Consensys academyPrograme online Parteneriate Contactați-ne

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

Despre Blockchain Essentials

Aflați elementele esențiale ale Blockchain, ce este și ce poate face, cu ConsenSys Academy, în noul nostru curs Essentials, care vă ajută să fiți la curent și gata pentru 2020.

Una dintre cele mai mari companii de blockchain din lume, ConsenSys este un lider global în domeniu, iar Academia vă poate oferi educație de ultimă generație, extrasă din unele dintre cele mai bune minți din industrie..

Vă vom prezenta o parte din teoria și filozofia din spatele blockchain-ului, elementele tehnologice care îl fac nou și diferit și vom afla mai multe despre ceea ce face ca tehnologia să fie revoluționară. Animațiile și grafica uimitoare vă vor ghida prin această nouă lume incitantă și, până la final, veți avea o înțelegere aprofundată a modului în care această tehnologie vă poate afecta viața, afacerea sau industria..

Un certificat de finalizare va fi emis după trecerea testului final. Distribuiți certificarea dvs. pe LinkedIn!

Inregistreaza-teDespre Blockchain Essentials

Detalii program

Caracteristicile cursului

Blockchain Developer Bootcamp are următoarele:

  • Cohorta închisă, una pe an
  • Program autonom de 11 săptămâni, cu angajament tipic de 10-15 ore pe săptămână.
  • Suport activ de la dezvoltatorii și formatorii ConsenSys blockchain
  • Accesul la conținutul cursului este inclus timp de un an după încheierea cohortei
  • Membru comunitar pe viață prin rețeaua noastră de absolvenți
  • Certificarea inclusă și eliberată la trecerea examenului de certificare.

Cererile de burse pentru această cohortă sunt acum închise.

Acesta este un curs online de 5 săptămâni, auto-ritmat, care conține conținut multimodal, cum ar fi videoclipuri, materiale de lectură, teste interactive, sarcini și un proiect final evaluat de colegi. Conceput având în vedere profesionistul ocupat, acest curs poate fi completat cu doar 2-3 ore de timp pe săptămână. Cursul este de 99 USD pentru fiecare student și este oferit în prezent în limba engleză.

Acest curs nu necesită cunoștințe tehnice prealabile și este ideal pentru oricine dorește să înțeleagă blockchain-ul: indiferent dacă sunteți un om de afaceri care dorește să afle despre impactul asupra industriei dvs. sau un tehnolog care ar dori să facă un pas introductiv în această nouă lume.

Preț 99 USD

Accesați pagina cursului

Despre program

Detalii program

Programul începe pe 30 octombrie 2019 la 9 AM EDT și este un curs online de 10-12 săptămâni (variază în funcție de ritmul personal de finalizare). Proiectele finale pentru curs se vor aștepta pe 22 ianuarie 2020. Cursul are conținut multimodal (videoclipuri, exerciții interactive, sarcini și proiecte practice), mentori, sprijin comunitar de la egal la egal și oportunități de rețea. Necesită 10-15 ore pe săptămână și se administrează în limba engleză. Cursul costă 985 USD per student.

Cine esti

Sunteți un programator experimentat și pasionat orientat pe obiecte, cu cel puțin 1 an de experiență în programare (dezvoltatorii și studenții cu normă întreagă sunt bineveniți). Sunteți familiarizați cu dezvoltarea web generală, JavaScript, HTML și Git și sunteți pasionați de a fi următorul cel mai bun dezvoltator Blockchain.

Ce obții

Obțineți cel mai cuprinzător curs online pentru dezvoltatori Ethereum de pe piață astăzi. Aveți disponibilitatea de a intra într-unul dintre domeniile tehnologice cu cea mai rapidă creștere și posibilitatea de a lucra cu normă întreagă cu ConsenSys pentru aplicații care perturbă industriile din întreaga lume.

Detalii program

Programul începe pe 30 octombrie 2019 la 9 AM EDT și este un curs online de 10-12 săptămâni (variază în funcție de ritmul personal de finalizare). Proiectele finale pentru curs vor avea loc pe 22 ianuarie 2020. Cursul are conținut multimodal (videoclipuri, exerciții interactive, sarcini și proiecte practice), mentori, sprijin comunitar de la egal la egal și oportunități de rețea. Necesită 10-15 ore pe săptămână și se administrează în limba engleză. Cursul costă 985 USD per student.

Cine esti

Sunteți un programator experimentat și pasionat orientat pe obiecte, cu cel puțin 1 an de experiență în programare (dezvoltatorii și studenții cu normă întreagă sunt bineveniți). Sunteți familiarizați cu dezvoltarea web generală, JavaScript, HTML și Git și sunteți pasionați de a fi următorul cel mai bun dezvoltator Blockchain.

Nich Kesonpath

„Ceea ce m-a atras către program a fost rețeaua de mentori din industrie pe care Consensys o are datorită proiectelor lor de portofoliu (Truffle, Metamask, Infura etc.) Acestea sunt instrumente care sunt utilizate pe scară largă în comunitatea Ethereum.”

Nich Kesonpath

Clasa anului 2019, Devcon Scholar cofondator, Ultimul al nostru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me