blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

Codefi Activate lansează aplicația de stocare Filecoin

de James Beck 20 octombrie 2020 Postat pe 20 octombrie 2020

Captură de ecran la 20 octombrie 14 28 30

Aplicația web și API-ul Filecoin Storage, dezvoltat de Codefi Activate, permite descoperirea prețurilor pentru stocarea descentralizată.

Astăzi Activează Codefi lansat Depozitare Filecoin pentru a oferi cea mai bună vizualizare a pieței de stocare descentralizată Filecoin, accesibilă atât printr-o aplicație web, cât și printr-un API. Scopul este de a face descoperirea prețurilor pentru stocarea în rețeaua Filecoin simplă și transparentă.

Aplicația Filecoin Storage este formată dintr-o piață simplă, care poate fi căutată, care permite participanților la ecosistem să obțină o imagine completă a pieței de stocare Filecoin și permite clienților să filtreze, să sorteze și să găsească cei mai buni mineri pentru nevoile lor. Minerii Filecoin, care oferă servicii de stocare a datelor, pot folosi aplicația pentru a-și anunța prețurile și disponibilitatea pe o piață navigată de clienți, care se angajează cu minerii pentru a stoca și prelua date prin oferte de stocare.

Cum funcționează piața de stocare Filecoin

Filecoin este o rețea peer-to-peer care stochează date, cu stimulente economice încorporate pentru a se asigura că fișierele sunt stocate în mod fiabil în timp. Stocarea descentralizată este un element critic al stivei Web3, iar platforma de stocare Filecoin de pe Codefi Activate va facilita o piață activă pentru stabilirea prețurilor și achiziționarea stocării în criptomoneda nativă a Filecoin, FIL. 

În Filecoin, utilizatorii plătesc mineri de stocare pentru a-și stoca fișierele. Minerii rulează software și hardware pentru a stoca fișiere pentru clienți și sunt despăgubiți pentru acest lucru. Oricine dorește să-și stocheze fișierele sau să fie plătit pentru stocarea fișierelor altor utilizatori se poate alătura Filecoin. Stocarea și prețurile disponibile nu sunt controlate de nicio companie. În schimb, Filecoin facilitează piețe deschise pentru stocarea și recuperarea fișierelor la care oricine poate participa. 

Explorează aplicația de stocare Filecoin pe Codefi Activate

Filecoin Storage oferă o vizualizare completă a pieței de stocare Filecoin, accesibilă atât printr-o aplicație web, cât și printr-un API. Aplicația interogează toți minerii activi și stochează informații relevante, inclusiv ID-ul contului minerului, capacitatea de stocare pe care o oferă, prețul lunar pe gibibyte, locația lor și un scor de reputație.

Captură de ecran la 20 octombrie 14-28-30.png

Reputația este un scor care reprezintă eficacitatea furnizorilor de stocare: capacitatea lor de a furniza cantități mari de stocare, de a menține erori de la zero la minim, de a efectua tranzacții și de a menține prețuri competitive. Scorul este pe o scară 0-100, unde un scor 0 reflectă un furnizor de stocare eșuat și un scor 100 reprezintă cel mai bun scor posibil. Incluse în scor sunt numărul de oferte active verificate, erori, puterea minieră disponibilă și prețul cerut pentru stocarea minerului în raport cu prețul mediu oferit în rețea.. 

Versiunea actuală a scorului reputației este un calcul ponderat simplu bazat pe: 

Captură de ecran la 20 oct. 16-01-21.png

Utilizatorii care caută spațiu de stocare pot interoga piața și pot accesa un anumit miner pentru a afla câte oferte de succes a procesat minerul, defecțiunile pe care le-au experimentat și chiar pot construi o „ofertă de stocare” direct din aplicație. Acordul de stocare poate fi apoi trimis prin intermediul unui client Lotus și, dacă este acceptat, poate începe un contract activ în rețeaua Filecoin.

Captură de ecran la 20 octombrie 14-33-33.png

Pasii urmatori

Codefi Activate este încântat să contribuie la lansarea istorică a Filecoin și dornic să sprijine și să se angajeze cu comunitatea! Vă rog să întindeți mâna dacă aveți întrebări sau doriți acces API la datele de stocare Filecoin. Și fii atent la lansarea podului DeFi mai târziu în acest trimestru.

Filecoin Storage este acum live!

Rețeaua principală Filecoin a intrat în funcțiune săptămâna trecută și piața de stocare Filecoin este acum disponibilă pentru utilizare pe Codefi Activate. 

Vedeți piața de stocare pentru FIL

Despre Codefi Activate

Codefi Activate este o platformă care facilitează lansarea rețelelor descentralizate și accelerează participarea utilizatorilor de rețea. Misiunea sa este de a elimina complexitatea participării la rețele descentralizate prin facilitarea interacțiunilor dintre utilizatorii de rețea, facilitatori și creatori. Tabloul de bord Activare oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu macroeconomică a rețelei respective. Acest tablou de bord distinge și prezintă informații de rețea live, astfel încât un utilizator să poată înțelege ce acțiune viitoare să ia cu jetoanele sale.

Anunț clienți DeFiFilecoin Stocare Filecoin Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me