blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys anunță un parteneriat cu rețeaua de servicii Blockchain din China

de ConsenSys 25 ianuarie 2021 Postat pe 25 ianuarie 2021

Banner de cvorum BSN

ConsenSys Quorum va fi acum disponibil pe rețeaua de servicii bazată pe blockchain din China (BSN), proiectul blockchain la nivel național al țării.

ConsenSys a anunțat astăzi un parteneriat cu Rețea de servicii bazată pe blockchain (BSN) pentru a face blockchain mai accesibil pentru întreprinderi și organizații guvernamentale. Ca parte a parteneriatului, ConsenSys Quorum, un strat de protocol open-source care servește ca bază pentru companii pentru a construi soluții de întreprindere bazate pe Ethereum, va fi disponibil în aproximativ 80 de orașe diferite prin nodurile orașelor publice BSN din China continentală.. 

ConsenSys Quorum este un strat de protocol open-source care permite întreprinderilor să folosească Ethereum pentru aplicațiile lor blockchain de producție. Companiile se bazează pe ConsenSys Quorum pentru a furniza rețelele de nivel antreprenorial de care au nevoie pentru a debloca valoarea cu blockchain. ConsenSys Quorum poate fi integrat cu module de produse de la ConsenSys, furnizori terți sau dezvoltatori interni pentru a construi aplicații de înaltă performanță și personalizabile.

BSN este un mediu cloud specializat în blockchain, cu gestionare unificată a certificatelor, API-uri gateway, SDK-uri pentru contracte inteligente, algoritmi de criptare pentru cadre permise și noduri de lanț publice stivuite pentru acces ușor. BSN își propune să rezolve problema costurilor ridicate ale implementării și întreținerii blockchain dApp, oferind un mediu de resurse partajate și o soluție ghișeu unic pentru dezvoltatori. ConsenSys Quorum va fi ambalat cu alte rețele blockchain publice permise și publice pentru a le vinde întreprinderilor și guvernelor, oferind o piață mult mai mare și mai profundă în China.

Susținut de Centrul de Informații de Stat din China (SIC), un grup de reflecție în cadrul Comisiei Naționale de Dezvoltare și Reformă (NDRC), cea mai înaltă agenție de planificare economică, BSN este un cross-cloud, cross-portal, cross-framework, blockchain- rețea globală bazată pe infrastructură pentru a permite dezvoltatorilor și companiilor să creeze, să implementeze și să gestioneze aplicații descentralizate (dApps) de generația următoare mai eficient, convenabil și la costuri reduse în mai multe protocoale diferite, în conformitate cu un standard uniform. Red Date Technology, o companie de software din Beijing, China UnionPay și China Mobile sunt companiile fondatoare din spatele BSN. Red Date Technology supraveghează R&D, operațiuni zilnice și întreținerea BSN. 

În lunile următoare, GoQuorum va deveni interoperabil cu unele cadre și protocoale care fac deja parte din BSN prin Centrul de comunicații Interchain al BSN. Dezvoltatorii se pot baza în curând pe Quorum și pot realiza o interoperabilitate ușoară pe BSN pentru a construi sisteme IT avansate care pot satisface logica de afaceri sofisticată. Aplicațiile ConsenSys Codefi precum Orchestrate, Workflow și Active vor fi disponibile pe piața BSN, astfel încât dezvoltatorii să poată construi mai rapid aplicații de afaceri fiabile și scalabile. Programele de instruire pentru dezvoltatori blockchain facilitate de Red Date Technology vor începe la nivel național. 

„După lansare, BSN va include Quorum în programele de instruire BSN în 2021 pentru a accelera substanțial adoptarea de către întreprindere a tehnologiei blockchain și a soluțiilor bazate pe Ethereum în China. GoQuorum va fi, de asemenea, interoperabil cu alte cadre autorizate și deschideți cadre permise pe BSN, construind piatra de temelie blockchain pentru „noua infrastructură” din China ”, a declarat Yifan He, CEO Red Date Technology și director executiv al BSN Development Association.

„Protocoalele descentralizate, cum ar fi Ethereum, reprezintă o descoperire în felul în care putem îmbogăți încrederea în toate sistemele noastre, facilitând o colaborare mai profundă și crearea de active digitale. ConsenSys Quorum este unic prin faptul că acoperă întreaga gamă de nevoi pentru întreprinderi în ceea ce privește confidențialitatea și caracteristicile permise, totuși este încă compatibil cu rețeaua principală Ethereum. Credem că diferitele protocoale open source blockchain trebuie să interopereze și, cu BSN, facem un pas semnificativ înainte în a aduce ConsenSys Quorum la multe întreprinderi din China care ar putea beneficia de rețele transparente de afaceri colaborative ”, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys.

De la lansarea sa în aprilie 2020, BSN a devenit unul dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere a ecosistemelor blockchain de întreprindere din lume. Conceput ca infrastructură vertebrală a Drumului Digital al Mătăsii, BSN a desfășurat peste 2.000 de aplicații blockchain în întreprinderi și organizații guvernamentale din China. Au fost desfășurate 108 noduri de orașe publice care conectează peste 80 de orașe din China continentală și 8 noduri de orașe publice din alte țări din întreaga lume. Anul acesta, BSN își propune să aibă peste 10 protocoale publice blockchain autorizate și încă 30, pe care dezvoltatorii să le poată folosi la un cost redus în rețeaua sa globală..

ConsenSys va colabora cu acceleratorul BSN în ceea ce privește utilizarea ConsenSys Quorum. 

Pentru mai multe informații, urmați ConsenSys pe Twitter: @Consensys și WeChat: ConsenSysNews

Despre ConsenSys:

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Codefi, MetaMaskTrufa și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați http://consensys.net/.

Despre BSN:

Pentru a afla mai multe despre BSN, vă rugăm să vizitați: https://www.bsnbase.com/ (Chineză) și http://bsnbase.io (Engleză).

Despre Red Date Technology: 

Red Date (Hong Kong) Technology Co., Ltd. („Red Date Tech”), unul dintre cei patru membri fondatori ai rețelei de servicii bazate pe Blockchain (BSN), a fost fondată în septembrie 2014 și are sediul în Hong Kong. Este arhitectul BSN și este responsabil pentru BSN’s R&D și funcționarea și întreținerea zilnică. Înainte de a juca un rol vital în BSN, Red Date Tech a fost de ani buni un furnizor de tehnologie de top pentru construirea de orașe inteligente în China, împreună cu China Mobile și China UnionPay. Vă rugăm să trimiteți întrebări la [e-mail protejat].

Persoane de contact media:

[e-mail protejat]

Active Codefi Orchestru Codefi flux de lucru Codefi ConsonSys Quorum Newsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me