blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys lansează conformitatea Codefi

ConsenSys anunță lansarea Codefi Compliance, o platformă de reglementare și conformitate automată și agilă pentru activele digitale. de ConsenSys 8 iunie 2020 Postat pe 8 iunie 2020

erou de conformitate codefi

New York– ConsenSys a anunțat astăzi lansarea Codefi Compliance, o platformă de reglementare și conformitate automată și agilă pentru activele digitale. Codefi Compliance este o nouă ofertă din suita de produse Codefi, care alimentează în mod colectiv comerțul și finanțele prin optimizarea proceselor de afaceri și digitalizarea instrumentelor financiare. Ca soluție de nouă generație pentru combaterea spălării banilor (AML) și combaterii finanțării terorismului (CFT), Codefi Compliance asigură că activele digitale îndeplinesc așteptările de reglementare fără a compromite cerințele pieței și ale afacerii, indiferent de jurisdicție și design. Este singura soluție de conformitate concepută exclusiv pentru activele bazate pe Ethereum și construită de ConsenSys, liderul în dezvoltarea Ethereum. 

Din punct de vedere istoric, conformitatea AML / CFT a valorificat orientările „know-your-client” (KYC), care impun instituțiilor de servicii financiare să depună eforturi pentru a verifica identitatea, adecvarea și riscurile asociate angajării cu clienții săi. Codefi Compliance oferă tranzacția know-your (KYT), care este esențială pentru infrastructura descentralizată și oferă nivelul următor în analiza conformității. KYT păstrează confidențialitatea prin evaluarea comportamentelor adreselor participante, mai degrabă decât a identității participanților. Oferind monitorizare KYT concepută pentru active bazate pe blockchain, cu date în lanț de cea mai înaltă calitate, Codefi Compliance oferă verificări AML pentru a se asigura că tranzacțiile pot rămâne anonime în timp ce respectă reglementările. 

Conformitatea Codefi împuternicește clienții cu instrumente pentru evaluarea riscurilor, gestionarea riscurilor și investigarea riscurilor. Utilizatorii pot gestiona operațiunile globale dintr-un singur cont ajustând setările de conformitate în funcție de jurisdicție, gestionând fără probleme mai multe setări în cadrul diviziilor internaționale. Conformitatea Codefi oferă supravegherea conformității în timp real și starea riscului pentru toate activele digitale, cu filtre pentru etichete, atribute identificate, conformitatea tranzacțiilor și nivel de risc. Clienții pot urmări activitățile activelor, comportamentul utilizatorilor, tranzacțiile, fluxul de fonduri și pot vizualiza analiza datelor pentru tendințele spot. Statisticile derivate din Codefi Compliance pot ajuta companiile care se confruntă cu reglementări dinamice pentru a se asigura că toate cerințele sunt îndeplinite fără a întrerupe fluxurile de proces. 

Caracteristici Investigarea riscului de conformitate

Ethereum continuă să câștige impuls ca blockchain programabil la alegere pentru întreprinderi, deoarece majoritatea celor mai mari companii din lume care utilizează blockchain sunt construind pe Ethereum. Înainte de Conformitatea Codefi, companiile care se ocupau de active digitale pe Ethereum se confruntau cu provocarea de a aborda diferite standarde și implementări pentru fiecare activ și de a gestiona baza de date complexă a rețelei. Codefi Compliance folosește un cadru personalizat pentru a oferi o soluție AML / CFT compatibilă cu Ether și cele mai utilizate standarde de jetoane, cum ar fi ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, împreună cu monede stabile notabile precum DAI, USDC și Tether, acoperind peste 280.000 de tipuri de digital active construite pe Ethereum. Este prima soluție construită pentru activele digitale care va rula pe ETH 2.0, actualizarea rețelei mult așteptată, care va crește exponențial tranzacțiile pe secundă și va permite scara Ethereum. 

„Furnizarea conformității robuste AML / CFT pentru activele digitale bazate pe Ethereum este un pas cheie în aducerea industriei financiare instituționale la finanțarea descentralizată. Codefi Compliance este următorul modul din suita noastră de produse pentru a elimina complexitatea și riscul în utilizarea DeFi și pentru a ajuta orice afacere să beneficieze de utilizarea activelor digitale ”, a spus Lex Sokolin, co-șef global al ConsenSys Codefi. 

Codefi Compliance este conceput pentru orice afacere care interacționează cu active digitale pe Ethereum. Platforma de piață de predicție Vedere utilizează conformitatea Codefi pentru a se asigura că tranzacțiile folosind jetoane sunt conforme cu reglementările locale. „Ca platformă de piață de predicție fără custodie, Sight căuta o soluție criptografică AML care să fie ușor de integrat, ușor de utilizat și să acopere toate jetoanele Ethereum. Codefi a bifat toate casetele, oferindu-le regulatorilor liniștea minții că Sight îndeplinește cele mai înalte standarde AML ”, a declarat Graeme Barnes, Manager de produs, Sight.

Conformitatea Codefi este disponibilă astăzi la codefi.consensys.net/compliance.  

Explorați conformitatea Codefi astăzi

Aflați mai multe despre soluția noastră de conformitate AML-CFT pentru criptomonede și active digitale. Explorați CodefiNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me