blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys achiziționează Truffle Suite

Echipa din spatele celor mai utilizate instrumente de dezvoltare blockchain se alătură ConsenSysby ConsenSys 17 noiembrie 2020Publicat pe 17 noiembrie 2020

Trufa cu produsele ConsenSys 3

NEW YORK, 17 noiembrie 2020 – ConsenSys a dobândit echipa și tehnologia Trufa. Printre cele mai utilizate instrumente de dezvoltare blockchain, Truffle Suite este un mediu de dezvoltare, un cadru de testare și o conductă de active, toate într-o singură. Condițiile achiziției nu au fost dezvăluite.

Cu Truffle, utilizatorii pot accesa compilarea, conectarea, implementarea și gestionarea binară a contractelor inteligente încorporate. Cu mai mult de 8,5 milioane de descărcări și o comunitate de dezvoltatori vibrantă, Truffle a fost mult timp favorita ecosistemului pentru dezvoltatorii noi și experimentați care caută instrumentele pentru a accelera contractul inteligent și procesul de dezvoltare a aplicațiilor front-end. Trufa a accelerat creșterea ecosistemului open source Ethereum ca unul dintre primele proiecte incubate de ConsenSys și, de atunci, a dezvoltat un număr dedicat de dezvoltatori. Odată cu integrarea cu succes a Truffle cu ConsenSys Quorum, Filecoin, și alte protocoale, Truffle își propune să adopte blockchain-ul la nivel global.

Bazat pe peste 1,3 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, Truffle Suite se angajează să facă dezvoltarea Solidity elegantă, productivă și sigură. Gratuit Cutii de trufe conțin module utile, contracte și biblioteci Solidity, vizualizări front-end și chiar exemple complete de aplicații dApp pentru a facilita dezvoltarea noilor dezvoltatori. Echipe de trufe permite echipelor de ingineri de toate dimensiunile să colaboreze la munca partajată în medii de testare pentru a se asigura că o aplicație funcționează înainte de a suporta costul de implementare pe mainnet Ethereum.

Adăugarea Truffle la pachetul de produse pentru dezvoltatori ConsenSys oferă clienților din întreprindere o gamă mai largă de servicii pentru a-și implementa aplicațiile cu încredere. Echipa va continua să construiască Truffle cu sprijinul echipelor de dezvoltare, inginerie și marketing de afaceri de la ConsenSys. Tehnologia trufelor va fi, de asemenea, utilizată de Quorum, Diligence și Infura. Inginerii blockchain și experții în dezvoltare din spatele Truffle vor continua să ridice experiența dezvoltatorilor de blockchain și să le ofere instrumente de dezvoltare de înaltă calitate, de calitate pentru întreprinderi.

„Truffle Suite este esențială pentru ca dezvoltatorii să înceapă pe Ethereum și Web3 și este de neprețuit pentru adoptarea tot mai mare a aplicațiilor Mainnet și a soluțiilor blockchain de întreprindere. Trufa va fi adesea pâlnie de top pentru toate produsele și serviciile noastre, deoarece aproape toți dezvoltatorii își încep călătoria de dezvoltare a contractelor inteligente cu Truffle Suite. Suntem încântați de integrări ulterioare cu suita de instrumente și aplicații pentru dezvoltatori ConsenSys “, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys.

Lansat în 2015, Truffle este o suită de dezvoltare concepută pentru a gestiona întregul flux de lucru al dezvoltatorilor de blockchain, de la dezvoltarea de contracte inteligente până la aplicația front-end, oferind cel mai popular cadru de dezvoltare pentru construirea pe blockchain-ul Ethereum bazat pe stele Github. 

Suita Truffle este alcătuită din următoarele elemente pentru a facilita dezvoltarea fără probleme a aplicațiilor dApp: 

  • Echipe de trufe – Simplifică fluxul de lucru al unei echipe, oferind un mediu de compilare și testare partajată pentru integrare continuă și permite unei echipe să monitorizeze tranzacțiile, starea și evenimentele contractelor inteligente desfășurate. De asemenea, permite prezentarea vizuală a datelor utile și notificări configurabile ale erorilor pentru o perspectivă critică.
  • Trufa – Mediul de dezvoltare real care integrează compilarea, testarea și implementarea contractelor inteligente.
  • Ganache – Un simulator de blockchain implementat local, Ganache are o interfață grafică de utilizator care poate simula rețele blockchain și permite testarea în direct a contractelor inteligente fără a necesita configurarea unor rețele de testare reale sau utilizarea unei rețele la distanță..   
  • Burniță – Un sortiment de biblioteci front-end care oferă componente utile pentru dezvoltarea aplicațiilor web care se pot conecta perfect cu contracte inteligente.

„Fiind cel mai popular cadru de dezvoltare Ethereum, este potrivit ca Truffle să facă parte din stiva de produse ConsenSys. Așteptăm cu nerăbdare să oferim soluții de nivel enterprise care să permită dezvoltatorilor să construiască și să implementeze sisteme blockchain folosind Ethereum și pe mai multe blockchain-uri ”, a declarat Tim Coulter, fondator al Trufa.   

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati trufflesuite.com.

Produsul suitei de trufe

A lua legatura: [e-mail protejat]

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me