiile blockchain pot schimba cu ușurință modul în care facem afaceri. Poate fi folosit pentru a personaliza, securiza și extinde afacerea. De asemenea, verificarea va deveni mai ușoară și va fi timpul doar când majoritatea companiilor o vor folosi pentru a face tranzacții online.

Chiar dacă Bitcoin a văzut fluctuații în ultimele șase luni, este singura dată; ar trebui să ne concentrăm pe avantajul său tehnologic destul de economic.

Tehnologia Blockchain a fost explicată

Deci, ce este mai exact blockchain-ul? Este similar cu o bază de date tradițională, dar cu caracteristici suplimentare, cum ar fi transparența și integritatea. Poate fi definit și ca un registru distribuit electronic. Poate fi accesat de oriunde și într-un mod sigur. Acest concept simplu deschide noi modalități în care întreprinderile pot evolua și inova.

Tehnologia Blockchain cu 4 moduri va schimba logica afacerii.

Deci, cum se vor schimba afacerile? Să o explorăm mai jos.

1. Proprietatea intelectuală

Întreprinderilor actuale le este dificil să-și protejeze proprietatea intelectuală. Având concurența la un nivel maxim, este necesar să vă protejați investiția atunci când vine vorba de creații și inovații. Blockchain vă poate ajuta afacerea în acest sens. Poate ajuta la protejarea dreptului de proprietate asupra creației sau a oricărei proprietăți intelectuale. Deoarece blockchain-urile sunt imuabile și necesită verificare înainte ca datele noi să fie stocate, acesta poate acționa ca un loc perfect pentru verificarea și verificarea proprietății intelectuale.

Pe scurt, afacerea dvs. va avea un control mai bun asupra materialelor pe care le creează și le va proteja de concurenți.

2. Contabilitate

Blockchain poate schimba, de asemenea, modul în care o afacere își gestionează soluția contabilă. Deocamdată, contabilitatea necesită mult efort și resurse de gestionat și executat. În plus, trebuie să mențineți codul fiscal și să vă asigurați că totul este corect, cu erori minime sau deloc. Dacă afacerea dvs. este distribuită geografic, aceasta poate duce la mai multă complexitate. Cu toate acestea, cu tehnologia blockchain, o puteți gestiona mai eficient și mai eficient.

Ken Tysiac, în articolul său despre modul în care blockchain-ul poate afecta contabilitatea, a menționat în repetate rânduri cât de ușor este ca firmele de conturi să poată beneficia de aceasta. Pawlicki, vicepreședintele unei firme de conturi renumite, a adăugat: „Auditorii noștri audită deja tranzacțiile din blockchain”. El a adăugat, de asemenea, „Avem mult de lucru … este o oportunitate excelentă într-un domeniu în care CPA-urile pot adăuga multă valoare.”

Mai mult, poate avea impact și pe alte piețe care se bazează foarte mult pe contabilitate. Un astfel de exemplu este piața loteriei. În prezent, este evaluat la 260 de miliarde de dolari, iar blockchain-ul îl poate transforma complet oferind confidențialitate și anonimat.

3. Marketing

Frauda cu clicuri este una dintre problemele majore în marketing și publicitate. Potrivit cercetărilor Juniper, necesitatea blockchain-ului este o necesitate. Ei estimează că aproape 51 de milioane de dolari pe zi se pierd din cauza unor activități frauduloase, cum ar fi frauda cu clicuri.

Punând totul pe blockchain, marketingul va deveni mai ușor pentru monitorizare și verificarea investiției lor. De asemenea, va reduce frauda. Întreaga trecere la blockchain va însemna o mare valoare pentru afaceri, deoarece acestea vor reduce riscurile legate de investiții.

4. Securitatea cibernetică și IT

Securitatea cibernetică este unul dintre cele mai fierbinți subiecte de pe piață. Companiile pierd milioane de dolari din cauza furtului de date și a altor probleme grave de securitate. Acest lucru a determinat companiile să investească enorm pentru a-și proteja datele, programele, rețelele și multe altele.

La fel ca alte procese de afaceri, blockchain-ul poate revoluționa și securitatea cibernetică în ansamblu. Deoarece blockchain înregistrează datele într-un mod transparent, sigur și rezistent, va deveni aproape imposibil ca hackerii să acceseze sistemul fără a lăsa urme. După cum am discutat deja, va avea drept rezultat protecția proprietății intelectuale.

Concluzie

Companiile abia au început să exploreze potențialul blockchain. Este similar cu era internetului în care companiile explorează modalități de a-l folosi în munca lor. Acum, este timpul pentru blockchain. Deci, ce părere aveți despre întreaga idee a blockchain-ului? Va transforma piața? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me