blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogQuorum

Cvorumul ConsenSys utilizat de firmele de vârf din topul Forbes Blockchain Top 50 pentru 2021

Nouă dintre cele mai mari firme globale utilizează ConsenSys Quorum, alte douăzeci și două de companii investind sau folosind Ethereum public de Mary Hall 9 februarie 2021 Publicat pe 9 februarie 2021

Github Repo Social Banner

Forbes a publicat recent Forbes Blockchain 50, lista anuală a celor mai mari companii care utilizează blockchain sau investesc în criptomonede. Anul acesta, nouă firme au indicat că folosesc ConsenSys Quorum, alte douăzeci și două de companii investind sau folosind Ethereum public.

Criteriile cheie pentru a fi numite pe listă sunt ca organizațiile să „conducă în utilizarea tehnologiei de registre distribuite și să aibă venituri sau o evaluare de cel puțin 1 miliard de dolari”. În ultimii trei ani, companiile inovatoare și-au trimis numele și proiectele blockchain către Forbes pentru luare în considerare. 

Cercetarea de piață a Forbes relevă adoptarea pe scară largă a tehnologiei Blockchain pentru proiectele de întreprindere

Potrivit lui Forbes, „Companiile de pe această listă depășesc concurența lor folosind blockchain și bitcoin, care au crescut cu 300% în 2020 și primesc din ce în ce mai mult respect în C-suite.”

„Utilizarea blockchain-ului s-a accelerat rapid în 2020 din cauza pandemiei – atât de multe companii au început să acționeze și au devenit adoptatori de bitcoin”, a spus Michael del Castillo, editor asociat, Forbes. „Nu au existat niciodată mai multe întreprinderi care să întreprindă proiecte semnificative folosind această tehnologie care să se califice pentru lista noastră anuală. Interesant este faptul că majoritatea companiilor din Blockchain 50 2021 nu sunt de fapt speculatori bitcoin, ci în schimb caută modalități inovatoare de a utiliza tehnologia care stă la baza criptomonedei. ”

Lista Forbes Blockchain Top 50 din acest an a menționat că nouă dintre cele mai importante companii numite în listă foloseau ConsenSys Quorum ca platformă blockchain pentru proiectele lor de producție. Renumit în industria financiară pentru ușurința de utilizare a dezvoltării aplicațiilor Enterprise Ethereum, ConsenSys Quorum este protocolul principal de contabilitate distribuită bazat pe Ethereum pentru industria serviciilor financiare, datorită implementării autorizate a Ethereum care acceptă confidențialitatea tranzacțiilor. Dintre cele 50 de companii de pe lista 2021, 22 dintre ele folosesc Ethereum într-un fel. 

Companiile care utilizează ConsenSys Quorum

Companiile numite pe listă care utilizează ConsenSys Quorum includ: Ant Group, Cargill, HSBC, ING Group, JP Morgan Chase, LVMH, Microsoft, Novartis și State Farm. Cazul de utilizare a fermei de stat se remarcă prin dezvoltarea unei rețele de subrogare a asigurărilor blockchain care ajută la accelerarea plății cererilor de asigurare auto. Punerea creanțelor de asigurare pe blockchain a redus semnificativ schimbul de cecuri și procese pe suport de hârtie între State Farm și asigurătorul USAA. 

„Plățile pentru cererile de la transportator la transportator vor fi aproape complet automatizate în viitor, economisind timp și bani”, a spus Sean Burgess, șef responsabil cu creanțele SUA. „Utilizarea tehnologiei blockchain ne ajută să îmbunătățim în siguranță și să automatizăm un proces manual și, în cele din urmă, primim banii înapoi membrilor și clienților noștri mai repede.” 

Cargill este numită pe listă ca una dintre cele șase companii care utilizează platforma Covantis – care folosește blockchain-ul Quorum bazat pe Ethereum pentru a crea o înregistrare imuabilă a fiecărui pas din procesul de mutare a încărcăturilor de cereale și semințe oleaginoase în întreaga lume. „Acest lucru permite companiilor care utilizează platforma Covantis să urmărească și să urmărească mărfurile în lanțuri de aprovizionare complexe, inclusiv mari & mici organizații. ” 

„Punctul forte al angajamentului inițiativei Covantis de a valorifica tehnologiile inovatoare și cele mai bune din clasă pentru a transforma operațiunile comerciale globale pentru produsele agricole este inspirator”, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys și co-creatorul Ethereum. „Această platformă este o dovadă că tehnologia blockchain a început să-și îndeplinească promisiunea de a debloca valoarea prin colaborare și eliminarea silozurilor de informații în cadrul și între industrii.” 

Pe măsură ce tehnologia blockchain continuă să evolueze, lista Forbes Top 50 din 2021 indică faptul că Enterprise Ethereum și ConsenSys Quorum sunt bine poziționate pentru o creștere continuă în multe industrii, inclusiv finanțe, asigurări, producție și lanțul de aprovizionare. Pentru a afla mai multe despre modul în care companiile de top folosesc ConsenSys Quorum, vizitați colecția noastră de studii de caz.

ConsenSys Quorum Întreprindere EthereumNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me