blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys anunță sistemul de operare Codefi Blockchain pentru finanțe

Noua suită de produse împarte trei proiecte care demonstrează amploarea platformei sale. de ConsenSys 23 septembrie 2019 Postat pe 23 septembrie 2019

ConsenSys Codefi erou

Londra, Marea Britanie – La începutul acestei luni, ConsenSys a prezentat ConsenSys Codefi, un „sistem de operare” format din instrumente și servicii pentru a ajuta pe oricine – de la instituții financiare și întreprinderi mari, la antreprenori, dezvoltatori și rețele descentralizate – să beneficieze de transformarea digitală a infrastructurii, producției, și lanțuri de valoare de distribuție în comerț și finanțe. Bazat pe Ethereum, Codefi oferă posibilitatea de a digitaliza procesele de afaceri, plățile și activele, cum ar fi acțiuni, împrumuturi și imobiliare..

ConsenSys Codefi este o soluție cu mai multe fațete, cu potențialul de a debloca valoarea într-o gamă largă de industrii, permițând clienților să:

  • Incorporați autenticitatea, deficitul și programabilitatea nativă blockchain în fluxurile de lucru și activele, permițând guvernanța, conformitatea și stimulentele sistemului prin API-uri sigure și software scalabil, personalizabil
  • Activați instrumente financiare digitale pentru a crea și a dezvolta piețe cu potențial de lichiditate mai mare, costuri reduse de capital, acces la un investitor mai larg și la o bază de capital și îmbunătățirea alinierii stimulente între părțile interesate
  • Profitați de inovația de pionierat a ecosistemului Ethereum pentru a crea soluții blockchain compatibile, pregătite pentru producție, pentru cazuri de utilizare în sectoarele comerciale și financiare

Fiind una dintre cele mai vechi companii care a proiectat soluții blockchain pregătite pentru producție, ConsenSys a simbolizat miliarde de dolari în active digitale, inclusiv o gamă largă de produse de larg consum, valute, proprietăți imobiliare și instrumente financiare și a creat software și infrastructură care au permis zeci de miliarde de dolari în tranzacții bazate pe blockchain. ConsenSys a lucrat cu guverne, întreprinderi importante, start-up-uri și dezvoltatori pentru a digitaliza procesele de afaceri și magazinele de valoare, codificându-și astfel atributele din lumea reală și permițând proprietatea fracțională, liniile de produse extinse și noile modele de stimulare în rețelele de afaceri. 

Pentru a reflecta complexitatea și scara globală a afacerii, Codefi va fi condus în comun de la Londra Lex Sokolin și cu sediul în New York Pat Berarducci în calitate de co-șefi globali Fintech. 

„Folosind tehnologia Ethereum pentru a digitaliza procesele și activele de afaceri, ConsenSys a livrat în mod repetat soluții din viața reală care sunt mult mai bune – mai conforme, mai fiabile și mai rentabile – încât este clar că acesta este viitorul comerțului și finanțelor, ”Spune Patrick Berarducci, Co-Head Global Fintech al ConsenSys. „Dar, pentru a face acest lucru corect și pentru a demonstra viitorul, trebuie să optimizați totul, de la procesele de afaceri la straturile de conformitate, infrastructură și protocol. Este foarte greu și de aceea lansăm Codefi. Pentru a facilita accesul tuturor și pentru a accelera în cele din urmă viitorul comerțului și finanțelor descentralizate. ”

Lex Sokolin a adăugat: „În ultimul deceniu, inovațiile în Fintech și transformarea digitală a industriei financiare au dus la un acces mai larg la produsele financiare. Aceasta este o tendință de abilitare – mai mulți oameni și organizații pot plăti, economisi, împrumuta și investi în mod accesibil. Odată cu adoptarea globală a Ethereum ca blockchain programabil la alegere, vedem o oportunitate masivă de a ajuta clienții să beneficieze de infrastructura financiară de generația următoare, folosind Codefi pentru a reduce costurile de fabricație a produselor financiare și a le implementa la scară largă. ” 

Codefi este în dezvoltare în stealth de la începutul anului 2019 și este alcătuit dintr-o serie de echipe noi și existente care construiesc soluții Fintech într-o verticală unificată a afacerilor de finanțe și comerț cu ConsenSys. 

Codefi va include următoarele module: 

ConsenSys Codefi

Sistemul de operare blockchain pentru comerț și finanțe, creat pentru a optimiza procesele de afaceri și digitalizarea activelor și instrumentelor financiare

Active Codefi

O platformă pentru a crea, emite și gestiona ciclul de viață al activelor digitale, piețelor asociate și instrumentelor financiare digitale în rețelele publice sau autorizate blockchain

Plăți Codefi

O platformă pentru a trimite, primi și gestiona plăți și venituri în criptomonede într-un singur tablou de bord

Rețele Codefi

O suită de instrumente care împuternicesc pe oricine să utilizeze jetoane și să participe la rețele descentralizate

Date Codefi

Un motor de date, analize și gestionare a riscurilor pentru active digitale, jetoane blockchain publice și rețelele lor în creștere

Folosind amploarea și acoperirea ConsenSys, Codefi poate funcționa cu diferite profiluri organizaționale – de la instituții mari și organisme de reglementare, la emitenți de securitate digitală și manageri de investiții independenți, până la antreprenori care construiesc protocoale pentru finanțare descentralizată. Fiind singurul furnizor de blockchain care a ajuns atât în ​​rețelele publice, cât și în blockchain-urile private permise, Codefi a anunțat astăzi trei proiecte care demonstrează amploarea platformei sale: (1) o inițiativă pilot de tokenizare a titlurilor de teren cu Registrul funciar al Majestății Her Majesty, (2) un real implementarea tokenizării titlurilor imobiliare pentru Mata Capital și (3) lansarea unei metodologii deschise descentralizate de evaluare a riscului de împrumut, numită DeFi Score.  

1. Explorarea tokenizării activelor imobiliare cu Inițiativa digitală HMLR

ConsenSys a colaborat cu Registrul funciar HM (HMLR) pentru a dezvolta o dovadă a conceptului „Titlu Jeton”. Această lucrare a ajutat la informarea HMLR’s  Proiectul Digital Street și faza sa recentă de cercetare privind tokenizarea. Consensys este membru al comunității deschise de pe Digital Street, care explorează modul în care tehnologiile emergente pot aduce îmbunătățiri și inovații procesului de înregistrare a terenurilor și industriei mai largi.

ConsenSys a colaborat cu HM Land Registry pentru a prezenta modul în care proprietatea și investiția pot fi urmărite și schimbate mai ușor prin tokenizare. Echipe din cele două organizații au colaborat pentru a construi dovada de concept a titlului de titlu, ConsenSys oferind sfaturi tehnice cu privire la conceptele de tokenizare. 

„Software-ul ConsenSys Digital Assets reduce barierele în calea emiterii, deținerii și tranzacționării de active digitale, cum ar fi proprietăți imobiliare pentru oameni și organizații. Jetoanele de securitate bazate pe Ethereum reduc dramatic costurile de tranzacție și operaționale în comerț și finanțe și automatizează în mod transparent procesul de decontare prin contracte inteligente. Jetoanele conforme sunt codificate în conformitate cu cerințele de reglementare ale jurisdicției lor. Experiența noastră cu proiecte de tokenizare a titlurilor de teren în Dubai, Singapore și India, împreună cu emiterea de jetoane imobiliare în SUA, evidențiază expertiza echipei noastre și maturitatea platformelor de produse construite pe protocoale emergente de finanțare deschisă ”, a spus Lex Sokolin, Global Fintech Co-Head la ConsenSys.

2. Mata Capital, în parteneriat cu ConsenSys și Screeb, implementează o platformă blockchain pentru industria fondurilor imobiliare 

Mata Capital, un jucător independent în gestionarea fondurilor de investiții imobiliare cu aproximativ 600 de milioane de euro active în administrare, parteneriat în iulie 2019 cu ConsenSys și Screeb pentru a optimiza emiterea și gestionarea procesării registrelor de valori mobiliare pentru produsele sale de investiții imobiliare. Lansarea acestei noi platforme a fost realizată în parteneriat cu ConsenSys Codefi, un lider în dezvoltarea produselor software blockchain și Notari Screeb, un birou notarial din Franța care susține proiecte inovatoare în sectorul imobiliar.

„Tokenizarea ne va permite să oferim o lichiditate mai bună investitorilor noștri, în special pe piața secundară”, spune Baptiste Saint-Martin, manager de dezvoltare de produs la Mata Capital. „Inovația se află în centrul strategiei Mata Capital, după cum este ilustrat de implementarea recentă a unei platforme operaționale pentru securizarea tuturor informațiilor abonaților noștri”, adaugă Souleymane-Jean Galadima, director al polului de inovare și afaceri digitale la Mata Capital.

Această nouă platformă blockchain va fi utilizată pentru un proiect imobiliar, structurat într-o afacere de club, situată în arondismentul 15 din Paris, pentru un volum de investiții de 26 de milioane de euro. „Aceasta va fi cea mai mare operațiune tokenizată din Europa”, spune Baptiste Saint-Martin. În viitor, scopul său va fi să gestioneze toate operațiunile eligibile ale Mata Capital, care intenționează, de asemenea, să ofere această soluție white label partenerilor profesioniști din sectoarele financiar și / sau imobiliar. Pentru realizarea acestui proiect, Mata Capital s-a bazat pe expertiza ConsenSys și a produselor sale la cheie pentru tokenizarea activelor financiare marca albă. Produsele ConsenSys permit organizațiilor să își conecteze cu ușurință afacerile la rețelele distribuite, să implementeze și să gestioneze noi rețele blockchain, să citească și să scrie tranzacții sau să creeze și să gestioneze active digitale.

3. Lansarea scorului DeFi

ConsenSys Codefi lansează DeFi Score, o inițiativă de stabilire a unei singure valori pentru a evalua codul și riscul financiar în împrumuturile DeFi. Scorul DeFi este o metodologie open-source, bazată pe comunitate, pentru a ajuta utilizatorii să evalueze caracteristicile complexe de încredere și de risc, utilizând un model multi-factor care analizează contractele inteligente, garanțiile și riscurile de lichiditate. 

ConsenSys Codefi introduce DeFi Score ca metodologie open-source GitHub cu un eșantion de implementare de urmat și încurajarea comunităților de dezvoltatori Ethereum să extindă, să testeze și să utilizeze metodologia pe măsură ce DeFi se maturizează. DeFi Score a fost dezvoltat pentru a promova împrumuturile responsabile și pentru a spori înțelegerea în ceea ce privește riscurile tehnice și financiare care însoțesc platformele de creditare inteligente prin contract. Pentru mai multe informații, consultați postarea noastră medie. 

Despre ConsenSys:

ConsenSys este o companie blockchain dedicată transformării arhitecturii digitale a lumii către un internet de valoare mai deschis, mai inclusiv și mai sigur, denumit în mod obișnuit Web3. Cu o arhitectură de internet mai de încredere, ConsenSys ajută întreprinderile și guvernele să deblocheze noi modele și valoare de afaceri, să câștige eficiență printr-o infrastructură IT partajată și să utilizeze metode criptografice moderne pentru a proteja datele utilizatorilor privați. Prin afacerea noastră globală unică compusă dintr-un fond de risc și un incubator de pornire, un consultant Enterprise Ethereum și o academie educațională, ConsenSys construiește pentru viitorul descentralizat. 

Contact media:

[e-mail protejat]

Managementul activelor Piețe de capitaluri CodefiDeFiPlăți Anunț de produs Lansarea produsului Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivRaportul DeFi Ethereum Q3 2020Raport

Raportul DeFi Ethereum Q3 2020

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me