blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogBlockchain explicat

Ce se întâmplă cu ETH-ul meu pe Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0 se lansează în 2020. Și nu, nu trebuie să faceți nimic cu ETH pe care l-ați cumpărat de-a lungul anilor. De Everett Muzzy 20 mai 2020Publicat pe 20 mai 2020

eroul meu eth pe eth2

În 2020, prima fază a rețelei Ethereum 2.0 va intra în vigoare. Denumită Faza 0, această evoluție inițială a rețelei 2.0 va lansa lanțul de balize și va permite mecanismul de consens Dovada mizei.

icoana consensys plexus rotundă Ce este Ethereum 2.0?

Întregul ecosistem blockchain și, în special, Ethereum, a evoluat considerabil în primii săi ani, cu o istorie plină de viață a furcilor dure, airdrops, ICO-uri, jetoane înfășurate și migrații de simboluri. În mod rezonabil, chiar și scurta istorie a acestei tehnologii poate fi confuză pentru deținătorii de eteri care doresc pur și simplu să știe ce, dacă ar fi ceva, trebuie să facă pentru a se asigura criptarea lor este sigură și unde ar trebui să fie.

Având în vedere lansarea Ethereum 2.0, prin urmare, întrebările naturale pentru majoritatea deținătorilor de ETH sunt: ​​ce se întâmplă cu eterul pe care l-am cumpărat de-a lungul anilor pe blockchain-ul Ethereum actual? Trebuie să îmi fac griji cu privire la o bifurcație dură sau va trebui să gestionez o migrare a simbolurilor? Contează dacă eterul meu este la un schimb ca Coinbase sau într-un portofel hardware precum Ledger?

Pentru majoritatea deținătorilor de ETH –– adică. HODLerii, utilizatorii de dapp, comercianții –– răspunsurile sunt: ​​Nu, nu trebuie să faceți nimic. Nu, nu va exista o forță sau o migrare. Nu, nu contează dacă eterul tău este în schimb sau nu.

Pentru deținătorii de ETH care sunt interesați de miză, există o oportunitate de a fi mai activ cu ETH-ul dvs. în această primă etapă a lansării Ethereum 2.0.

ETH pe Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 va intra în funcțiune în faze: Faza 0, Faza 1 (inclusiv Faza 1.5), Faza 2 și nu numai. Faza 0 va intra în vigoare în 2020 și va iniția mecanismul Dovadă a mizei. În timpul fazei 0, deținătorii de ETH interesați de miză vor putea face acest lucru (mai multe detalii mai jos). Cu toate acestea, pentru deținătorii de ETH care nu sunt interesați de miză, lansarea viitoare a Ethereum 2.0 nu va avea un impact semnificativ asupra interacțiunilor lor cu blocuri, dapps, sau servicii blockchain.

icoana consensys plexus rotundă Ce este dovada mizei?

Deținătorii de ETH trebuie să înceapă să acorde atenție doar fazei 1.5 (care face parte din faza 1), care va ajunge probabil cel puțin un an după faza 0. În timpul fazei 1, blockchain-ul Ethereum va fi partiționat în 64 de lanțuri de cioburi care rulează alături unul pe altul. Acest lucru va spori semnificativ scalabilitatea și randamentul viitoarei rețele principale Ethereum (consultați postările noastre de blog Ethereum 2.0 sau Ce este dovada mizei? Pentru mai multe informații despre sharding). 

Faza 1.5 face parte din faza 1, dar este denumită în mod special deoarece marchează momentul în care Ethereum 1.0 fuzionează cu Ethereum 2.0. Mai exact, lanțul Ethereum 1.0 va deveni unul dintre cele 64 de cioburi care alcătuiesc Ethereum 2.0. Aceasta înseamnă că întregul istoric al datelor va fi păstrat.

Pentru deținătorii de ETH, acest lucru înseamnă că nu este necesară nicio acțiune specială pentru a „transfera” ETH din lanțul 1.0 în lanțul 2.0. Ethereum 1.0 va deveni pur și simplu parte a lanțului 2.0 („pur și simplu”, referindu-se la efortul utilizatorului final – nu la munca extraordinară de dezvoltare a protocolului care intră în această tranziție), ceea ce înseamnă că titularii ETH pot continua să utilizeze (sau HODLing) ETH-ul lor la fel cum erau înainte – dar pe un lanț mai sigur și scalabil decât obișnuiau.

Titularii ETH și participarea la Ethereum 2.0

După cum sa menționat anterior, deținătorii ETH care sunt interesați doar să dețină, să tranzacționeze sau să utilizeze ETH pe dapps nu trebuie să facă în mod activ nimic pentru a se pregăti pentru Ethereum 2.0. Cu toate acestea, pentru deținătorii de ETH care sunt interesați să participe la noua rețea Ethereum 2.0, există o oportunitate de implicare începând cu faza 0 în loc să aștepte faza 1.5..

Miza este procesul prin care validatorii angajează ETH în blockchain-ul Ethereum 2.0 pentru a propune și atesta noi blocuri în existență. Pentru a deveni un validator complet pe Ethereum 2.0, deținătorii ETH trebuie să mizeze 32 ETH prin depunerea fondurilor în contract oficial de depozit care a fost dezvoltat de Fundația Ethereum.

Titularii ETH care doresc să mizeze nu trebuie să mizeze în timpul fazei 0: se pot alătura rețelei ca validator oricând doresc. Cu toate acestea, – spre deosebire de alți deținători de ETH care trebuie să aștepte până la Faza 1.5 pentru a-și vedea ETH pe lanțul Ethereum 2.0 – validatorii își pot angaja fondurile în blockchain începând cu geneza. Stimularea este potențialul pentru recompense de bloc mai mari.

Există multe oportunități pentru persoanele cu ETH de a începe să participe la rețeaua Ethereum 2.0 și să câștige recompense. Pentru a deveni un validator complet, trebuie să mizeze 32 ETH în contractul de depozit, să genereze chei de depunere și apoi să își conducă propriul client. Clienți precum PegaSys Teku oferă această oportunitate pentru companii. Dacă nu doresc să își conducă propriul client, pot descărca cerința tehnică depunând 32 ETH la un serviciu de miză, cum ar fi Activează Codefi, care va gestiona apoi nodul validatorului. În cele din urmă, dacă deținătorii de ETH nu au 32 de ETH, aceștia se pot alătura unui fond de miză și își pot combina fondurile cu alte persoane pentru a ajunge la 32 de ETH.

Citiți raportul de miză Ethereum 2.0

Descărcați ultimul nostru raport ecosistem pentru informații despre viitorul mizei pe Ethereum 2.0. Descarca

Cu mulțumiri lui Mally Anderson, Ben Edgington și James Beck.

CodefiEthereum 2.0QuorumNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me