blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

ConsenSys Codefi va lansa o piață Filecoin DeFi Bridge și Storage

de James Beck 1 octombrie 2020 Postat pe 1 octombrie 2020

Ophelia Home Desktop 1

Ecosistemul de stocare descentralizat Filecoin va lansa mainnet luna aceasta cu o aplicație de piață bazată pe Codefi Activate și protocol de împrumut legat de Ethereum

Stocarea descentralizată este o parte critică a arhitecturii Web 3.0. Unul dintre cele mai promițătoare și ambițioase proiecte de provocare a paradigmei economice și de stocare a datelor este Filecoin. Această rețea peer-to-peer permite stocarea mai rapidă și mai ieftină a datelor, reduce dependența de servere centralizate și chiar permite accesul la web în timp ce este offline. Inerent în designul Filecoin este o piață pentru stocarea descentralizată.

De la platforme de împrumut și împrumut până la monede stabile și BTC tokenizate, ecosistemul în creștere Ethereum Decentralized Finance (DeFi) a lansat o rețea extinsă de protocoale integrate și instrumente financiare care reprezintă o valoare de peste 11 miliarde USD. ConsenSys Codefi, care oferă tokenizare, tranzacționare și produse de conformitate pentru sectorul DeFi, a adăugat suport pentru Filecoin și își va folosi Activati platformă pentru a cataliza lansarea rețelei Filecoin.

Astăzi suntem încântați să oferim prima privire asupra modului în care Codefi Activate va ajuta la accelerarea adoptării rețelei Filecoin. În primul rând, Filecoin Storage va permite utilizatorilor cu nevoi de găzduire să găsească cele mai bune prețuri de stocare de la cei mai reputați mineri. În al doilea rând, Filecoin DeFi Bridge va permite piețelor lichide pentru împrumuturi și împrumuturi Filecoin pe piețele robuste DeFi ale Ethereum, pentru a asigura o aprovizionare adecvată și lichidă de Filecoin disponibilă pentru utilizare în rețeaua Filecoin..

Cum funcționează Filecoin

În rețeaua Filecoin, utilizatorii plătesc mineri de stocare pentru a-și stoca fișierele. (Rețineți că Filecoin este un protocol complementar IPFS; diferența este că Filecoin stimulează stocarea și, prin urmare, oferă garanții de persistență mai puternice.) Minerii de stocare de pe Filecoin rulează software și hardware pentru a stoca fișiere pentru clienți și pentru a fi compensați pentru acest lucru în criptomoneda nativă ( FIL). Blockchain-ul Filecoin înregistrează tranzacțiile pentru a trimite și primi FIL, împreună cu dovezi de la minerii de stocare că își stochează corect fișierele. Tipurile tipice de fișiere includ date de arhivă – deci sunt persistente pentru totdeauna – și aplicații web descentralizate.

Rețeaua principală Filecoin va fi lansată oficial la epoca 148.888, care se așteaptă să aibă loc în jurul datei de 15 octombrie 2020. Codefi Activate va oferi două produse pentru a aduce o utilizare esențială dinamicii de piață timpurii a rețelei Filecoin. Depozitare Filecoin, o piață robustă a minerilor Filecoin, va ajuta minerii de date să ofere cele mai bune prețuri și clienții să navigheze la cele mai bune prețuri de la furnizorii de date. Critic pentru primele stimulente economice ale rețelei va fi Podul Filecoin DeFi între criptomoneda FIL a Filecoin și Ethereum, ceea ce va permite deținătorilor Filecoin să-și simbolizeze FIL-ul în protocoalele DeFi bazate pe Ethereum. Aceste instrumente vor fi accesibile tuturor prin intermediul interfețelor Codefi intuitive care combină informații despre statisticile și datele rețelei Filecoin cu un flux continuu de împrumut / împrumut FIL sau de a face oferte de stocare.

Depozitare Filecoin

Împreună cu Podul DeFi, se lansează Codefi Activate Depozitare Filecoin pentru a oferi cea mai bună vizualizare a pieței de stocare Filecoin, accesibilă atât printr-o aplicație web, cât și printr-un API. Scopul este de a face descoperirea prețurilor pentru stocarea în rețeaua Filecoin simplă și transparentă.

Aplicația Filecoin Storage va consta dintr-o piață simplă, care poate fi căutată, care permite participanților la ecosistem să obțină o imagine completă a pieței de stocare Filecoin și permite clienților să filtreze, să sorteze și să găsească cei mai buni mineri pentru nevoile lor. Minerii Filecoin, care oferă servicii de stocare a datelor, pot folosi aplicația pentru a-și anunța prețurile și disponibilitatea pe o piață navigată de clienți, care se angajează cu minerii să stocheze și să recupereze date prin oferte de stocare.

Ambele aplicații vor fi disponibile prin Codefi Activate, o platformă care facilitează lansarea rețelelor descentralizate și accelerează participarea utilizatorilor din rețea. Misiunea sa este de a elimina complexitatea participării la rețele descentralizate prin facilitarea interacțiunilor dintre utilizatorii de rețea, facilitatori și creatori. Tabloul de bord Activare oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu macroeconomică a rețelei respective. Acest tablou de bord distinge și prezintă informații de rețea live, astfel încât un utilizator să poată înțelege ce acțiune urmează să ia cu jetoanele sale.

Landing Page (Desktop) .png

Podul DeFi

Podul Filecoin DeFi conectează Filecoin la sistemul financiar DeFi înfloritor pe Ethereum Mainnet. Permite conversia criptomonedei Filecoin FIL în ERC-20 tokenizat FIL utilizând un jeton bridge alimentat de Protocolul Ren. Odată ajuns pe Ethereum, deținătorii și minerii FIL pot depune FIL-ul lor tokenizat ca garanție pe o piață de împrumut DeFi pentru a câștiga dobânzi sau pentru a împrumuta mai mulți FIL pentru a miza pe operațiunile miniere de stocare.

Când se lansează rețeaua principală Filecoin, alimentarea circulantă a FIL va fi la început scăzută. Întrucât utilizatorii rețelei trebuie să participe la FIL pentru a conduce mineri de stocare, asigurarea unei aprovizionări lichide cu FIL prin aceste piețe de creditare este un element critic al construirii pieței de stocare și al utilizării rețelei. Prin introducerea capacității deținătorilor de FIL să împrumute și să împrumute FIL-ul lor prin intermediul podului ERC-20, vasta cantitate de lichidități și activitate economică din Ethereum DeFi va deveni disponibilă ecosistemului Filecoin. Utilizatorii de DeFi originari din Ethereum interesați să tranzacționeze Filecoin înfășurat și să accelereze dezvoltarea rețelei pot utiliza platforma construită Codefi pentru a depune active bazate pe ETH ca garanție, să împrumute FIL înfășurat și să îl convertească în FIL nativ pentru a stoca date sau pentru a interacționa cu rețeaua Filecoin.

Ophelia - Acasă - Desktop (1) .png

Mergând pe piață cu Filecoin Mainnet

Echipa Codefi este încântată să sprijine lansarea Mainnet așteptată de Filecoin la mijlocul lunii octombrie cu aceste două noi oferte. Filecoin Storage va intra în funcțiune cu Mainnet, astfel încât minerii și utilizatorii să poată câștiga vizibilitate pe piața stocării imediat, iar Filecoin DeFi Bridge va fi disponibil în curând după aceea. Rămâneți la curent cu actualizările pentru ambele produse în săptămânile următoare și pregătiți-vă pentru Filecoin Liftoff!

Înscrieți-vă pentru actualizările Codefi pentru a fi notificat când Filecoin Storage și Filecoin DeFi Bridge sunt gata de utilizare.

Inscrie-te Anunț clienți DeFiFilecoinFilecoin DeFi Bridge Stocare Filecoin Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me