blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys introduce Token Swap pentru MetaMask

Comparați și schimbați jetoanele în cadrul MetaMask pentru cea mai bună experiență de tranzacționare în DeFiby ConsenSys 6 octombrie 2020 Postat pe 6 octombrie 2020

MetaMask Mockup 3

Astăzi, ConsenSys a introdus MetaMask Swap: o caracteristică pentru a compara și a schimba jetoanele direct în interior MetaMask, Cel mai popular portofel Ethereum și browser Web3 din lume. Funcția este disponibilă inițial pentru utilizatorii extensiei MetaMask din browserul Firefox și va fi lansată în curând către alte browsere și MetaMask Mobile. MetaMask este de încredere de milioane de utilizatori pentru a stoca și utiliza în siguranță activele digitale și oferă acum cea mai mare varietate de jetoane la cele mai bune prețuri în DeFi. Noua caracteristică swap-uri de tokenuri obține cotații în mai multe surse de lichiditate descentralizate pentru a se asigura că utilizatorii obțin ceea ce caută la cel mai bun preț disponibil.

În ultimele luni au fost adoptate pe scară largă de schimburi descentralizate (DEX) de către utilizatori. În comparație cu bursele centralizate, DEX-urile pot oferi mai multe perechi la tranzacționare, accesează o mai mare diversitate de jetoane și permit swap-uri fără custodie, care mențin fondurile mai sigure. Cu toate acestea, utilizatorii de burse descentralizate de multe ori nu primesc cel mai bun preț atunci când este disponibilă lichiditate insuficientă sau dacă un anumit schimb descentralizat nu are cel mai bun preț disponibil.

Anterior, utilizatorii MetaMask trebuiau să navigheze în multe schimburi sau agregatoare descentralizate, care oferă diferite seturi de jetoane la prețuri diferite. Nu numai că acest lucru este incomod, dar fiecare jeton trebuie să fie aprobat pentru tranzacționare în fiecare locație separat, creând o experiență de utilizator complexă și costisitoare.

Noua caracteristică swap de token simplifică toată lichiditatea disponibilă pentru o experiență îmbunătățită și integrată a utilizatorului – creșterea eficienței Web3 și DeFi și permiterea în continuare utilizatorilor finali să acceseze sistemul financiar descentralizat în creștere rapidă.

„MetaMask oferă acum cea mai bună experiență de tranzacționare în DeFi. Swapurile vor fi benefice atât pentru cei care utilizează în mod activ MetaMask, cât și pentru noii utilizatori care tranzacționează la bursă și agregatori ”, a declarat Jacob Cantele, șef de produs laMetaMask. „Credem că aducerea unei mai mari transparențe și eficiență pentru DeFi pe Ethereum va avea ca rezultat o experiență de rețea mai bună pentru toți.”

MetaMask a colaborat cu ConsenSys Codefi pentru integrareUniswap, AirSwap,Și alte DEX-uri și agregatoare DEX de vârf. Colaborarea face parte dintr-un efort concentrat al ConsenSys de a dezvolta soluții software de vârf pentru piețele comerciale și financiare descentralizate, utilizând protocoale deschise.

Comparați și schimbați în portofelul MetaMask

  • Cele mai bune preturi.Agregatorii DEX utilizează diferite strategii de tranzacționare care au ca rezultat prețuri diferite, în funcție de activ și dimensiunea acestuia. Solicitând prețuri de la toți agregatorii disponibili, împreună cu factorii de decizie individuali, MetaMask se asigură că fiecare utilizator primește întotdeauna cele mai bune prețuri în DeFi.
  • Cea mai profundă lichiditate. Fiecare agregator interacționează cu o serie de surse de lichiditate diferite. Fiecare sursă deține o cantitate limitată de lichiditate. Prin preluarea comenzilor de la mai multe agregatoare, cum ar fi Uniswap, Airswap,(…) Kyber, (…)0xAPI, Schimb de 1 inch,(…)dex.ag(…), Paraswap,Totle, Și producători de piață privată, MetaMask are acces la cea mai mare lichiditate din ecosistemul DeFi.
  • Cele mai multe jetoane. Preluarea comenzilor de la mai multe agregatoare asigură faptul că fiecare utilizator MetaMask are acces la toate jetoanele disponibile în DeFi.
  • Gaz redus.Fiecare agregator urmărește o cale diferită pentru a localiza cea mai bună tranzacție. Fiecare rută necesită o cantitate variabilă de taxe pe gaz pentru executarea tranzacției. MetaMask va găsi cele mai bune prețuri și va determina care agregator este cel mai eficient din punct de vedere al consumului de gaze pentru o anumită tranzacție.
  • Mai puține aprobări.Utilizatorii nu mai trebuie să aprobe fiecare simbol pe mai multe agregatoare. Cu MetaMask, utilizatorii aprobă fiecare jeton o singură dată, reducând costurile cu gazele și simplificând procesul de aprobare.
  • UX integrat. Pe lângă simplificarea procesului de aprobare, utilizatorii vor putea accesa toată lichiditatea direct din interfața de utilizare MetaMask. Anterior, utilizatorii trebuiau să viziteze fie DEX-ul individual, fie agregatorul și să navigheze fiecare experiență de utilizator independent. Oferind o singură experiență simplificată, MetaMask permite utilizatorilor cu cunoștințe avansate și de bază Web3 să acceseze întregul ecosistem.

Aducerea unei experiențe DeFi mai bune în ecosistemul Ethereum

Oferind o singură experiență end-to-end, MetaMask împuternicește utilizatorii Web3 cu informații și instrumentele necesare pentru a naviga și a interacționa cu întregul web descentralizat..

O experiență mai simplă și simplificată cu MetaMask reduce complexitatea noilor utilizatori de jetoane și facilitează adoptarea DeFi. MetaMask permite mai multe tranzacții mai eficient oferind o cale optimizată pentru fiecare tranzacție.

Descărcați clientul browserului MetaMask aici

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă dinInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask, Și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați https://consensys.net/.

Persoane de contact media:[e-mail protejat]

Schimburi MetaMask Anunț de produs Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivRaportul DeFi Ethereum Q3 2020Raport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me