blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

Activați Ghidul de revendicare și miză

de Collin Myers, 24 septembrie 2020 Postat pe 24 septembrie 2020

aron visuals 3jBU9TbKW7o unsplash

Activate_Skale_InlineImage-1.png

Acesta este ghidul oficial de revendicare și miză pentru jetoanele dvs. SKL.

Toți cumpărătorii de jetoane SKL își vor putea revendica și miza jetoanele începând cu 24 septembrie la 21:00 UTC. Vă recomandăm să finalizați acest proces până pe 28 septembrie pentru a vă asigura că jetoanele dvs. sunt mizate odată ce prima epocă va fi difuzată pe 1 octombrie și puteți finaliza cerința Dovada utilizării până pe 1 decembrie.

Dacă nu revendicați și nu mizați jetoanele înainte de 1 octombrie, va trebui să așteptați până la următoarea epocă care începe pe 1 noiembrie și nu veți acumula recompense în cursul lunii octombrie și nici nu veți putea finaliza dovada de utilizare cerința de a transfera jetoane SKL în alte scopuri până la 1 decembrie. Puteți citi mai multe despre termenele limită de utilizare aici.

Vă rugăm să consultați acest document ca sursă de adevăr pentru instrucțiuni despre cum să revendicați și să mizați pe Activate, orice altă documentație are șansa de a fi frauduloasă și nu este aprobată de Activate sau de SKALE.

Vă rugăm, de asemenea, să ne urmați Grupul Telegram și vezi Întrebări frecvente despre Staking SKALE pentru mai multe informații și actualizări. Dacă întâmpinați o problemă, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți la https://activateteam.zendesk.com.

NOȚIUNI DE BAZĂ

Pentru a începe, lansați site-ul Activare și conectați-vă la contul dvs..

Înainte de a revendica și miza jetoanele, vă rugăm să vă asigurați că aveți suficient ETH în portofelul dvs. înregistrat pentru a acoperi costurile de gaz asociate tranzacțiilor.

PASUL 1: RECLAMAȚI JETELE

După ce vă autentificați, ar trebui să fiți redirecționat automat la tabloul de bord. Faceți clic pe „Obțineți jetoanele mele” pentru a lansa fereastra pop-up de revendicare a jetonului și a vizualiza rezumatul sumei achiziționate și alocarea jetonului SKL asociată. Vă rugăm să vă asigurați că ați conectat portofelul pe care l-ați înregistrat ca portofel de primire în timpul achiziției.

Faceți clic pe „Preluează jetoanele mele SKL” pentru a iniția solicitarea de transfer. Aceasta ar trebui să deschidă un mod pentru portofelul dvs. înregistrat pentru confirmare. Odată confirmat, vă rugăm să așteptați în timp ce transferul dvs. este procesat. Dacă transferul dvs. a avut succes, ar trebui să puteți vedea un ecran de confirmare.

1.1 Faceți clic pe „Obțineți jetoanele mele” pentru a lansa fereastra pop-up pentru revendicarea jetonului

1.1 Faceți clic pe „Obțineți jetoanele mele” pentru a lansa fereastra pop-up pentru revendicarea jetonului

1.2 Vizualizați rezumatul sumei achiziționate și alocarea de jetoane SKL asociată. Faceți clic pe „Preluează jetoanele mele SKL” pentru a iniția solicitarea de transfer.

1.2 Vizualizați rezumatul sumei achiziționate și alocarea de jetoane SKL asociată. Faceți clic pe „Preluează jetoanele mele SKL” pentru a iniția solicitarea de transfer.

1.3 Odată confirmat, vă rugăm să așteptați în timp ce transferul este procesat.

1.3 Odată confirmat, vă rugăm să așteptați în timp ce transferul este procesat.

1.4 Dacă transferul dvs. a avut succes, ar trebui să puteți vedea un ecran de confirmare.

1.4 Dacă transferul dvs. a avut succes, ar trebui să puteți vedea un ecran de confirmare.

PASUL 2: NAVIGAȚI LA PLANTA DE JOC

După ce v-ați revendicat jetoanele, sunteți gata să mizați! Selectați „Miză” din bara de meniu din partea de sus pentru a naviga la tabloul de bord de miză.

PASUL 3: Selectați un validator

În submeniul „Miză” veți putea vizualiza diferitele validatoare din care puteți alege pentru a vă delega jetoanele. Aplicația Activare are funcționalitatea de a permite utilizatorilor să participe la mai mulți validatori, dacă doriți.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre fiecare validator, faceți clic pe sigla lor pentru a vizualiza un ecran derulant. În acest meniu derulant, veți găsi informații relevante despre fiecare validator și informații de contact importante în cazul în care trebuie să contactați validatorul (validatorii) la alegere pentru asistență.

După ce ați selectat validatorul (validatorii) la alegere, faceți clic pe butonul albastru „Stake” pe care îl vedeți în partea dreaptă a ecranului pentru a începe fluxul de delegare.

Captură de ecran 29-09-2020 la 21.28.59 PM.png

PASUL 4: FORMULAR DE CERERE DELEGARE COMPLET

După ce faceți clic pe butonul albastru „Stake” cu validatorul ales, vi se va solicita ecranul de mai jos înainte de a intra în fluxul de delegare. Este important să citiți cu atenție conținutul acestui ecran, deoarece acesta va explica nuanțele mizei cu un validator din rețeaua SKALE. După examinarea ecranului de mai jos, faceți clic pe „Stake my first SKALEN tokens” pentru a intra în fluxul de delegare.

modul în care funcționează miza activează.png

Odată ce ați intrat în fluxul de delegare, ar trebui să începeți prin a introduce suma de SKL pe care doriți să o mizați. Amintiți-vă că pentru a satisface dovada utilizării, trebuie să mizați 50% din jetoanele dvs. timp de 60 de zile. Ca rezultat, există un buton de 50%, 75% și 100% pentru a vă facilita navigarea. În plus, puteți determina manual suma pe care doriți să o mizați, dacă introduceți o sumă SKL mai mică de 50% din totalul semnelor de avertizare a soldului în aplicație vă va informa.

După introducerea sumei la miză, va trebui să selectați perioada de miză. Pentru lansarea SKALE Mainnet la Activare, singura perioadă de miză disponibilă care va începe va fi de 2 luni. Celelalte opțiuni sunt în gri și vor fi disponibile după perioada inițială de 60 de zile. Acest lucru permite tuturor deținătorilor de jetoane, indiferent de dimensiune sau blocare, să primească aceleași% stimulente pentru bootstrapping-ul rețelei.

În cele din urmă, pentru a vizualiza mai multe detalii privind serviciile și politicile de reducere implementate de validatorul selectat, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile legate în partea de jos a ecranului. Acești termeni trebuie acceptați înainte de a trimite cererea.

La finalizarea acestor trei pași, ecranul dvs. ar trebui să arate ca cel de mai jos. Faceți clic pe „continuați” pentru a finaliza procesul de delegare.

Captură de ecran 2020-09-23 la 18.32.32.png

PASUL 5: TRIMITEȚI CEREREA DE DELEGARE

După ce ați făcut clic pe „continuați”, veți vedea un rezumat al solicitării de delegare în partea dreaptă sus a ecranului pentru examinarea finală înainte de a delega jetoanele. După ce sunteți gata să continuați, faceți clic pe „Stake SKL to Validator”, care vă va activa portofelul și vă va prezenta o cerere de confirmare.

Captură de ecran 23-09-2020 la 18.35.05.png

După confirmarea tranzacțiilor din portofel, vi se va prezenta un ecran rezumat al cererii dvs. de miză și pașii următori.

Captură de ecran 2020-09-23 la 18.36.43.png

PASUL 6: TRIMITEȚI CEREREA DE DELEGARE

Faceți clic pe „Vizualizați portofoliul” pentru a naviga la pagina portofoliului dvs., care vă va oferi o prezentare generală a cererilor dvs. de miză în așteptare, soldului SKL, rezumatul mizei și progresul dvs. cu privire la finalizarea dovezii de utilizare.

Captură de ecran 2020-09-23 la 18.39.48.png Rețele descentralizate SKALES Preluarea Buletinului informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me