Cum a creat Kaleido o piață blockchain pentru dezvoltatori și întreprinderi

blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

HomeBlogEnterprise Blockchain

Cum a creat Kaleido o piață blockchain pentru dezvoltatori și întreprinderi

Importanța integrărilor partenerilor pentru soluțiile blockchain și modul în care Kaleido dezvoltă o piață pentru dezvoltatori și întreprinderi. de ConsenSys 4 decembrie 2019 Postat pe 4 decembrie 2019

eroul pieței kaleido

Piațele au luat lume de furtună. Schimbarea de paradigmă de la firme masive la piețe permise de rețele individuale a fost catalizată în continuare odată cu lansarea tehnologiei Bitcoin și blockchain. Cu toate acestea, chiar și cu extinderea aplicațiilor descentralizate, a cripto-start-urilor și a întreprinderilor care implementează tehnologia blockchain – apariția unei piețe pentru soluții blockchain de întreprindere nu a decolat, până acum.

Această piață oferă o formă de compozibilitate cunoscută și sub denumirea de „efectul cărămizii lego”, care permite soluții să se construiască deasupra sau să se integreze una cu cealaltă. În timp ce blockchain-urile publice continuă să se străduiască să crească compozibilitatea platformelor lor, rețelele blockchain Enterprise Ethereum au lucrat în tăcere pentru a crea diverse specificații și componente care să asigure o soluție full-stack. Kaleido a construit un unic piata de desfacere care permite configurarea ușoară a blockchain-urilor Enterprise Ethereum care oferă opționalitatea întreprinderilor – care ajută la eliminarea nevoii de expertiză specializată în blockchain – reducând astfel costurile de configurare, implementare și întreținere a unei rețele blockchain. 

„Am văzut modele de desfășurare reușite pe măsură ce rețelele de întreprindere intră în producție și am încorporat aceste bune practici în serviciile Kaleido Marketplace, pentru a simplifica radical adoptarea blockchain-ului și a elimina o parte din expertiza de blockchain specializată necesară”, a spus Kaleido Fondator și COO, Sophia Lopez.

Cum funcționează piața Kaleido?

Piața Kaleido oferă întreprinderilor posibilitatea de a-și construi rețeaua blockchain rapid și fără probleme cu atribute personalizabile. Companiile folosesc piața pentru a-și construi soluția blockchain din următoarele categorii:

Alegerea protocolului

Protocolul de bază blockchain care rulează rețeaua dvs. face parte din întreaga soluție full-stack. Opțiunea de a alege dintre Hyperledger Besu sau alte blockchain-uri Enterprise Ethereum precum Quorum este utilă companiilor care rezolvă diferite probleme. Hyperledger Besu oferă compatibilitate blockchainului public Ethereum pentru întreprinderile care cred că în timp firmele lor vor dori să utilizeze beneficiile Ethereumului public. 

Configurări Cloud 

Kaleido permite întreprinderilor să își utilizeze serviciile cloud existente prin integrarea cu Amazon Web Services sau Microsoft Azure. Acești furnizori au și alte servicii concepute pentru gestionarea cheilor și protecția datelor pe care întreprinderile le pot integra în soluțiile lor blockchain permise. Platforma Kaleido oferă o experiență simplă de a construi și gestiona blockchain-uri care rulează în Microsoft Azure, Amazon Web Services sau local..


Instrumente de dezvoltare

Instrumentele pentru dezvoltatori oferite de furnizori terți, precum Truffle sau MythX, sunt vitale pentru adoptarea pe scară largă a blockchain-ului de către întreprinderi. Aceste instrumente oferă servicii robuste la nivel de întreprindere și produse care permit produselor unei companii sau echipei de ingineri să rezolve problemele și să se bazeze pe blockchain-ul lor de întreprindere. 

Servicii Kaleido

Serviciile oferite de companie sunt unice pentru piața blockchain a Kaleido. De exemplu, Kaleido oferă soluții de confidențialitate și securitate care permit întreprinderilor să utilizeze pe deplin potențialul soluțiilor blockchain. În plus, Kaleido oferă servicii native blockchain, necesare analizei, monitorizării și gestionării oricărei rețele blockchain. 

Integrarea partenerilor

Unul dintre cele mai importante aspecte ale Kaleido Marketplace este integrarea parteneriatului care permite unei întreprinderi să utilizeze software blockchain furnizat de o serie de alți furnizori de tehnologie.

Cheia unei piețe: programe de partener și integrări

Spuneți că doriți să configurați o rețea blockchain pentru gestionarea lanțului de aprovizionare al firmei dvs. În primul rând, firma dvs. va trebui să selecteze un protocol blockchain de bază, de exemplu, Hyperledger Besu. Apoi, veți alege configurația cloud de care are nevoie firma dvs., indiferent dacă este AWS sau Azure. Veți avea o mulțime de servicii Kaleido din care să alegeți, cum ar fi un registru în lanț sau un mecanism de transfer de jetoane Zero-Knowledge. În cele din urmă, compania dvs. poate alege dintre instrumentele pentru dezvoltatori precum MythX și Truffle și să decidă asupra componentei lanțului de aprovizionare, cum ar fi Treum. Toate aceste terțe părți se integrează cu serviciile Kaleido pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil, toate cu simplitatea butonului de clic.  

Astăzi, deținerea întregului stack blockchain este o provocare și sunt necesare parteneriate pentru a crea cea mai bună soluție posibilă. Acesta este motivul pentru care ConsenSys combină aplicațiile noastre interne cu companiile noastre susținute de ConsenSys, precum Kaleido și Aztec, pentru a asigura soluții robuste care să răspundă cerințelor oricărei întreprinderi.. 

Soluții complete Blockchain în acțiune 

De la lansare, Kaleido a ajutat organizațiile să creeze mii de rețele blockchain cu Blockchain Business Cloud. Cu Marketplace, Kaleido merge chiar mai departe, oferind primul pachet complet de capabilități blockchain necesare pentru a construi o soluție completă, pentru a ajunge la starea de producție live și pentru a menține soluția funcțională.

ConsenSys și Kaleido au ajutat rețelele și întreprinderile consorțiale să stabilească rețele de lucru blockchain. De exemplu, Micul & Medium Business Exchange (SMBX), care oferă un schimb bazat pe blockchain pentru emiterea, cumpărarea și vânzarea de obligațiuni de afaceri mici către investitorii comunitari, folosește Kaleido pentru a-și sprijini propria soluție blockchain.

 „De când rulăm această piață în numele comunității SMBX, Kaleido ne-a ajutat să ajungem pe piață cu soluția noastră într-o fracțiune de timp și la o fracțiune din cost”, spune Benjamin Lozano, CEO SMBX.

Un alt exemplu Kaleido este Komgo, o rețea de ultimă generație pentru comerț și finanțe de mărfuri, formată din instituții globale precum Citi, ING, Koch Supply & Trading, MUFG Bank, Societe Generale, Credit Agricole Group, BNP Paribas, Shell și alții. 

„Construindu-se pe un sistem blockchain deschis, Komgo poate selecta dintre cele mai bune protocoale în dezvoltare în ecosistem și poate utiliza blocurile de construcție existente pentru o soluție optimizată”, – Souleïma Baddi, director executiv al Komgo. 

În același timp, unele întreprinderi doresc adesea un partener de implementare cu servicii complete. Există soluții Enterprise Ethereum și furnizori de asistență pe fiecare piață din întreaga lume, inclusiv cele patru mari firme de consultanță, precum și ConsenSys Solutions. Aceste companii oferă servicii, de la dovezi de concepte la rețele blockchain pregătite pentru producție, până la integrarea în sisteme vechi, până la asistență continuă.

Observații finale

Valoarea piețelor solide pentru întreprinderi și dezvoltatori nu poate fi subestimată. Disponibilitatea de a crea o rețea cu aplicații și servicii specifice industriei avansează adoptarea pentru toți utilizatorii. Jumătate din luptă este cunoașterea a ceea ce există și, pe măsură ce piața Kaleido extinde numărul de parteneri, va continua să depășească alte platforme care nu permit o astfel de compozibilitate.. 

Verificați piața Kaleido

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivGhid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Ce este Enterprise EthereumWebinar

Ce este Enterprise Ethereum?

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Blockchain Komgo pentru finanțarea comerțului cu mărfuriStudiu de caz

Komgo: Blockchain pentru finanțarea comerțului cu mărfuri

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map