blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys anunță trei noi servicii SaaS Freemium pentru produse

Trei produse ConsenSys au început să ofere modele premium software-as-a-service clienților instrumentelor de dezvoltare populare Ethereum și a serviciilor de infrastructură. de ConsenSys 8 octombrie 2019 Postat pe 8 octombrie 2019

consensys anunță

Osaka, Japonia – În trimestrul III 2019, trei produse deținute de ConsenSys au anunțat noi modele Software-as-a-Service pentru a oferi clienților acorduri la nivel de serviciu, întrunind o piață maturizată pentru infrastructura, analiza și instrumentele pentru dezvoltatori Ethereum. Pe măsură ce piața serviciilor și instrumentelor bogate în funcții din Ethereum a avansat, la fel au crescut și nevoile clienților. În T3 2019, Infura, MythX și Alethio, a lansat servicii de abonament pentru a sprijini o gamă largă de oferte – de la începători la utilizarea la nivel de întreprindere, unele dintre cele mai utilizate servicii de securitate și infrastructură din rețeaua Ethereum cu infrastructură, analize de date și software de audit de securitate.

prezentat infura

Infura +: Infrastructură Ethereum îmbunătățită

Pe 17 iulie, furnizorul de infrastructură Ethereum Infura a lansat Infura +, un serviciu premium de abonament pentru API-ul Ethereum al Infura, oferind suport îmbunătățit pentru infrastructura Ethereum pentru aplicații de toate dimensiunile. Utilizatorii pot alege dintre opțiuni de servicii pe niveluri—Nucleu, dezvoltator, echipă și creștere — pentru a permite planul de dimensiuni adecvate pentru a aduce proiectul lor bazat pe Ethereum de la dovada de concept în producția globală. Pe baza cererii din partea comunității existente de utilizatori Infura, planurile plătite vor permite o utilizare zilnică sporită, SLA-uri personalizate și asistență pentru clienți îmbunătățită – inclusiv timpi de răspuns mai scurți – împreună cu gestionarea excesului de sarcini. Infura va menține în continuare un nivel gratuit pentru a încuraja în continuare dezvoltarea dezvoltatorilor și adoptarea tehnologiei blockchain și Web3.

Infura servește deja mii de dezvoltatori unici Ethereum și gestionează miliarde de cereri pe zi. Lansat în 2016 la DevCon2, Infura este cea mai robustă infrastructură ca serviciu care oferă acces fiabil și scalabil la Ethereum și IPFS (InterPlanetary File System). În ultimul an, Infura a menținut 99,95% disponibilitate. Pe măsură ce gama de proiecte în funcție de Infura pentru nevoile lor de infrastructură s-a extins, noile planuri de abonament vor contribui la menținerea acestui standard ridicat de servicii, adăugând în același timp mai multe caracteristici și opțiuni de personalizare. Cu Infura +, utilizatorii pot accesa chiar și serviciul de cont din aceeași zi pentru a ajuta la menținerea funcționalității aplicațiilor gata de producție.  

Co-fondator Infura E.G. Galano spune: „Infura a crescut foarte mult în primii 3 ani, la fel și ecosistemul Ethereum. La început, ne-am propus să bootstrap Web3 oferind infrastructură gratuită, scalabilă, astfel încât dezvoltatorii să poată începe să construiască pe Ethereum. Acum, există companii importante care folosesc serviciul nostru pentru a-și conduce afacerea. Pentru a continua să satisfacem această cerere în creștere, trecem la un model de afaceri mai durabil. Cu noua gamă de planuri, putem oferi în continuare un serviciu gratuit pentru a încuraja dezvoltarea dezvoltatorilor și acceptă mai bine aplicații mai mari, în producție. Lansarea experienței Infura + este un pas important pentru echipa noastră și un semn pentru întregul ecosistem că Ethereum se maturizează. ”

Pe 4 octombrie 2019, Infura a devenit o unitate de afaceri deținută în întregime în cadrul ConsenSys.

webinarurile au prezentat mythx

MythX Pro: păstrarea în siguranță a Ethereum

MythX, primul serviciu de analiză a securității pentru contractele inteligente Ethereum a lansat astăzi MythX Pro. Acum, utilizatorii MythX detectează o gamă completă de vulnerabilități contractuale inteligente și ajută la prevenirea încălcărilor de securitate – cu un serviciu de abonament DAI-stablecoin transparent și ușor de utilizat prin Plăți Daisy

„În urmă cu peste doi ani, fondatorul nostru și„ Chief Hacking Officer ” Bernhard Mueller, a creat instrumentul open source Mythril pentru a furniza analize simbolice pentru contractele inteligente. Până în prezent, acest instrument a fost descărcat de peste 420.000 de ori, deci în mod clar a existat o cerere pentru el. Dar rularea instrumentelor de securitate la nivel local este un proces dificil și intensiv în resurse, iar noi vulnerabilități și tehnici sunt găsite tot timpul. Echipa noastră și-a dat seama curând că, pentru a ține pasul cu nevoile tehnice pentru o analiză cuprinzătoare a contractelor inteligente, a trebuit să construim un serviciu care să includă o gamă de instrumente, inclusiv nu doar analize simbolice, ci și analize statice și dinamice cu fuzzing, toate lucrând concert ”, a declarat Tom Lindeman, cofondator MythX.

Spre deosebire de celelalte instrumente de securitate, MythX este o soluție automatizată all-in-one care folosește o suită de microservicii integrate de analiză profundă care funcționează perfect pentru a ajuta la restrângerea suprafeței vulnerabilității și pentru a concentra eforturile asupra unor zone specifice de cod.

MythX API rulează ca un serviciu SaaS în cloud, aducând o mare putere de calcul analizelor lor dinamice și capacităților de fuzzing profund. MythX este integrat cu instrumente de dezvoltare populare precum Truffle, Remix și VS Code, astfel încât echipele pot include cu ușurință scanarea de securitate în fluxurile lor zilnice de lucru chiar din instrumentele clientului preferat.

Kaleido, cloud-ul de business pentru blockchain, și MythX au anunțat, de asemenea, un parteneriat la DevCon 2019. Verificarea contractului inteligent MythX este acum disponibilă pe piața Kaleido, permițând afacerilor & organizațiile să utilizeze contracte inteligente în siguranță, cu ușurință prin apăsarea butonului.

produse alethio

Alethio API PRO

Alethio și-a lansat API-ul Blockchain ca o modalitate directă pentru dezvoltatori de a obține acces în timp real la date Ethereum indexate, sintetizate, în lanț, într-un mod robust și fiabil. API-ul Alethio rezolvă problema de fragmentare a datelor Ethereum, care împiedică mulți utilizatori de rețea să acceseze în mod fiabil și curat datele bazate pe blockchain. Dezvoltatorii, investitorii, companiile și entuziaștii pot acum să recupereze aceste date în lanț într-un format care să le susțină mai bine proiectele și să le integreze cu un efort minim, fără ca aceștia să trebuiască să construiască sau să mențină o infrastructură de indexare personalizată..

Pe 20 iunie 2019, Alethio a anunțat Alethio API PRO. Oricine poate începe gratuit cu API-ul Alethio pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează produsul și pentru a se simți confortabil cu funcționalitatea acestuia. Până la 10.000 de apeluri pe lună sunt gratuite (fără informații despre cardul de credit necesare pentru a începe). Alethio folosește niveluri de preț incrementale, adică cu cât faceți mai multe cereri, cu atât plătiți mai puțin pentru fiecare solicitare. Pentru mai multe detalii puteți verificați calculatorul.

Pentru a începe utilizarea, trebuie doar să urmați trei pași simpli: 

  • Înscrieți-vă pentru un cont pe dezvoltatori.aleth.io
  • Utilizați cheia API și începeți să faceți cereri API

Consultați Alethio’s documentare extinsă pentru detalii despre modul de utilizare a punctelor finale.

InfuraNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me