blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Allfunds Blockchain și ConsenSys sunt parteneri pentru avansarea tehnologiei Blockchain pentru industria fondurilor

de ConsenSys 11 februarie 2021 Postat pe 11 februarie 2021

Allfunds și Banner de cvorum

Allfunds Blockchain, brațul revoluționar al tehnologiei blockchain al Allfunds, și ConsenSys, cea mai importantă companie de software Ethereum, au semnat un acord de parteneriat pentru a sprijini în continuare eficientizarea lanțului valoric al distribuției fondurilor și a altor industrii reglementate.

Din punct de vedere istoric, transferul tradițional de fonduri între entități financiare, intermediari și sisteme de plăți terțe a fost considerat a fi un proces complex. Tehnologia blockchain poate revoluționa distribuția fondurilor prin reducerea dramatică a timpilor de procesare și decontare, oferind în același timp un sistem sigur pentru mai multe părți fără un singur punct de eșec.

Simplificarea distribuției globale a fondurilor prin blockchain

În 2020, Allfunds și-a lansat platforma tehnologică bazată pe blockchain, printr-o nouă entitate, Allfunds Blockchain. Odată cu lansarea acestei noi ramuri de afaceri, Allfunds a adus pe piață o tehnologie inovatoare de blockchain care își propune să eficientizeze radical industria globală de distribuție a fondurilor, permițând o comunicare instantanee, fiabilă și sigură între actorii din industrie..

Prin acest acord ConsenSys și Allfunds Blockchain va combina Soluțiile tehnice Allfunds și ConsenSys Quorum pentru a alimenta platforma Allfunds Funds Industry. Allfunds Blockchain oferă două soluții independente:

  • Soluție tehnică: pluginul de confidențialitate Allfunds care adaugă capabilități unice pe lângă ConsorSys Quorum, rezolvând preocupări majore cu privire la guvernarea datelor în ecosistemele blockchain.
  • Soluție de afaceri: contracte Smart Business Allfunds care permit activități de distribuție a fondurilor pe platforma Allfunds Industry, deblocând noi capacități prin tehnologia blockchain. 

Ambele companii lucrează împreună pentru a dezvolta și a sprijini soluția tehnică Allfunds Blockchain în combinație cu ConsenSys Quorum, un strat de protocol open-source pentru dezvoltarea cu Ethereum. Soluția include funcții avansate de confidențialitate care permit participanților la o rețea blockchain să controleze, la nivel granular, cine are voie să vadă informații și ce noduri participă la validarea consensuală a datelor care conțin informații confidențiale. 

Soluția poate fi valorificată la nivel global în multe sectoare industriale, în special în sectorul fondurilor foarte reglementat. Sistemele blockchain ușurează conformitatea cu reglementările, oferind piste de audit. 

Companii de top atât în ​​interiorul, cât și în afara industriei financiare s-au arătat interesate să folosească tehnologia Allfunds pentru diferite inițiative. Capacitățile unice de confidențialitate și anonimat ale Allfunds Blockchain, plus experiența și expertiza ConsenSys, vor contribui puternic la dezvoltarea continuă a ecosistemului Enterprise Ethereum.

Ruben Nieto, director general la Allfunds Blockchain, spus: „Suntem încântați să colaborăm cu ConsenSys pentru a aduce această soluție revoluționară blockchain pe piața mai largă. Prin expertiza ConsenSys, clienții Allfunds Blockchain vor beneficia de un produs blockchain cu adevărat unic. Am selectat ConsenSys Quorum pentru a fi protocolul nostru de blockchain de întreprindere datorită adoptării semnificative a acestuia în blockchain de întreprindere și dezvoltării și asistenței continue oferite de ConsenSys. Acesta este un alt pas important în evoluția tehnologiei Allfunds Blockchain. ”

Madeline Murray, lider de produs la ConsenSys Quorum, a declarat: „Vedem un interes global în creștere pentru ConsenSys Quorum, protocolul open source Enterprise Ethereum construit pentru a simplifica utilizarea blockchain-ului de întreprindere. Acest parteneriat cu Allfunds va facilita adoptarea globală a blockchain-ului pentru industria fondurilor și va îmbogăți ecosistemul cu inovații tehnice adecvate pentru cazuri avansate de utilizare a confidențialității. ”

Pentru a afla mai multe despre Allfunds Blockchain vizitați: https://allfunds.com/en/blockchain/

Pentru a afla mai multe despre capacitățile ConsenSys Quorum, vizitați: https://consensys.net/quorum

ÎNCHEIE

Despre Allfunds și Allfunds Blockchain:  

Allfunds a evoluat într-una dintre cele mai importante companii de distribuție de fonduri de tehnologie și fonduri din lume, cu o ofertă de servicii care include date & analitică, tranzacționare & servicii de executie, portofoliu & instrumente de raportare, cercetare, soluții de reglementare și tehnologie blockchain. Allfunds are 1,2 trilioane de euro în AuA și oferă servicii la 2.000 de case de fonduri și 2.300 de distribuitori de la 16 birouri locale.  

În 2020, Allfunds a lansat o entitate separată Allfunds Blockchain pentru a aduce pe piață cea mai revoluționară tehnologie blockchain. După ani de explorare a diferitelor tehnologii blockchain existente, platforma blockchain proprietară Allfunds adaugă capabilități unice în rețeaua Ethereum pentru soluții reale de întreprindere.

Despre ConsenSys:

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Tzburli, Codefi, MetaMask, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine.

Pentru mai multe informații, vizitați: consensys.net

Persoane de contact media: 

Allfunds

Katherine J. Sloan

Comunicări corporative globale

[e-mail protejat]   / Telefon +34 91 2746400

FTI Consulting  

[e-mail protejat]   / Telefon: +44 7890 611 340

ConsenSys

[e-mail protejat]

AllfundsConsenSys QuorumQuorumNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me