blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Contents

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

18 predicții blockchain pentru 2018

Revendicări îndrăznețe despre viitorul identității digitale, tokenizarea, adoptarea întreprinderii, algoritmi de consens și ecosistemul blockchain în general. De Andrew Keys 2 ianuarie 2018 Postat pe 2 ianuarie 2018

ConsenSys 400 de proiecte blockchain bazate pe eroul ethereum

1. Bitcoin este generația 0 a tehnologiei blockchain … actul de deschidere … medicamentul gateway … prima repriză … MySpace.

Trebuie să-i mulțumim pentru munca ei, deoarece nici una dintre următoarele tehnologii nu ar fi disponibilă fără Bitcoin-ul lui Satoshi, dar suntem pe cale să mergem mult, mult, mai departe. În timp ce Satoshi convergea o structură de baze de date cu rețea peer-to-peer, tokenizare criptografică, algoritmi de formare a consensului și stimulare economică teoretică a jocului pentru a crea un mijloc de stocare digitală fără încredere și transmiterea valorii, „Aur digital”Caz de utilizare, este un singur caz de utilizare.

Bitcoin ca un magazin digital de valoare este cea mai puțin interesantă utilizare a blockchain-ului … Acolo, am spus-o.

Mult mai interesante sunt banii programabili, transferul activelor programabile și logica de afaceri partajată, rezistentă la manipulare. Oamenilor fixați pe Bitcoin le lipsește faptul că ne apropiem de următoarea generație de pe internet.

Protocolul Bitcoin este cel mai mare abac din lume; ne permite doar să mutăm o mărgele (sau o monedă) de pe o parte pe cealaltă. Abilitatea de a face acest lucru pe un substrat global, fără permisiuni, nu este banală. Dar nu pot accentua prea mult sfera limitată a acestui design inițial, datorită utilizării unei mașini virtuale care nu este completă Turing.

Iată un exemplu de Script Bitcoin:

scriptPubKey: OP_DUP OP_HASH160 <pubKeyHash> OP_EQUALVERIFY OP_CHECKSIG scriptSig: <sig> <pubKey>Limbaj cod: HTML, XML (xml)

Scriptul de mai sus ar trebui să servească pentru a explica limitele inerente ale limbajului de script Bitcoin. Ethereum este Bitcoin + orice altceva, cu un limbaj software de nivel înalt care amintește de Javascript.

Deși încă putem să stocăm și să transmitem valoare (cazul unic de utilizare Bitcoin), putem, de asemenea, să ne programăm acordurile folosind Ethereum. Iată două exemple de acorduri tipice care sunt acum ușor de codificat folosind Ethereum’s Soliditate limbaj de programare.

Un împrumut

Un contract inteligent pentru un contract de împrumutUn contract inteligent pentru un contract de împrumut

O ofertă publică inițială sau o finanțare participativă

Un contract inteligent pentru un crowdfundingUn contract inteligent pentru un crowdfunding

Acordurile noastre se transformă din documentele Microsoft Word scrise de avocați și recunoscute de notari în acorduri legate de cod, tranzacționând active care sunt digital digitale.

Pe măsură ce Internetul a standardizat costul comunicării, Ethereum ne-a standardizat costurile de acord și încredere.

2. 2018 în anii blockchain este echivalentul anului 1994 cu boom-ul Internetului din 1996.

Intranetele mai întâi

Similar cu evoluția internetului care a început pe Intranet-uri private, blockchains permise va lăsa loc blocurilor fără permisiune odată ce vor atinge cu succes scalabilitatea și confidențialitatea.

Stiva

Următoarea generație de internet va fi o „stivă” compusă din: (1) un strat de tranzacții descentralizat (cel mai puternic dintre care cred că este Ethereum); (2) un strat descentralizat de stocare a fișierelor (IPFS și Roi sunt lideri timpurii); (3) un strat de mesagerie descentralizat (Matrice sau Şoaptă sunt candidați puternici); și (4) o resursă de calcul cu randament ridicat (Golem este un exemplu de încercare de a realiza acest lucru).

Standarde

După cum a remarcat Jeremy Millar la începutul Enterprise Ethereum Alliance, tehnologiile blockchain vor fi ajutate enorm în 2018 prin procese de standardizare formale similare cu momentul în care Java a evoluat în Java 2 Enterprise Edition prin standardizarea bazei de date și a API-urilor web pentru a fi cel mai utilizat limbaj software pe Pământ.

Aplicații pentru consumatori

Cazurile de utilizare timpurie a aplicațiilor de internet care se confruntă cu consumatorii în anii 90 erau jocurile de noroc, pornografia și jocurile.

Interesant este că vedem lideri pe Ethereum în aceleași genuri Spankchain, Parcuri de distracții, Virtue Poker, și Crypto Kitties aplicații pentru consumatori pe Ethereum.

3. Ethereum va continua să fie cel mai mare ecosistem dezvoltator de blockchain în 2018, cu mai mulți multipli.

Dezvoltatori, dezvoltatori, dezvoltatori, dezvoltatori, dezvoltatori… ai înțeles.

Ecosistemele cu cei mai mulți dezvoltatori câștigă de obicei. Nu văd cum se vor opune vreodată blockchain-urile care nu au stimulente cripto-economice împotriva ecosistemelor publice fără permisiuni.

Ethereum are deja o comunitate de dezvoltatori înfloritoare. Trufa, cadrul dezvoltatorului de contracte inteligente, are peste 250.000 de descărcări pentru dezvoltatori. Infura, care poate fi văzut ca un Akamai pentru Ethereum și IPFS, gestionează acum peste 2 miliarde de solicitări pe zi și este redus la o valoare maximă de 4,5 miliarde de cereri pe zi într-o zi în decembrie. MetaMask, care aduce Ethereum fără probleme în browsere, are peste 500.000 de utilizatori activi.

4. Blockchain va fi un vas de bine.

Pe măsură ce lumea ia act de implicațiile societale ale tehnologiei blockchain, vom vedea o creștere a aplicațiilor umanitare în 2018.

În 2017 noi am văzut Programul alimentar mondial folosește Ethereum pentru a distribui 1,4 milioane de bonuri alimentare la 10.500 de refugiați sirieni din Iordania. Și vizează un milion de tranzacții, pe zi. Acest program inovator, denumit „elemente de construcție”, demonstrează modul în care eficiența bazei de date va oferi beneficii tangibile celor mai vulnerabili. Salut eforturile Programului alimentar mondial și cred că succesul său este un semn al lucrurilor minunate care vor urma.

5. Întreprinderile vor scoate roțile de antrenament.

Pe măsură ce blockchain-urile fără permisiuni își continuă procesul de actualizare a scalabilității și confidențialității, blockchains-urile permise vor continua să piardă partajarea mentală a dezvoltatorilor și își vor pierde potențialul de clienți, similar cu modul în care serviciile AOL, Prodigy și Compuserve au pierdut Internetul. Vor exista cazuri de utilizare înguste pentru blockchain-urile permise de tip intranet, la fel ca RAPID nu a atins niciodată internetul, ci coada lunga va folosi protocoale fără permisiune.

Intranetele au fost roți de antrenament grozave, până când Internetul a fost omniprezent. Aceeași traiectorie va avea loc cu blockchain-urile permise în 2018 și nu numai.

6. Dovada mizei modifică jocul de consens blockchain.

În ajunul Anului Nou ’17, echipa de cercetare Ethereum a renunțat la testnet alfa al lui Casper, numit după Gcel mai reedit Hcel mai avid Observed SubTprotocol ree. Toți ochii din spațiul blockchain vor urmări tranziția Ethereum de la dovada muncii la dovada mizei.

Un algoritm de consens dovadă a muncii este o măsură economică pentru a descuraja atacurile de refuz de serviciu și alte abuzuri de servicii, cum ar fi spamul pe un blockchain, prin necesitatea unor lucrări de la solicitantul de servicii, de obicei prin procesarea ecuațiilor complexe pe un computer GPU sau ASIC.

În blockchain-urile publice cu dovadă de miză, cum ar fi viitoarea implementare Casper a Ethereum, un set de validatori pariază pe fiecare bloc pe care consideră că este probabil să fie validat, iar greutatea fiecărui vot al validatorilor depinde de mărimea depozitului său. Pedepsele sunt aplicate actorilor răi care pariază pe mai multe blocuri la o anumită adâncime sau care nu participă atunci când ar trebui să.

Avantajele dovezii de miză includ:

  • Capacitatea de a reduce consumul mare de energie electrică și costurile hardware pentru a asigura un blockchain. Se estimează că consumul de energie electrică Bitcoin va evolua către un consum echivalent al țării din Danemarca până în 2020.
  • Datorită consumului redus de energie, emiterea de simboluri nu este neapărat intrinsecă securitizării rețelei. Ar putea apărea emisiune netă negativă, prin care jetoanele sunt de fapt arse, reducând astfel oferta și mărind valoarea per jeton.
  • Atacurile de 51% devin exponențial mai scumpe, pe măsură ce riști ceea ce joci. Vlad Zamfir explică adesea că „dacă participi la un atac eșuat de 51%, PoS îți va arde ferma ASIC”.

7. Token Fever – Nu atât de rapid pe SAFT.

Pe măsură ce Pământul continuă să realizeze avantajele activelor digitale native pentru orice (resurse naturale, fiat, aur, muzică, puncte de loialitate, Bilete concert Madonna, software, proprietate imobiliara, Înregistrarea dispozitivului IoT, stocuri, electroni, etc.) pentru registrele distribuite globale, va fi necesară reglementarea. Autoritățile de reglementare vor fi împuternicite să creeze specificații software contractuale inteligente și să dezvolte teste pe care companiile conforme trebuie să le promoveze.

În ceea ce privește procesul de reglementare a tokenizării, îi sunt recunoscător lui Marco Santori, Juan Batiz-Benet și Jesse Clayburgh pentru că au luat primul crack la autoreglare prin intermediul SAFT whitepaper, dar nu sunt convins că SAFT, bine intenționat, este potrivit pentru majoritatea proiectelor de tokenizare.

ConsenSys a început proiectul Brooklyn pentru a începe o călătorie de bune practici de autoreglementare și mințile juridice strălucite ale legii Cardozo și echipa juridică ConsenSys a scris o hârtie rafinată care detaliază limitările SAFT.

Token Foundry va fi prima platformă care va permite lansarea de jetoane de utilități conforme cu reglementările fără a utiliza un SAFT – adică toată lumea (nu doar persoanele acreditate pe Sand Hill Rd.) va putea participa și cumpăra jetoane la o vânzare inițială, continuând astfel să democratizeze capitalul de risc.

Îmi imaginez că dezbaterea SAFT va continua să evolueze în 2018 pentru a promova cele mai bune practici pentru tokenizare. Aștept cu nerăbdare să vă prezint cele mai bune practici de tokenizare ale ConsenSys în 2018.

8. Ecosistemul blockchain își va crește enorm resursele educaționale.

„Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea.”

Nelson Mandela

Până de curând, cei care au învățat au fost ingineri de software, dar în ’18 vor exista programe educaționale personalizate pentru factorii de decizie politică, avocați, manageri de proiecte, directori și MBA pentru a înțelege implicațiile acestei tehnologii asupra domeniilor lor respective. ConsenSys Academy a lansat deja multe dintre aceste eforturi și are câteva inițiative interesante în noul an.

9. IRS și echivalenții lor la nivel global își vor cere kilogramele de carne.

„Nu se poate spune că nimic nu este sigur, cu excepția decesului și a impozitelor.”

Ben Franklin

Există deja un precedent în SUA vs. Coinbase Inc., și colab. unde un schimb a trebuit să dezvăluie istoricul tranzacționării bazei de utilizatori. Mă aștept să fie similară cu alte schimburi. Software cum ar fi Balanc3 este folosit pentru a urmări p&l ale activelor digitale ale unei persoane sau ale unei companii, precum și istoricul tranzacțiilor. Plătiți-vă impozitele.

10. Oamenii vor prelua controlul asupra identității lor online.

Vom continua să vedem tendința în creștere în care oamenii, companiile și mașinile își gestionează identitatea în mod auto-suveran, mai degrabă decât de un furnizor de servicii terță, cum ar fi o bancă, Facebook sau un alt furnizor de servicii de internet..

Interesant este faptul că guvernele se vor găsi din ce în ce mai mult ca atestatori ai acestor identități auto-suverane, similar cu modul în care Zug, Elveția, atestă utilizarea identității cetățenilor cu uPort, soluția de identitate auto-suverană Ethereum.

11. În 2018, guvernele și organismele de reglementare vor impune utilizarea blockchain-ului pentru a urmări și urmări activele de mare valoare.

„Lucrurile din lanțul de aprovizionare sunt foarte dificile.”

Elon Musk

Companiile și organizațiile își vor da seama că pentru prima dată este posibilă descărcarea infrastructurii de urmărire și urmărire de bază în lanțul public. Acest lucru va duce la o scădere a costurilor și a sarcinii de reglementare și la o creștere a loialității față de clienți. Aceste două tendințe vor stabili scena pentru o infrastructură comună de urmărire și urmărire susținută de lanțul public.

Majoritatea companiilor Fortune 50 solicită deja lanțuri publice de urmărire și urmărire a cazurilor de utilizare pentru care utilizează Viant platformă pentru a-și construi soluțiile.

12. Evoluția dreptului va continua să se intersecteze cu informatica.

„Primul lucru pe care îl facem, să-i ucidem pe toți avocații”.

Shakespeare

Avocații de mâine vor trebui să înțeleagă aspectele fundamentale viitoare ale informaticii la fel de mult ca precedentul legal.

Folosind OpenLaw, avocații pot crea, implementa și edita acorduri legale de nouă generație bazându-se pe Ethereum și IPFS. Iată exemple grozave de achiziționarea restricționată a grantului de stoc, acord standard pentru capitalul propriu, si un Acord de cumpărare ERC20-token.

Enterprise Ethereum Alliance are a format un grup de lucru cu multe dintre cele mai importante firme de avocatură și școli juridice pentru a se asigura că industria juridică se poate adapta.

13. „Pentru prima dată, dezvoltatorii de protocol open-source, peer-to-peer își pot monetiza proiectul la nivel de protocol” – Olaf Carlson-Wee

Pentru prima dată vom putea stimula și monetiza munca open source, care va avea impresia de a adăuga o potrivire la nitroglicerină într-o explozie cambriană de noi paradigme tehnologice blockchain. Cu noi proiecte tokenizate cum ar fi Recompense. Rețea și Gitcoin, adăugăm un strat cripto-economic ingineriei software.

14. GANDACI begone: auditurile inteligente ale contractelor vor fi o necesitate în 2018.

Timp de decenii, inginerii de software au creat cod cu bug-uri, ceea ce a fost oarecum lipsit de consecințe, deoarece software-ul a servit în primul rând ca mecanism de comunicare. Pe măsură ce trecem la un Internet de valoare cu active tokenizate digital, erorile pot însemna pierderi potențiale de capital. Nu este nevoie să re-dansăm polca sau bucurați-vă de DAO-Saster din 2017, respectiv 2016 pentru a fi de acord că sunt necesare audituri de securitate a contractelor inteligente.

Superstaruri ca Phil Daian și ConsenSys Diligence vor deveni eroii auditului inteligent al securității contractelor și acesta ar putea fi una dintre cele mai mari nișe / piețe de muncă din ecosistemul blockchain.

15. Nu reglementați doar blockchain-ul …. reglați PRIN blockchain.

2018 va fi anul G-to-C și G-to-G (de la guvern la cetățean și de la guvern la guvern) – legi, reglementări, tratate scrise în contracte inteligente, ceea ce îl face să fie de 100 de ori mai ieftin și mai simplu să le respecte și 100 de ori mai ieftin și mai ușor de efectuat o supraveghere adecvată fără a fi nevoie să citați înregistrările personale și ale companiei.

16. Vin stablecoins.

Monedele stabile reprezintă baza instrumentelor financiare pentru acoperire și instrumente financiare derivate care vor fi necesare pentru aceasta vestul Salbatic industria să treacă prăpastia către produse financiare sigure și mai ușor de utilizat. Producător DAO, VariabL, și Basecoin încearcă acest lucru de la ecosistemul de pornire, dar cred că acesta este un spațiu excelent pentru un operator bancar de întreprindere care să ofere valoare, lichiditate și validitate ecosistemului activelor digitale.

Presupun că vom vedea o bancă de tip „bulge bracket” bazată pe blockchain, în 2018, dacă vor putea obține conformitatea. 17. Tango cu Contango.

După ce am asistat la primele produse futures bitcoin pe bursele reglementate din SUA care sunt decontate în numerar în 2017, prevăd că piața va evolua către oferte decontate fizic pentru a evita lovind de aproape pentru a manipula viitorul. Mai mult, vom vedea alte instrumente derivate ale activelor digitale, cum ar fi eterul.

Aceste contracte cu instrumente financiare derivate vor furniza curbe de stabilire a prețurilor care sunt necesare pentru geneza și evoluția fondurilor tranzacționate la bursa de active digitale. 18. Plafonul total de piață al activelor digitale bazate pe blockchain va depăși 2 trilioane de dolari SUA până la 1 ianuarie 2019.

„Mașină nouă, caviar, vis de patru stele.”

Pink Floyd

Prețul eterului va depăși 2.000 de dolari în 2018. Eterul va continua să depășească bitcoinul, iar capacitatea totală de piață a eterului va depăși cea a bitcoinului în 2018. Problemele de guvernanță ale Bitcoin, reticența de a evolua și taxele extrem de ridicate ar putea duce la dispariția sa . Bitcoin Cash are șanse serioase de a eclipsa Bitcoin. Limita de piață a Filecoin va depăși cea a bitcoinului până în 2023.

Va fi o cripto-iarnă, deși nu în ’18, deoarece industria se află în primăvara tinereții sale.

Momente interesante,

AK

Vă rugăm să luați toate predicțiile cu un bob de sare. Acestea nu sunt sfaturi financiare sau o solicitare de servicii financiare. Vă rugăm să vedeți și versiunea precedentă 2016 și predicțiile din 2017 pentru a vedea dacă palmaresul său este bun.

InfuraMetaMaskNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me