blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

ConsenSys selectat de Societe Generale – Forge pentru a oferi tehnologie și expertiză pentru experimentele sale valutare digitale ale băncii centrale

ConsenSys va furniza tehnologie și expertiză Societe Generale – Forge, concentrându-se în special pe emiterea și gestionarea CBDC, livrare contra plată și interoperabilitatea contabilității. De ConsenSys 28 octombrie 2020 Postat pe 28 octombrie 2020

ConsenSys France

Societe Generale – Forge, platforma piețelor de capital digitale a Grupului Societe Generale, a selectat ConsenSys pentru a oferi tehnologie și servicii ca parte a activităților sale pilot în curs de desfășurare a monedei digitale a băncii centrale (CBDC).

Ca parte a acestui parteneriat, Societe Generale – Forge va continua să se bazeze pe realizările sale revoluționare recente, cum ar fi emiterea unei obligațiuni garantate de 100 de milioane de euro pe blockchain în 2019 și emiterea unei obligațiuni de 40 de milioane de euro care a fost decontată cu un CBDC în 2020, un proiect comun cu Banque de France, banca centrală franceză.

ConsenSys va furniza tehnologie și expertiză Societe Generale – Forge, concentrându-se în special pe emiterea și gestionarea CBDC, livrarea contra plății și interoperabilitatea contabilității.

Jean-Marc Stenger, CEO al Societe Generale – Forge, a remarcat: „Suntem încântați să colaborăm cu ConsenSys, o companie care este un jucător cheie în dezvoltarea tehnologiei de distribuire a registrelor distribuite la nivel global și oferă multe dintre infrastructura și instrumentele de dezvoltare utilizate de comunitatea blockchain.”

Ken Timsit, șef global pentru soluții pentru întreprinderi la ConsenSys, a remarcat: „Suntem foarte respectați pentru realizările Societe Generale – Forge și suntem mândri că lucrăm cu ei. ConsenSys se angajează să facă progrese în spațiul CBDC și a asistat șase bănci centrale din întreaga lume cu privire la proiectele CBDC. ”

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Codefi, MetaMask, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați http://consensys.net/.

Despre Societe Generale – Forge

Societe Generale – Forge este o filială complet integrată a Societe Generale Group. Oferim emitenților și investitorilor, fie corporații, fie instituții financiare, servicii complete pentru a emite și gestiona produse financiare native digitale înregistrate pe blockchain (jeton de securitate).

Pentru operatorii de infrastructură de piață, construim cadre și modele deschise, simple, sigure și instituționale pentru operațiuni de securitate, susținute de securitatea clasei bancare și de respectarea deplină a reglementărilor. Angajat să lanseze cu cazuri reale de utilizare, Societe Generale – Forge își dezvoltă progresiv capacitățile platformei „conforme cu designul”.

Despre Societe Generale

Societe Generale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Bazat pe un model bancar diversificat și integrat, Grupul combină forța financiară și expertiza dovedită în inovație cu o strategie de creștere durabilă. Angajată pentru transformările pozitive ale societăților și economiilor lumii, Societe Generale și echipele sale caută să construiască, zi de zi, împreună cu clienții săi, un viitor mai bun și durabil prin soluții financiare responsabile și inovatoare.

Activă în economia reală de peste 150 de ani, cu o poziție solidă în Europa și conectată la restul lumii, Societe Generale are peste 138.000 de angajați în 62 de țări și susține zilnic 29 de milioane de clienți individuali, companii și instituții investitorilor din întreaga lume, oferind o gamă largă de servicii de consultanță și soluții financiare adaptate. Grupul este construit pe trei companii de bază complementare:

  • Banca de retail franceză care cuprinde brandurile Societe Generale, Crédit du Nord și Boursorama. Fiecare oferă o gamă completă de servicii financiare cu produse omnicanal la vârful inovației digitale;
  • Servicii bancare internaționale de retail, asigurări și servicii financiare pentru companii, cu rețele în Africa, Rusia, Europa Centrală și de Est și companii specializate care sunt lideri pe piețele lor;
  • Global Banking and Investor Solutions, care oferă expertiză recunoscută, locații cheie internaționale și soluții integrate.

Societe Generale este inclusă în principalii indici de investiții responsabili social: DJSI (World and Europe), FTSE4Good (Global and Europe), Euronext Vigeo (World, Europe and Eurozone), patru dintre indicii STOXX ESG Leaders și MSCI Low Carbon Leaders Index. Pentru mai multe informații, ne puteți urmări pe Twitter @societatea Generală sau vizitați site-ul nostru web www.societegenerale.com

CONTACTURI DE PRESĂ

ConsenSys

Victoria Calmon

+33 6 34 77 15 97

[e-mail protejat]

@ConsenSysNews

societatea Generală

Astrid Fould Bacquart

+ 33 1 56 37 67 95

[e-mail protejat]

@SG_presse

 

 

 

Anunț pentru clienți CBD Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me