blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogEvenimente și conferințe

ConsenSys la Sibos 2019: 10 discuții despre Enterprise Blockchain

Inclusiv explicatori exclusivi pentru întreprinderi, DeFi, finanțe comerciale, consorții și multe altele de ConsenSys 16 decembrie 2019 Postat pe 16 decembrie 2019

0 C5Qlxw2v0 pdpGkQ

ConsenSys a participat anul acesta la cea de-a 41-a convenție anuală SWIFT de la Sibos din acest an, pentru a aduce cele mai noi tehnologii blockchain în sectoarele întreprinderii și financiare. De la consorții la piețele financiare și de capital descentralizate, implicarea ConsenSys în discursul Sibos a fost substanțială, probabil cu anunțul suitei de produse ConsenSys Codefi – care oferă un sistem de operare blockchain pentru finanțe și comerț – atrăgând cea mai mare emoție.

Pentru o imagine completă despre cele mai recente soluții fintech și enterprise integrate în blockchain, am colectat prezentări video evidențiate, inclusiv participanți ConsenSys de la Sibos 2019. Aceste discuții includ totul, de la prezentări generale esențiale, cum ar fi „Intro la Enterprise Blockchain” și „DeFi 101: Introducere în active digitale și finanțe descentralizate ”, la scufundări practice profunde, inclusiv„ Modele de tokenizare Fiat-Money pentru plăți ”și„ Luarea unei rețele de blockchain autorizate reglementate la producție ”- și le puteți urmări pe toate astăzi.

A ratat Sibos anul acesta? Nu vă faceți griji, am scris o recapitulare completă a Sibos 2019 cu analize despre viitorul finanțelor, tehnologiei și întreprinderii.

Ce este Sibos?

Sibos este un eveniment anual de renume mondial care reunește peste 300 de expozanți și 600 de vorbitori care se adresează unei mulțimi de peste 10.000 de experți financiari din întreaga lume. Anul acesta Sibos a prezentat industria, deoarece tehnologia transformă rapid piețele financiare și comerciale tradiționale către o eră a digitalizării complete și a descentralizării emergente.

„Industria financiară se confruntă cu o schimbare extraordinară, din cauza noilor participanți precum Balanța Facebook și a apariției unor tehnologii precum cripto-active.” – Yawar Shah Președinte, membru al Consiliului de administrație la Swift

Accesați YouTube ConsenSys pentru a vedea lista completă de redare a panourilor

 

ConsenSys la Sibos 2019 Recap Video

La cea de-a 41-a convenție anuală de la SWIFT din acest an, ConsenSys a anunțat suita de produse Codefi, care oferă un sistem de operare blockchain pentru organizațiile financiare și comerciale. ConsenSys a organizat numeroase panouri, discuții și cuvinte cheie pentru a împărtăși modul în care tehnologia blockchain va avea impact asupra industriei financiare în anii următori. 

 

Introducere în Enterprise Blockchain

Povești de succes, cazuri practice de utilizare și secretele din spatele trecerii de la concept la consorțiu într-o fracțiune de timp și la o fracțiune din costul soluțiilor de întreprindere în picioare. Înțelegeți valoarea și impactul pe care blockchain-ul de întreprindere îl poate aduce afacerii dvs..

Prezintă: Grace Hartley – Moderator, Tim Grant – CEO DrumG, Sophia Lopez – Co-fondator și COO din Kaleido, Dan Heyman – Director de program la PegaSys și Peter Broadhurst – Co-fondator și șef de inginerie la Kaleido.

 

Viitorul proprietății și distribuției datelor pentru servicii financiare

 

Tim Grant, CEO al DrumG, și Emmanuel Aidoo, șeful Strategiei de contabilitate distribuită la Credit Suisse, demonstrează în direct The DrumG Titanium Network.

Aflați cum DrumG – cu 10 parteneri globali de bănci de investiții care reprezintă peste 40% din noționalul restant al contractelor globale de instrumente financiare derivate – lucrează împreună pentru a construi viitorul proprietății și distribuției datelor de pe piața financiară.

 

Finanțarea comerțului pe blockchain

La nivel global complex, fragmentat și, în multe locuri, încă bazat pe hârtie, industria finanțelor comerciale este provocată să inoveze sau să aducă îmbunătățiri tehnologice – și acum. Aflați cum este deja implementat blockchainul ca soluție pentru industria finanțelor comerciale de la experți din domeniul emergent.

 

Consorții Blockchain

Aruncați o privire mai atentă la consorțiile live și aruncați-vă profund în succesul acestor proiecte, împreună cu provocările lor. Acest panou explorează întrebări, inclusiv: ce ar trebui să învețe industria bancară de la consorțiile din trecut? Cât de mare este prea mare? Cum pot diferitele părți interesate să alinieze și să lanseze proiecte?

 

Introducere în active digitale și finanțe descentralizate – „DeFi 101”

O introducere esențială și informații despre activele digitale și finanțele descentralizate. Explorează evoluția bancară și financiară folosind tehnologia blockchain. Aflați despre cazurile de utilizare și aplicațiile, cum să scalați strategiile în jurul adoptării și creșterii și avantajele și dezavantajele finanțării descentralizate.

 

Tokenizarea pe piețele de capital instituționale

Aflați despre calea activelor digitale către acceptarea în instituțiile financiare globale, autoritățile de reglementare și băncile centrale. De-a lungul timpului, beneficiile substanțiale ale blockchain-ului pentru întreprinderi devin clare, alături de numărul de angajamente care duc la rezultate ale producției în 2019.

 

The Innovator’s Mindset: How to Stay Relevant in the Age of Digitalization

Aflați de la cei care au experimentat direct digitalizarea industriilor cum să vă dețineți cariera și să vă orientați spre noi roluri și sectoare, utilizându-vă abilitățile și talentele..

Prezintă: Camilla McFarland – Moderator, Monica Singer – ConsenSys Solutions, Lex Sokolin – Global Fintech Co-Head la ConsenSys Codefi, Toon Leijtens – CTO la komgo și Lory Kehoe – Managing Director la ConsenSys Ireland.

 

Soluții Enterprise Blockchain: cazuri de utilizare din viața reală

Scufundați-vă mai adânc în capabilitățile întreprinderii Ethereum. Aflați despre o serie de cazuri de utilizare din viața reală, cu experți care au fost implicați în implementarea lor și care au experimentat direct oportunitățile de afaceri care au fost deblocate prin adaptarea blockchain-ului într-un mediu de întreprindere.

 

Aducerea la producție a unei rețele blockchain autorizate reglementate

Peter Munnings, cofondator al Adhara și Rob Dawson, inginer de protocol la PegaSys, prezintă despre ce este nevoie pentru a muta în producție sistemele bazate pe blockchain permise. Discuția include exemple despre modul în care Adhara a construit sisteme de producție pe PegaSys Hyperledger Besu (cunoscut anterior sub numele de Panteon). 

 

Modele Fiat de tokenizare a banilor pentru plăți

Alăturați-vă lui Carlos Vivas de la ConsenSys Academy pentru o prezentare educațională a tokenizării folosind tehnologia blockchain. Cazuri cheie de utilizare a afacerilor discutate în acest videoclip, inclusiv #Libra (criptomoneda Facebook), plăți cu date biometrice și plăți internaționale.

 

Pentru a afla mai multe despre Enterprise Blockchain, accesați ConsenSys Solutions

 

Abonați-vă la buletinul informativ ConsenSys Enterprise

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me