blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

ConsenSys Codefi anunță Ethereum 2.0 Staking Pilot cu 6 membri

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport și Trustology se alătură programului pilot Codefi Staking, obțin acces timpuriu la soluția de miză Ethereum 2.0 de ConsenSys 16 iunie 2020 Publicat pe 16 iunie 2020

Comunicat de presă Codefi Staking

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport și Trustology se alătură programului-pilot Codefi Staking, obțin acces rapid la soluția de miză Ethereum 2.0 

LONDRĂ, 16 iunie 2020 – ConsenSys Codefi lansează o platformă Ethereum 2.0 de tip staking-as-a-service cu funcționalitate instituțională pentru schimburi, custodi, fonduri, portofele și alți clienți potențiali. Astăzi, Codefi a dezvăluit primul său lot de participanți la Programul Pilot, conceput pentru a încorpora feedback și cereri de caracteristici în timp ce proiectează și construiește API-ul Codefi Staking înainte de lansarea Ethereum 2.0. Prin finalizarea programului pilot, partenerii dobândesc o înțelegere mai profundă a Ethereum 2.0 și au oportunitatea de a fi primii pe piață în furnizarea clienților lor cu capacități de miză Ethereum 2.0. 

Codefi Staking este construit deasupra unei stive de software de încredere construită de ConsenSys. Misiunea este de a oferi un API de nivel instituțional cu etichetă albă, cu acces ușor și eficient la rețeaua Ethereum 2.0 pentru a permite întreprinderilor să se angajeze în siguranță și profitabil cu următoarea fază a evoluției Ethereum.

Pregătirea pentru o actualizare a protocolului

Cu prima fază așteptată să fie lansată în 2020, Ethereum 2.0 marchează o actualizare mult-așteptată a rețelei publice Ethereum. Lansarea Ethereum 2.0 este deosebit de semnificativă în comparație cu actualizările din trecut, datorită implementării unui mecanism de consens Dovadă de miză, îndepărtând rețeaua de arhitectura sa existentă Dovadă de lucru. Cu Proof of Stake, o rețea de validatori plasează efectiv un depozit de securitate de 32 ETH în conturi speciale din rețea, ca garanție că vor respecta și vor aplica regulile rețelei. Ethereum 2.0 va rămâne descentralizat și oricine dorește să participe la 32 ETH poate deveni validator (sunt necesari un minim de 16 384 validatori care mizează 524 288 Eth pentru lansarea Ethereum 2.0).

Pentru persoanele care dețin ETH, Proof of Stake marchează un mod mai inclusiv de a menține securitatea rețelei Ethereum 2.0 în comparație cu Proof of Work, împreună cu recompense relativ mari pentru participanți. Cu toate acestea, pentru un entuziast mediu de criptare, miza poate fi complexă; prin urmare, platforme precum bursele, fondurile și portofelele care oferă mize vor fi diferențiate de concurenții lor în reducerea barierelor în calea participării la rețelele de miză.

„Unele dintre riscurile asociate executării propriului dvs. validator includ furtul sau pierderea cheilor de retragere, transferul incorect de fonduri către contractul de depozit Eth 2 și fără a menționa eșecurile hardware sau de conectivitate la internet care duc la pierderea recompenselor validatorului. Cu ConsenSys Codefi, cheile de validare sunt păstrate într-un seif sigur cu capacitate de semnare online și vor exista mai multe straturi de gatekeepers care vor valida tranzacțiile care împiedică utilizarea neautorizată. Știm importanța integrării la fel de mulți validatori pentru Ethereum 2.0 și, din acest motiv, au construit o soluție la cheie pentru a permite schimburilor mari și fondurilor cripto instituționale să aibă un punct de acces permanent și de încredere pentru a pune în valoare ETH pe care îl dețin pentru clienții lor, ”, A declarat Tim Lowe, șef de produs al Codefi Staking. 

Programul pilot de mizare Codefi

Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport și Trustology sunt primele companii care se alătură programului pilot Codefi Staking.

„Cu miza pe Binance, utilizatorii pot primi recompense de miză fără a fi nevoie să configureze noduri sau să se îngrijoreze de cantitățile minime de miză, de lungimile de timp sau de orice capturi. Utilizatorii merită recompensele pe care le pot câștiga monedele lor. Odată cu lansarea eventuală a Ethereum 2.0, suntem încântați să susținem miza pentru toți deținătorii noștri de ETH pe Binance ”, a declarat Changpeng Zhao (CZ), CEO la Binance.

„Actualizarea Ethereum la dovada mizei va fi un moment esențial atât pentru Ethereum, cât și pentru ecosistemul Web 3.0. Așteptăm cu nerăbdare să facem echipă cu ConsenSys, deoarece acestea sprijină progresul tehnologic și DARMA abordează impactul financiar al activelor blocate ETH și recompensele pachetului prin staking-swap și garanții ”, a declarat James Slazas, CEO DARMA Capital.

Alex Batlin, „Credem că ETH2.0 reprezintă o schimbare pas pentru finanțarea descentralizată, atât din punct de vedere al performanței, cât și al scalabilității, care va conduce vârsta de lance a mult așteptatei adoptări în masă, împreună cu oportunitatea de a câștiga dobânzi pentru ETH prin participare. ETH2.0 aduce în prim plan nevoia de soluții de custodie sigure, dar ușoare, la nivel bancar. Datorită firmware-ului nostru HSM personalizat în HSM, suntem capabili să conducem piața oferind o soluție rapidă și scalabilă de portofel custodial atât pentru investitorii care doresc să participe la ETH2.0, cât și pentru validatorii implicați în operațiuni de miză. ”

ConsenSys Codefi oferă caracteristici și servicii flexibile

Codefi Staking va oferi integrarea API directă sau o interfață de utilizare cu etichetă albă, ambele oferind valori detaliate și raportare, asigurând în același timp un timp de funcționare minim de 99% pentru validatorii care confirmă blocurile pe Ethereum 2.0. Și important, va fi disponibil asistență 24/7 și o echipă profesionistă de servicii pentru clienți. 

Codefi Staking a fost construit folosind PegaSys Teku, clientul Ethereum 2.0 împuternicind companiile să mizeze pe următoarea evoluție a rețelei Ethereum. Scris în Java și întreținut de aceeași echipă din spatele Hyperledger Besu, Teku face mai ușor să aducă servicii de miză întreprinderilor. Codefi Staking va sprijini, de asemenea, alți clienți Eth2 să mențină flexibilitate și 99% disponibilitate pentru validatori, pe măsură ce fazele de dezvoltare ale Eth2 se dezvoltă în continuare. 

Programul pentru adoptarea timpurie 

Codefi acceptă clienții Early Adopter să se asocieze înainte de lansarea Ethereum 2.0 Beacon Chain. Adoptorii timpurii rămân în fața concurenței cu un risc scăzut și o barieră scăzută la intrare pentru a oferi feedback cu privire la serviciu, precum și pentru a învăța direct de la echipele Eth2 care construiesc următoarea generație de Ethereum și încep să mizeze ETH. Pentru a vă înscrie, faceți clic aici. 

#####

CodefiEthereum 2.0 Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me