Bun venit la ghidul meu pentru cele mai bune de astăzi joburi cripto, joburi blockchain și cariere. Dacă v-ați gândit vreodată la o carieră în blockchain sau v-ați întrebat despre joburile și carierele de top blockchain de care trebuie să știți, atunci acesta este ghidul pentru dvs.!

De asemenea, dacă sunteți interesat de subiect, ați beneficia foarte mult dacă veți verifica unele cursuri Udacity, edX, sau Coursera oferi!

În acest ghid, vă voi spune despre unul dintre piețe ale locurilor de muncă cu creștere rapidă in lume. Piața criptomonedelor este în valoare de aproximativ 270 de miliarde de dolari și are nevoie de tot felul de oameni diferiți pentru a-l susține.

Vă voi spune ce tipuri de locuri de muncă în criptomonedă sunt disponibil, care au cele mai mari salarii, si ce cele mai bune poziții entry-level sunteți.

Voi vorbi și despre piața locurilor de muncă criptomonede în general. Până când terminați de citit, veți ști ce domenii ale industriei sunt în creștere și care sunt abilitățile cele mai necesare. Veți ști, de asemenea pe care le angajează întreprinderile și ce fel de angajat caută.

Locuri de muncă blockchain: lucrători de birou

Acesta este un moment foarte interesant pentru joburile criptografice. Sunt sute de oportunități pentru oameni ca tine să se implice în crearea tehnologiei viitorului. Deci, dacă nu v-ați gândit la o carieră în blockchain, atunci este momentul să începeți!

Să începem cu o scurtă privire asupra modului în care tehnologia blockchain a schimbat piața muncii.

Sosirea blockchain-ului

În 2009, un coder numit Satoshi Nakamoto a creat Bitcoin – prima monedă digitală descentralizată din lume.

Ultimul cupon Udacity găsit:

Bitcoin permite utilizatorilor să facă acest lucru transfer de fonduri între ele printr-o rețea imensă de oriunde din lume. Informațiile despre tranzacții sunt stocate în siguranță pe mii de computere diferite.

Aceasta înseamnă că utilizatorii pot vedea fiecare tranzacție care a fost făcută vreodată. Înseamnă și această informație nu este ascuns pe servere la birourile unor companii precum Facebook și Google, unde poate fi vândut sau furat. Bitcoin este aproape imposibil de piratat.

Locuri de muncă Blockchain: Facebook, Google și Instagram

Pentru a o spune foarte simplu, blockchain-urile sunt un o modalitate sigură de a stoca și transfera cantități uriașe de informații importante. Bitcoin are o funcție foarte simplă; pentru a trimite fonduri de la un utilizator la altul. Cu toate acestea, potențialul tehnologiei create de Nakamoto este nelimitat și acum mulți oameni au locuri de muncă Bitcoin.

Dezvoltarea blockchain ar putea părea în continuare un pic misterioasă, dar dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, ar trebui cu siguranță verificați cursurile pe el de edX, Udacity, sau Coursera.

Notă: Doriți să aflați mai multe despre blockchain-uri? Verifică-mi Ghid explicat Blockchain.

De la Bitcoin, sute de alte criptomonede au fost lansate și s-au format mii de companii diferite care oferă servicii blockchain.

Banii digitali erau prima utilizare cu succes a tehnologiei blockchain, dar sunt multe altele acum. Fiecare nou blog, schimb sau criptomonedă creează noi locuri de muncă blockchain. Fiecare nouă îmbunătățire tehnică creează noi abilități care trebuie învățate și învățate.

Ethereum, Coinbase și BlockGeeks nu sunt singurele locuri care creează locuri de muncă blockchain. La aproape zece ani de la inventarea Bitcoin, există foarte puține industrii care nu investighează sau dezvoltă noi utilizări pentru tehnologia blockchain.

Locuri de muncă Blockchain: Blockchain

Să aruncăm o privire de unde vin noile locuri de muncă blockchain.

Cine angajează?

Există patru jucători majori pe piața cripto-ocupării forței de muncă; startup-uri, moșteniri, companii de tehnologie și guverne. Iată cum s-au implicat fiecare în blockchain și ce fac cu el;

1. Startup-uri: Acestea sunt afacerile și produsele independente create de la inventarea Bitcoin. AngelList deține recorduri de peste 1.500 de startup-uri cripto, care au acumulat peste 3,7 miliarde USD din oferta inițială de monede (ICO) numai în America.

Startupurile sunt conduse de tocilari cripto și oameni de afaceri blockchain care au văzut cât de importantă este tehnologia și s-au implicat devreme. Ei creează platforme de genul EOS, Monero, și Qtum precum și schimburi de genul Bittrex, Kraken și Binance.

Startup-urile pot fi, de asemenea furnizori de portofele, site-uri de știri, bloguri și instrumente educaționale care au fost create pentru a sprijini proiectele blockchain. Multe dintre locurile de muncă create de startup-uri au fost neplătite, pentru început, dar acum au început să plătească foarte bine!

2. Moșteniri: Acestea sunt companii mari ca bănci, firme de contabilitate și birouri de avocatură care există de mulți ani. Au durat mult timp să reacționeze la evoluțiile tehnologice ale Bitcoin. ei l-am văzut crescând de-a lungul anilor și acum sunt speriați.

Locuri de muncă Blockhain: operațiune bancară

Dacă nu găsesc modalități de utilizare a tehnologiei blockchain, i-ar putea scoate din afaceri! Companiile vechi au multă putere și bani. Reputația lor globală le permite să angajeze aproape pe oricine doresc. Majoritatea angajează echipe întregi de experți în blockchain pentru a-i ajuta să țină pasul cu tehnologia.

3. Firmele tehnice: Acestea sunt companiile care au cel mai mult de pierdut dacă tehnologia blockchain preia lumea. Sunt companii precum Microsoft, Apple, Google și Facebook. O mare parte din succesul lor și puterea se bazează pe serviciile centralizate ei ofera.

Dacă popularitatea platformelor descentralizate continuă să crească, utilizatorii nu vor mai dori să folosească rețele centralizate. Firmele tehnice trebuie să se adapteze și rapid! Dezvoltarea blockchain-ului a devenit o prioritate ridicată.

Majoritatea sunt investind în proiecte care vor utiliza tehnologia blockchain pentru a beneficia afacerile lor. Unul dintre cele mai mari proiecte de acest gen este Hyperledger. Hyperledger își propune să oferiți întreprinderilor instrumentele trebuie să implementeze tehnologia blockchain.

4. Guvernele: potențialul de reducere a costurilor pentru blockchain este imens atât de multe guverne naționale au angajat experți în cripto pentru a-i sfătui. În Marea Britanie, Sir Mark Walport a sugerat că un blockchain ar putea fi utilizat pentru a gestiona plățile împrumuturilor studențești.

Eun Estonia, tehnologia blockchain este utilizată pentru a face agențiile guvernamentale mai echitabile și mai eficiente. Proiecte precum e-rezidență sunt folosite pentru a face din ea prima „națiune digitală” din lume. Venezuela a mers chiar mai departe și și-a creat criptomoneda numită Petro!

Locuri de muncă blockchain: guvern

Toate aceste instituții creează noi locuri de muncă blockchain în fiecare zi. Deci, ce sunt locurile de muncă în criptomonedă și cine le ocupă? Să aflăm!

Cine este angajat?

Tehnologia blockchain este o știință nouă și se schimbă rapid. Multe tipuri diferite de oameni sunt angajați pentru a face locurile de muncă pe care le oferă această nouă industrie. Un angajat blockchain poate proveni din aproape orice mediu profesional dar ele pot fi separate în două grupe principale:

Tehnici: Acestea sunt profesioniștii din tehnologie precum dezvoltatorii de software și inginerii. Sunt foarte instruiți în limbaje de programare precum Java, Piton, și C++. Unii vor avea experiență în tehnologia criptografică, dar majoritatea nu.

Chiar și pentru tehnicieni, locurile de muncă în criptomonedă sunt o nouă provocare! Dezvoltatorii și inginerii vor trebui familiarizați-vă cu noile limbaje de codificare cum ar fi Soliditatea Ethereum sau protocolul Ripple dacă doresc cele mai bune cariere în blockchain.

Locurile de muncă pentru dezvoltatori blockchain sunt diferite. ei necesită ingineri și dezvoltatori să facă multe sarcini pe care nu le-ar face în mod normal. Proiectele Blockchain ar putea să le impună cercetează, proiectează și construiește o nouă platformă precum și oferirea de idei de afaceri și planuri pentru viitor.

În timp ce citiți aceste cerințe, s-ar putea să începeți să credeți că este imposibil să fiți angajat în această sferă, deoarece vă lipsesc aceste abilități. Din fericire, există o modalitate ușoară de a remedia acest lucru. Verifică clasele pe aceste subiecte care ar putea vă ajută cu dezvoltarea blockchain-ului și în curând veți fi gata pentru angajare.

Non-tehnici: Blockchain-urile au nevoie de mai mult decât doar suport tehnic. Ca orice afacere, proiectele blockchain au nevoie contabili, avocați, relații publice (PR), specialiști în marketing și multe altele. Site-ul de locuri de muncă blockchain, Lista de locuri de muncă Crypto, face publicitate posturilor vacante în marketing, comunitate, design și chiar are listări pentru specialiști în meme!

Locuri de muncă Blockchain: site-ul Cryptojobslist

Indiferent dacă sunteți tehnician sau nu, o carieră în blockchain este o oportunitate nouă și interesantă. În continuare, să analizăm zonele care ar putea crește foarte mult în următorii câțiva ani.

Zone de creștere

Blockchain-urile amenință modul în care funcționează o mulțime de industrii, dar găsesc roluri noi pentru persoanele instruite în aceste domenii. Mai jos sunt câteva dintre seturile de abilități acest lucru va fi necesar în cripto în viitor;

1. Media: Industria blockchain-ului trebuie să ajungă la un public mai larg. Am putut vedea blockchain dedicat agenții de publicitate, firme de PR și mass-media în următorii ani. Vloggerii de pe YouTube precum Ameer Rosic, Ivan on Tech și Crypt0 sunt primii dintr-o nouă rasă de jurnaliști cripto.

2. Dezvoltarea DApp: Proiectele Blockchain vor avea succes doar prin crearea de aplicații descentralizate pe care oamenii vor să le folosească. Se va concentra foarte mult pe angajarea de designeri de software care pot construi dApp-uri pentru o piață de masă. Facebook descentralizat, oricine?Locuri de muncă Blockchain: un mediu de dezvoltare dapp

3. Conformitate legală: In toata lumea, se scriu noi legi despre modul în care pot fi utilizate criptomonedele. Tehnologia în sine poate ghida contractele legale (sub formă de contracte inteligente). Aceasta înseamnă că firmele de avocatură vor avea nevoie de experți în criptografie, iar companiile criptografice vor avea nevoie de consilieri legali!

4. Logistică: Abilitatea de a stochează și transferă cantități mari de informații ar putea avea un efect mare asupra modului în care funcționează lanțurile de aprovizionare. Acest lucru ar putea însemna schimbări mari și noi locuri de muncă în agricultură, industria grea și comerțul internațional.

5. Tranzacționare / vânzări: Bursa a crescut masiv în anii 1980 și acum piața monedelor crește și mai repede! Schimburile de monede se ocupă în fiecare zi de zeci de milioane de tranzacții criptografice. Ei au nevoie de: administratori de active, brokeri cripto, analiști și consilieri ICO.

După cum puteți vedea, angajatul mediu blockchain nu este deloc mediu!

Acum știi cum arată piața locurilor de muncă blockchain, ce locuri de muncă sunt disponibile și unde. În continuare, vreau să mă uit puțin mai atent la raportul dintre locurile de muncă blockchain disponibile și persoanele care le caută.

Locuri de muncă Blockchain: Ofertă și cerere

Locuri de muncă Blockchain: postări pe an

Cererea de profesioniști în blockchain a crescut foarte mult în ultimii ani. În perioada noiembrie 2015 – aprilie 2018, listări pentru joburile blockchain pe Indeed au crescut cu 63%. LinkedIn listează 2.527 de rezultate ale căutării pentru joburi de dezvoltator blockchain numai în SUA.

Dintre cei enumerați, 483 au sediul în New York, 360 au sediul în San Francisco și există 142 locuri de muncă vacante pentru dezvoltatori de blockchain în Los Angeles.

Deci, cererea este mare, dar este satisfăcută? Răspunsul scurt este nu. Există un lucru serios lipsa de profesioniști calificați în blockchain, în special cele axate pe latura mai tehnică a afacerii.

Recrutorii specialiști în tehnologie precum Toptal au înregistrat un Creșterea cu 700% a numărului de locuri de muncă blockchain fiind promovat din ianuarie 2017. Un alt recrutor tehnic, Upwork, a raportat că ingineria blockchain este setul de abilități cu creștere rapidă căutat de angajatori folosind site-ul său.

Cu toate acestea, Computerworld estimează că există doar aproximativ 250 de dezvoltatori de software din Regatul Unit care „obțin cu adevărat” tehnologia blockchain. Deficiențe similare pot fi găsite în întreaga lume.

Aceste statistici sunt șocante atunci când vă gândiți la câți bani valorează industria! Din fericire, lipsa forței de muncă calificate face acest lucru momentul perfect pentru începători pentru a începe să te gândești la o carieră în cripto. De asemenea, înseamnă că experții în blockchain își pot denumi salariile!

Să aruncăm o privire la ceea ce cei patru jucători principali despre care am vorbit mai devreme sunt dispuși să plătească dezvoltatorii blockchain.

Cât câștigă un dezvoltator Blockchain?

De ce câștigă un dezvoltator de blockchain va depinde nivelul lor de experiență și, de asemenea, despre locul în care aleg să lucreze. Iată cine plătește ce:

 • Startup-uri atrage unele dintre cele mai bune talente blockchain. Ei ofera multă responsabilitate și libertate. ei nu oferi cele mai mari salarii deşi. Salariul mediu anual pentru un dezvoltator de blockchain fără experiență este în jur de 50.000 USD.

  Cu cinci sau mai mulți ani de experiență, acest lucru poate merge până la aproximativ 70.000 USD pe an. Unele start-up-uri oferă personalului lor echitate în companie, ceea ce este un bonus care nu se găsește de obicei în altă parte.

 • Moșteniri și firme de tehnologie oferi cele mai bune salarii în afaceri. Salariile de bază pot fi la fel de mari ca 70.000-80.000 USD. După cinci ani de activitate, salariile pot ajunge până la 100.000-120.000 USD! Ceea ce este destul de rezonabil, cred că veți fi de acord!

  Vicepreședintele IBM pentru oameni și cultură, Mike Schade, are spus că diferența dintre salariile de pornire și cele ale companiilor mai consacrate este atât de mare dintr-un motiv simplu. Dezvoltatorilor de blockchain nu le place să lucreze pentru organizații mari centralizate. Prin urmare, întreprinderile vechi și firmele de tehnologie trebuie să ofere mult mai mulți bani pentru a atrage personalul potrivit.

 • Guvern salarii variază de la țară la țară dar sunt, în general, plătite mai puțin decât întreprinderile noi sau companiile consacrate. Lucrează pentru guvern au însă beneficiile sale.

  Proiectele guvernamentale tind să implice date și sisteme de top secret deci tehnicienii blockchain se pot pretinde că sunt James Bond în timp ce lucrează!

Deci, firmele mari de tehnologie plătesc cel mai mult, dar startupurile sunt mai populare pentru care lucrează. Imaginați-vă cum s-ar fi dovedit viața lui Mark Zuckerberg dacă ar fi luat un loc de muncă la Microsoft în loc să-și creeze startup-ul!

Înainte de a vă lăsa să vă considerați viitorul ca un superstar blockchain, să ne uităm la pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a ajunge acolo.

Foaie de parcurs pentru carieră Blockchain

În mod ideal, trebuie să aveți un background în informatică și dezvoltare de software. Dacă nu faceți acest lucru, aș recomanda să vă antrenați. Opțiunile dvs. sunt;

1. Un grad axat pe blockchain: Unele dintre universitățile de top din lume – inclusiv Berkeley, MIT și Princeton – au început să ofere diplome în dezvoltare blockchain.

2. A MOOC: cursuri online deschise masive (MOOC) sunt accesibile și ușor de accesat. De exemplu, BitDegree oferă cursuri blockchain pentru începători și studenți mai avansați. De asemenea, ați putea verifica Udacity și cursurile lor!Locuri de muncă Blockchain: explicație masivă a cursului online deschis

3. Formare la locul de muncă: Dacă ești suficient de norocos să lucrezi într-un domeniu în care se aplică tehnologia blockchain, atunci tu s-ar putea recalifica gratuit! 75% din locurile de muncă blockchain sunt acordate angajaților care lucrează deja pentru compania care angajează.

Iată trei sfaturi de top pentru a găsi succes în noua ta carieră cripto;

 • Fiți la curent cu tendințele industriei: Tehnologia blockchain este schimbându-se tot timpul. Vizita Reddit și GitHub pentru actualizări periodice cu privire la evoluțiile industriei.
 • Fii flexibil: Carierele blockchain vin în mai multe forme. Tu trebuie sa fi part-coder, parte-antreprenor și parte-celebritate Youtube. Există o mulțime de abilități de stăpânit, așa că fii gata!
 • Cripto de dragoste: Dacă protocolul Bitcoin nu îți pune zâmbetul pe buze, atunci joburile Bitcoin probabil nu sunt pentru tine. Aceasta este una dintre cele mai mari descoperiri tehnologice din istorie, așa că bucurați-vă de ea!

Si asta e, un tur complet pentru începători prin cele mai bune joburi și cariere de astăzi blockchain. Înainte de a alege care dintre ele vi se potrivește cel mai bine, vă voi lăsa câteva gânduri finale.

Gânduri finale

Locurile de muncă Bitcoin și carierele blockchain sunt aici pentru a rămâne. Oamenii care nici măcar nu auziseră de Bitcoin în urmă cu șase luni învață modul în care tehnologia sa le va afecta locul de muncă.

Tehnologie blockchain are potențialul de a schimba fiecare industrie in lume. Va deveni o parte a vieții noastre profesionale, indiferent dacă ne place sau nu. Pentru a-l cita pe domnul Bob Dylan, „vremurile în care acestea se schimbă”.

Cele mai bune locuri de muncă blockchain de astăzi sunt cele pe care oamenii le creează pentru ei înșiși. Dacă sunteți avocat, deveniți consultant în domeniul conformității cripto. Dacă sunteți agent de bursă, deveniți consilier ICO. Sau, dacă lucrați într-un supermarket, deveniți expert în lanțul de aprovizionare! Posibilitățile sunt nelimitate …

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie ușor dacă nu aveți cunoștințe prealabile în domeniu. Dar suntem aici pentru a vă ajuta. Vă sfătuim să verificați unele dintre cele mai bune cursuri despre dezvoltarea blockchain, cum ar fi Cursul lui Udacity sau Cursul lui Edx.

Aveți în vedere să aplicați pentru joburi cripto? Ai deja unul? Dacă aveți ceva de adăugat la acest subiect, atunci să-mi dai de veste!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me