blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

Activați Ghidul de mizare

de Collin Myers 11 decembrie 2020 Postat pe 11 decembrie 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o unsplash

Acesta este ghidul oficial pentru miza SKL pe Activare.

Deținătorii de jetoane SKL cu reședința în jurisdicții acceptate poate utiliza acum Activati platformă pentru a miza SKL-ul lor cu diferiți validatori. Acest ghid este adaptat noilor utilizatori ai Activate care nu au participat la lansarea rețelei SKALE pe Activate. Dacă ați participat la lansarea rețelei SKALE pe Activare, consultați ghidul de reclamație și miză și ghidul de delegare a reclamației și schimbării pentru mai multe informații.

Acest document este sursa adevărului pentru instrucțiuni despre cum să mizați SKL pe Activate. Orice altă documentație are șansa să fie frauduloasă și să nu fie aprobată de Activate sau SKALE.

Vă rugăm, de asemenea, să ne urmați Grupul Telegram și vezi Întrebări frecvente despre Staking SKALE pentru mai multe informații și actualizări. Dacă întâmpinați o problemă, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți la https://activateteam.zendesk.com.

Noțiuni de bază

Pentru a începe, vă rugăm să lansați Activați aplicația.

Înainte de a vă delega jetoanele, vă rugăm să vă asigurați că aveți suficient ETH în portofelul dvs. înregistrat pentru a acoperi costurile de gaz asociate tranzacțiilor.

PASUL 1: Obțineți SKL

Dacă nu aveți deja SKL, puteți utiliza fișierul MetaMask swaps widget pentru a schimba în SKL. După ce v-ați conectat la portofelul MetaMask, faceți clic pe butonul de schimbare. Acest lucru vă va duce la ecranele de mai jos, unde puteți obține cea mai bună execuție la schimbarea ETH la SKL.

Vă rugăm să verificați adresa jetonului pe etherscan înainte de a schimba jetoanele la SKL, există o serie de pool-uri și jetoane înșelătoare.

Adresa corectă este:

0x00c83aeCC790e8a4453e5dD3B0B4b3680501a7A7

Captură de ecran 2020-12-10 la 14.40.53 PM.png

Captură de ecran 2020-12-10 la 2.41.09 PM.png

Captură de ecran 2020-12-10 la 2.41.40 PM.png

PASUL 2: Navigați la tabloul de bord SKL Staking Dashboard

Odată ce ajungeți pe site-ul Activare, veți vedea un card pe partea dreaptă care vă solicită să „Începeți să mizați SKL”. După ce faceți clic pe buton, veți fi direcționat către tabloul de bord cu mize, unde puteți vedea diferitele validatoare acceptate pe piața Activare. Nu este necesar ca utilizatorii să-și creeze un cont de utilizator pentru a-și juca jetoanele SKL.

Captură de ecran 2020-11-30 la 1.50.25 PM.png

PASUL 3: Conectați portofelul

Odată ce vă aflați pe pagina tabloului de bord din colțul din dreapta sus, veți vedea o pictogramă „conectați portofelul”. După ce faceți clic, vi se va solicita să vă conectați portofelul la alegere. Dacă utilizați Ledger, vă rugăm să vă asigurați că aplicația Ethereum este deschisă înainte de a vă conecta la MetaMask.

Captură de ecran 2020-11-30 la 1.56.00 PM.png

PASUL 4: Selectați un validator

După ce vă conectați portofelul, veți putea derula lista validatorilor care acceptă în prezent delegarea în rețeaua SKALE. Astăzi Activate acceptă delegarea la 18 validatori diferiți și vă permite să jucați cu mai mulți validatori dacă doriți. Dacă delegați mai multor validatori, vă rugăm să rețineți că acest lucru va dubla costurile cu gazul. 

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre fiecare validator, faceți clic pe sigla lor pentru a vizualiza un ecran derulant. În acest meniu derulant, veți găsi informații relevante despre fiecare validator și informații de contact importante în cazul în care trebuie să contactați validatorul (validatorii) la alegere pentru asistență.

După ce ați selectat validatorul (validatorii) dvs., faceți clic pe butonul albastru „Stake” pe care îl vedeți în partea dreaptă a ecranului pentru a începe fluxul de delegare.

Captură de ecran 2020-11-30 la 2.00.11 PM.png

PASUL 5: Cum funcționează Staking SKL

După ce faceți clic pe butonul albastru „Stake” cu validatorul ales, vi se va solicita ecranul de mai jos înainte de a intra în fluxul de delegare. Este important sa citiți cu atenție conținutul acestui ecran deoarece va explica nuanțele mizei cu un validator din rețeaua SKALE. Vă recomandăm să vă jucați jetoanele SKL cu 5-7 zile înainte de începerea epocii următoare. După examinarea ecranului de mai jos, faceți clic pe „Stake my first SKALEN tokens” pentru a intra în fluxul de delegare.

Captură de ecran 2020-11-30 la 2.05.43 PM.png

PASUL 6: Completați formularul de solicitare a delegării

Odată ce ați intrat în fluxul de delegare, ar trebui să începeți prin a introduce suma de SKL pe care doriți să o mizați din soldul total. După introducerea sumei de miză, va trebui să selectați perioada de miză. Deocamdată, rețeaua SKALE oferă doar perioade de miză de 2 luni (aceasta va fi selectată automat pentru dvs.). În lunile următoare, modificările și / sau completările la perioadele de miză vor fi decise printr-un vot deținător de jeton SKALE Network. Până atunci, acest lucru permite tuturor deținătorilor de jetoane, indiferent de dimensiune sau blocare, să primească aceleași% stimulente pentru a ajuta la securizarea rețelei.

În cele din urmă, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile, care includ mai multe detalii cu privire la serviciile și politicile de reducere implementate de validatorul selectat, care este conectat în partea de jos a ecranului. Acești termeni trebuie acceptați înainte de a trimite cererea.

La finalizarea acestor trei pași, ecranul dvs. ar trebui să arate ca imaginea de mai jos. Faceți clic pe „continuați” pentru a finaliza procesul de delegare.

Captură de ecran 07-07-2020 la 24.24.38 PM.png

PASUL 7: Trimiteți cererea de delegare

După ce ați făcut clic pe „continuați”, veți vedea un rezumat al solicitării de delegare în partea dreaptă sus a ecranului pentru examinarea finală înainte de a delega jetoanele. După ce sunteți gata să continuați, faceți clic pe „Stake SKL to Validator”, care vă va activa portofelul și vă va prezenta o cerere de confirmare. Vă rugăm să vă asigurați că aveți suficient ETH în portofel pentru a plăti tranzacția de delegare.

Captură de ecran 07-07-2020 la 24.25.55 PM.png

După confirmarea tranzacțiilor din portofel, vi se va prezenta un ecran rezumat al cererii dvs. de miză și pașii următori. Vă rugăm să vă amintiți că validatorii trebuie să vă accepte delegarea înainte de următoarea epocă înainte de a fi complet delegat și gata să câștigați recompense. Vă recomandăm să trimiteți cererea de delegare cu 5-7 zile înainte de începerea epocii următoare pentru a vă asigura că validatorii au suficient timp să accepte.

PASUL 8: Gestionați soldul de miză

Dacă doriți, în orice moment, să examinați soldurile dvs. de miză, faceți clic pe „Inventarul de jetoane” din tabloul de bord principal pentru a naviga la pagina portofoliului dvs. Aici veți vedea o prezentare generală a solicitărilor dvs. de miză în așteptare, a soldului SKL și a rezumatului de miză.

Captură de ecran 2020-11-24 la 8.32.50 AM (1) .png

Happy Staking!

Echipa de activare Codefi

Rețele descentralizate DeFiNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me