101 Blockchains încearcă întotdeauna să facă resursele legate de blockchain accesibile tuturor. De aceea creăm infografii blockchain uimitoare vizual. Știm că vizualizarea conceptelor vă ajută să înțelegeți mai bine tehnologia.

Infografia noastră minunată Blockchain

În acest ghid, vom acoperi cele mai importante 30 de infografii blockchain. Cu siguranță îi veți iubi pe fiecare dintre ei! Acestea sunt –

 1. Manual de transformare blockchain
 2. Tehnologia blockchain explicată
 3. Bazele strategiei de implementare a blockchain-ului
 4. Cum să devii inginer blockchain
 5. Cum funcționează blockchain
 6. Implementarea strategiei de afaceri Blockchain
 7. Blockchain pentru începători
 8. Cum se implementează blockchain
 9. Diferite tipuri de algoritm consens
 10. Blockchain hibrid
 11. Blockchain-ul federat a explicat pur și simplu
 12. Ecosistem și viziune Hyperledger
 13. Blockchain-ul cvorumului a fost explicat pur și simplu
 14. Casele de utilizare Enterprise Ethereum
 15. Ecosistem Corda și viziune pe termen lung
 16. Blockchain pentru impact social
 17. Introducere în blockchain + AI
 18. Ce este interoperabilitatea blockchain
 19. Blockchain pentru asistență medicală
 20. Finanțarea comerțului: elemente de bază și aspecte
 21. Identitate digitală: o explicație simplă
 22. Elementele esențiale ale lanțului de aprovizionare
 23. Cum să deveniți expert certificat în blockchain?
 24. Blockchain poate fi piratat?
 25. Evaluarea riscului tehnologiei blockchain
 26. EOSIO dApps peisaj
 27. Când să utilizați Blockchain?
 28. Aplicarea și limitările stablecoinului
 29. STO vs. ICO
 30. Top 30 de companii de capital de risc care investesc în blockchain

Marcați această pagină pentru infografii blockchain mai profitabile în viitor. Actualizăm întotdeauna ghidul pentru a vă aduce cea mai bună colecție din infografia noastră blockchain.

Oricum, să aruncăm o privire asupra colecției noastre infografice impresionante.

1. Blockchain Transformation Playbook

Blockchain Transformation Playbook acoperă tot ce aveți nevoie pentru transformarea digitală blockchain. Majoritatea dintre voi nu știți cum puteți începe călătoria dvs. blockchain. Pentru a fi franc, procesul poate fi destul de confuz din cauza naturii tehnologiei.

Cu toate acestea, pentru a vă ajuta, infografia noastră vă arată un proces pas cu pas. Practic, puteți vedea că există cinci pași pentru o transformare blockchain de succes. În primul rând, veți începe cu proiecte mici, care au mai puțini factori de risc și cazuri de utilizare dovedite.

În al doilea rând, vă veți construi grupul de lucru cu membri de echipă calificați de top. Apoi, trebuie să vă antrenați echipa. Puteți utiliza platforme de formare online sau de certificare pentru asta. După aceea, trebuie să dezvoltați strategii și, în cele din urmă, să dezvoltați comunicarea cu părțile interesate și angajații dvs..

Pentru a afla mai multe despre transformarea blockchain-ului, puteți consulta ghidul nostru complet de transformare blockchain.

infografic de playbook de transformare blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

2. Tehnologia Blockchain explicată

Aceasta este una dintre cele mai semnificative infografii blockchain de pe lista noastră, mai ales dacă sunteți un începător în lumea blockchain. Acoperim tehnologia fundamentală blockchain, cum funcționează, diferitele straturi tehnologice și platformele populare blockchain de pe piață. Veți obține, de asemenea, o înțelegere excelentă a „contractelor inteligente” și a modului în care acestea funcționează..

Important, graficul prezintă protocoalele fundamentale blockchain prevede apariția unui internet descentralizat în viitor – Web 3.0. Am discutat totul în ghidul explicat de tehnologia blockchain, deci asigurați-vă că verificați și acest lucru.

Tehnologia blockchain a explicat infografia

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

3. Bazele strategiei de implementare a blockchain-ului

Infografiile blockchain acoperă toate elementele fundamentale ale strategiei dvs. de implementare blockchain. În primul rând, puteți afla oricând despre principiile pe care soluția dvs. de întreprindere trebuie să le ofere. Principii fundamentale precum inovațiile deschise, accesul permis, guvernarea transparentă, confidențialitatea, utilizarea standardelor comune.

De asemenea, am acoperit trei pași semnificativi care pot duce la strategia de implementare a blockchainului de succes.

infografie strategie de implementare blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

4. Cum să deveniți un inginer Blockchain

Blockchain Engineer este o slujbă profitabilă chiar acum pe piață. Cu blockchain-ul în creștere lentă, multe companii caută în prezent angajați calificați care excelează în blockchain. Deci, cum poți continua această carieră?

Acest infografic arată de ce abilități specifice aveți nevoie pentru a deveni inginer blockchain, astfel încât, cu acest ajutor, puteți să vă ascuțiți rapid sau să dezvoltați abilitățile necesare pentru a obține un loc de muncă.

CUM SĂ DEVENIȚI INFOGRAFIE INGINER BLOCKCHAIN

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

5. Cum funcționează Blockchain

Tehnologia blockchain este destul de sofisticată și poate fi dificil de înțeles cum funcționează sistemul. Practic, în această infografică blockchain, acoperim multe întrebări pe care le puteți avea despre cum funcționează blockchain.

De asemenea, fiecare blockchain poate funcționa diferit în funcție de designul arhitectural, algoritmi, matrice de caracteristici, economie de token și alți factori. Dacă doriți să înțelegeți mai bine cum funcționează tehnologia, nimic nu depășește ghidul nostru în acest sens.

Pentru a afla mai multe despre această infografie cu tehnologie blockchain, consultați ghidul nostru de funcționare blockchain.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BLOCKCHAIN ​​infografice

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

6. Implementarea strategiei de afaceri Blockchain

Deci, ați aflat despre pașii de implementare, dar ce se întâmplă atunci când vine vorba de strategii de afaceri? Incorporarea blockchain-ului în afacerea dvs. este relativ dificilă. Mai mult, dacă nu aveți o strategie solidă, ar putea fi nereușită. Deci, cum veniți cu modelul de afaceri?

Nu vă faceți griji. Uimitoarea noastră infografică blockchain vă are spatele. În acesta, primiți pachetul complet – de la aflarea cazurilor de utilizare până la lansarea produsului final. Am acoperit tot ceea ce caută un profesionist de întreprindere. Așadar, consultați ghidul de strategie de afaceri blockchain pentru a afla mai multe despre acesta.

Infografie cu pași de implementare a strategiei de afaceri Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

7. Blockchain pentru începători

În continuare, în lista noastră infografică blockchain avem blockchain pentru începători. Blockchain pentru infografice pentru începători este un scurt ghid al tehnologiei blockchain care acoperă tot ce trebuie să știți despre blockchain. Dar, pentru că este pentru începători, fiecare mică informație este simplificată, astfel încât să înțelegeți totul despre această tehnologie.

Puteți afla mai multe despre aceasta dacă consultați ghidul nostru blockchain pentru începători.

Blockchain pentru începători

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Blockchain pentru începători

8. Cum se implementează Blockchain

Aceasta este încă una dintre infografiile noastre uimitoare și vibrante despre blockchain. Veți afla o mulțime de factori importanți, cum ar fi care sunt pașii inițiali ai implementării blockchain-ului. În plus, va trebui să examinați diferitele cazuri de utilizare și să vă dați seama pentru care este cea mai potrivită companie.

De asemenea, am acoperit obstacolele pe care le puteți întâlni atunci când implementați blockchain. În realitate, trebuie să vă asigurați că depășiți aceste probleme pentru a face proiectul dvs. un succes uriaș.

Cum să implementați infografiile Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

9. Diferite tipuri de algoritm de consens

Algoritmii de consens sunt nucleul fiecărei tehnologii blockchain. Cum? Ei bine, acești algoritmi îi ajută pe utilizatorii din blockchain să ia o decizie cu privire la tranzacțiile de pe platformă. Fără aceasta, blockchain ar fi doar o bază de date descentralizată și nimic altceva.

În realitate, tehnologiile blockchain pot folosi mai multe modalități de a ajunge la consens. Uimitoarele noastre infografii blockchain acoperă toate cele populare de până acum. În plus, puteți vedea cum pot funcționa diferiții algoritmi de consens și în soluția dvs. Citiți ghidului nostru, deoarece vă va informa mai multe despre fiecare dintre algoritmi.

Infografie de algoritmi de consens

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

10. Blockchain hibrid

Infografia hibrid blockchain acoperă elementele de bază ale acestui tip de blockchain. L-ați putea vedea ca un blockchain care încearcă să includă cele mai bune caracteristici atât din blockchain privat, cât și public.

În infografia noastră, puteți vedea cum va fi structura acestui tip de tehnologie.

Mai mult, infografia acoperă și beneficiile acestui lucru. Platformele vă permit să aveți controlul și libertatea în același timp. Ce? Pare cam redundant? Ei bine, consultați ghidul nostru detaliat pentru a afla mai multe despre el.

Infografie hibridă Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

11. Blockchain federat explicat simplu

Blockchain-ul federat este un tip de tehnologie blockchain. S-ar putea să îl cunoașteți și ca un consorțiu blockchain. În realitate, operează sub mai multe autorități în loc de un singur nod, de mare încredere. Mai mult, nodurile de autorizare sunt preselectate din toate organizațiile conectate în rețea. Grupul selectat menține rețeaua și validează un bloc și numai grupul are acces la zona interioară restricționată.

Deci, în acest tip, puteți lucra cu mai multe companii și puteți obține totuși o natură descentralizată, împreună cu confidențialitatea. În realitate, acestea sunt acum extrem de populare în rândul întreprinderilor, deci este mai bine să consultați ghidul nostru complet despre ele.

Blockchain federat explicat simplu

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

12. Ecosistem și viziune Hyperledger

Linux Foundation se află în spatele proiectului umbrelă open-source Hyperledger. Acesta vine cu o mulțime de seturi de instrumente, biblioteci și cadre pentru dezvoltatori. Mai mult decât atât, este cel mai potrivit pentru orice soluție blockchain la nivel de întreprindere.

Trebuie să spunem că este cu siguranță una dintre cele mai bune meserii din lista noastră de infografii blockchain. Theinfographic vă permite să știți ce blockchain ca furnizori de servicii oferă soluția împreună cu companiile care îl utilizează în prezent,

Mai mult decât atât, veți putea verifica și viziunea lor pentru viitor. Ghidul nostru blockchain Hyperledger oferă multe detalii suplimentare despre fiecare dintre părți. Deci, trebuie să citiți și acest ghid.

blockchain de întreprindere hyperledger

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

13. Cvorum Blockchain explicat simplu

Blockchain-ul Quorum acoperă elementele de bază ale platformei Quorum. Aceasta este o platformă de nivel enterprise care se ocupă de accesul permis. J.P.Morgan se află în spatele acestei platforme. Practic, s-ar putea să vă gândiți, de ce aveți nevoie de această platformă oricum? Ei bine, uimitoarele noastre infografii blockchain pot răspunde eficient la această întrebare.

Mai mult, puteți, de asemenea, să aruncați o privire asupra arhitecturii acestei platforme sau a tipului de consens pe care îl folosește.

Infografie Quorum Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

14. Cazuri de utilizare Enterprise Ethereum

Enterprise Ethereum este versiunea privată a platformei publice Ethereum. Oferă un lanț privat separat pentru a vă oferi confidențialitate asupra tranzacțiilor dvs. În realitate, Ethereum a devenit mai întâi o platformă publică; cu toate acestea, o platformă publică nu este prea potrivită pentru mediul de afaceri.

Drept urmare, Enterprise Ethereum Alliance a format și a venit cu platforma Enterprises Ethereum. În infografia noastră blockchain, veți observa că aceasta acoperă toate cazurile de utilizare ale acestei platforme. Practic, infografiile blockchain vă vor ajuta să vă dați seama dacă compania dvs. poate folosi Ethereum sau nu întreprindere.

Cazuri de utilizare Enterprise Ethereum

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

15. Corda Blockchain: Rețeaua globală Corda și Corda Enterprise

R3 este compania de software pentru întreprinderi care face backup pentru platforma Corda. Se spune că platforma stăpânește sectoarele financiare. Infografiile blockchain din acest ghid oferă o perspectivă completă asupra arhitecturii platformei. De asemenea, acoperă o rețea globală Corda care vine cu o cantitate enormă de noduri pentru a vă ajuta să susțineți ieșirea rapidă a platformei.

Cea mai bună parte a acestei infografii este beneficiile. După cum puteți vedea, am acoperit ceea ce vă puteți aștepta de la această platformă, care vă va ajuta să luați o decizie bine informată.

rețea întreprindere corda

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

16. Blockchain pentru impact social

Infografia Blockchain For Social Impact acoperă datele statistice pe care le avem despre efectele blockchain-urilor. Dacă luăm împreună blockchain-ul și impactul social, vom putea găsi o relație clară între ei. Scopul articolului este de a înțelege relația și impactul blockchain-ului asupra perspectivei sociale.

Puteți afla mai multe din ghidul blockchain pentru impact social. Deci, verificați-l.

Puteți consulta, de asemenea, Studiul nostru Blockchain For Social Impact Industry, unde analizăm tot impactul cu constatările recente.

Blockchain pentru impact social

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. blockchain pentru impact social

17. Introducere în Blockchain + AI

Tehnologiile AI sunt toate centralizate. Toate companiile dețin informațiile și își protejează algoritmii, mai degrabă decât să le facă open-source. De aceea, AI nu pot fi pe deplin de încredere. Cu toate acestea, blockchain-ul poate rezolva cu ușurință problema și poate asigura o mai bună formare a tehnologiei AI.

Dacă lucrați la tehnologia AI, asigurați-vă că consultați infografia noastră blockchain, deoarece acoperă modul în care blockchain poate ajuta sectorul AI.

Infografie AI Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

18. Ce este interoperabilitatea Blockchain

Mulți dintre voi aveți întrebări cu privire la interoperabilitatea a două platforme blockchain. Practic, interoperabilitatea blockchain înseamnă că platformele dvs. blockchain pot comunica între ele, iar utilizatorii pot conecta mai multe platforme pentru a crea un ecosistem complet.

Această fabuloasă infografie blockchain acoperă tot ceea ce se referă la acest subiect, începând de la care sunt problemele principale și care sunt și beneficiile.

Interoperabilitate Blockchain - Tehnologie Cross Chain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

19. Blockchain pentru asistență medicală

Infografiile blockchain, în acest caz, sunt adaptate pentru cazuri de utilizare specifice ale tehnologiei. După cum puteți vedea în infografică, blockchain-ul poate aduce beneficii industriilor din domeniul sănătății în multe moduri. Mai mult, cea mai bună parte a acestui infografic este că explică ce provocări se confruntă cu asistența medicală în fiecare zi și cum blockchain-ul poate depăși fiecare provocare cu ușurință..

De asemenea, acoperă diferite moduri în care blockchain-ul pentru asistență medicală îl poate face mai eficient și mai bun dacă alegeți tehnologia.

Blockchain pentru asistență medicală: cazuri de utilizare și aplicații

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

20. Finanțarea comerțului: elemente de bază și probleme

Infografiile noastre blockchain pentru finanțarea comerțului acoperă problemele acestui sector. Înainte de a putea evalua modul în care blockchain-ul poate ajuta această industrie, trebuie să știți unde necesită ajutor.

Dacă nu știți problema industriei dvs. de finanțare comercială, infografia noastră vă poate ajuta.

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Trade Finance

Blockchain pentru finanțarea comerțului

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

21. Identitatea digitală: o explicație simplă

Platformele online preluează încet lumea, iar acum necesită identități digitale pentru a ne ajuta să ne eficientizăm activitățile zilnice online mai eficient. Cu toate acestea, întrucât securitatea cibernetică rămâne în urmă în multe privințe, este evident că avem nevoie de ceva mai sigur.

Prin urmare, blockchain intră în joc. În realitate, am încercat să acoperim infografia noastră blockchain pe baza modului în care blockchain poate ajuta acest sector. Așadar, consultați ghidul nostru complet pentru a afla mai multe despre el.

Blockchain de identitate digitală

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

22. Elementele esențiale ale lanțului de aprovizionare

Infografia noastră blockchain din lanțul de aprovizionare acoperă elementele esențiale ale gestionării lanțului de aprovizionare. Face parte din ghidul nostru lung pentru blockchain pentru lanțul de aprovizionare. În articol există încă trei infografii blockchain suplimentare, care vă oferă o scurtă descriere a modului în care blockchainul poate ajuta această industrie.

Oricum, în această infografică cu tehnologie blockchain, veți vedea ce este managementul lanțului de aprovizionare și cum funcționează în realitate. Mai mult, puteți obține, de asemenea, informații despre care sunt problemele tipice cu care se confruntă acest sector, care necesită blockchain-ul pentru a salva ziua.

Inscrie-te acum:Curs Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

blockchain pentru infografice de gestionare a lanțului de aprovizionare

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

23. Cum să deveniți expert certificat în blockchain?

Apoi, în lista noastră infografică blockchain am devenit experți certificați în blockchain. Următoarea discuție își propune să sublinieze un ghid detaliat privind calea profesională recomandată în tehnologia Blockchain. Cititorii ar putea găsi o imagine de ansamblu de bază a unei cariere în tehnologia Blockchain, împreună cu beneficiile acesteia. În plus, discuția ar contura diferitele opțiuni de carieră pe care le-ați putea explora ca expert certificat în Blockchain.

Cu toate acestea, cel mai promițător punct culminant al discuției ar fi informațiile despre detaliile de bază ale certificării de experți certificate Blockchain. Apoi, cititorii ar putea afla o schiță a celor mai bune practici pentru a începe să învețe tehnologia Blockchain și să se pregătească pentru examenul de certificare a experților. Puteți afla mai multe din modul de a deveni expert certificat în ghidul blockchain. Deci, verificați-l.

Inscrie-te acum:Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Cum să devii expert certificat în blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. cum să devii un expert certificat în blockchain

24. Poate fi blocat Blockchain?

Blockchain-ul poate fi hacked sau nu, este o întrebare destul de complicată, pentru început. Tehnologia în sine este mult mai superioară oricăror altele de până acum. Și, după cum știm, este încă destul de nou pentru clubul de tehnologie. Astfel, va avea cu siguranță și câteva defecte. Prin urmare, în acest ghid vom discuta despre scenariile posibile în care blockchain-ul poate deveni vulnerabil și cum puteți încerca să îl preveniți.

Vreau sa stiu? Consultați ghidul blockchain poate fi piratat chiar acum!

Blockchain-ul poate fi piratat

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. blockchain poate fi piratat

25. Evaluarea riscului tehnologiei blockchain

Infografiile blockchain, în acest caz, acoperă toți factorii de risc ai acestei tehnologii. Dacă doriți să obțineți o cunoaștere completă a diferitelor tipuri de factori de risc cu care vă puteți confrunta, ar trebui să verificați acesta.

Ghidul de evaluare a riscului pentru întreprindere blcokchain este mai detaliat, oferindu-vă informații detaliate despre fiecare problemă și chiar vă permite să știți cum puteți să o depășiți. Deci, asigurați-vă că verificați și asta.

EVALUAREA RISCULUI BLOCKCHAIN

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

26. EOSIO DApp Peisaj

Dacă sunteți fan EOS, atunci acest infografic îmbogățit vizual este cu siguranță pentru dvs. În aceasta, am enumerat 44 dApp-uri bazate pe EOS. Toate aplicațiile dOS EOS sunt împărțite în 13 categorii pentru a vă ajuta să găsiți cea preferată din listă.

Aceste categorii includ – jocuri, piață, transporturi, schimburi, comerț electronic, asistență medicală, mass-media, securitate și multe altele.

EOS dApps Infographic

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

27. Când se folosește Blockchain?

Este esențial să înțelegem că blockchain-ul, chiar dacă, foarte promițător, nu poate rezolva fiecare problemă de acolo. Nu este pilula magică pe care o aștepta fiecare industrie. De fapt, sunt mulți oameni care cred că blockchain-ul nu este pregătit pentru nicio industrie de acolo. Acest lucru ar putea fi parțial adevărat, deoarece blockchain-ul trebuie să fie mai matur înainte de a putea fi cu adevărat util pentru întreprinderile care tranzitează de la procesele tradiționale.

Deci, trebuie să înțelegeți când ar trebui să utilizați blockchain și când nu ar trebui. Această infografie se concentrează exclusiv pe asta. Iată un link către ghid când se folosește blockchain. Asigurați-vă că ați verificat-o.

când să utilizați blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. când să utilizați blockchain

28. Aplicarea și limitările Stablecoin

Stablecoins sunt susținute practic de active reale și tind să ofere mai multă stabilitate pe termen lung. Cu toate acestea, mulți dintre voi ar putea fi confuzi cu privire la aplicarea acestui tip de monedă. De aceea, am acoperit diferitele aplicații ale stablecoinului în infografiile blockchain.

De asemenea, există anumite limitări. Puteți verifica și cele din infografia tehnologiei blockchain.

aplicații stablecoins și proiecte infografice

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

29. STO vs. ICO

Mulți dintre voi nu știu diferența dintre STO și ICO. Deci, pentru a rezolva toată confuzia dvs., am creat infografia, evidențiind diferența solidă dintre aceste două. De asemenea, vă va ajuta să înțelegeți de ce STO este mai bun decât ICO și cum puteți utiliza acest lucru în sistemul dvs..

infografie sto vs ico

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

30. Top 30 de companii de capital de risc care investesc în blockchain

Vrei să știi cine investește în blockchain? Ei bine, avem răspunsul la asta. Infografia noastră minunată prezintă primii 30 de investitori în blockchain de capital de risc din această nișă.

Mai mult decât atât, puteți afla, de asemenea, în ce parte a lumii locuiesc aceste firme de capital de risc și cum impactul blockchain-ului asupra întregii lumi, nu doar asupra unei zone selective.

Top 30 de investitori Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. Centralizat Vs Sisteme Descentralizate

Lista noastră de infografii Blockchain – Sugestii?

Am ajuns la sfârșitul celor mai bune 30 de infografii blockchain vizual. Comentează mai jos și anunță-ne care este preferatul tău. Vrei să acoperim mai multe dintre aceste infografii blockchain? Ce mai astepti? Împărtășiți-vă gândurile pentru că ascultăm!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me