blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

ConsenSys la ETHWaterloo 2019: Codefi, PegaSys, Metamask, Gitcoin, Bounties

Verificați toate difuzoarele, recompensele și accesul exclusiv la produse Proiectele ConsenSys aduc evenimentului original ETHGlobal – ETHWaterloo. de Jemayel Khawaja 6 noiembrie 2019 Postat pe 6 noiembrie 2019

Captură de ecran 2019 11 05 la 3 30 20 PM

În ceea ce privește comunitatea globală Ethereum, Waterloo, Canada, a început totul. ETHWaterloo este centrul de evenimente original al seriei de evenimente și hackathoni ETHGlobal, care se răspândește acum de la Brooklyn la Bangalore și a integrat mii de dezvoltatori în ecosistemul blockchain în acest proces. De la înființarea sa în 2017, ETHWaterloo a devenit unul dintre cei mai așteptați hackatoni ai anului calendaristic. 

Ediția din acest an prezintă o gamă puternică de BUIDLeri și influențatori cei mai răspândiți din industria blockchain-ului, inclusiv creatorul Ethereum, Vitalik Buterin, alături de zeci de echipe care se luptă pentru a construi soluții noi pe zeci de provocări hackathon. 

La fel ca în toate adunările majore centrate pe Ethereum, ConsenSys va juca un rol considerabil în procedurile de la ETHWaterloo, cu vorbitori de conferință, judecători de hackathon, acces la produse exclusive și o mulțime de recompense care provin din rețeaua ConsenSys.. 

Vedeți câteva dintre cele mai importante momente ale recompenselor și prezentărilor ConsenSys la ETHWaterloo 2019 și veniți să salutați echipa pe tot parcursul weekendului pentru a afla mai multe despre toate cele mai recente evenimente din Ethereum și la Consensys …

foto3

PegaSys

PegaSys – care oferă soluții blockchain publice și private pentru întreprinderi – va finanța o recompensă de 1000 USD pentru Hyperledger Besu lansat recent și clientul open source Ethereum dezvoltat sub licența Apache 2.0. Premiul va fi finanțat pentru echipa care poate obține „Cel mai bun caz de utilizare mainnet pentru Besu”.

MetaMask

Metamask – o punte de la browserele web la Web3 și una dintre cele mai utilizate aplicații în blockchain – a anunțat recent evoluții majore în linia sa de produse cu portofelul Web3 și pluginurile Metamask Snaps. Recompensa hackathon Metamask de la ETHWaterloo va fi pentru „Best Metamask Snaps plugin ”, pentru echipele care integrează pluginurile Metamask Snaps în proiectul lor. 

Granturi ConsenSys

ConsenSys Grants – o poartă de acces la nivel mondial pentru proiecte de construcții care beneficiază ecosistemul Ethereum – a inițiat ConsenSys Grants Wave III – și puteți aplica! 

Pentru a sprijini acest Wave, ConsenSys Grants acordă 1.000 de dolari DAI pentru cea mai bună aplicație în una dintre următoarele categorii: Infrastructură, Dev Tooling, Impact social, Educație și Securitate. Amintiți-vă: toate aplicațiile trebuie să beneficieze de ecosistemul Ethereum mai mare și să fie proiecte open source. 

ConsenSys Labs

ConsenSys Labs, un fond de investiții în faza inițială pentru protocoale deschise, infrastructură și aplicații, a lansat recent programul Relays pentru hackathoni descentralizați. 

Echipa Relays a ConsenSys Labs desfășoară în prezent un nou program de granturi pentru proiecte emergente de Hackathons precum EthWaterloo și GitCoin’s Web3 World Virtual Hackathon pentru a construi prototipuri de hackathon grozave în startup-uri finanțate și de succes care adaugă valoare ecosistemului Ethereum. Puteți găsi mai multe informații aici.

Mai mult, Min Teo, partenerul ConsenSys Labs, va fi judecător pentru hackathonul EthWaterloo. 

Rețeaua Bounties

La ETHWaterloo’19, echipa Bounties va iniția o serie de activări axate pe creșterea premiilor care sunt acordate în mod normal la hackathon. Echipa găzduiește premii mai mici pentru echipele care expediază producția, construiesc proiecte artistice, abordează obiectivele ONU de dezvoltare durabilă și multe altele. Există, de asemenea, premii pentru o participare mai pasivă, cum ar fi scrierea de poezii despre cum te simți în timpul evenimentului. 

Toate recompensele de mai sus sunt disponibile la adresa waterloo.bounties.network. Echipa Bounties va prezenta, de asemenea, un atelier tehnic sâmbătă după-amiază despre contractele inteligente compozibile, pe baza experienței lor care a condus protocolul StandardBounties în ultimii 2 ani.

Captură de ecran 2019 11 06 la 11 18 24 AM

Difuzoare

Josh Crites of Consensys Academy

Obțineți hackathon-ul târziu în noapte devreme și corect, cu elementele de bază esențiale de la Josh Crites de la ConsenSys Academy. va trece peste învățările cheie pentru BUIDLers-urile înmugurite

Vineri, 8 noiembrie, 16: 30-18: 30

Kevin Owocki de Gitcoin

Fondatorul Gitcoin, Kevin Owocki, va prezenta o discuție intitulată „Un sistem financiar pentru și pentru oameni”. Discuția va aborda următoarele întrebări: Ce se întâmplă dacă sistemul financiar Wall-Street din secolul al XX-lea din epoca industrială nu este singura arhitectură scalabilă posibilă a unui sistem financiar? Ce se întâmplă dacă ar fi să proiectăm un sistem de operare financiar la scară planetară din primele principii care să includă obiectivele de proiectare ale diversității ecologice, armoniei sociale și abundenței spirituale?

Sâmbătă, 9 noiembrie, Sala Buterin, 14: 00-14: 25

Mark Beylin din Rețeaua Bounties 

În plus față de activările Bounties Network de-a lungul hackathonului ETHWaterloo, fondatorul Mark Beylin va prezenta și o conferință intitulată „Provocările contractelor inteligente compozabile” care abordează o serie de considerații tehnice atunci când se bazează pe Ethereum.

Sâmbătă, 9 noiembrie, Sala Buterin, 14:30 – 14:55

Mara Schmiedt și Collin Myers din rețelele Codefi / Activati 

Mara Schmiedt și Collin Myers din Codefi Networks vor prezenta o scufundare profundă pe platforma Activate lansată recent de Codefi. Intitulat în mod corespunzător „Activează prin rețelele Codefi: o nouă modalitate de lansare și participare la rețelele descentralizate”, discuția va oferi o imagine de ansamblu asupra stării rețelelor descentralizate, a jetoanelor de utilitate și a modului în care platforma Activare elimină complexitatea lansării și participării la descentralizare rețele.

Vineri, 8 noiembrie, 10:00 – 22:25 

Captură de ecran 2019 11 06 la 11 19 50 AM

Acces la produsele ConsenSys 

Puterea de securitate a contractului inteligent Ethereum MythX va oferi acces la suita de instrumente MythX Pro lansată recent. 

Kaleido, Blockchain Business Cloud va permite, de asemenea, accesul la platforma sa completă pentru construirea de soluții complete pentru întreprindere.  

Și nu uitați să obțineți #FollowNarly SWAG

DevelopersEth GlobalEthereumEventsNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me