blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

6 Blockchain Takeaways de la Ethereal Virtual Summit 2020

Cele mai importante citate, perspective și predicții ale liderilor din industrie despre viitorul Ethereum, dezvoltarea dapp, adoptarea întreprinderii, DeFi și multe altele. de ConsenSys 8 mai 2020 Postat pe 8 mai 2020

erou eteric al blogului virtual

„Ethereum este probabil singurul lucru care transcende limbajul, care transcende genul, care transcende religia, care transcende locația. Este un limbaj comun pe care oamenii l-au adunat. Nu cred că pot exista multe dintre acestea – potențial doar unul ”.

Collin Myers, Strategia globală de produse, ConsenSys Codefi

În ultimele două zile, peste 200 de dezvoltatori, antreprenori, veterani ai întreprinderilor și minți din industrie s-au reunit din ecosistemul blockchain pentru primul Summit virtual eteric. Misiunea lor: să dezbată, să colaboreze și să educe comunitatea criptografică mai largă cu privire la cele mai importante evoluții în curs de desfășurare pentru 2020 și la fiecare strat al stivei, de la miza Eth2 până la permisiunea întreprinderii până la aplicațiile DeFi. Dacă există o singură mâncare de luat masa, este că nimic – nici o ciumă, nici o întrerupere, nici un flux video slab – nu va opri comunitatea în efortul lor de a face blockchain-ul mainstream. Așa cum a subliniat Joe Lubin în conversația sa cu Mike Novogratz, revoluționarii și evoluționarii trebuie să lucreze împreună pentru „a aduce înțelepciunea pe munte oamenilor”. 

În zilele următoare, vom lansa înregistrări video individuale, astfel încât să puteți surprinde toate sesiunile pe care le-ați ratat și, de asemenea, să revizitați preferatele. Între timp, iată primele 6 oferte din cele două zile pline de interviuri, panouri, demonstrații și multe altele. 

1. Șocurile economice COVID-19 îi trezesc pe oameni la potențialul activelor digitale.

„COVID este focul de perie care face loc să apară lăstarii verzi.” 

Angie Lau, redactor-șef al Forkast.News

Mulți oameni, în special comunitatea criptografică, consideră actuala criză economică globală ca un apel de trezire pentru schimbarea sistemului, în special în ceea ce privește infrastructura financiară. Ideea „deficitului digital” și a ETH ca „lățime de bandă economică” a apărut în conversații cu privire la problemele tipăririi banilor și la devalorizarea dolarului. După cum a explicat Mike Novogratz, „COVID a declanșat un răspuns fiscal și monetar așa cum nu am mai văzut până acum”. Și nu neapărat unul eficient. Din acest motiv, moneda digitală a băncii centrale (CBDC) a atras atenția în sectorul bancar ca o aplicație blockchain convingătoare pentru raționalizarea șinelor de plată și creșterea accesului financiar pentru cetățenii individuali. Odată cu viitoarea reducere la jumătate a Bitcoin și mecanismele de deficit nativ ale Ethereum în jurul ofertei ETH, mulți văd momentul nostru economic unic ca un punct de cotitură pentru blockchain și active digitale pentru a capta atenția globală.

icoana consensys plexus rotundă Înscrieți-vă pentru viitorul nostru seminar web despre CBDC și stablecoins. Inregistreaza-te

2. Ethereum 2.0 Faza 0 este cea mai așteptată dezvoltare a rețelei din 2020.

„Suntem deja în momentul în care Eth1 era cu câteva luni înainte de lansare.” 

Vitalik Buterin, cofondator al Ethereum

Faza 0, prima fază a Ethereum 2.0, este lanțul Beacon, inima sistemului Eth2. Faza 1 este fragmentată, în care blockchain-ul Ethereum va fi „împărțit” în 64 de lanțuri paralele diferite. Joe Lubin a subliniat că Ethereum 2.0 „va fi cu adevărat util practic imediat”. După cum a explicat Vitalik, „Eth2 va reduce costurile de tranzacție cu un factor de 100, permițând mai multe operațiuni să aibă loc la un cost mai mic.” Eth1 va exista în cele din urmă ca fragment propriu în rețeaua Eth2. 

În așteptarea fazei 0 și a economiei noului său mecanism de consens, miza a fost, de asemenea, cea mai importantă. Mara Schmiedt de la ConsenSys Codefi și Carl Beekhuizen de la Fundația Ethereum au prezentat Ethereum 2.0 Launchpad, modalitatea oficială a EF de a depune ETH pentru Eth2. Launchpad este în prezent în dezvoltare activă pentru testnet. 

„Acest lucru este complicat, incredibil și incitant”, a spus Danny Ryan al EF, descriind complexitatea sistemului Eth2. „Dacă o vei face, fă-o bine”. Cel mai important pas acum, în afară de testare, este educarea utilizatorilor cu privire la fundamentele, beneficiile și riscurile mizei. Echipa Codefi a publicat recent un Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report pentru a explora motivațiile și preocupările deținătorilor ETH care intenționează sau nu să participe. 

3. Ethereum 1.0 are soluții mari de scalare în ordine. 

„Dacă te uiți azi la blockchain, este ca și computerele dinaintea Apple … Cu SKALE, vrem ca blockchain-ul să devină mainstream.”

Stan Kladko, director tehnic al SKALE Labs

Rețeaua SKALE este o rețea elastică blockchain de lanțuri laterale care sunt compatibile cu rețeaua principală Ethereum și pot rula până la 2.000 de tranzacții pe secundă pe lanț. Echipa intenționează să lanseze testul SKALE luna aceasta și se pregătește pentru mainnet în lunile următoare. Rețeaua SKALE este lansată pe Platforma Codefi Activate, care folosește un mecanism unic de jetoane numit Dovada de utilizare, care este, așa cum a explicat CEO-ul SKALE Jack O’Holleran, „conceput în jurul sănătății rețelei, punând dapps pe primul loc”. Chiar și cu actualizările Eth2 la colț, soluțiile de scalare precum SKALE reprezintă o oportunitate imensă pentru Ethereum de a satisface cererea rețelei pe termen scurt.

4. „Enterprise Ethereum” este doar Ethereum cu suplimentele de confidențialitate și conformitate de care au nevoie întreprinderile.

„Este aceeași tehnologie. Este diferit modul în care îl implementați ”.

Yorke Rhodes, cofondator al Blockchain la Microsoft

Cu unele progrese cheie în confidențialitate și permisiuni în ultimii ani, tot mai multe întreprinderi se îndreaptă spre blockchain-ul open source Ethereum pentru lansarea IT cu cost redus, extrem de programabil, extrem de rezistent. „Să ne gândim la asta ca la IT”, a meditat John Wolpert. „Vechi IT corporativ plictisitor. Poate plictisitor este noul interesant. ” 

PegaSys, echipa de ingineri de protocol de la ConsenSys, a anunțat astăzi că suita PegaSys Ethereum – care include Hyperledger Besu, PegaSys Plus și PegaSys Orchestrate – va fi disponibilă pe Microsoft Azure Marketplace. în plus, Kitul de dezvoltare Microsoft Blockchain căci Ethereum va susține acum direct Hyperledger Besu. Aceste noi oferte vor ajuta dezvoltatorii de întreprinderi să acceseze cu ușurință platformele și instrumentele de care au nevoie pentru a construi rețele private, permise Ethereum, care sunt compatibile cu mainnet. Wolpert, care a cofondat inițiativa Protocolului de bază, a prezentat avantajele rețelei Ethereum în termeni clari: dacă sunteți o întreprindere, puteți „utiliza rețeaua principală ca magistrală de mesaje pentru a vă conecta sistemul de înregistrare cu sistemele altor persoane. record.”

„În 2015”, și-a amintit Wolpert, „am fost incapabili să spunem cuvântul„ blockchain ”în America corporativă”. Având în vedere numărul titanilor de întreprindere fluenți în blockchain la Ethereal Virtual Summit în ultimele două zile, este clar că toate acestea s-au schimbat.  

5. Dezvoltatorii deblochează modele economice care îi atrag pe oameni. Utilizatorii Dapp conduc afaceri direct din portofelele lor Ethereum. 

„Cu Ethereum, toată lumea poate avea propria afacere mini, bazată pe colecții digitale. Tot ce le trebuie este Internet și un portofel Ethereum. ” 

Jeffrey Zirlin, lider în creștere la Axie Infinity

Jocurile blockchain au devenit un onramp puternic Web3 pentru noii veniți. După cum a observat Peter Kieltyka de la Horizon Games, „80% din baza noastră de utilizatori sunt oameni care nu au atins niciodată blockchain-ul”. Jocurile „Joacă pentru a câștiga” precum SkyWeaver, în care utilizatorii pot crea și tranzacționa obiecte de colecție digitale, sunt deosebit de populare. Cu soluții de scalare robuste precum SKALE la orizont, MetaMask mobil în lucrări și noile economii ale jocurilor bazate pe Ethereum, ecosistemul Dapp este gata să decoleze anul acesta. 

Începeți să utilizați aplicații blockchain cu Portofelul criptografic al MetaMask astăzi.

6. Securitatea este de top pentru DeFi.

„Nu cred că ar fi o idee proastă să începem să coordonăm auditurile comunității. Cu toții avem o miză. ” 

Kyle Kistner, cofondator al bZx

Poate că întrebarea generală pentru pista DeFi de la Ethereal a fost întrebarea lui Jordan Lyall în Ziua 1 în cadrul panoului „Provocări de operare și creștere a unei platforme DeFi”: „Cum încurajăm inovația și păstrăm în siguranță utilizatorii?” Ecosistemul DeFi a atins etapa de miliard de dolari la începutul acestui an, dar s-a confruntat și cu câteva atacuri și anomalii cu șocurile pieței globale. Instrumente open source precum Scorul DeFi au apărut pentru a ajuta utilizatorii să măsoare riscul platformei în jurul unor factori precum centralizarea și lichiditatea. Consensul general a fost că echipele de protocol DeFi trebuie să efectueze cercetări exhaustive ale utilizatorilor și audituri de contracte inteligente, mai ales că văd un volum crescut. 

Protocoalele DeFi sunt cele mai active dapps Ethereum dintr-un motiv. Spencer Noon de la DTC Capital a spus clar: „Finanțele sunt primul caz de utilizare cel mai bun pentru Ethereum”. Platformele de finanțare descentralizate, cum ar fi Compound și Uniswap, i-au uimit pe mulți în compozibilitatea și angajamentul lor pentru descentralizarea completă. Joe Lubin a demistificat spațiul DeFi în ziua 1 pentru toată lumea: „‘ Legos de bani pe internet magic ’este doar o grămadă de protocoale pentru împrumuturi, tranzacționare, împrumuturi. Este o lume nouă curajoasă și cu toții o vom putea opera singuri. ” Măsurile de securitate sârguincioase și educația sporită și transparența în ceea ce privește riscul platformei ar trebui să facă această nouă lume curajoasă mai navigabilă pentru noii veniți. 

icoana consensys plexus rotundă Descărcați descărcarea Raportului nostru DeFi Ethereum Q1 2020

Bonus: Deepfake ar putea fi următorul cutremur pe internet. 

„A fost nevoie de intervenția ONU pentru a scoate în evidență videoclipurile deepfake”.

Kathryn Harrison, fondatorul DeepTrust Alliance

Este posibil ca Kathryn Harrison să fi furat spectacolul atunci când a șocat publicul cu imagini ieftine și deepfake care i-au scos live-ul de pe YouTube (!), Declanșând probabil modificările conținutului Google. DeepTrust Alliance este o organizație non-profit și o coaliție globală de părți interesate care folosește tehnologia blockchain pentru a combate dezinformarea și deepfakes. Prezentarea discordantă a lui Kathryn a fost o amintire puternică că, așa cum a surprins elocvent Itamar Lesuisse din Argent mai devreme în cursul zilei, „Descentralizarea nu este doar filosofică. Este vorba dacă oamenii vor avea încredere în platformă. ” Și în cazul deepfakes, dacă oamenii vor avea încredere în conținut. Sistemele descentralizate de verificare pot ajuta la dezvăluirea cazurilor îngrozitoare de dezinformare și dezinformare pe care, probabil, unii telespectatori eterici nu le urmăreau înainte de discursul lui Kathryn de astăzi.

Și astfel lupta continuă. Împotriva COVID-19. Împotriva sistemelor fragile. Împotriva centralizării. Împotriva dezinformării. Dar ieri și astăzi au fost dovada grea că atât de mulți sunt dedicați luptei și la fel de devotați ca oricând. Vă mulțumesc mult pentru acordul acordat și pentru toată munca depusă. Rămâneți în siguranță acolo și rămâneți conectat.  

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, produse, seminarii web și multe altele despre blockchain și Ethereum direct în căsuța de e-mail. Abonati-va

CodefiDeFiEthereum 2.0MetaMaskQuorumNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me