Contents

Care sunt avantajele blockchain-ului în industria juridică?

 • Accesibilitate
 • Transparenţă
 • Economii
 • Automatizare 
 • Integritatea datelor

 

Cum va face tehnologia blockchain să facă sectorul juridic mai accesibil?

Avocații pot utiliza tehnologia blockchain pentru a-și simplifica și simplifica activitatea tranzacțională, pentru a semna digital și a stoca în mod imutabil acordurile legale. Utilizarea textului scriptat, a contractelor inteligente și a gestionării automate a contractelor reduce timpul excesiv petrecut în pregătirea, personalizarea și menținerea documentelor legale standard. Aceste economii de costuri sunt transmise clientului. În plus, blockchain-ul democratizează accesul la sistemul de justiție prin reducerea complexității consumatorilor și scăderea taxelor legale considerabile.

Cum va face tehnologia blockchain să facă sectorul juridic mai transparent?

Tehnologia contabilității distribuite creează un registru partajat accesibil de toate părțile la un acord. Contractele bazate pe blockchain au respectat conformitatea, nu au surprize și nu au loc pentru interpretări greșite. În plus, non-tehnologii pot înțelege mai bine tranzacțiile pe care le încheie și ce reprezintă contractul inteligent.

Cum va reduce tehnologia blockchain costurile în industria juridică?

Multe dintre sarcinile manuale pot fi efectuate automat, ceea ce reduce semnificativ orele alocate redactării și modificării documentelor legale. Acest cost este în general transferat clienților, ceea ce duce la onorariile orare ale avocaților la tarife astronomice. Introducerea contractelor inteligente va accelera și va reduce costul tranzacțiilor între părți. Un algoritm eficient din punct de vedere al costurilor poate gestiona în mod automat și transparent conturile escrow la o fracțiune din costul muncii manuale. Costuri mai mici vor crește cererea generală și accesibilitatea pentru serviciile juridice.

Cum va aduce tehnologia blockchain automatizarea industriei juridice?

Avocații își petrec până la 48% din timpul lor în sarcini administrative, inclusiv transferul de informații între software și actualizarea registrelor de încredere ale clienților. (Raportul Clio’s Legal Trends Report 2018.) Utilizând un depozit de acorduri legale și contracte inteligente prefabricate, avocații pot automatiza sarcinile administrative ne-facturabile și munca tranzacțională. Reducerea muncii manuale excesive va accelera, de asemenea, procedurile judiciare, ceea ce reduce costurile pentru clienți. 

Cum va face tehnologia blockchain să facă industria juridică mai eficientă?

Tehnologia blockchain poate eficientiza, re-proiecta, automatiza, dezintermedia și asigura multe procese din industria juridică fără a pierde autoritatea judiciară. Optimizarea diferitelor caracteristici ale industriei va face sectoarele juridice și financiare mai eficiente și productive, reducând în același timp fricțiunea și costurile. 

Cum va aduce tehnologia blockchain integritatea și transparența datelor în industria juridică?

Documentele legale acționează ca un pot de miere pentru hackerii rău intenționați care încearcă să profite de informațiile confidențiale valoroase create și întreținute de avocați. În loc să trimită prin e-mail date sensibile înainte și înapoi, avocații pot alege să stocheze informații juridice pe un registru descentralizat, distribuit pentru fluxuri numai cu atașare, ceea ce crește integritatea datelor. Dacă dovezile sunt modificate sau modificate, asociate valoare hash nu se va potrivi, ceea ce arată clar că a avut loc o modificare.

Spotlight produs

Notă convertibilă automată

O bancnotă convertibilă automată este o formă populară de finanțare pentru companiile aflate în stadiu incipient. Această resursă gratuită este o modalitate rapidă și ușoară de a crea o notă convertibilă personalizabilă bazată pe standardele pieței SUA. Încercați acum!

Notă convertibilă automată

Care sunt cazurile de utilizare Blockchain în industria juridică?

Există mai multe aplicații blockchain Enterprise Ethereum posibile în industria juridică. Iată câteva dintre cele mai bune cazuri de utilizare identificate de ConsenSys:

 • Semnături electronice
 • Proprietate intelectuală
 • Drepturi de proprietate
 • Lanț de custodie
 • Tokenizarea
 • Organizații Autonome Descentralizate (DAO)
 • Organizații autonome cu răspundere limitată (LAO)
 • Conformitate reglementată automatizată
 • Plăți de la mașină la mașină
 • Sistem de arbitraj bazat pe blockchain

 

Cum va avea impact tehnologia blockchain asupra semnăturilor electronice?

Semnăturile electronice aduc rapiditate, eficiență și economii de costuri în procesul de autentificare. Semnarea pe blockchain costă semnatarul o fracțiune din cost în comparație cu platformele de semnătură electronică, cum ar fi DocuSign. În prezent, costă în medie 7-8 cenți să semnezi electronic un contract inteligent pe Ethereum. Mutarea semnăturilor în Ethereum reduce, de asemenea, sarcinile manuale și costurile ridicate asociate cu coordonarea și facilitarea autentificării semnăturilor. Semnăturile electronice stocate pe blockchain-ul Ethereum trăiesc independent de obiectul semnat, ceea ce permite semnarea paralelă și verificarea independentă fără a acorda acces complet de citire la conținut. Atunci când două părți semnează digital un contract inteligent, sunt de acord simultan cu termenii și condițiile asociate acordului. 

Cum va avea impact tehnologia blockchain asupra proprietății intelectuale?

O inovație critică bazată pe blockchain care afectează proprietatea intelectuală sunt jetoanele nefungibile sau NFT-urile. NFT-urile sunt jetoane criptografice care pot fi utilizate pentru a reprezenta proprietăți unice pe un blockchain. Standardele NFT permit scheme de drepturi de proprietate solide în domeniul digital. Cu blockchain-ul, creatorii unui produs sau bucată de conținut își pot încărca, înregistra și marca temporală lucrările lor originale pe un registru public în creați o dovadă incontestabilă de proprietate. De acolo, un sistem de aplicare a IP bazat pe blockchain ar putea ajuta creatorii să monitorizeze exact modul în care și de cine sunt utilizate creațiile lor.

Cum va avea impact tehnologia blockchain asupra drepturilor de proprietate?

Distribuirea drepturilor de proprietate și existența costurilor tranzacțiilor au impact asupra activităților economice ale societății, totuși drepturile de proprietate și structurile costurilor tranzacțiilor se bazează în principal pe era pre-digitală. Utilizând arhitectura blockchain, proprietarii pot renunța la intermediarii costisitori și pot alege să își înregistreze și să-și vândă proprietățile pe blockchain într-un mod transparent și imuabil. Registrele publice bazate pe blockchain oferă o nouă formă de gestionare a drepturilor de proprietate, care permite o reducere măsurabilă a costurilor de tranzacție.

Comerţ & Studiu de caz financiar

HMLR: Explorarea tokenizării activelor imobiliare în Marea Britanie

Folosind Active Codefi, ConsenSys a personalizat o platformă de gestionare a activelor digitale pentru registrul funciar al Majestății Sale în mai puțin de 3 săptămâni. Platforma demonstrează tokenizarea reală a activelor ca parte a explorării de către HMLR a tehnologiei blockchain în industria imobiliară din Marea Britanie.

HMLR Explorarea tokenizării activelor imobiliare în Marea Britanie

Cum va influența tehnologia blockchain lanțului de custodie?

Lanțul de custodie este procesul de tratare a probelor de la momentul colectării acestora până la momentul în care este prezentat ca probă într-o instanță de judecată. Dovezile schimbă mâinile de mai multe ori; părțile interesate înregistrează dovezi în și din depozitare, semnează fizic formulare care creează o urmă de hârtie pentru a înregistra mișcările sale. Din păcate, acest proces creează mai multe oportunități pentru actorii nefasti de a murdări dovezile. De asemenea, deschide ușa pentru ca avocații apărării să pretindă că dovezile au fost modificate. Utilizând tehnologia blockchain, s-ar putea genera și urmări un jeton unic de probă pentru fiecare element de date colectate și primite – stocate și audibile într-un blockchain public / privat.

Cum va avea impact tehnologia blockchain asupra tokenizării?

Tokenizarea este o metodă care convertește drepturile asupra unui activ într-un simbol digital. Părțile interesate pot emite jetoane pe o platformă care acceptă contracte inteligente, care vor permite cumpărarea și vânzarea acestui jeton pe bursă. Împreună cu drepturile IP și microtransacțiunile, aceasta deschide o lume în care creatorii pot simboliza și vinde legal fracțiuni din activele lor.

De exemplu, artiștii pot semnala și înregistra o lucrare pe blockchain-ul public Ethereum, pot crea o licență în jurul acesteia și pot programa plăți de redevențe în timp real. Această structură deschide ușa răspândirii fracționarea proprietății artei.

Comerţ & Studiu de caz financiar

Mata Capital: Catalizarea investițiilor imobiliare cu tehnologie blockchain

Digitalizarea produselor și proceselor de investiții imobiliare cu Codefi Assets. Această inițiativă a permis Mata Capital să distribuie direct unități de fonduri, să faciliteze urmărirea activelor, să elimine reconcilierile conturilor și să îmbunătățească lichiditatea pieței secundare pentru investitori.

Mata Capital Catalizând investițiile imobiliare cu tehnologie blockchainComerţ & Studiu de caz financiar

August Debouzy: Prezentăm jetoane de securitate comune care oferă servicii

Blockchain pentru drept. Un parteneriat între firma de avocatură August Debouzy și ConsenSys pentru a oferi administratorilor de active, investitorilor, distribuitorilor și întreprinderilor un serviciu comun de oferire a jetonelor de securitate (STO) *.

August Debouzy Vă prezentăm jetoane de securitate comune care oferă servicii

Cum va avea impact tehnologia blockchain asupra organizațiilor autonome descentralizate (DAO)?

Un DAO este un organizație autonomă descentralizată ale cărei decizii se iau electronic prin cod sau prin votul membrilor susținătorilor. DAO-urile creează o cooperare online scalabilă, fără frontiere și au fost utilizate pentru a coordona subvențiile și pentru a finanța bunuri publice. Este esențial să aveți ambalajul legal adecvat pentru DAO-uri. 

Ce este o organizație autonomă cu răspundere limitată (LAO)?

LAO-urile sunt organizații descentralizate cu profit limitat. Le permite membrilor săi să investească în inițiative Ethereum în stadiu incipient și să participe la profit.

Cum va influența tehnologia blockchain conformității reglementate automatizate?

Tehnologia Blockchain ne oferă cadrul pentru a crea un sistem de registru partajat în care diferite părți își pot raporta datele / documentația de conformitate autorităților competente în mod automat. În plus, un cadru bazat pe blockchain poate automatiza diverse funcții ale legii, cum ar fi respectarea taxelor.

Cum va afecta tehnologia blockchain plățile de la o mașină la alta (IoT)?

Aplicațiile IoT se bazează pe comunicarea de la mașină la mașină. Contractele inteligente prezintă o interfață unică pentru comunicarea de la mașină la mașină, care oferă o înregistrare sigură, numai pentru atașare, care poate fi partajată fără un administrator central. Utilizarea contractelor inteligente abordează provocările transparenței, longevității și încrederii în aplicațiile IoT. 

Cum va crea tehnologia blockchain un sistem de arbitraj bazat pe blockchain?

Într-un sistem de arbitraj bazat pe blockchain, utilizatorii își programează acordurile într-un contract inteligent care gestionează procedura de arbitraj. Aceste acorduri interacționează perfect cu codul de contract inteligent pentru a asigura aplicabilitatea oricărei hotărâri arbitrale. Un sistem de reputație integrat ar putea ajuta comunitatea să aleagă arbitrii pentru a rezolva disputele. Sistemele de arbitraj bazate pe blockchain vor crea un sistem judiciar global, universal disponibil, care oferă soluții online de litigii cu costuri reduse și de înaltă calitate. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me