blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys anunță lansarea jetonului de rețea SKALE pe platforma Codefi

Activate, de ConsenSys Codefi, este parteneriat cu N.O.D.E. Fundația va permite consumatorilor din țările calificate să cumpere, să utilizeze și să câștige recompense pe rețeaua SKALE. De ConsenSys 11 februarie 2020 Postat pe 11 februarie 2020

erou activ skale v3

New York, NY și San Francisco, CA  – Activati, de ConsenSys Codefi, este prima platformă concepută pentru a lansa rețele descentralizate și a permite clienților să achiziționeze, să gestioneze și să folosească jetoanele lor – totul într-o singură aplicație. Astăzi, Activate, împreună cu primul său client, SKALE, au anunțat lansarea viitoare a Rețeaua SKALE, o platformă de blockchain elastică descentralizată pentru scalarea în siguranță a dApp-urilor bazate pe Ethereum.

Activate, anunțat în octombrie 2019, stabilește standardul pentru achiziționarea, distribuția și utilizarea jetoanelor utilitare pentru boot-ul utilizării rețelei în stadiu incipient. Prin designul său unic de platformă, Activate necesită lansarea rețelelor și utilizarea acestora la sau imediat după vânzarea oricărui jeton pentru a lansa participanții. Mai mult, Activate se asigură că participanții nu pot pur și simplu întoarce jetoanele în scopuri speculative pasive, ci mai degrabă le cere să-și folosească jetoanele în scopul propus. 

În cazul rețelei SKALE, deținătorii de jetoane trebuie să contribuie la securitatea și scalabilitatea rețelei delegând sau servind ca validatori în rețea, câștigând astfel recompense. Scopul este de a crea o bază puternică de deținătoare de jetoane care sunt stimulate și, de fapt, solicitate programatic, să își folosească jetoanele în scopul propus, ceea ce ar trebui, la rândul său, să producă o lansare mai puternică a rețelei principale în T2 2020.

Activați Skale InlineImage 1

„Soluțiile de scalabilitate Layer-two aduc un flux de tranzacții rapid și extrem de flexibil pentru Ethereum. Rețeaua SKALE este o soluție de ultimă generație, care reprezintă o platformă configurabilă și cu costuri reduse, pentru dezvoltatori, pentru a permite executarea aproape instantanee a contractelor inteligente. Activate stabilește standardul pentru rețele de jetoane echitabile și distribuite la maxim, oferind în același timp un validator și o experiență de utilizator uniformă și consecventă pentru a se asigura că toți participanții interacționează semnificativ cu rețeaua SKALE – și rețelele descentralizate ale viitorului ”, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys Co-Creator al Ethereum.

Rețeaua SKALE este o rețea elastică blockchain care oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a furniza cu ușurință lanțuri complet descentralizate extrem de configurabile, care sunt instantanee compatibile cu Ethereum. Lanțurile SKALE pot executa timpi de blocare sub-secundă cu peste 2.000 de tranzacții pe secundă (tps) pe fiecare lanț și pot derula contracte inteligente full-state, pe lângă stocarea descentralizată și învățarea automată în EVM. Peste 35 de dApp-uri se dezvoltă în prezent pe SKALE, variind de la jocuri la DeFi la streaming audio și multe altele.

„Cu accent pe construirea dApp-urilor cu impact social, suntem deosebit de sensibili la costuri și rapiditate pe piață, deoarece înseamnă că dApp-urile noastre pot face mai bine, pentru mai mulți oameni, mai repede. Am întâlnit echipa SKALE la un hackathon și am funcționat aproape în cel mai scurt timp cu tranzacții secundare la un cost de gaz care a fost o mică parte din ceea ce era înainte “, a spus Jakub Wojciechowski, CTO al Alice.

Prin lansarea prin Activate, rețeaua SKALE își va descentraliza și distribui și mai mult securitatea, care se mândrește deja cu o bază impresionantă de suporteri care se angajează să participe la securitatea rețelei, inclusiv Blockchange, ConsenSys Labs, Galaxy Digital, Hashed, HashKey, Floodgate , Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia Venture Partners și Winklevoss Capital. Înființată de doi directori veterani de software de pornire cu mai multe ieșiri de succes, Jack O’Holleran și Stan Kladko, rețeaua SKALE este susținută de N.O.D.E. fundație.

Utilizatorii care aleg să participe la următoarea lansare a jetonului pe platforma Activare vor începe prin finalizarea procesului de verificare și licitare pentru achiziționarea de jetoane. Consumatorii verificați utilizează instrumentele încorporate Activate pentru a achiziționa, gestiona și juca jetoanele lor prin intermediul unor validatori terți responsabili de confirmarea tranzacțiilor în rețeaua SKALE. Deținătorii de jetoane vor câștiga recompense ca stimulent al rețelei pentru participarea lor, așa cum este stabilit de rețeaua SKALE. Activare oferă o experiență fără fricțiuni, cu interfețe intuitive, care vor permite utilizatorilor să își folosească simbolul în scopul propus.

„SKALE a fost într-adevăr un proiect născut dintr-o pasiune pentru extinderea ecosistemului Ethereum la un miliard de persoane în plus”, a spus Jack O’Holleran, cofondator, Rețeaua SKALE. „După ce am discutat cu echipa Activate, a devenit rapid clar că abordarea lor de a gestiona lansarea unei rețele a fost aliniată cu valorile noastre principale de a pune dezvoltatorii și sănătatea rețelei pe primul loc. Indiferent dacă aceasta înseamnă o experiență excelentă pentru utilizatorii deținătorilor de jetoane, verificarea completă a echipei și a tehnologiei sau asigurarea faptului că stimulentele echipei de bază sunt aliniate cu starea generală a rețelei. Suntem încântați să lucrăm cu ConsenSys Codefi pentru a arăta cum poate lansa o rețea de succes în beneficiul tuturor. ”

Cum să vă înscrieți în lista de așteptare

Înregistrați-vă pentru lansarea jetonului SKALE pe Activati și creați un cont în câteva secunde. Utilizatorii vor fi apoi îndrumați printr-un scurt proces de îmbarcare în care vor fi obligați să efectueze verificarea KYC și a ID-ului. După verificarea cu succes, li se va cere să completeze un scurt tutorial conceput pentru a testa înțelegerea lor despre rețeaua SKALE și simbolul SKALE. Odată finalizați pașii anteriori, utilizatorii vor fi eligibili să participe la lansarea jetonului SKALE atunci când va fi activat. 

Doar utilizatorii eligibili care au finalizat cu succes acest proces vor putea participa la lansarea jetonului live. 

 

Despre ConsenSys

ConsenSys este una dintre cele mai mari companii blockchain din lume, construind instrumentele, infrastructura și aplicațiile care alimentează rețeaua Ethereum. Din 2014, am simbolizat miliarde de dolari în active digitale, incluzând o gamă largă de produse de consum, monede stabile, imobiliare și instrumente financiare, alimentând zeci de miliarde de dolari în tranzacții bazate pe blockchain. Prin intermediul aplicațiilor noastre, am deservit sute de mii de utilizatori, de la bănci centrale și instituții financiare majore până la dezvoltatori și utilizatori de retail din rețeaua principală Ethereum. ConsenSys a construit și a lansat Codefi, un „sistem de operare” format din instrumente și servicii pentru a ajuta pe oricine – de la instituții financiare și întreprinderi mari, la antreprenori, dezvoltatori și rețele descentralizate – să beneficieze de transformarea digitală a infrastructurii, producției și distribuției lanțuri de valoare în comerț și finanțe. Bazat pe Ethereum, Codefi oferă posibilitatea de a digitaliza procesele de afaceri, plățile și activele, cum ar fi acțiuni, împrumuturi și imobiliare..

Despre SKALE

SKALE este o rețea elastică blockchain care oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a furniza cu ușurință lanțuri complet descentralizate extrem de configurabile, care sunt instantanee compatibile cu Ethereum. Lanțurile SKALE pot executa timpi de blocare sub-secundă, pot rula până la 2.000 tps pe lanț și pot derula contracte inteligente full-state în plus față de stocarea descentralizată, pot executa pachete și învățarea automată în EVM. Rețeaua SKALE este un proiect open source cu mulți colaboratori, inclusiv SKALE Labs, Inc. ale cărui birouri sunt în San Francisco, CA și Kharkiv, Ucraina. Susținătorii rețelei SKALE includ Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP și Winklevoss Capital. Rețeaua SKALE este susținută de validatori de top din lume, inclusiv Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs și Stake X, precum și jucătorii cheie de infrastructură Bison Trails. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.skale.network, @SkaleNetwork pe Twitter și @skaleofficial pe telegramă. 

DESPRE N.O.D.E. fundație & Anstalt

Fundația Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) este o entitate non-profit cu sediul în Liechtenstein creată pentru a îndeplini misiunea de a sprijini proiectul open source SKALE Network. Fundația este susținută de N.O.D.E. Anstalt, o filială de afaceri a Fundației. Fundația este susținută și de SKALE Labs, Inc. cu sediul în San Francisco, CA. SKALE Labs oferă sprijin rețelei contribuind la codul sursă deschisă, creșterea comunității și alte eforturi cheie pentru a facilita creșterea și adoptarea rețelei SKALE.

Persoane de contact media:

ConsenSys: [e-mail protejat] 

[e-mail protejat]

 

Anunț clienți CodefiSKALENewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me