blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

CapBridge Group lansează bursa de valori private pe Ethereum

Sprijinit de ConsenSys, 1 schimb de activare blockchain a investitorilor acreditați acces la acțiuni private tranzacționabile pe blockchain public. Investitorii cu portofele digitale pot tranzacționa și urmări acum noua și reglementată clasă de active. De ConsenSys 10 iulie 2019 Postat pe 10 iulie 2019

1 schimb

Singapore  Primele valori mobiliare private tranzacționabile sunt acum disponibile pe 1exchange (1X), care este „live” în rețeaua publică Ethereum. Investitorii acreditați pot acum accesa și urmări noua clasă de active a acțiunilor private tranzacționabile în siguranță prin portofelele lor digitale.

Cu sediul în centrul financiar global din Singapore, 1X este licențiat și reglementat de Autoritatea Monetară din Singapore. Bursa privată este prima bursă de valori mobiliare privată reglementată din lume, construită pe un blockchain public. Cu 1X, companiile au o opțiune sigură de listare a acțiunilor private pentru a accesa lichiditatea globală. O listă privată permite companiilor flexibilitate financiară prin listarea unei părți din capitalul propriu, fără costurile ridicate ale ieșirilor convenționale, cum ar fi o IPO sau M&A.

Pentru investitori, în special pentru cei cu portofele digitale deja active pe bursele DLT, aceștia pot acum accesa o clasă de active foarte căutată și reglementată de acțiuni private tranzacționabile listate pe 1X. Construită pe rețeaua publică principală Ethereum, 1X utilizează un fond global de lichidități și oferă investitorilor oportunități de a investi în companii cu creștere ridicată prin intermediul acțiunilor private..

Prima listare pe 1X este Aggregate Asset Management Pte Ltd, un administrator de fonduri de tip boutique pentru acțiuni din Asia. După anunțul că 1X va înregistra și urmări participațiile investitorilor pe Ethereum public folosind jetoane ERC20 modificate, AAM și-a început campania de strângere de fonduri pe 4 mai 2019 și și-a ridicat suma țintită de 5,2 milioane USD în decurs de șase săptămâni.

Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys și co-creator al Ethereum a spus: „Listarea cu succes a 1X a primului său lot de acțiuni private tranzacționabile este un pas important în realizarea viziunii utilizării Ethereumului public ca strat global de decontare financiară. Un strat de așezare fără frontiere este fundamental pentru o economie mondială mai deschisă și pentru un sistem financiar global mai unificat. ”

„1X este unul dintre mai multe proiecte importante care au demonstrat recent modul în care întreprinderile și piețele tradiționale trec la utilizarea tehnologiei de protocol descentralizate și astfel regândesc modul în care se poate asigura o mai bună încredere în sistemele care deservesc clienții lor.” El a continuat.

Daren Frankel, directorul operațiunii ConsenSys din Singapore, a comentat: „Capacitatea unică a blockchain-ului de a îmbunătăți vizibilitatea și de a reduce fricțiunea asigurând în același timp supravegherea este încapsulată în 1X. Arătăm în ce mod exploatarea blockchain-urilor publice poate fi benefică pentru piețele financiare, creând valoare atât pentru investitori, emitenți, cât și pentru autoritățile de reglementare a pieței. ”

Choo Haiping, CEO 1X, a spus: „Cu 1X, companiile și investitorii pot acum accesa lichiditatea cu ușurință și securitate. Acțiunile private tranzacționabile ajută la diversificarea portofoliilor de investiții cu potențialul lor de rentabilitate mai mare decât piața și natura lor lichidă. Companiile care urmăresc o listare privată la 1X se pot bucura de cele mai bune din ambele lumi – accesând piața profitabilă de capital privat, rămânând în același timp private pentru o creștere optimă. ” 1X ajută acum la listarea mai multor companii și explorează parteneriate cu alte instituții financiare și schimburi pentru a spori accesul la un fond global de lichidități.

Declinare de responsabilitate: Aceasta nu este o reclamă care face o ofertă sau atrage atenția asupra unei oferte sau a unei oferte intenționate. Serviciile 1exchange și CapBridge sunt limitate la „investitori instituționali” și „investitori acreditați” (așa cum sunt definite în Securities and Futures Act (Cap. 289) din Singapore).

Despre 1exchange:

Entitatea asociată CapBridge 1exchange („1X”) este o bursă de valori mobiliare privată reglementată care oferă investitorilor o platformă de tranzacționare unică pentru a cumpăra și vinde valori mobiliare private într-un mod reglementat, centralizat și transparent. 1X oferă un mod mai ușor și mai flexibil de a debloca valoarea acționarilor și de a recicla capitalul pentru companiile private. 1X este conceput pentru companiile private de operare care caută capital sau se pregătesc pentru evenimente de lichiditate; companii târzii, susținute de risc, cu acționari și angajați care doresc să-și monetizeze participațiile; și întreprinderile familiale care caută să diversifice baza de acționari sau care planifică tranzițiile de gestionare. Platforma noastră permite investitorilor profesioniști și proprietarilor de afaceri să facă tranzacții în și din pozițiile lor. 1X are o licență de operator de piață recunoscută și este reglementată de Autoritatea Monetară din Singapore. Singapore Exchange (SGX) este partener strategic și acționar.

Pentru mai multe informații despre 1X, vizitați www.1x.exchange.

Despre CapBridge:

CapBridge operează o platformă globală de sindicare a investițiilor pentru oportunități private. Platforma de sindicalizare a co-investițiilor CapBridge servește companiile de creștere în stadiu mediu-târziu și fondurile care se concentrează asupra lor. Modelul nostru de co-investiții este construit având în vedere investitorii. Mai întâi aducem oportunități pentru a conduce investitorii, care își valorifică cunoștințele specifice din industrie pentru a efectua diligența necesară, pentru a negocia structuri de investiții cu valoare adăugată și pentru a-și gestiona pozițiile de portofoliu până la ieșirea dorită. Apoi, deschidem aceleași oportunități pentru co-investitori pe măsură ce valorifică expertiza investitorilor principali în domenii specifice din industrie și activități de diligență. Co-investitorii semnează cu aceiași termeni ca și investitorii principali și realizează randamente mai bune ajustate la risc și o ieșire mai probabilă. Companiile beneficiază de colaborarea cu investitori principali care înțeleg sectorul lor bine și pot adăuga în mod direct valoare, precum și lărgirea bazei de acționari cu co-investitori care pot adăuga conectivitate la rețea și pot contribui la o listare mai reușită. Procesul de co-investiție se desfășoară electronic pe platforma noastră inteligentă, care funcționează neîncetat pentru a potrivi tranzacțiile cu investitorii și a facilita procesul de tranzacționare. CapBridge are o licență de servicii pentru piețele de capital și este reglementată de Autoritatea Monetară din Singapore. Singapore Exchange (SGX) este partener strategic și acționar.

Pentru mai multe informații despre platforma de co-investiții CapBridge, vizitați www.capbridge.sg.

Despre ConsenSys:

ConsenSys transformă arhitectura noastră digitală actuală către un internet de valoare mai deschis, mai inclusiv și mai sigur, denumit în mod obișnuit Web3. Cu o arhitectură de internet mai de încredere, ajutăm indivizii, întreprinderile și guvernele să deblocheze noi modele și valoare de afaceri, să câștige eficiență printr-o infrastructură IT partajată și să utilizăm metode criptografice de ultimă oră pentru a proteja datele utilizatorilor privați. Realizăm acest lucru prin afacerea noastră globală unică, dezvoltând blockchain-ul Ethereum, compus dintr-un fond de risc și un incubator de pornire, brațul de consultanță Enterprise Ethereum și academia educațională..

Contact media [e-mail protejat]

Piețe de capital Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me