Ori de câte ori intrați într-o nouă industrie precum blockchain-ul, este primordial să găsiți influențatori. Prin urmare, suntem bucuroși să vă oferim lista noastră cu cei mai buni 20 de influențatori ai tehnologiei blockchain. Influențerii în tehnologia blockchain de pe lista noastră sunt o sursă de inspirație atât pentru aspiranții blockchain, cât și pentru geeks. Pe lângă lista furnizată mai jos, asigurați-vă că țineți pasul cu toate evoluțiile blockchain.

Top 20 de influențatori Twitter în tehnologia Blockchain

1. Iosif Lubin

Joseph este cofondatorul platformei de procesare blockchain a ethereum. Este o platformă descentralizată care se conectează la mașina virtuală. Contribuția lui Joseph la tehnologia blockchain extinde baza de date blockchain. El este fondatorul sistemelor de consens (ConsenSys). Aceasta este o companie de software blockchain.

Ar trebui să-l urmăriți pe Joseph, deoarece viziunea sa este să dezvolte produse și proiecte atât pentru blockchain-urile private, cât și pentru cele publice. În prezent lucrează la versiunea WWW 3, care va putea livra atât aplicații mobile, cât și aplicații web utilizând blockchain. Suntem cu toții de acord că Joseph este un lider și unul dintre cei mai buni influențatori în tehnologia Blockchain.

Îl poți urmări pe Joseph mai departe Stare de nervozitate unde are 81.700 de adepți:

2. Andreas M. Antonopoulos

Andreas este principalul specialist în blockchain și bitcoin. De asemenea, este vorbitor, autor și instructor. Este bine cunoscut pentru că face ca jargonul complex al tehnologiei blockchain să fie ușor de înțeles pentru omul de rând.

Contribuția sa la blockchain este discuțiile video despre ethereum, blockchain și bitcoin. De asemenea, este autor. Printre cărțile sale se numără „The Internet Money”, volumul 1 și 2 și „Mastering Bitcoin”

Andreas este cu siguranță unul dintre cei mai influenți influenți în tehnologia Blockchain, următoarele sunt motivele pentru care ar trebui să îl urmezi pe Andreas:

• El intenționează să ajute noii utilizatori să obțină bitcoin

• Pentru a contribui la proiectele open source ale bitcoin.

Andreas este disponibil pe Stare de nervozitate.

Andreas are 424.000 de adepți pe Twitter.

3. Charlie Lee

Este un fost Googler și fondatorul Litecoin. Contribuția sa la tehnologia blockchain este introducerea hashului Litecoin. Hashing-ul folosește un algoritm bazat pe script. Hash-ul Litecoin este diferit de SHA256 al Bitcoin.

Hashing-ul lui Charlie este mai rapid cu 75%. În afară de asta, în prezent, el blogueează despre blockchain și criptomonede în general. Puteți obține contribuțiile sale pe GitHub.

Ar trebui să-l urmăriți pe Charlie din cauza următoarei viziuni de 5 puncte pentru Litecoin:

• Creșteți lichiditatea comercială

• Îmbunătățiți securitatea rețelei

• Litecoin să fie utilizat ca bani legali

• Îmbunătățiți capitalizarea pieței

• Includeți suport pentru comerciant

Îl poți urmări pe Charlie mai departe Stare de nervozitate, Are 769.000 de adepți.

4. Vitalik Buterin

Vitalik este fondatorul ethereum. De asemenea, a fondat revista bitcoin. Este inginer software. Ethereum este un fel de blockchain deschis.

Vitalik a contribuit la blockchain prin fondarea ethereum, care a fost primul care a utilizat contractele inteligente ale blockchain-ului. De asemenea, a contribuit la cartea albă a Ethereum, a scris mai multe bloguri bitcoin, blockchain și organizarea ethereum pe Wikipedia.

Viziunea Vitalik este de a rezolva problemele de scalabilitate cu care se confruntă ethereum. El intenționează, de asemenea, să scadă costul de stocare a eterului. El intenționează să reducă spațiul de stocare prin introducerea fragmentării nodurilor ethereum.

Vitalik este printre cei mai de sus influențatori în tehnologia blockchain în 2018.

Îl poți urmări mai departe Stare de nervozitate. Are 765.000 de adepți.

5. Roger Ver

Roger este un alt mare factor de influență în industria blockchain-ului. El este printre primii investitori în ICO-uri bitcoin. De asemenea, a cumpărat startup-uri de la alte criptomonede precum Zcash, BitPay, Blockchain pentru a menționa doar câteva.

Roger este o voce de care trebuie să ții cont în industria blockchain-ului. El este disponibil pe Stare de nervozitate.

Are 529.000 de adepți.

6. Nick Szabo

Nick este cercetător în numerar computerizat și contracte inteligente. Aceste tehnici sunt esențiale în descentralizarea monedei virtuale. El este, de asemenea, cel care a inventat termenul „contracte inteligente”

Contribuția sa la blockchain este că, în 1998, a dezvoltat protocolul pentru moneda virtuală descentralizată. În prezent, el blogează pe diferite subiecte blockchain și criptomonede.

Ar trebui să-l urmăriți pe Nick, pentru că viziunea sa este să dezvolte un al doilea strat net. Această rețea va ajuta la stabilirea unor schimburi mai mici pe bitcoin într-un mod sigur și eficient. Nick se numără printre cei mai importanți influențatori în tehnologia blockchain. Urmărește-l pe Nick Stare de nervozitate, Are 210.000 de adepți.

7. Charlie Shrem

Charlie este cofondatorul fundației bitcoin. În plus, lucrează ca consilier pentru diferite companii. Cele mai frecvente companii la care Charlie este consilier este Changelly.com.

Contribuția sa majoră este prin consiliere. El este disponibil pe Stare de nervozitate și are mai mult de 148.000 de adepți.

8. Gavin Andresen

Gavin se numără printre dezvoltatorii de bază ai bitcoin core. El are o vastă cunoaștere a industriei criptomonedelor.

El scrie în mod regulat bloguri despre știri cripto și oferă sfaturi utile de tranzacționare.

Urmați-l pe Gavin mai departe Stare de nervozitate.

Gavin are 139.000 de adepți.

9. Tuur Demeester

Tuur este un scriitor renumit pe Medium pentru bitcoin. El este, de asemenea, investitor și economist, contribuind dovedind pepite utile bitcoin adepților săi.

Are peste 165.000 de adepți pe Twitter. Îl poți urmări și mai departe Stare de nervozitate.

10. Don Tapscott

Don este inginer blockchain. De asemenea, este autor, „Blockchain Revolution”. Don este cel mai bine vândut autor al Economiei digitale, Wikinomics printre alte cărți.

Don este, de asemenea, CEO al grupului Tapscott. El a contribuit imens la tehnologia blockchain, oferind îndrumări luminoase, echilibrate și aprofundate în industrie.

Ar trebui să-l urmăriți, deoarece scopul său este de a identifica progresele pentru blockchain atât în ​​sectoarele guvernamentale, cât și în cel al afacerilor. El încearcă să transforme sectorul financiar prin animarea internetului lucrurilor, îmbunătățirea securității personale și organizaționale, printre altele.

Îl poți urmări pe Don Stare de nervozitate.

Are 110.000 de adepți pe Twitter.

11. Josh Olszewics

Josh este un comerciant de cripto. El este, de asemenea, un investitor, Josh împărtășește o mulțime de sfaturi excelente despre tweet-urile sale, care vă pot ajuta în tranzacționarea dvs. El este, de asemenea, un colaborator la statutul de registru prin podcast-uri.

Îl poți urmări pe Josh mai departe Stare de nervozitate.

Josh are 107.000 de adepți.

12. Laura Shin

Laura este o jurnalistă de top blockchin și cripto. A apărut în numeroase publicații de top, inclusiv Forbes. Are cunoștințe vaste despre blockchain și criptomonede.

În plus, Laura găzduiește 2 podcast-uri, adică neconfirmate și necatenate. Prin intermediul acestor podcast-uri, ea împărtășește bogăția sa de cunoștințe despre tehnologia blockchain și cripto.

Găsește-o pe Laura Stare de nervozitate, Are 90.088 de adepți.

13. Elizabeth Stark

Elizabeth este fost profesor la Yale și Stamford. De asemenea, este cofondatoare a laboratoarelor de iluminare. Folosesc tehnologia blockchain pentru a oferi tranzacții pentru serviciile lor.

Contribuția ei la blockchain este de a educa studenții cum funcționează tehnologia de la egal la egal.

Ea este disponibilă pe Stare de nervozitate. Elizabeth are 74.700 de adepți.

14. Nicolas Cary

Nicolas este CEO-ul și fondatorul blockchain-ului. Este coloana vertebrală atât a portofelelor ethereum, cât și a celor bitcoin. Are peste 20 de milioane de portofele în întreaga lume.

Contribuția sa este blockchain-ul care rulează bitcoin și ethereum. Este cel mai de încredere explorator de blocuri.

Scopul lui Nicolas este să continue să ofere servicii de bani diferiților clienți din întreaga lume. De asemenea, își propune să dezvolte o platformă financiară accesibilă, deschisă și echitabilă pentru viitor.

Îl poți urmări mai departe Stare de nervozitate.

Nicolas are 38.700 de adepți.

15. Adam Ludwin

Adam este CEO-ul și binefăcătorul Chain. Lanțul este responsabil pentru construirea înregistrărilor criptografice pentru înregistrările financiare. Pe lângă asta, el a definit criptomoneda ca o clasă de active.

Contribuția sa la tehnologia blockchain include crearea secvenței. O secvență este un software pentru înregistrarea și gestionarea soldurilor. Este un registru bazat pe cloud pentru gestionarea echilibrului în portofele comerciale și financiare de ex. schimb valutar, împrumuturi printre altele.

Ar trebui să-l urmăriți pe Adam, deoarece intenționează să schimbe platformele financiare disponibile. El intenționează să utilizeze o platformă similară ca cea utilizată în bitcoin pentru a digitaliza resursele disponibile și banii.

Adam se numără printre cei mai de sus influențatori în tehnologia blockchain în 2018. Îl poți urmări pe Adam mai departe Stare de nervozitate, Adam are 20.600 de adepți.

16. Jed McCaleb

Jed McCaleb este dezvoltatorul Stellar Development Foundation. De asemenea, el a dezvoltat primul schimb bitcoin – Mt. Gox. În prezent, Jed supraveghează dezvoltarea unui registru distribuit pentru blockchain care este posibil să permită transferul de valori precum plățile.

Contribuția lui Jed la tehnologia blockchain este crearea Stellar. Stellar are capacitatea de a păstra copii native ale tranzacțiilor pe un registru criptografic.

Ar trebui să-l urmezi pe Jed pentru că viziunea lui este să dea Stellar cât mai multor oameni. Deși nu este încă gata, este aproape.

Îl poți urmări pe Jed Stare de nervozitate, are 19.200 de adepți.

17. Vincent Briatore

Vincent este o figură influentă în criptomonede. Este analist de active digitale, investitor ICO și dezvoltator DApp.

Contribuția sa este blogurile obișnuite despre tranzacționarea criptomonedelor. De asemenea, împărtășește sfaturi de tranzacționare pe blogul său. Are numeroși adepți.

Pentru a-l urma pe Vincent Stare de nervozitate. Are 21.800 de adepți.

18. Ameer Rosic

Ameer este un evanghelist blockchain. De asemenea, este investitor și antreprenor ICO. De asemenea, este un cunoscut vorbitor și instructor.

Contribuția sa la blockchain include educația aspiranților blockchain prin videoclipurile sale de pe youtube.

El este disponibil în Stare de nervozitate.

Ameer are 19.800 de adepți.

19. Brian Krogsgard

Brian contribuie la statutul de registru. Acesta este un site web pentru entuziaștii cripto și blockchain. Este un site nou care are o colecție de povești despre monedă virtuală. De asemenea, conține elemente fundamentale, resurse și analize tehnice ale diferitelor criptomonede.

Statutul Ledger se numără printre cei mai de sus influențatori ai tehnologiei blockchain în 2018. O puteți urmări mai departe Stare de nervozitate.

Are 13.100 de adepți pe Twitter.

20. Richard Gendal Brown

Gendal este în prezent liderul tehnologiei la R3CEV. Aceasta este o organizație a diferitelor bănci. Obiectivul R3CEV este de a crea și distribui registre online partajate avansate către diferiți profesioniști din piața financiară mondială.

Contribuția sa la industria blockchain-ului este corda. Acesta este un registru online de distribuție deschisă bazat pe blockchain. Corda este o tehnologie de contract inteligent care permite scrierea unei rețele partajate blockchain inter-operabile. Este foarte sigur și foarte privatizat.

Richard își propune să permită companiilor să funcționeze mai eficient. El speră să realizeze acest lucru prin sincronizarea comercianților și a afacerilor. El lucrează la blockchain-uri publice pe care intenționează să le automatizeze, să le gestioneze și să le înregistreze folosind blockchain.

Richard este disponibil pe Stare de nervozitate și are 12.500 de adepți.

Doriți să aflați mai multe? Consultați listele noastre de top Blockchain Books și Youtube influencers:

  • Top 15 influențatori Blockchain din YouTube
  • Top 5 podcast-uri Blockchain de urmat în 2018
  • Top 5 cărți Blockchain și Cryptocurrency

Acum este timpul să auzim de la dvs., care dintre acestea este influențatorul de top Blockchain? Cunoașteți influențele de top în tehnologia Blockchain care ar trebui să apară pe această listă? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me