Iti place sa citesti? Cât știți despre blockchain și criptomonede? Acestea sunt tehnologii relativ noi și mulți oameni nu au nicio idee despre ce sunt sau cum funcționează. Ei bine, această nouă tehnologie este în uz de opt ani. Când a fost introdus pentru prima dată, a fost utilizat doar pentru servicii de transfer de bani. Dar de-a lungul anilor a fost folosit cu succes și în alte sectoare.

Unul dintre cele mai importante elemente pentru succesul dvs. în blockchain și industria criptografică este să citiți cărți grozave despre ele. Toată lumea este diferită, dar următoarele sugestii despre cele mai bune cărți blockchain și criptomonede vă vor începe cu siguranță pe un picior bun.

Cele mai bune cărți Blockchain și Cryptocurrency pe care ar trebui să le citiți în 2018

1. Internetul banilor, volume 1 & 2

O colecție de discuții despre motivul pentru care bitcoinul contează,

pentru toată lumea, de Andreas M. Antonopoulos

Internetul banilor

Din toate motivele bune, Andreas este o personalitate iubită în industria blockchain-ului. De mulți ani a fost un cripto evanghelist. Cartea sa The Internet of Money Volumes 1 &2 este o compilație a discursurilor sale despre blockchain și cripto în diferite părți ale lumii între 2013 și 2016.

Dacă aveți dificultăți în înțelegerea nebuniei criptomonedelor, acestea sunt cărțile pe care ar trebui să le consultați. În aceste volume, el descompune blockchain-ul și criptează limbajul unui profan, astfel încât să puteți ține pasul cu aceste tehnologii. În aceste cărți, veți înțelege ce determină criptomoneda și blockchain-ul și viitorul lor în diferite aspecte ale vieții noastre. Ești nou în Blockchain și Crypto? Acesta este unul dintre cele mai bune cărți Pentru dumneavoastră.

2. Blockchain de afaceri: promisiune, practică și aplicare a următoarei tehnologii de internet – De William Mougayar

Business Blockchain

William este un renumit gânditor de afaceri blockchain. Este un membru al blockchain-ului și gândurile și scrierile sale au influențat milioane de oameni la nivel global. În această carte, el simplifică blockchain-ul pentru o înțelegere ușoară.

De asemenea, el prezice diferitele aspecte despre modul în care blockchain-ul poate fi utilizat în viitor, care va schimba modul în care se desfășoară afacerea. De asemenea, în această carte William cele două aspecte ale blockchain-ului. Una, modul în care utilizarea corectă a blockchain-ului poate rezolva o mulțime de provocări cu care ne confruntăm astăzi. În al doilea rând, modul în care viziunea îngustă a blockchain-ului încetinește diversele sale aplicații.

3. The Age of Cryptocurrency – de Michael J. Casey și Paul Vigna

Epoca criptomonedei

Această carte este ideală pentru începătorii bitcoin și criptomonede. Vă face cunoștință cu bitcoinul și apoi vă duce pas cu pas prin valoarea sa actuală de piață și, de asemenea, viitorul previzibil. Cartea este scrisă într-un mod ușor de înțeles utilizând studii de caz.

Cartea explică și tehnologia blockchain. Dacă doriți o înțelegere mai profundă a blockchain-ului și a criptomonedelor, acesta este cea mai bună carte pentru tine.

4. Blockchain: Ghidul pentru începători pentru înțelegerea tehnologiei din spatele Bitcoin și a criptomonedelor – De Artemis Caro

Blockchain Ghidul pentru începători

Există o mulțime de idei vagi despre blockchain și criptomonede, dar despre ce sunt toate acestea? Ei bine, această carte are o minunată introducere în tehnologia blockchain. De asemenea, oferă un fundal bazat pe fapte al blockchain-ului, tehnologia din spatele bitcoinului și a altor monede virtuale.

În afară de asta, asta carte examinează, de asemenea, modul în care blockchain-ul este utilizat în industria tehnologică actuală și posibila sa utilizare viitoare în diferite aspecte ale vieții noastre.

5. Tehnologiile Bitcoin și criptomonede: o introducere cuprinzătoare – De Arvind Narayanan, Joseph Bonneau, Edward Felten, Andrew Miller, Steven Goldfeder

Tehnologii Bitcoin și Cryptocurrency

Aceasta este una dintre cele mai bune cărți blockchain și criptomonede de citit. Cartea oferă o introducere cuprinzătoare a acestor noi tehnologii care sunt adesea neînțelese. Ideal pentru toți cei care sunt interesați de blockchain și cripto.

Acoperă aproape fiecare subiect despre criptomonede din minerit, descentralizare, diferitele tipuri de monede digitale disponibile și multe altele.

Ți-a plăcut această listă? Consultați listele noastre de top cu influențatori Blockchain:

  • Top 15 influențatori Blockchain din YouTube
  • Top 20 de influențatori în tehnologia Blockchain de urmat în 2018
  • Top 5 podcast-uri Blockchain de urmat în 2018

Ce părere aveți despre aceste cărți? Spuneți-ne părerile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me