Prezentare generală

Gestionarea activelor digitale end-to-end

Piețele tradiționale de capital de datorie și gestionarea activelor se confruntă cu multe provocări și ineficiențede la procese costisitoare pe hârtie la mai mulți intermediari, silozuri de date deconectate și decontarea lentă a tranzacțiilor. Aceste puncte de frecare au ca rezultat o securitate și partajare slabă a datelor, administrarea securității fracturată, costuri în creștere și, în cele din urmă, o experiență a investitorilor învechită.

Codefi Assets este o platformă de gestionare a activelor digitale end-to-end care digitalizează în siguranță o gamă largă de produse și tranzacții financiare.

Prezentare generală a activelor codefi e2e

Personalizare agilă

Simplificați și configurați proiectarea, emiterea și distribuția activelor digitale și a valorilor mobiliare, pe clase de active.

Tokenizarea activelor

Digitalizați fondurile închise și deschise, precum și instrumentele pieței de capital datorii, cum ar fi cupoanele zero, dobânzile cu rată fixă ​​și dobânzile variabile.

Eficiența operațiunilor

Îmbunătățiți fluxurile de lucru și reduceți costurile cu procese automatizate și accesibilitate de date native blockchain.

Avantajele produsului

Generați bani dintr-o gamă mai largă de active

Tokenizează produsele financiare existente

Digitalizați produse, inclusiv instrumente de piață de capital de datorie, obligațiuni și instrumente de administrare a activelor. Aceasta include fonduri deschise (fonduri mutuale și unități SICAV) și fonduri închise (fonduri de capital privat și vehicule cu scop special).

Creați noi produse financiare

Construiți pe conectivitatea dintre activele complet digitalizate, piețele asociate și instrumentele financiare pentru a forma produse și servicii complet noi.

activele codefi beneficiază de bani

codefi active beneficii croitor

Produse adaptate pentru a satisface cerințele pieței

Personalizați direct emiterea de active în conformitate cu specificațiile emitentului și restructurați produsele financiare cu decontare lentă pentru a reacționa rapid la fluctuațiile pieței.

Extindeți oportunitățile pieței secundare

Acces larg pentru investitori

Faceți produsele dvs. accesibile unui grup mai mare de investitori prin fracționarea digitală a activelor, reducând costul emiterii și distribuind token-uri securizate, bazate pe blockchain, pe tot globul.

Tranzacție peer-to-peer

Extindeți oferta de active digitale cu funcționalitatea de tranzacționare integrată Codefi Markets și deblocați lichiditatea cu transferuri de active peer-to-peer rapide și sigure.

Active StartTrade

solicitați o demonstrație

caracteristicile produsului

Ridicați stiva dvs. de gestionare a activelor digitale pentru comerțul și finanțele de generația următoare.

Emisie personalizabilă

Emisie personalizabilă

Emiteți noi valori mobiliare în câteva minute, cu drepturile și obligațiile emitenților și investitorilor codate și automatizate.Conformitate încorporată

Conformitate încorporată

Asigurați-vă că activele dvs. digitale respectă reglementările utilizând codul modelat după legea tradițională a valorilor mobiliare.Integrare accelerată a investitorilor

Integrare accelerată a investitorilor

Accelerarea operațiunilor KYC și AML, stabilirea regulilor de distribuție, partajarea datelor de conformitate cu autoritățile de reglementare și alți participanți la rețea și simplificarea auditului.Managementul unificat al ciclului de viață

Managementul unificat al ciclului de viață

Automatizați evenimentele din ciclul de viață al securității digitale, facilitați activitățile de guvernanță, îmbunătățiți relațiile cu investitorii și permiteți gestionarea portofoliului și a tabelelor de plafoane în timp real. Distribuția activelor directe

Distribuția activelor directe

Distribuiți produse direct investitorilor cu piețe peer-to-peer. Ștergeți și decontați tranzacțiile în timp real cu mai multe opțiuni de plată și fără risc de contrapartidă.Măsurarea precisă a performanței

Măsurarea precisă a performanței

Păstrați un istoric transparent și imuabil al tranzacțiilor, vizualizați valorile privind poziția și performanța și generați informații acționabile, toate dintr-un singur tablou de bord.active codefi în curând

Codul de activare Codefi

Înțelegerea impactului și funcționalităților activelor digitale poate fi o provocare. Cu toate acestea, primii jucători financiari au început deja să profite de aceste inovații.

Administratori de active, bănci de investiții, agenți de transfer, brokeri, depozitari centrali de securitate, consilieri de investiții înregistrați și platforme de finanțare participativă din întreaga lume au ajuns să încerce să înțeleagă mai bine modul în care platforma Codefi Assets va schimba modul în care emit, distribuie și gestionează produse financiare.

Ca răspuns, am creat Codefi Assets Sandbox – o platformă de testare care va permite instituțiilor financiare să evalueze și să exploreze activele digitale într-un ecosistem digital simulat. Sandbox-ul poate fi personalizat în funcție de mediul în care operează o instituție financiară, permițând experimentarea, învățarea, instruirea și demonstrarea:

  • Experiment: Simulează emiterea, distribuția și schimbul de active digitale.
  • Învăța: Oferiți acces membrilor echipei care doresc să afle cum funcționează Codefi Assets și ce înseamnă să operați pe un blockchain.
  • Tren: Gestionați utilizatorii, investitorii la bord și creați active digitale fără riscurile implementării din lumea reală până când echipa dvs. este gata.
  • Convinge: Accesați demonstrațiile de produse pentru a prezenta caracteristicilor și beneficiilor platformei părților interesate.

 

Accesați Sandbox-ul Codefi Assets

active codefi fordev

Pentru dezvoltatori

API-ul Codefi Assets

Integrați blockchain-ul și emiteți active digitale, menținând în același timp controlul asupra fluxului de lucru al produsului. Implementați tokenizarea activelor digitale, emiterea și funcționalitățile de gestionare a ciclului de viață fără a construi de la zero, angajarea resurselor dezvoltatorilor sau plata pentru audituri de contracte inteligente.

Aplicați funcționalitățile Codefi Assets pentru a utiliza cazuri dincolo de cele acceptate de platforma Codefi Assets cu Tokenul Universal pentru Active și Plăți.

 

Solicitați o demonstrație pentru API-ul Codefi Assets

Explorați indicativul universal pentru active și plăți

STUDII DE CAZ

Construită cu Active Codefi

Catalizarea investițiilor imobiliare cu tehnologia blockchainMata Capital Catalizarea investițiilor imobiliare cu tehnologie blockchain Mai 2020Explorarea tokenizării activelor imobiliare în Marea BritanieHMLRExplorarea tokenizării activelor imobiliare în Marea Britanie ianuarie 2020video codefi active

Ceas Baptiste Saint-Martin, Manager de produs la Mata Capital, discută despre misiunea fondului imobiliar de a permite o participare mai mare la investiții imobiliare prin reducerea sumelor minime de subscriere pentru investitori de la 100.000 EUR la 1 EUR

PIEȚE FOCATE

Aflați cum Codefi Assets transformă serviciile financiare

Soluții de gestionare a activelorSoluții de gestionare a activelorSoluții de gestionare a activelor Soluții imobiliareSoluții imobiliareSoluții imobiliare Soluții piețe de capitalSoluții pentru piețele de capitalSoluții piețe de capital Soluții CBDCSoluții CBDCSoluții CBDC

presa

    Major Financial Clearinghouse explorează Ethereum pentru gestionarea activelor digitale iulie 2020 Cum a fost valorificată o valoare imobiliară de 350 milioane de euro pe Ethereum mai 2020 Mata Capital și ConsenSys partener pe platforma blockchain imobiliară iulie 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me