Vă invităm la un alt eveniment digital virtual, încă interesant, Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference.

Acest eveniment de gestionare a blockchain-ului va apărea 8+ vorbitori, peste 1000 de participanți și peste 3 subiecte.

Blockchain-ul se află în centrul inovației. Este o tehnologie inovatoare care permite companiilor să facă mai mult fără a fi nevoie să își schimbe complet procesul de lucru. Faptul că procesul de afaceri al întreprinderii poate fi derulat într-un mod de încredere și colaborativ este un lucru important! Tehnologia blockchain ne poate ajuta să înfruntăm situația economică critică. Pentru ca toate acestea să se întâmple, liderii din industrie și factorii de decizie în afaceri trebuie să înțeleagă fundamentul tehnologiei blockchain.

Deci, de ce vorbim totul despre asta? Pentru că vă prezentăm Conferința virtuală privind strategia și managementul blockchain-urilor pentru întreprinderi – o conferință de strategie blockchain în care veți înțelege elementele fundamentale de bază, care sunt luate în considerare de factorii de decizie ai întreprinderii. Aceste elemente îi ajută să identifice cele mai bune cazuri de utilizare posibile pentru ecosistemul lor de afaceri.

Participând la conferință, veți putea asista la cea mai bună lucrare a paneliștilor și a vorbitorilor conferinței, deoarece își împărtășesc experiența cu privire la modul în care funcționează platforma sofisticată și aplicațiile bazate pe blockchain..

Programul evenimentului

Caracteristicile difuzoarelor nu sunt încă stabilite. Acesta va fi actualizat în curând, așa că verificați din nou spațiul în câteva zile!

Caracteristici Difuzoare

Caracteristicile difuzoarelor nu sunt încă stabilite. Acesta va fi actualizat în curând, așa că verificați din nou spațiul în câteva zile!

Subiecte acoperite

Vor fi 3 sesiuni în conferința virtuală.

Sesiunea 1 – Decizia pentru Blockchain

Blockchain a avut inițial scopul de a rezolva pericolele din industria financiară, dar de acum, este mai mult văzut în acțiune prin criptomonede. Utilizarea crescută a criptomonedelor a văzut căderea mai multor criptos, deoarece încearcă să nu rezolve o problemă unică. În ceea ce privește tehnologia blockchain, a reușit să influențeze alte sectoare industriale cu avantajul și utilitatea sa.

Cel mai evident motiv pentru proiectele blockchain eșuate este modul în care proiectul este gestionat de la început. Startup-urile nu au reușit să aibă o viziune clară a lacunelor tehnice, a limitărilor și a obstacolelor. De asemenea, nu înțeleg dinamica cererii pieței, creând produse blockchain care nu sunt sincronizate cu cererea pieței. În acest caz, utilizarea blockchain-ului nu produce beneficii și poate duce la pierderea de timp și efort din partea dezvoltatorului.

În această secțiune, vorbitorii își vor împărtăși experiența folosind învățarea și experimentarea din viața reală. Acestea vă vor arăta cum să planificați și să executați proiectul utilizând tehnologia blockchain în modul corect.

Sesiunea 2 – Construirea cazului de afaceri

Blockchain este o tehnologie destul de nouă și necesită încă timp pentru a se stabili. Asta înseamnă că veți avea mai greu să convingeți conducerea și șeful pentru gestionarea și implementarea bugetului.

Mai mult decât atât, trebuie să vă ocupați de concurenții interni care au un timp destul de ușor atunci când vine vorba de alocațiile bugetare. De exemplu, echipa de vânzări poate arăta cum alocarea bugetară poate duce la creșterea veniturilor. Echipa de marketing este, de asemenea, în largul său atunci când vine vorba de implementare, deoarece poate împărtăși modul în care îmbunătățirea sau alocarea bugetului poate însemna o cotă de piață mai bună. Dar ce zici de blockchain? Cum schimbă afacerea și aduce beneficii?

Ca cineva care lucrează la un proiect blockchain, nu numai că trebuie să înțelegeți factorii cheie de evaluare, ci și să dobândiți cunoștințe mai bune despre beneficiile tangibile și intangibile ale utilizării tehnologiei blockcahin în procesul de afaceri. De asemenea, trebuie să prezentați cum va avea impact asupra relațiilor comerciale de lungă durată. Arătarea tuturor acestora este o mare provocare, care este mult mai complexă decât a arăta beneficii cu numerele.

Pentru a vă ajuta să gestionați mai bine cazurile de afaceri folosind tehnologia blockchain, difuzoarele vor prezenta modul în care diferitele companii din întreaga lume prezintă și măsoară impactul blockchain asupra afacerii lor. Acestea vor acoperi, de asemenea, beneficii intangibile, inclusiv colaborarea, responsabilitatea, fiabilitatea și încrederea. Acești patru factori pot aduce beneficii tangibile afacerii.

Sesiunea 3 – Comunicare și marketing

Ultimul pas este comunicarea beneficiilor partenerilor dvs. de afaceri, inclusiv lanțului de aprovizionare. Provocarea constă în comunicarea și comercializarea eficientă a proiectului dvs. blockchain în timp ce lucrați în spatele ușii pentru o perioadă lungă de timp. Aceste comunicări trebuie să fie în timp util și eficiente; în caz contrar, ar deveni greu să convingem părțile interesate.

Aspectul comunicării trebuie gestionat, atât intern, cât și extern. Manevrarea externă va asigura o comunicare ușoară între jucători care va fi îmbarcată.

În această sesiune, experții din industrie își vor împărtăși experiența atunci când vine vorba de gestionarea comunicării între diferiții actori ai companiei.

Alătură-te acum!

Deci ce mai aștepți? Alătură-te conferinței virtuale despre strategia și managementul blockchain-ului de întreprindere prin confortul camerei tale!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me