blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Contents

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogEvenimente și conferințe

ConsenSys vă invită la Convergență, Congresul Global Blockchain

Alăturați-vă 1.500 de participanți la Malaga pentru 2,5 zile de prezentări, panouri, hackathoni și ateliere axate pe politici. De ConsenSys 5 noiembrie 2019 Postat pe 5 noiembrie 2019

Convergență Congresul global

Ce este Convergența?

Convergenţă este primul congres blockchain la nivel mondial organizat. Convergența reunește 1500 de persoane proeminente din comunitatea globală pentru o explorare aprofundată a tendințelor concurente în tehnologia blockchain, reglementare și cercetare. Cu participarea industriei blockchain la nivel mondial, a autorităților de reglementare, a factorilor de decizie politică, a influențatorilor C-Suite și a membrilor comunității de impact social, Convergence este stabilit să se stabilească drept punctul de referință pentru discuția aplicațiilor bazate pe blockchain / DLT pentru mulți ani de acum încolo..

 

La Convergence, participanții au posibilitatea de a:

  • Vorbiți direct cu autoritățile de reglementare și factorii de decizie politică.
  • Deveniți implicat în stabilirea priorităților blockchain pentru anul viitor.
  • Discutați „imaginea de ansamblu” a blockchain-ului din unghiuri guvernamentale, sociopolitice și tehnologice

Apasă aici pentru a te inregistra

Următoarele subiecte sunt cele mai importante pentru guvernele europene și guvernele din întreaga lume: 

Identitate

Acum este posibil să construim noi cadre de identitate bazate pe conceptul de identități descentralizate – incluzând potențial un subgrup interesant de identitate descentralizată cunoscut sub numele de identitate auto-suverană (SSI). Ce ar trebui să facă factorii de decizie politică pentru a încuraja peisajul identitar descentralizat în Europa?

Perturbarea monopolurilor de date

DLT va consolida poziția intermediarilor și a rețelelor centralizate sau va oferi o opțiune descentralizată, mai corectă pentru societatea actuală? Companiile multinaționale precum Google, Amazon și Alibaba investesc miliarde în investirea cazurilor de utilizare relevante. Lucrează împotriva propriilor interese, creează noi modele de afaceri sau cooptează viitorul descentralizat? În cazul în care autoritățile de reglementare sunt alarmate sau cooperante? 

Cadrul legal și de reglementare al tehnologiei Blockchain

Toate noile tehnologii semnificative se vor intersecta la un moment dat cu cadrul legal și de reglementare existent. Multe cazuri actuale de utilizare a blockchain-ului există astăzi în limbo-ul legal și de reglementare. Există o mare nevoie de claritate juridică și de reglementare în jurul tehnologiei blockchain.

Și mult mai mult

Detalii conferință:

Care: 

1.500 de participanți, inclusiv politicieni, autorități de reglementare, bancheri centrali, tehnologi,

Antreprenori, directori C-Suite, lideri de gândire blockchain, academicieni și activiști din toată Europa și America de Nord

Când:

11-13 noiembrie 2019

Unde:

Centrul de târguri și congrese din Málaga, Spania

Cum să obțineți un bilet:

Apasă aici pentru a te inregistra

Discuții de menținut pe radar:

Marți, 12 noiembrie 2019
Simona Pop, Co-fondator și CMO al rețelei Bounties

Blockchain pentru o societate durabilă și noi modele de afaceri | AUDITORIUM 1 | 14:15 h.-15: 00 h.

Simona Pop este o strategă creativă și un constructor de comunități, care lucrează la reproiectarea modului în care indivizii și comunitățile lucrează în calitate de cofondator al rețelei Bounties startup. Rețeaua Bounties este atât un protocol, cât și un produs, în direct pe rețeaua principală blockchain Ethereum, alimentând recompensele care plătesc în orice jeton pe Ethereum pe verticală. Ca urmare, proiectul utilizează tehnologia blockchain pentru a construi o societate durabilă și noi modele de afaceri în fiecare zi. Simona își va împărtăși învățăturile din cea mai recentă inițiativă a Bounties Network, Bounties for the Oceans: Bounty for Basura, demonstrând modul în care DLT poate avea un impact social semnificativ în geografie. 

Vanessa Grellet, Director executiv @ ConsenSys

Viitorul durabilității: tehnici de măsurare a impactului social | Auditoriul 1 | 15:00 h.-15: 30 h.

Vanessa conduce servicii financiare, bunuri de lux, comerț cu amănuntul, arte și inițiative de impact social la ConsenSys. Ea este președintă a coaliției de impact social blockchain (BSIC) și face parte din consiliul de administrație al Coaliției Blockchain de contabilitate. Vanessa are o vastă experiență în calitate de director financiar și tehnologic, cu o istorie demonstrată de succes a activității în industria piețelor de capital. 

Steven Haft, șeful parteneriatului global

Blockchain Unleashed for Climate Action | Discuție în grup | Auditorium 2 | 15: 45 h.- 16:30 h.

Focus: Criza climatică ridică probleme perturbatoare care necesită, ca parte a răspunsului, utilizarea tehnologiilor perturbatoare, cum ar fi Blockchain. Obiectivul acestei sesiuni este de a crește gradul de conștientizare cu privire la disponibilitatea opțiunilor de a utiliza tehnologiile Blockchain pentru a sprijini acțiunile climatice. Panoul va reuni factorii de decizie politică, experții în finanțe și practicienii care au experiență directă în exploatarea tehnologiilor blockchain pentru a sprijini programele de acțiune climatică. Aceștia vor discuta despre cazurile de utilizare a tehnologiei Blockchain în acțiuni climatice și elaborarea politicilor climatice și, acolo unde sunt disponibile, vor împărtăși experiențe cu privire la implementarea acesteia.

Pelle Brængaart, CTO la uPort

INATBA WG Identity Round Table | Cameră mare 1 | 15:45 h. – 16:30 h.

În calitate de CTO al uPort, o platformă de date și identitate auto-suverană, Pelle este bine versat în proiectele legate de Ethereum și Blockchain, cu accent pe identitate și lumea în curs de dezvoltare. Pelle se va adânci în problemele de reglementare care apar atunci când se utilizează identitatea descentralizată atât pentru utilizatori, cât și pentru entități. uPort va lansa noua sa platformă Serto la Convergence. 

Miercuri, 13 noiembrie 2019
Ken Timsit, Director general la ConsenSys Paris

Perspective privind Blockchain de la Comitetul European pentru Protecția Datelor Auditoriul 1 | 14:30 h.-15: 00 h.

Ken Timsit este director general la ConsenSys, concentrându-se pe Franța și Europa continentală. Ca parte a rolului său, Ken conduce relații la nivel înalt cu mari corporații și guverne, execută proiecte de dezvoltare de aplicații și consultanță și identifică oportunități pentru noi produse și proiecte externe și interne. El este membru al comitetului de management al „Observatorului și forumului UE Blockchain”, inițiativă lansată de Comisia Europeană.

Ludovic Courcelas, Strategie guvernamentală Lead @ ConsenSys Paris

Observatorul UE Blockchain și Atelierul Forumului privind abilitățile Sala de conferințe 2.2 | 11:15 h.-12: 45 h.

Ludovic este liderul strategiei guvernamentale la ConsenSys. În prezent, el administrează Observatorul și Forumul UE Blockchain, un proiect lansat de Comisia Europeană. Ludovic și-a început cariera ca evanghelist de marketing pentru publicul dezvoltatorilor de la Microsoft, apoi s-a mutat la Laboratorul Digital și de Inovație la serviciile de valori mobiliare BNP Paribas. În cadrul ConsenSys, el este un punct de referință în identitate, standardizare și jocuri în calitate de membru al consiliului de administrație al Blockchain Game Alliance.

Vă așteptăm cu nerăbdare la Convergence! Echipa va fi încântată să întâlnească toți vizitatorii la standul nostru.

***

Accesați Convergența informat.

Citiți Observatorul UE Blockchain și Raportul cadrului juridic și de reglementare al forumului privind blockchain-urile și raportul privind contractele inteligente →

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me