blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogBlockchain explicat

30 de lucruri de făcut cu Crypto

de Clemens Wan 22 ianuarie 2021 Postat pe 22 ianuarie 2021

30 de lucruri de făcut cu cripto

Observație aleatorie nr. 695: Compozibilitatea și gestionarea activă a activelor digitale personale sunt subevaluate în spațiul criptomonedelor.

De ce această listă?

Bitcoin este blockchain-ul pet rock. Îl puteți cumpăra, cheltui și salva, dar cam atât. Dacă doriți să creați aplicații și servicii deasupra unei rețele, aș recomanda Ethereum. Există mult mai multe lucruri pe care le puteți explora ca o platformă pentru efecte reale de rețea de rețea. 

Dacă vi s-a oferit un bun digital într-o rețea permisă (de exemplu, un card cadou pe care îl puteți cheltui doar la un magazin), valoarea acelui activ în rețea este la fel de puternică ca și integrările cu utilizarea zilnică (de exemplu, oriunde indică cardul cadou sunt respectate și răscumpărabile). Chiar dacă aș avea o „monedă” într-o rețea, s-ar putea să pot plăti pentru costurile de licențiere a software-ului, dar nu ar exista suficiente integrări sau piețe pentru creșterea valorii unui „sold”. 

Cu infrastructura stabilită a schimburilor și a perechilor de active CeFi (de exemplu, schimburi criptografice centralizate) și DeFi (finanțare descentralizată), puteți accesa un ecosistem cu totul nou de fungibilitate. Majoritatea oamenilor vor trata pur și simplu criptomoneda ca pe o investiție speculativă, dar vă recomand să jucați cu aceste opțiuni. Aș compara inovația HODLing cu citirea unui site web static vs. experimentare ceea ce ar putea duce la construirea unei platforme de comerț electronic.

 1. Cumpărați și HODL. Practic, strategia principală pentru majoritatea oamenilor care consideră acest lucru ca o clasă de active deconectată de pe piețele financiare. Aceasta este practic ceea ce faceți cu acțiunile, motiv pentru care unii oameni le clasifică ca mărfuri precum aurul, valorile mobiliare și vehiculele de investiții. 
 2. Trimite o parte din aceasta prietenilor tăi. Ajutați-i să creeze un MetaMask portofel și arată cum puteți trimite instantaneu între portofele. MetaMask Mobile are, de asemenea, un browser web încorporat excelent, cu recomandări de aplicații descentralizate pe care le puteți încerca..
 3. Construiți cu ETH! ETH este puterea de calcul. Aveți nevoie de acesta pentru gaz și finanțarea executării unui contract inteligent. Îmi plac personal lui Austin Griffth platforma eth.build pentru învățarea componentelor web3. Desigur, probabil că ați folosi Rinkeby testnet ETH înainte de a trece la mainnet.
 4. Schimbați-l direct pentru alte jetoane care utilizează Swap-uri MetaMask funcționalitate – Dacă doriți expunerea directă la fața locului a acestor jetoane puteți vizualiza lista completă a jetoanelor disponibile și puteți converti direct ETH în aceste jetoane cu cele mai bune prețuri agregate. Ar trebui să fie disponibil direct pe extensia browserului dvs. și să vină pe mobil foarte curând.
 5. Mizați ETH pentru câștiguri permanente pe termen lung ale obligațiunilor (Miza ETH2). ConsenSys are un produs Staking-as-a-Service la nivel instituțional numit Codefi Staking, dar eu am experimentat personal cu mizat.us, construit pentru utilizatorii de retail.
 6. Miza ETH pentru a sprijini alte proiecte. Fiecare proiect oferă stipulații diferite de miză, cum ar fi% recompense și perioade de blocare. Aceste proiecte reprezintă, de obicei, blockchain-uri non-Ethereum, iar Serviciul Staking vă va ajuta să vă păstrați ETH în timp ce acesta este convertit și depus în contracte care câștigă dobânzi. Am mizat personal cu Buline (PUNCT), Sintetic (SNX) și Tezos (XTZ).
 7. Participă la o loterie fără pierderi de genul PoolTogether. „Fără pierderi”, ceea ce înseamnă că fondurile reunite vor fi adăugate la opțiunile lunare de investiții / împrumuturi precum cele menționate mai sus pentru a restitui dobânzile. „Câștigătorul” va primi dobânda colectată și toată lumea își primește banii înapoi.
 8. Pariați pe piețele de predicție precum Augur și gnoză. Aceste platforme olandeze de pariuri de licitație există de multă vreme și au lovit puțin când au fost folosite ca o modalitate de a angaja asasini de pe piața neagră, listând dacă oamenii ar trebui să trăiască sau să moară pe piața bilaterală. Ciudat.
 9. Încerca Virtue Poker. Am testat beta acest lucru și a fost foarte distractiv. Aceasta va fi lansată în curând pe mainnet. Este doar experiența obișnuită pe care ați avea-o cu pokerul online, dar totul (inclusiv randomizarea cărților) este descentralizat și audibil cu contractele inteligente Ethereum.
 10. Explorează o serie de jocuri și piețe prin Aplicația mobilă MetaMask. Personal îmi plac My Crypto Heroes, deoarece arată o mulțime de inovații care construiesc acest ecosistem. Uneori uitați că activele create pot fi vândute pe bani reali.
 11. Finalizat sau emis Gitcoin recompense pentru a sprijini proiectele open source. Personal sunt un mare fan al Gitcoin și al comunității open source. Dacă devin vreodată bogat în cripto, voi fi sigur că voi crea o mulțime de recompense open source distractive pe care oamenii le pot finaliza. O altă abordare în acest sens este Etilanța
 12. Cumpără-ți propriul .domeniu eth. Legarea adresei complexe (care pare la fel de nedumeritoare ca o adresă IP) de un nume de domeniu. Este literalmente prima aplicație care a apărut, care a oferit persoanelor care s-au ghemuit pe nume de domenii DNS sau adrese de e-mail timpurii să cumpere cât mai multe litere scurte posibil. Din fericire, am primit clemens.eth în 2017.
 13. Creați un profil social care să conecteze conturile dvs. twitter și github 3box . 3box a construit o mulțime de conexiuni cu alte dapps ca strat de identitate de bază.
 14. Creați și vindeți sau cumpărați colecții de opere de artă NFT prin SuperRare sau Raribil. Creați-vă propriile opere de artă și vindeți-le pe platformă. Este o piață de buletin pentru comenzi și este foarte dificil de știut prețul activelor nelichide, dar există câțiva artiști talentați acolo. Cred că mulți oameni susțin ecosistemul folosindu-l și cumpărând câteva colecții. 
 15. Construiți sau cumpărați un produs unic Swether NFT (creat de echipa Treum). Timpul a trecut de la crearea altora noi, dar există o piață a acestor modele SWTR Opensea.
 16. Răsfoiți numărul nesfârșit de NFT-uri activate Opensea. Există alte piețe NFT, dar cred că aceasta a devenit Ebay-ul NFT-urilor. Personal, cred că valoarea adăugată la NFT este conversia la fizic → digital. Imaginați-vă dacă NFT care reprezintă deficitul ar putea fi transmis unei companii care creează un activ fizic în schimbul dreptului de proprietate.
 17. Joacă-te cu Sushiswap. Nu uitați că sunt bani reali și nu doar apăsarea butoanelor și cumpărarea de rulouri de sushi. Pentru un străin, aceasta este gamificarea și exploatarea clară a dependenței de experiență a utilizatorului aplicată DeFi.
 18. Cumpărați o grămadă de lucruri aleatorii pungă.io. Îmi amintesc că am folosit Purse în 2016 pentru a-l testa. A fost o achiziție aleatorie Amazon foarte scumpă. Este de fapt un mod strălucit de a construi o piață, profitând de o cursă BTC pe piață. Câștigătorii și cumpărătorii bunurilor dvs. vor garanta livrarea comenzii și primesc BTC ca plată în timp ce îi redirecționează pentru a plasa comanda. Platforma nu deține BTC de fapt pe contabilitatea sa și facilitează îndeplinirea.
 19. Cumpărați niște carduri cadou eGifter. Există, de asemenea Coinsbee sau Jeton cadou, dar nu le-am folosit încă. Știu că eGifter funcționează și face transferuri directe.
 20. Schimba in STEEM și trimiteți câteva articole pe platforma SteemIt (cum ar fi reddit) sau DTube. am un cont din 2016 când mă jucam cu el.
 21. Descarca Brave Browser și utilizați BAT pentru a plăti agenții de publicitate. Există un portofel criptat încorporat în browser care vă oferă jetoane de atenție de bază (BAT) care pot fi recompensate agenților de publicitate de site-uri pe care le vizitați frecvent. Este o modalitate extraordinară în care economia simbolică poate reconfirma industria publicitară.
 22. Depuneți ETH la diferite împrumuturi garantate în lanț. Contracte inteligente în lanț (de ex. Compus, MakerDao CDP, Aave, etc) oferă piețelor cu% rentabilități. Depozitele dvs. sau vor câștiga dobânzi pe măsură ce sunt utilizate ca garanție. 
 23. Depuneți jetoane către producătorii automați de piață (AMM) în calitate de furnizor de lichiditate. Aceste fonduri de lichidități (de ex. Echilibrist, Rețeaua Kyber, Curve Finance, Uniswap, etc) furnizează returnări ale comisionului comerciantului pentru că este furnizor de lichidități. Acest lucru este destul de avansat și probabil nu este recomandat decât dacă știți ce faceți. Nu cred că ați citi acest lucru dacă ați fi deja un producător de piață profesionist.
 24. Depuneți jetoane într-un serviciu de gestionare a portofoliului. Puteți utiliza servicii centralizate, cum ar fi un Robo Advisor, care se diversifică pe mai multe jetoane. Acest lucru este similar cu Private Banking, dar randamentele arată destul de bine mizat.us RAY. Ele trimit doar fondurile dvs. pe mai multe platforme de creditare. Puteți face acest lucru și dvs. comparând performanțele platformei de creditare la defirate.com sau cu Scorul Defi al ConsenSys și Comparaţie. Puteți utiliza, de asemenea, un serviciu de gestionare, cum ar fi DefiSaver care va încerca să vă mențină efectul de levier pe baza mișcărilor pieței pentru a vă proteja împotriva lichidării. 
 25. Investiți în puterea de vot depunând ETH în schimb Jetoane de guvernanță. Dacă utilizați oricare dintre aceste protocoale și piețe, vă recomand cu insistență să aveți cel puțin o miză în jetoanele de guvernanță. Nu numai că au avut un randament foarte mare, dar vă permit să votați pe platforma lor și să participați la listele și caracteristicile foii de parcurs. M-am uitat personal SNX, MKR, și AAVE (anterior ÎMPRUMUTĂ). Văd participarea la aceste rețele ca „politicieni de protocol” cu influență asupra raliului și listarea caracteristicilor.
 26. Convertiți-l într-un Stablecoin. Dacă sunteți nervos cu privire la fluctuațiile de preț, există întotdeauna opțiunea de a vă converti jetoanele în USDC sau DAI. Folosirea timpurie a monedelor stabile a fost să mențină oamenii pe platforme de schimb, dar acum a devenit o nouă rampă cu dobândă pentru servicii.
 27. Cumpărați asigurare împotriva eșecului contractului cu NexusMutual. Nu cred că majoritatea oamenilor vor cumpăra acest lucru, dar este un mod interesant de a privi un model inteligent de proiectare a contractelor. Noul simbol aici reprezintă o acoperire a expunerii dvs. existente. Aș dori să văd ce se întâmplă atunci când există plăți sistematice.
 28. Donați o parte din aceasta. Cred că schimburile majore au o opțiune în acest sens. stiu Coinbase folosește www.givecrypto.org cu integrare directă. 
 29. Securizează-l. Asigurați-vă că aveți protecții adecvate pentru depozitarea frigului Ledger sau Trezor și a făcut copii de siguranță pentru fraze de recuperare
 30. Scrieți o testare criptografică pentru a vă asigura că există o moștenire digitală. Există diferite modalități de a face acest lucru și cred că există o piață pentru furnizarea acestor servicii cu contracte de recuperare socială. stiu openlaw.io echipa sa gândit la acest lucru și putem construi ceva cu servicii de custodie de încredere.

DappsDeFiMetaMaskNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me