blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

HomeBlogEnterprise Blockchain

30 Factori de afaceri ai platformei Blockchain

Considerații cheie pentru alegerea platformei blockchain de întreprindere optimă pentru cazul dvs. de afaceri. de Clemens Wan 28 februarie 2020 Postat pe 28 februarie 2020

1

Clemens Wan este un arhitect de soluții la ConsenSys. El scrie liste cu 30 de seelemons.com.

Atunci când alegeți o platformă blockchain care este „adecvată registrului” pentru cazul dvs. de utilizare a afacerii, probabil că doriți să faceți o anumită diligență și să creați o rubrică care să justifice opțiunile dvs. comerciale și tehnice pentru părțile interesate și echipa. Iată câțiva factori de afaceri care ar putea fi luați în considerare pentru alegerea platformei dvs. (pentru considerații tehnice, citiți 30 Factori tehnici ai platformei Blockchain).

 1. Principala companie de sprijin a platformei – Cine e? Există multe companii care susțin aceeași platformă?
 2. Sprijinirea strategiei de sprijin pe termen lung a companiei – Va rămâne compania și va juca un rol semnificativ în menținerea versiunilor de cod? Este despărțit de rețea?
 3. Sprijinirea financiară a companiei – Adâncirea în pista financiară și evaluarea companiei de sprijin.
 4. Propunere unică de valoare pentru afaceri – A fost construit acest blockchain special pentru un anumit mediu pentru a acoperi cerințe funcționale / nefuncționale specifice??
 5. Piața țintă a platformei – Are platforma o piață țintă clară, care va cumpăra direct partea de sus a stap-ului și va construi deasupra platformei?
 6. Planul de intrare pe piață al platformei – Care este abordarea către o mai mare adoptare a pieței?
 7. Volumul furnizorilor de tehnologie – Câte companii construiesc aplicații de top în partea de sus a sistemului?
 8. Calitatea furnizorilor de tehnologie – Care dintre aceste companii sunt de încredere și au livrat proiecte anterioare sau au achiziții existente pe piață?
 9. Tipul aplicațiilor lansate – Aplicațiile lansate sunt utile și sunt utilizate de piață??
 10. Saturația pieței – Piața a atins un nivel de angajament care arată oportunitatea de a adera? Este deja saturat?
 11. Dezvoltatori disponibili – Există o comunitate puternică de dezvoltatori care caută oportunități de muncă?
 12. Costul dezvoltatorilor – Sunt dezvoltatorii de blockchain specializați prea costisitori pentru angajare sau prea evangheliști pentru a se alătura unei instituții tradiționale?
 13. Ușurința de integrare cu aplicațiile existente – Se vor conecta aceste aplicații la sistemele existente folosind tehnologii tradiționale?
 14. Piața de dap-uri live – Câte dapps sunt live?
 15. Foaia de parcurs a caracteristicilor – Ce caracteristici suplimentare vor fi adăugate platformei?
 16. Compatibilitate open source vs. – Sunt interoperabile atât versiunile open source, cât și cele ale întreprinderii?
 17. Caracteristici suplimentare open source vs. enterprise – Ce caracteristici suplimentare trebuie cumpărate sau construite de către furnizori?
 18. Costurile de licențiere ale stratului blockchain – Cât va costa stratul blockchain (de exemplu, nod / clienți / infrastructură / membru al fundației)?
 19. Costuri de licențiere pentru dapp – Cât va costa dapp-ul? Cum câștigă bani DAP în ecosistem? Va bloca bani în cadrul unui contract inteligent prin vânzarea de jetoane sau va percepe o taxă în cadrul contractului pe tranzacție?
 20. Dincolo de construirea propriului dvs. dapp vs. cumpărarea unuia publicat – Este viabil din punct de vedere economic să construiești un dapp și să-l vinzi altora din ecosistem pentru un joc tehnologic pur?
 21. Sprijiniți gestionarea incidentelor și continuitatea activității – Cine este capabil să ofere asistență la toate nivelurile și să se asigure că lucrurile funcționează dacă adoptați o nouă tehnologie?
 22. Angajare internă pentru întreținere continuă – Pe cine trebuie să angajez în cadrul DevOps sau infrastructură pentru a sprijini sistemul? Există o oportunitate de conversie în cadrul instituției?
 23. Componente de integrare a sistemului – Există componente existente care pot fi implementate sau reutilizate din sistemele existente?
 24. Suport pentru standarde – Se aliniază tehnologia la politicile tehnologice ale instituției?
 25. Audituri la nivel de întreprindere – Platforma a trecut prin audituri la nivel de întreprindere ale software-ului și a susținut compania pentru implementare?
 26. Vânzător agnostic – Există mai mulți furnizori de tehnologie care contribuie la diferitele straturi?
 27. Testarea globală a securității – Există suficiente hackeri cu pălărie albă și istoric de analiză pe platformă în ceea ce privește măsurile de securitate?
 28. Evaluarea pieței – Există o rețea cu valoare existentă care poate fi tranzacționată?
 29. Maturitatea peisajului pieței – Să aibă destule părți intermediare care să revendice poziții în cadrul lansării cu succes a pieței?
 30. Executarea cu furnizorul preferat – Furnizorul dvs. preferat (consultanța cea mai utilizată de compania dvs.) sugerează această platformă pentru cazurile de utilizare care ar putea rezolva problemele noastre de afaceri?
Consultați experții noștri blockchain

Echipa noastră globală de soluții oferă instruire blockchain, consultanță strategică, servicii de implementare și oportunități de parteneriat. Contactați-ne Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivGhid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Ce este Enterprise EthereumWebinar

Ce este Enterprise Ethereum?

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Blockchain Komgo pentru finanțarea comerțului cu mărfuriStudiu de caz

Komgo: Blockchain pentru finanțarea comerțului cu mărfuri

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me