blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Ce trebuie să știți despre actualizarea ghețarului Muir al Ethereum

Ce este bomba de dificultate Ethereum, de ce există și ce trebuie să știți? de ConsenSys 6 ianuarie 2020 Postat pe 6 ianuarie 2020

Eroul Ethereum ConsenSys 2

Ethereum a sărbătorit anul 2020 singurul mod în care un blockchain știe cum – cu un upgrade de rețea. 

Actualizarea rețelei Ghețar Muir (hard fork) a fost activată la numărul de blocuri 9.200.000 pe 2 ianuarie 2020, cu o singură propunere de îmbunătățire Ethereum (EIP). EIP 2384 întârzie efectiv bomba de dificultate cu încă 4.000.000 de blocuri (~ 611 zile). 

În timp ce alte actualizări ale rețelei și modificările ulterioare ale bombei de dificultate au fost însoțite de o modificare a emiterii de eter, nu a existat nicio reducere în actualizarea ghețarului Muir, astfel încât emiterea va rămâne la 2 ETH pe bloc. 

Ce este bomba de dificultate Ethereum / epoca de gheață?  

Bomba de dificultate, uneori denumită cu ușurință „epoca de gheață” este un algoritm conceput pentru a crește dificultatea de a exploata blocurile Ethereum în timp. 

Istoria bombei de dificultate și de ce există

Câteva idei stau la baza conceptului de dificultate a bombei / epocii glaciare care provine din designul inițial al Ethereum. În bine sau în rău, Ethereum a funcționat adesea sub etosul „inovației continue” care necesită actualizări frecvente la blockchain-ul Ethereum. Actualizările de rețea sunt costisitoare pentru rețea, deoarece necesită ca fiecare nod din rețea să facă upgrade la cea mai recentă versiune a protocolului. Dacă aceste noduri nu se actualizează, acestea vor fi scoase din rețea. Costurile de coordonare asociate cu actualizările au însemnat istoric că proiectele blockchain le-au evitat.

Așadar, bomba de dificultate a fost, parțial, codificată pentru a forța furcile rigide obișnuite ca o modalitate de a normaliza ideea actualizării rețelei. Acest lucru a oferit, în mod natural, oportunități de a face alte upgrade-uri de protocol. În mod obișnuit, bomba de dificultate a fost resetată împreună cu efectuarea altor modificări de protocol, așa că, probabil, a funcționat destul de bine până acum. 

De ce nu a fost inclus acest lucru doar în furculița din Istanbul? 

Greseala de data aceasta a fost de a nu combina resetarea cu actualizarea recentă din Istanbul așa cum se face de obicei. Aceasta a fost o judecată greșită bazată pe un calcul greșit al momentului în care impactul bombei va începe să fie resimțit. Estimările inițiale arătau în vara anului 2020, dar în octombrie au început să apară primele semne ale bombei pe rețea.

Am crezut că avem luni până când a început, dar aceste cifre erau greșite. Era glaciară se simte deja!

Există acum o propunere pentru o actualizare cu un singur EIP după Istanbul pentru a-l împinge înapoi: EIP-2387 a.k.a. Mountain Glacier&# 127956;

Vom vedea în apel dacă & cum trece!

– Tim Beiko | timbeiko.eth (@TimBeiko) 29 noiembrie 2019 Tim Beiko explică actualizarea ghețarului Muir

Unde pot urmări și participa la viitoarele discuții Ethereum? 

În ceea ce privește toate modificările protocolului, au existat discuții cu privire la Apel dezvoltator Ethereum și pe diferite forumuri, inclusiv Magii Ethereum. Apelurile Ethereum și Magii Ethereum sunt deschise pentru oricine dorește să asculte sau să participe. Cea mai bună parte a comunităților open-source este că oricine se poate alătura discuției și dezvoltării! 

Este posibil să îndepărtați bomba de dificultate?

Este, dar ar necesita un alt upgrade de rețea. În timp ce unii oameni s-au certat informal pentru îndepărtarea bombei în trecut, nu a existat niciodată o propunere adecvată înaintată pentru a face acest lucru. Meta-EIP asociat cu Actualizarea ghețarului Muir descrie câteva dintre raționamentele bombei, precum și potențiale îmbunătățiri viitoare.

O idee despre care s-a discutat recent în comunitatea Ethereum este aceea de a scoate bomba odată ce Eth 2.0 este activă și de a finaliza blocurile lanțului 1.x folosind Gadget Finality

Observații finale

În general, capacitatea Ethereum de a actualiza în mod constant rețeaua este benefică pentru succesul pe termen lung. Ca întotdeauna, există opinii diferite, dar este important să ne amintim că fiecare opinie provine din dorința a ceea ce este mai bun pentru Ethereum. 

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivRaportul DeFi Ethereum Q3 2020Raport

Raportul DeFi Ethereum Q3 2020

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me