blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

ConsenSys achiziționează cvorumul lui J.P. Morgan pentru a avansa adoptarea blockchainului pentru întreprinderi

Tocmai anunțat, baza de cod open source JPM Quorum va fi acum întreținută de ConsenSys și compatibilizată cu alte produse de întreprindere. De ConsenSys 25 august 2020 Postat pe 25 august 2020

cvorum apăsați 01

Ce se întâmplă

La 25 august 2020, JP Morgan și ConsenSys au anunțat că proiectul open source Quorum va fi achiziționat și gestionat de ConsenSys ca parte a unei investiții strategice de către JPM. 

Achiziția este un pas major în accelerarea adoptării de către întreprindere a tehnologiei blockchain și a soluțiilor bazate pe Ethereum. Utilizând Quorum cu celelalte oferte de produse ale companiei ConsenSys, companiile pot construi soluții extrem de personalizabile, sigure și performante.

  • Citiți comunicatul de presă
  • Vizitați noul site web Quorum

Ce este ConsenSys Quorum?

Cu acest anunț, ConsenSys este încântat să anunțe noua sa ofertă de protocol open source, ConsenSys Quorum. ConsenSys Quorum este un strat de protocol open source care servește ca bază pentru companii pentru a construi soluții de întreprindere publice sau private bazate pe Ethereum. ConsenSys Quorum este alcătuit din patru straturi de bază de cod open source: software client, gestionarea tranzacțiilor private, semnarea tranzacțiilor externe și instrumente suplimentare.

blocare cvorum apăsați 03

Pentru ajutor cu implementarea și întreținerea stratului open source, dezvoltatorii și companiile pot solicita asistență pe bază de abonament de la ConsenSys Quorum Support. Echipa noastră de asistență este formată din dezvoltatori și colaboratori experți în toate proiectele open source din cadrul ConsenSys Quorum.

În plus față de stratul open source, dezvoltatorii și companiile pot implementa, de asemenea, o gamă de caracteristici de produs de nivel instituțional dezvoltate de ConsenSys pentru a permite tokenizarea și gestionarea activelor, plăți, gestionarea documentelor, optimizarea fluxului de lucru, respectarea riscurilor și multe altele.

icoana consensys plexus rotundă Seminar web 16 septembrie: Introducere în ConsenSys Quorum Înregistrați-vă acum

Ce înseamnă achiziția pentru companii și dezvoltatori

Achiziționarea Quorum de către ConsenSys indică un pas important în angajamentul ecosistemului față de adoptarea și dezvoltarea întreprinderii. Cu Quorum, ConsenSys își va extinde ofertele Ethereum pentru întreprindere în trei moduri principale: 1) angajamentul pentru dezvoltarea open source, 2) evoluția și dezvoltarea aliniate atât pentru soluțiile pentru întreprinderi private, cât și pentru cele publice și 3) caracteristici mai robuste la nivel de producție pe lângă open baze de cod sursă.

Angajament pentru dezvoltarea open source

Sub ConsenSys, ConsenSys Quorum va rămâne o bază de cod open source, disponibilă pentru oricine să înceapă construirea de aplicații de producție. Documentația robustă va fi menținută de echipa de ingineri ai protocolului ConsenSys. ConsenSys Quorum va continua lunga istorie a dezvoltării protocolului open source ConsenSys, în special cu dezvoltarea continuă a Hyperledger Besu, clientul Ethereum compatibil cu rețeaua principală.

ConsenSys oferă, de asemenea, abonamente de asistență pentru ConsenSys Quorum pentru a accelera timpul de lansare pe piață și pentru a oferi încredere în rețelele de producție. Scopul este de a asigura capacitatea de a construi soluții bazate pe blockchain rămâne fără permisiune, oferind în același timp servicii de asistență pentru a accelera adoptarea, dacă este necesar.

Soluții pentru întreprinderi private și publice

Până în prezent, ConsenSys a întreținut Hyperledger Besu, un client Enterprise Ethereum compatibil cu rețeaua principală. În cadrul JPM, Quorum a susținut numeroase soluții de nivel enterprise pentru rețele private bazate pe Ethereum. Odată cu achiziția, ConsenSys Quorum va alinia dezvoltarea atât a soluțiilor de întreprindere cu permisiune privată, cât și a celor compatibile cu rețeaua principală, permițând o evoluție mai completă și mai robustă a tehnologiei blockchain în rândul companiilor. În viitorul apropiat, ConsenSys va depune eforturi pentru a face GoQuorum interoperabil cu Hyperledger Besu, alinindu-se la viziunea ConsenSys de a permite atât cazuri de utilizare a rețelei private, cât și publice..

Caracteristici și servicii de calitate producție

Odată cu achiziția, ConsenSys va accelera dezvoltarea unei suite de produse care rulează pe stratul de protocol open source ConsenSys Quorum. Aceste module de produse permit o abordare configurabilă a aplicațiilor de întreprindere, permițând companiilor din toate sectoarele să construiască soluții foarte personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice. Intenția acestor module de produs – asociată cu natura open source a bazelor de cod ConsenSys Quorum – este de a deschide ușile pentru adoptarea teoretică a afacerilor nelimitate. 

În ansamblu, achiziția Quorum consolidează ConsenSys ca sursă ideală pentru întreprinderile care doresc să afle mai multe despre, să exploreze opțiuni și, eventual, să construiască soluții de producție care să se potrivească nevoilor lor de afaceri..

O privire detaliată la ConsenSys Quorum: Stratul complet de protocol open source Blockchain pentru afaceri

Odată cu anunțul achiziției, dezvoltatorii ConsenSys Quorum vor avea de ales între două stive open source pe care să se bazeze: GoQuorum bazat pe Go sau Hyperledger Besu bazat pe Java. 

Stiva bazată pe Go (cunoscută anterior ca „Quorum” sub JPM) include software-ul client GoQuorum, managerul de tranzacții private Tessera și managerul de chei private EthSigner. Stiva Hyperledger Besu bazată pe Java va consta din aceleași proiecte cunoscute și utilizate de ConsenSys astăzi, recategorizate în ConsorSys Quorum. Stiva bazată pe Java include software-ul client Hyperledger Besu, managerul de tranzacții private Orion și semnatorul de tranzacții extern EthSigner.

ConsenSys Quorum Open Source Layer

Odată cu anunțul achiziției, Hyperledger Besu, Orion, EthSigner vor fi incluse în oferta ConsenSys Quorum, împreună cu GoQuorum și Tessera. După cum sa menționat mai sus, ConsenSys Quorum va oferi acum dezvoltatorilor opțiunea de a alege între GoQuorum bazat pe Go sau stive Hyperledger Besu bazate pe Java. În viitorul apropiat, vom adăuga funcționalități suplimentare la Quorum, îmbunătățind experiența dezvoltatorului și oferind funcționalitate cu valoare adăugată în continuare în stivă.

PegaSys Orchestrate se va alătura pachetului de aplicații Codefi ca Codefi Orchestrate, o colecție de componente tehnice de bază pentru fiecare soluție blockchain de întreprindere. Codefi Orchestrate va include capabilitățile extinse pentru a accelera producția de soluții blockchain pentru întreprinderi, pentru a reduce costurile de dezvoltare și pentru a accelera timpul de introducere pe piață. Va conecta o serie de module și caracteristici ale produsului Codefi cu stratul de protocol open source Quorum.

PegaSys Plus va fi înlocuit de ConsenSys Quorum Support, un serviciu de asistență bazat pe abonament care oferă dezvoltatorilor și companiilor asistență la cerere pentru proiectele de protocol open source Quorum. ConsenSys Quorum Support oferă, de asemenea, pluginuri, care extind clientul Hyperledger Besu Ethereum și oferă funcționalități pentru a răspunde cerințelor suplimentare ale întreprinderii.

PegaSys Teku și R&D nu va merge nicăieri. În lunile următoare, ei vor locui în altă parte în cadrul ConsenSys, dar munca va continua neîntreruptă. Deocamdată, pot fi găsite în continuare pe Site-ul PegaSys.

Evoluția și accelerarea adoptării întreprinderii cu ConsenSys Quorum

ConsenSys construiește o suită de produse care pot fi construite pe stratul de protocol open source ConsenSys Quorum. Aceste module de produse permit companiilor să construiască soluții personalizabile optimizate pentru nevoile lor specifice din industrie. Printre alte caracteristici, aceste module de funcții permit tokenizarea și gestionarea activelor, plăți, gestionarea documentelor, optimizarea fluxului de lucru și respectarea riscurilor.

Modulele de produs pentru întreprindere sunt compatibile cu stratul open source Quorum prin Codefi Orchestrate. Orchestrate permite companiilor să construiască aplicații bazate pe blockchain prin simplificarea dezvoltării și conectivității aplicațiilor de business cu blockchain-ul Ethereum.

icoana consensys plexus rotundă Explorează modulele noastre de produse pentru întreprindere Explorează ConsenSys Quorum Enterprise Stack

Cum să începeți cu ConsenSys Quorum 

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe cu Quorum, fie ca dezvoltator, fie ca afacere, poate fi găsit pe site-ul ConsenSys Quorum. Pagina noastră pentru dezvoltatori include informații suplimentare despre bazele de cod open source și linkuri către documentația noastră. Pagina noastră de produse explică modulele de produse disponibile în partea de sus a Quorum și informațiile de contact pentru a începe să construiască aplicații de companie în partea de sus a Quorum. Dacă sunteți o întreprindere sau un dezvoltator care caută asistență practică, contactați-ne aici.

icoana consensys plexus rotundă Începeți cu ConsenSys Quorum Începeți

Alaturati-va comunitatii noastre:

Anunț de produs Buletin informativ Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.Ethereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me