blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogEvenimente și conferințe

5 tendințe Blockchain de urmărit la Săptămâna Virtuală Blockchain NY din acest an – mai 2020

Sute de lideri ai ecosistemelor vor discuta cele mai recente evoluții criptografice în fața publicului global din 6 până în 20 mai. Iată ce trebuie să aveți în vedere. de ConsenSys 28 aprilie 2020 Postat pe 28 aprilie 2020

Articolul evs 2020 a prezentat imaginea necompletată

NY Blockchain Week 2020 va începe oficial săptămâna viitoare în formă virtuală pentru a permite publicului din întreaga lume să se acorde celei mai mari săptămâni a anului pentru criptosferă. Programarea va fi în întregime online și gratuită pentru toți solicitanții de înregistrare, cu conținut accesibil la nivel global. Săptămâna se va lansa cu un hackathon virtual, găzduit de Ethereal Summit, Gitcoin și Consensus 2020, urmat de Ethereal Virtual Summit și Consensus Distributed. Dacă nu v-ați asigurat deja locul, urmați linkurile de mai jos pentru a vă înregistra gratuit:  

icoana consensys plexus rotundă Rezervați-vă locul gratuit astăzi la Ethereal Virtual Summit.

Ca de obicei în ecosistemul blockchain, toată lumea lucrează la toate, la toate straturile stivei, după cum reiese din cele peste 250 de vorbitori din săptămână și discuții pe scară largă, inclusiv reperele Ethereum 2.0, aplicațiile DeFi, adoptarea blockchainului întreprinderii și multe altele. Iată cinci subiecte în special pentru a fi atenți la care credem că vor semnala cele mai mari eforturi în spațiul blockchain din acest an. 

1. Ce înseamnă COVID-19 pentru viitorul infrastructurii globale

Mulți văd acest moment economic unic ca o oportunitate pentru mișcarea blockchain de a se poziționa în conștiința globală ca o alternativă mai rezistentă la sistemele existente, în special infrastructura monetară, financiară, medicală și a lanțului de aprovizionare. Crypto, ca orice altă piață, a fost afectată de șocurile economice globale ale pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, disponibilitatea ridicată a protocoalelor DeFi prin creșterea pieței la jumătatea lunii martie, precum și creșterea cererii de stablecoins și lățimea de bandă economică a ETH se întreabă cu privire la corelația dintre activele tradiționale și cripto și unde participanții de pe piața mondială vor căuta paradisuri sigure în peisajul nostru de risc în continuă evoluție. 

Criza ar putea cataliza, de asemenea, adoptarea activelor digitale pentru jucătorii instituționali care doresc să eficientizeze șinele de plată și să îmbunătățească accesul bancar. Un buletin recent al Banca pentru decontări internaționale a remarcat faptul că necesitatea unui acces financiar sporit în timpul COVID-19 ar putea contribui la accelerarea adoptării monedelor digitale ale băncii centrale (CBDC). 

În cele din urmă, ConsenSys Health, în parteneriat cu Gitcoin, Hyperledger, One Million Devs și OpenMinded, a rulat un STOP COVID-19 Hackathon pentru a aduce împreună experți în domeniul sănătății și dezvoltatorii Web3. Hackathonul se va desfășura pe parcursul Săptămânii Blockchain, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 18 mai.

Discuții conexe:

 • 7 mai – Ethereal: „Narațiunile criptografice în schimbare”
 • 7 mai – Eteriu: „CBDC-urile în epoca COVID-19”
 • 8 mai – Ethereal: „COVID-19 și discuții despre masa rotundă despre tehnologie”
 • 11 mai – Consens: „Coronavirus, Blockchain și sensul vieții”
 • 11 mai – Consens: „Yves Mersch despre valute digitale ale băncii centrale”
 • 12 mai – Consens: „Viitorul Fiat: valute digitale ale băncii centrale”
2. Pregătirea pentru Ethereum 2.0 Faza 0

Dezvoltarea Ethereum 2.0 a luat amploare, atingând unele repere majore în ultimele săptămâni. Prysmatic Labs și-a lansat vinerea, 17 aprilie, Topaz Testnet, un testnet Ethereum 2.0 Phase 0 complet configurat. În așteptarea dovezii Ethereum 2.0 a economiei mizei, echipa ConsenSys Codefi va parcurge, de asemenea, elementele fundamentale ale mizei ETH. Ziua 2 a Ethereal Virtual Summit este plină de discuții Eth2 spate-la-spate de la voci ale ecosistemului, precum Ben Edgington (Ce este nou în Eth2), Evan Van Ness (Săptămâna în Ethereum), Danny Ryan (EF) și multe altele.

Discuții conexe:

 • 8 mai – Ethereal: „Aducerea Ethereum 2.0 în faza 0 în 2020”
 • 8 mai – Ethereal: „Panoul de miză Ethereum 2.0”
 • 8 mai – Ethereal: „Ai ETH? Așa o mizezi ”
 • 8 mai – Ethereal: „Cum Prysmatic Labs construiește Eth 2.0”
 • 8 mai – Ethereal: „Tranziția de la Eth1 la Eth2”
 • 8 mai – Ethereal: „Fireside Chat cu cofondatorii SKALE Labs”
3. Drumul către adoptarea în masă a DeFi

Ecosistemul de finanțare descentralizată (DeFi) a atins jalonul valorii în valoare de 1 miliard USD în 6 februarie a acestui an și a asistat la o tendință tot mai mare de suprapunere a utilizatorilor între protocoale, posibilă prin interoperabilitatea platformelor DeFi bazate pe Ethereum. Mulți văd DeFi ca fiind cazul de aur al copilului pentru tehnologia blockchain, atât datorită rezonanței sale cu principiile de bază ale descentralizării, transparenței și compozibilității, cât și datorită UX-ului în continuă îmbunătățire al aplicațiilor DeFi, care au simplificat radical integrarea pentru noii veniți cripto. . Jocul de economii fără pierderi PoolTogether se integrează chiar și cu fondul Dai al protocolului Compound, astfel încât un participant norocos să poată câștiga tot interesul câștigat din fondul de premii.   

O altă mare dezvoltare în spațiul DeFi a fost descentralizarea tot mai mare a protocolului Compound. La începutul acestei luni, echipa Compound a anunțat acest lucru guvernarea comunității înlocuise oficial administratorul. După testarea publică, echipa va ceda guvernarea totală comunității. 

Discuții conexe:

 • 7 mai – Ethereal: „Propunerea de valoare a finanțării deschise”
 • 7 mai – Ethereal: „Conversațiile dificile ale lui DeFi”
 • 7 mai – Ethereal: „Operarea și dezvoltarea unei platforme DeFi”
 • 7 mai – Ethereal: „Fireside Chat cu fondatorul Compound”
 • 8 mai – Ethereal: „Fireside Chat with Maker on the Future of DeF”
 • 8 mai – Ethereal: „Aducem DeFi la 1 miliard de oameni”
 • 8 mai – Ethereal: „Inovațiile Breakout ale DeFi”
 • 8 mai – Ethereal: „Trăind pe DeFi: Cum ne luptăm”
 • 8 mai – Ethereal: „Fireside Chat With Wyre despre viitorul DeFi”
 • 13 mai – Consens: „DeFi Deep Dive”
4. Creșterea jocurilor pe Ethereum

DeFi nu este singura aplicație care a captat interesul atât al echipelor dapp, cât și al utilizatorilor de pe Ethereum. De la creșterea CryptoKitties în 2017, o serie de alte jocuri bazate pe blockchain au apărut pe piață, inclusiv Gods Unchained, SkyWeaver, Axie Infinity și Neon District (vezi lista completă a jocurilor bazate pe Ethereum pe State of Dapps). Aceste jocuri sunt pregătite să devină onramp-uri puternice către ecosistemul blockchain, pe măsură ce continuă să crească și să îmbunătățească UX.

infura Aflați cum parteneriatul Horizon Games cu Infura a mutat SkyWeaver în producție.

Discuții conexe:

 • 7 mai – Ethereal: „Istoria și viitorul economiilor legate de premii”
 • 7 mai – Ethereal: „Starea jocurilor pe Ethereum”
 • 7 mai – Ethereal: „Joacă pentru a câștiga jocuri”
 • 7 mai – Ethereal: „Realizarea unui joc de succes pe Ethereum în 2020”
 • 8 mai – Ethereal: „O platformă de tranzacționare bazată pe STARK pentru zeii necatenați”
5. Interesul întreprinderii în Mainnet

Potrivit unui recent Raportul Forrester comandat de EY, care au chestionat directori de întreprinderi care explorează soluții blockchain, 43% dintre directori sunt „oarecum probabil” și 32% sunt „foarte probabil” să utilizeze blockchain-uri publice în viitor. În ultimul an, comunitatea de dezvoltatori Ethereum a făcut progrese majore în dezvoltarea capacităților de confidențialitate și permisiuni de care au nevoie întreprinderile, în special în ceea ce privește accesul la rețea și datele tranzacțiilor. Anunțul de luna trecută privind inițiativa protocolului de bază și Hyperledger BesuProgresul continuu ca client Ethereum compatibil cu rețeaua mainnet pentru întreprinderi (votat recent în statut activ) prezintă, de asemenea, un bun augur pentru viitorul adoptării blockchainului public. 

Discuții conexe:

 • 8 mai – Ethereal: „Fireside Chat cu Microsoft și PegaSys”
 • 8 mai – Ethereal: „Cum Ethereum deschide terenul întreprinderilor”
 • 12 mai – Consens: „Bani programabili și viitorul Enterprise Blockchain”
 • 12 mai – Consens: „Lansați un Nod Enterprise, construiți un Consorțiu Blockchain”
 • 12 mai – Consens: „Hyperledger”
Privind înapoi, înaintând

Ecosistemul a parcurs un drum departe de când am recapitulat cele mai mari 7 tendințe din Blockchain Week 2019. Măsurile de luat anul trecut au fost despre necesitatea sistemelor antifragile, creșterea narațiunii DeFi, apariția soluțiilor de confidențialitate și interesul crescând al întreprinderii pentru blockchain soluții. Acum, sistemele noastre fragile, moștenite, se confruntă cu testul de stres al unei vieți; DeFi nu este doar o mișcare, ci un ecosistem bogat de protocoale interoperante; iar întreprinderile depășesc PoC-urile blockchain și se pregătesc pentru mainnet. Cine știe ce va aduce încă un an în acest spațiu propulsor. 

Stai în siguranță acolo. Abia așteptăm să ne conectăm cu voi săptămâna viitoare.

Consultați agenda completă a Ethereal Virtual Summit

2 zile de conținut de neratat de la peste 100 de lideri din ecosistemul Ethereum. Vezi agenda CBDCDeFiEthereum 2.0 Hyperledger BesuNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me