Influențele blockchain din YouTube sunt capabile să schimbe piața criptografică într-o clipită. Ori de câte ori un blockchain de top YouTuber emite un sentiment puternic într-un anumit scenariu de piață, acesta poate influența mii de investitori cripto să ia măsuri. Prin urmare, este necesar ca orice investitor geek sau criptomonedă blockchain să obțină o mulțime de informații de la acești influenți YouTube.

În acest articol, am enumerat primii 15 influenți blockchain și cripto pe YouTube. Fiecare influencer are nișa sa de influență în comunitatea mai largă a blockchain-ului.

Principalii influențatori de cripto și blockchain din YouTube

1. David Hay

David este cunoscut pentru abordarea sa unică și distractivă în prezentările sale. El s-a specializat în explorarea unor noi tipuri de cripto. El explorează în profunzime modul în care funcționează fiecare nouă monedă virtuală și oferă sfaturi cu privire la modul cel mai bun de a investi în ea.

David prezintă, de asemenea, știri despre diferite blockchains și oferă sfaturi de investiții valoroase. Îl poți urmări mai departe YouTube, are 122 651 abonați.

2. Tone Vays

Tone este un consilier financiar și blockchain renumit. El este, de asemenea, un lider de gândire comunitară și gazdă de podcasturi. În comunitatea blockchain, opinia lui Tone este foarte apreciată și are o influență asupra a milioane de pasionați de blockchain și finanțe la nivel global.

Vă puteți abona la YouTube, Tone are 64.364 de abonați.

3. Dr. Julian Hosp

Dr. Julian se numără printre cei mai de sus influențatori blockchain de pe YouTube. Julian este cofondatorul canalului personal YouTube de la TenX. Prezintă conținut blockchain în diferite limbi, ia și fragmente din discursuri lungi și le face ușor de înțeles.

El a fost o influență în industria criptografică de mult timp. YouTube-ul lui canal,  are 80.879 de abonați.

4. Ian Balina

Ian este un evanghelist, consilier și investitor în criptomonede. Ian este un fost evanghelist al analizei IBM, a fost prezentat în numeroase reviste precum The Street, The Wall Street Channel, Huffington Post, Entrepreneur Magazine, Forbes și INC.

Este renumit pentru munca sa de analiză, antreprenoriat și investiții criptografice. El este disponibil pe YouTube, Ian are 122.822 de abonați.

5. Crypto Bobby

Bobby este un evanghelist activ pe YouTube. El este activ nu numai pe canalul său, ci și în alte comunități de pe YouTube. Este un insider de renume blockchain care oferă opinii oneste despre moneda virtuală.

Prezentările sale apar în cea mai mare parte pe pepite valoroase și informații despre știrile în tendințe cripto.

Vă puteți abona la YouTube canal, are 143.177 de abonați.

6. Andreas M. Antonopoulos

Andreas este un YouTuber de mult timp care prezintă știri de top despre tehnologia blockchain și Bitcoin. De asemenea, este un consilier renumit pentru proiecte și bitcoin și lider al comunității.

Pe canalul său de YouTube, el interacționează liber cu abonații săi și se numără printre cei mai de sus influențatori ai blockchain-ului de pe YouTube.

YouTube-ul lui canal & are 149.215 abonați.

7. Boxmining

Acesta este un canal care este bine cunoscut pentru dedicarea sa la analiza pieței blockchain. Boxmining este acceptat de mai multe comunități YouTube. Este susținut în mare măsură, deoarece prezintă subiecte importante despre blockchain în videoclipuri ușor de înțeles.

În plus, Boxmining prezintă și știri despre modul în care blockchain-ul este primit în diferite părți ale lumii.

Este YouTube canal, Are 197.248 de abonați.

8. Criptă0

Acesta este un lider YouTube de renume în știrile cripto. Canalul acoperă o gamă largă de știri. Videoclipul postat aici acoperă în principal știrile de ultimă oră și evenimentele viitoare. De asemenea, conține videoclipuri cu interviuri cu diferiți lideri de top ai comunității.

Abonați-vă la YouTube-ul Crypt0 canal.

Sunt 109.799 abonați.

9. Louis Thomas

Thomas discută despre evenimentele actuale de pe blockchain, precum și despre tendințele pieței criptografice. De asemenea, este comentator socio-politic. Videoclipurile sale de pe YouTube sunt în mare parte despre știri despre monedă virtuală și despre experiența sa personală ca investitor în criptomonede.

Louis se numără printre cei mai de sus influențatori blockchain de pe YouTube, deoarece videoclipurile sale sunt vizionate de milioane de spectatori.

YouTube-ul lui canal are 96.264 de abonați.

10. Stăpânirea monedelor

Acesta este un canal dedicat aducerii tendințelor pe piața criptomonedelor. Își aduce actualizările în toate săptămânile. Accentul său principal este pe factorii macro care influențează piața. În afară de aceasta, ele prezintă și sfaturi valoroase pe care un investitor le poate folosi în luarea deciziilor și poate deveni un investitor mai bun.

Puteți urmări YouTube-ul Coin Mastery canal și alăturați-vă celor 129.068 de abonați.

11. Ameer Rosic

Ameer este un evanghelist blockchain, antreprenor, investitor și expert în marketing. Este, de asemenea, un vorbitor de renume blockchain care a prezentat discuții despre blockchain în diferite universități. În plus, Ameer este un factor de influență de top în industria blockchain-ului. El este, de asemenea, un blogger blockchain.

Abonați-vă la YouTube canal, Are 167.588 de abonați.

12. Ivan pe Tech

Ivan este inginer software, educator, analist și vorbitor internațional pe blockchain. Analiza sa tehnică de top de tip blockchain este foarte respectată în industria blockchain-ului. El este popular pentru opiniile sale sincere despre evenimentele blockchain.

YouTube-ul lui canal include mai mult de 173.436 de abonați.

13. TV descentralizată

A fost fondată de Peter Saddington. Peter este un influencer bine respectat în industria blockchain-ului. Este cunoscut pentru videoclipurile sale unice și distractive de pe YouTube. Videoclipurile sale prezintă în mare parte știri despre criptomonede și mașini la modă.

Vă puteți abona la Decentralized TV pe YouTube Aici, Are 67.426 de abonați.

14. Chris Dunn

Chris este un YouTuber de lungă durată care prezintă videoclipuri educaționale despre investițiile cripto. Videoclipurile sale sunt menite să ajute investitorii să înțeleagă atmosfera economică actuală înainte ca aceștia să poată investi.

Videoclipurile sale de creare a bogăției l-au determinat să aibă o comunitate mare de abonați. Chris se numără printre cei mai de sus influențatori blockchain de pe YouTube. Vă puteți abona la canalul său Aici.

Chris are 198.226 de abonați.

15. Crypto Investor

Crypto investor este un canal YouTube. Acesta este găzduit de un lider comunitar cu cunoștințe, investitor în criptomonede cu fond financiar. Conținutul postat pe acest canal conține analize fundamentale de investiții valoroase și cripto.

Informațiile partajate despre investitorul criptografic au ajutat mii de investitori să evite proiectele de înșelătorie și tendințele imprevizibile ale pieței.

Vă puteți abona la YouTube pentru investitorul criptografic canal și să vă alăturați mai mult de 150.000 de abonați.

Există 150.122 de abonați.

 

Citește și,

  • Top 20 de influențatori în tehnologia Blockchain de urmat în 2018
  • Top 5 cărți Blockchain și Cryptocurrency
  • Top 5 podcast-uri Blockchain de urmat în 2018

 

Ce părere aveți despre această listă Youtubers? Cunoașteți orice alt factor de influență? Spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me