blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys și Securosys vor lansa o metodă sigură pentru miza pe termen lung Ethereum 2.0

de ConsenSys 2 februarie 2021 Postat pe 2 februarie 2021

Codefi Staking și Securosys

ConsenSys, cea mai importantă companie de software Ethereum și Securoza, un lider în securitatea cibernetică, criptarea și protecția identității digitale, a anunțat astăzi lansarea unei metode sigure și sigure pentru mize pe termen lung Ethereum 2.0. 

Parteneriatul oferă posibilitatea de a crea chei de retragere Ethereum 2.0 în modulele de securitate hardware Securosys (atât la nivel local, cât și ca serviciu cloud) direct din API-ul ConsenSys Codefi Staking. Cheile nu sunt niciodată expuse Codefi și nici Securosys, iar jucătorii își păstrează controlul deplin și proprietatea legală a cheilor. 

„Împreună cu Securosys putem oferi o soluție end-to-end pentru miza Ethereum 2.0”, spune Kuhan Tharmananthar, lider de produs Codefi Staking. „Prin combinarea Codefi cu modulele de securitate hardware Securosys, clienții noștri ating cel mai înalt nivel de securitate și confort atunci când trec de la Eth1 la Eth2.”

„Securosys s-a concentrat de la început pe aplicațiile blockchain și se angajează să își extindă avantajul în furnizarea de securitate hardware pentru sectorul cripto”, spune Robert Rogenmoser, CEO al Securoza. „Recunoașterea de către principalul dezvoltator al platformei Ethereum nu este doar o recunoaștere excelentă a acestor eforturi, ci și o motivație puternică de a continua să furnizăm cele mai bune servicii clienților noștri.” 

Pentru a valida tranzacțiile pe Ethereum 2.0, părțile interesate trebuie să mizeze ETH convenabil și să își creeze cheile de retragere Eth2 cu asigurarea că sunt ferite de toate tipurile de atacuri și eșecuri în timpul primei faze de tranziție de la Dovada muncii la Dovada mizei., ceea ce s-ar putea întâmpla anul acesta. 

Codefi Staking al ConsenSys oferă o interfață de utilizator pentru depunerea ETH în Eth2 Beacon Chain și elimină provocările legate de operarea nodurilor de validare independente. Codefi Staking se va baza pe Teku, clientul Eth2 ConsenSys pentru miza instituțională. Integrarea cu ecosistemul Securosys aduce cel mai înalt nivel de securitate procesului, întrucât jucătorii pot crea fără probleme cheile direct în modulele de securitate hardware Primus (HSM) și le pot proteja cu mecanismele de control cheie ale Securosys. Există mai multe niveluri de autentificare și autorizare care asigură faptul că părțile interesate nu renunță la controlul asupra cheilor de retragere Eth2.  

În timp ce mecanismele de autentificare Securosys asigură securitatea cheilor împotriva atacurilor externe, securitatea acestora împotriva diferiților factori de eșec este de asemenea primordială pentru stocarea pe termen lung. Securosys Primus HSM-urile sunt construite pe un hardware extrem de fiabil, conceput pentru funcționarea pe termen lung 24/7, pot fi grupate pentru o configurare redundantă cu disponibilitate ridicată sau o copie de siguranță în siguranță. Atunci când operarea premisă nu este o opțiune, Securosys oferă serviciul CloudsHSM certificat ISO27001. Este alimentat de mai multe centre de date geo-redundante care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate operațională, inclusiv o instalație EMP și anti-atac adânc în munții elvețieni.. 

Pentru a afla mai multe despre soluția de miză ConsenSys și Securosys Eth2, alăturați-vă nouă pe 4 februarie la ora 16:00 GMT și aflați de Codefi Staking, Secruosys, Ledger și Microsoft. 

Despre Securosys SA

Securosys SA, cu sediul în Zurich, Elveția, este lider de piață în securitatea cibernetică, criptarea și securizarea identităților digitale. Fondată în 2014, Securosys asigură piețele financiare elvețiene în numele Băncii Naționale Elvețiene și protejează tranzacțiile în valoare de peste 100 de miliarde de euro în fiecare zi. Compania furnizează peste jumătate din băncile de nivel 1 din întreaga lume cu module de securitate hardware dezvoltate și construite în Elveția.

Securosys oferă o gamă largă de dispozitive de rețea de securitate axate pe aplicații comerciale. Acestea includ criptarea comunicării și generarea și gestionarea cheilor. Toate produsele sunt dezvoltate și fabricate în Elveția, fără influențe contaminante.

Informații suplimentare pot fi obținute direct de la Securosys SA prin e-mail la [e-mail protejat], sunând la +41 44 552 31 00 sau de la birourile sale din Zürich, München și Hong Kong.

www.securosys.com

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Trufa, Codefi, MetaMask, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine.

ConsenSys Codefi este suita de aplicații blockchain care alimentează comerțul și finanțele de generația următoare. Viziunea noastră este de a conduce convergența tehnologiilor financiare existente și descentralizate pentru a crea servicii financiare mai accesibile și echitabile pentru toată lumea, oriunde. Colaborăm cu instituții financiare, întreprinderi globale și proiecte Ethereum pentru a optimiza procesele de afaceri, a digitaliza instrumentele financiare, a activa piețele și rețelele și a implementa soluții blockchain pregătite pentru producție..

Pentru mai multe informații, vizitați: consensys.net

Anunț client Client Codefi StakingConsenSysEthereum 2.0SecurosysStakingTekuNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me