blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

Buletin informativ nr. 8: Valoarea totală blocată în DeFi triplată într-o lună

Buletin informativ nr. 8: Valoarea totală blocată în DeFi sa triplat într-o lună. În plus, știri interesante despre testul Eth2 Medalla.

de Nicole Adarme 20 august 2020 Postat pe 20 august 2020

CodefiNewsletter8

Un instantaneu DeFi

Valoarea totală blocată (TVL)

Între 2018 și sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020, DeFi a acumulat peste 1 miliard USD în ecosistem. De la sfârșitul trimestrului, acest număr sa triplat la ~ 4,5 miliarde USD într-o lună, potrivit DeFi Pulse. Mai jos prezentăm graficul TVL pentru protocoalele majore monitorizate în sistemul nostru – numărul total se ridică la ~ 3,3 miliarde USD doar din cele 9 protocoale majore.

TVL august 2020.png

Utilizatori activi DeFi Daily (DAU)

În primul trimestru al anului 2020, am avut ~ 62k utilizatori activi văzuți în protocoalele DeFi majore. Numărul a crescut până la ~ 80k în Q2. De la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august, am văzut că Balancer apare și captează o cantitate extraordinară de utilizatori din rețea. 

DAU august 2020.png

Quick Codefi Hits

  • Nou la Newsletter și la Codefi? Verifică acest videoclip explicativ despre ConsenSys Codefi.

  • Ești gata să mizezi? Licitația SKALE va fi difuzată pe Codefi Activate pe 17 august. Consultați ghidul nostru de instrucțiuni de licitare pentru licitație și aflați mai multe despre SKALE pe site-ul Activare.

  • Lansarea SKALE & Seminarul web Stake este un AMA aprofundat cu privire la ce să ne așteptăm și cum să ne pregătim pentru licitație pe 17 august. Urmăriți acum seminarul web la cerere.

  • Introducerea Codefi Markets, oferind tranzacționare secundară pentru titluri digitale. Codefi Markets permite tranzacționarea OTC peer-to-peer pentru platformele de tokenizare și emitenții care doresc să ofere piețe secundare pentru investitorii lor.

  • În cazul în care ați ratat-o, consultați Raportul DeFi pentru Deșe Q2 2020 al Codefi Data, o analiză completă a protocolului și a performanței ecosistemului din aprilie până în iunie.

  • Sunteți gata pentru Ethereum 2.0? În iulie, testul multi-client Medalla a intrat în funcțiune, iar dezvoltatorii au început să meargă GoETH pentru a valida rețeaua. Aflați mai multe despre validarea, mizarea GoETH și pașii următori pentru testnet-ul care duce la lansarea Beacon Chain în câteva luni. Vă prezentăm blocul de lansare a depozitelor pentru Ethereum 2.0.

  • Programul ConsenSys Partner oferă partenerilor tehnologici, integratorilor de sisteme, firmelor de aplicații și furnizorilor de software acces la beneficii personalizate și la noi oportunități de afaceri cu produsele noastre blockchain de top. Accesul la, asistența și formarea produselor Codefi este doar unul dintre beneficiile aderării la Programul de parteneriat.

  • Feedback ConsenSys Codefi: TLDR; vrem să ajungem la te cunosc mai bine și va dura un minut. 

Spotlight Codefi: Blocul de lansare a depozitelor Eth2

La fel ca toate misiunile extraordinare, lansarea computerului mondial de mâine necesită o platformă care să ghideze, să consolideze și să-și alimenteze călătoria peste limitele spațiului nostru digital. În iulie, am anunțat intrarea în direct a Aplicația Eth2 Launch Pad, care marchează punctul de intrare pentru validatori pentru a-și începe călătoria pe lanțul Eth2. Este timpul să vă pregătiți testnetul ETH!

În ultimele luni, Activează Codefi si Fundația Ethereum (EF) au fost cu capul în jos pentru a facilita accesul utilizatorilor la miză și pentru a deveni validator pe Ethereum 2.0. Rezultatul acestui efort este Eth2 Launch Pad, o aplicație concepută pentru a vă ghida în siguranță prin procesul de generare a perechilor de chei Eth2 și de plasare a 32ETH în contractul oficial de depunere. Launch Pad-ul a fost conceput pentru auto-validatori, adică pentru pasionații care intenționează să ruleze propriul validator și sunt confortabili să ruleze comenzi pe ecranul terminalului de pe computerul lor.

Inițial, Launch Pad-ul este compatibil numai cu Eth2 Medalla testnet, care a intrat în funcțiune pe 4 august. Testnet-ul este conceput pentru a oferi timp suficient pentru a asigura funcționarea Beacon Chain fără erori. După faza testnet, Eth2 Launch Pad va continua să acționeze ca un portal de intrare pentru validatori pentru a miza ETH real pentru Mainnet.

Deveniți un validator Testnet

În 2019, am început să săpăm în ecosistemul Eth2 pentru a explora unde Codefi Activate ar putea adăuga valoare la lansarea Eth2 și a umple golurile de comunicare existente între constructorii de protocol, furnizorii de servicii și deținătorii de ETH existenți cu lansarea apropiată a fazei 0. Avem de când ne-am concentrat misiunea asupra dezvoltării resurselor educaționale și a cunoștințelor despre economia Eth2, precum și cercetarea industriei și a validatorilor, ale căror constatări au fost publicate recent sub forma raportului ecosistemului miză Eth2.

La scurt timp după DevCon V ne-am conectat cu Carl Beekhuizen, care conducea efortul de comandă-linie-interfață (CLI) la Ethereum Foundation (EF). Dincolo de cod, Carl s-a concentrat, de asemenea, pe experiența utilizatorilor deținătorilor de ETH care devin validatori pentru prima dată. Având în vedere eforturile noastre existente de cercetare Eth2 și experiența noastră cu lansarea rețelelor, colaborarea cu EF și Deep Work Studio a fost un pas următor congruent pentru a asigura lansarea fazei 0 a fost construită într-un mod care a prioritizat experiența utilizatorului, dar și a articulat riscurile asociate și educaționale. informații pentru ca utilizatorii să se simtă confortabil configurându-și propriile validatoare Eth2.

În ultimele luni, am lucrat din greu la cercetări, proiectarea, și clădire Eth2 Launch Pad și suntem încântați să vă împărtășim rezultatele acestui efort!

Blocul de lansare Eth2 a fost deschisă în timpul Summit-ului eteric din 8 mai, permițând utilizatorilor să găzduiască aplicația la nivel local. De la lansarea inițială, a fost minunat vezi logodna imediata și feedback din partea comunității. Continuăm să încurajăm echipele și utilizatorii să ofere feedback!

Observații finale

Vă mulțumim că ați accesat acest buletin informativ. Urmareste-ne pe Stare de nervozitate, aflați mai multe pe site-ul nostru și anunțați-ne gândurile. Indiferent dacă sunteți interesat să lucrați cu noi, pentru noi sau doriți doar să vă salutați, vă rugăm să ne contactați.

A trimis acest mesaj? Inscrie-te pentru actualizări lunare.

Până la data viitoare,

Echipa ConsenSys Codefi

Industry Insight Newsletter Actualizare produs Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me