blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys achiziționează platforma Quorum® de la J.P. Morgan

ConsenSys a anunțat astăzi achiziția Quorum®, o variantă de întreprindere a blockchain-ului Ethereum dezvoltat de J.P. Morgan. De ConsenSys 25 august 2020 Postat pe 25 august 2020

cvorum apăsați 01

NEW YORK, NY, 25 august 2020—ConsenSys, o companie de software blockchain lider în industrie, a anunțat astăzi achiziția Cvorum®, o variantă de întreprindere a blockchain-ului Ethereum dezvoltată de J.P. Morgan (NYSE: JPM). Odată cu adăugarea Quorum, ConsenSys oferă acum o gamă completă de produse, servicii și asistență pentru Quorum, accelerând disponibilitatea caracteristicilor și capabilităților – cum ar fi funcționalitatea activelor digitale și gestionarea documentelor. 

J.P.Morgan și ConsenSys sunt două organizații de frunte în Enterprise Ethereum și au o lungă istorie de colaborare după ce au condus crearea Enterprise Ethereum Alliance, ajutând la aducerea unui client Mainnet Ethereum, Hyperledger Besu, la Linux Foundation și lucrează împreună la aplicații din industrie construite pe Quorum, cum ar fi komgo și Covantis. De la lansarea Quorum în 2016, ConsenSys și J.P.Morgan au colaborat pentru a face din Ethereum platforma preferată pentru întreprinderile care construiesc rețele de afaceri sigure și personalizabile la scară largă..

„Crearea Quorum a fost o premieră pentru J.P. Morgan, atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea propriului protocol blockchain, cât și a software-ului de sursă deschisă pentru comunitatea de dezvoltatori”, a declarat Umar Farooq, șef global Blockchain, JP Morgan. „Suntem incredibil de mândri de utilizarea Quorum în ultimii ani și suntem încântați să avem ConsenSys ca partener pentru a duce mai departe viziunea.” 

ConsenSys va îmbina foaia de parcurs existentă pentru ingineria protocolului cu Quorum, valorificând cele mai bune dintre ambele baze de cod. Toată tehnologia de protocol Enterprise Ethereum de la ConsenSys va intra sub marca ConsenSys Quorum, iar dezvoltatorii vor avea opțiunea de a-și alege stiva tehnologică de bază. Cvorumul va rămâne open source și va deveni interoperabil cu celelalte produse blockchain de vârf ale ConsenSys, cum ar fi suita de aplicații Codefi pentru finanțe și comerț. J.P. Morgan va fi clientul funcțiilor și serviciilor avansate ale ConsenSys implementate pe Quorum.

„Chiar înainte ca primul bloc de pe Ethereum să fie extras și să se formeze ConsenSys, am colaborat cu J.P. Morgan la dovezile de concept și sisteme de producție Ethereum. Suntem extrem de încântați să introducem Quorum în stiva ConsenSys Enterprise Ethereum și așteptăm cu nerăbdare să ne unim clientul Enterprise Ethereum cu sediul la Hyperledger Besu cu Quorum și să sprijinim toate instalațiile Quorum la nivel global. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru multifacetic cu J.P. Morgan timp de mulți ani și să deschidem o epocă de compatibilitate între întreprinderi și rețele principale ”, a declarat Joseph Lubin, fondator și CEO al ConsenSys și co-creator al Ethereum. 

Pe lângă achiziționarea de către ConsenSys a cvorumului, J.P.Morgan a făcut o investiție strategică în ConsenSys pentru a-și sprijini misiunea de a ajuta dezvoltatorii să construiască rețele de generația următoare și să permită întreprinderilor să lanseze infrastructuri financiare mai puternice.

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Codefi, MetaMask, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați https://consensys.net/.

Despre J.P. Morgan’s Corporate & Bancă de investiții

Compania J.P. Morgan & Investment Bank este un lider global în sectorul bancar, piețelor și serviciilor de valori mobiliare. Cele mai importante corporații, guverne și instituții din lume ne încredințează afacerile lor în peste 100 de țări. Cu 27 de miliarde de dolari de active aflate în custodie și 607 miliarde de dolari în depozite, Corporate & Banca de investiții oferă consiliere strategică, crește capital, gestionează riscurile și extinde lichiditatea pe piețele din întreaga lume. Mai multe informații despre J.P.Morgan sunt disponibile la www.jpmorgan.com

Anunț de produs Buletin informativ Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.Ethereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me